Fifa, PES, FM
-
- Director del Fútbol
Szeretném közölni, hogy 3 nap és letelik a határidő. Mindenki játssza le a meccsét ha tudja.
Köszi.
Köszi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Karácsonyra kaptunk öcsémmel egy PS3-mat, Full HD TV-vel.
Játszottam eddig az összes fifával, PS3-on teljesen más. Megunhatatlan, hihetetlenül jó! Én eddig nem annyira szerettem a fifákat, most szerelmes lettem kb a 09-be konzolon
Játszottam eddig az összes fifával, PS3-on teljesen más. Megunhatatlan, hihetetlenül jó! Én eddig nem annyira szerettem a fifákat, most szerelmes lettem kb a 09-be konzolon

-
- Director del Fútbol
Ott nem tom talán spiccelMQuC írta:Bocsi... PS2-n

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Director del Fútbol
y+dMQuC írta:Csak egy rövid kérdés. Ki tudja, hogy lehet átemelni a kapuson a labdát?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- matyi02
- Entrenador del Barça
Hello mindenkinek
Elsősorba Boldog Karácsonyt mindnkinek
A haverommal több mint valószinű, hogy fogunk egy fifa09 ligát alakítani először csak :Spanyol,Angol,Olasz bajnokságot indítanánk lenne Bl-és Uefa is
Irnánk a csapatokba a gólszerzőket, golpassz adókat, lapokat, meccs eredmények mind ezek az oldalon megtekinthetők lesznek
Valamint szeretném azt csinálni hogy mikor jön egy új tag bárki kezdésként kap 50millát és lehet játékosokat venni a másiktól vagy cserélni is lehetne mind erről nekem vagy a másik tulajnak tudnia kéne ezt is feltüntetnénk az oldalon
Megszeretném kérdezni hogy innen esetleg valaki jelentkezne ?
Mert ha min. minden bajnokságba össze jönne 6. csapat akkor megcsinálnánk az oldalt
Várom a jelentkezéseteket
Üdv:matyi02

Elsősorba Boldog Karácsonyt mindnkinek

A haverommal több mint valószinű, hogy fogunk egy fifa09 ligát alakítani először csak :Spanyol,Angol,Olasz bajnokságot indítanánk lenne Bl-és Uefa is

Irnánk a csapatokba a gólszerzőket, golpassz adókat, lapokat, meccs eredmények mind ezek az oldalon megtekinthetők lesznek

Valamint szeretném azt csinálni hogy mikor jön egy új tag bárki kezdésként kap 50millát és lehet játékosokat venni a másiktól vagy cserélni is lehetne mind erről nekem vagy a másik tulajnak tudnia kéne ezt is feltüntetnénk az oldalon

Megszeretném kérdezni hogy innen esetleg valaki jelentkezne ?
Mert ha min. minden bajnokságba össze jönne 6. csapat akkor megcsinálnánk az oldalt

Várom a jelentkezéseteket
Üdv:matyi02

-
- Director del Fútbol
Nincs ilyen sorsolásos dolog, vegyél fel msn-en, 9 fele feljövök Mikivel, választunk csapatot (lehetőleg a bajnokságosat) és elkezdjük. Ez csak egy barátságos kezdeményezésKatalán88 írta:A Karácsony kupában válogatott vagy klub-al kell játszani? + sorsolás mikor lesz?

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Katalán88
- Capitá del Barça
Ment egy Pü a Karácsony kupára a másik fórumon+ E-mail is!!!!! én is jelentkeztem.gekkodan írta:Este 9 óra magasságában 4 csapatos villámtornát tervezünk Ozsival, ahova még egy hely kiadó. Lehet jelentkezni a fórumunkon!!!
Cím az aláírásom alatt. KARÁCSONY - KUPA

-
- Jugador del Barça
www.btjunkie.orgSziasztok!
Biztos elmondtátok már ezerszer, de tudnátok tippet adni, hogy honnan szedjek magyar kommentátoros fifát? Előre is kösz!
-
- Director del Fútbol
Este 9 óra magasságában 4 csapatos villámtornát tervezünk Ozsival, ahova még egy hely kiadó. Lehet jelentkezni a fórumunkon!!!

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Director del Fútbol
Boldog karácsonyt a bajnokság résztvetőinek itt is! Az ünnepekre való tekintettel a 2. forduló lejátszására 1 hét áll rendelkezésre, tehát a lényeg, hogy még idén pótold
Köszi az együttműködést és további jó meccseket nektek!

Köszi az együttműködést és további jó meccseket nektek!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Fernando írta:www.mininova.org (torrent)mes_que_un_club_ írta:Sziasztok!
Biztos elmondtátok már ezerszer, de tudnátok tippet adni, hogy honnan szedjek magyar kommentátoros fifát? Előre is kösz!
Néztem mininován, de magyart nem láttam. Ezek szerint figyelmetlen vagyok?
Regisztrálni 80 helyre meg nem akarok...
- Fernando
- Llegenda del Barça
www.mininova.org (torrent)mes_que_un_club_ írta:Sziasztok!
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Sziasztok!
-
- Director del Fútbol
1. forduló lezárva, minden meccs teljes!
Köszi srácok, eredmények a szokott helyen KATT
elég sok jó kis meccs volt, így tovább
1. Az "A" csoportban Ozsi továbbjutása szinte biztosra vehető, de a 3. helyet legalább elcsípheti
gídzsé rosszul indult, de a 3. helyért folyó harcban még így is remekül áll a borzalmasan teljesítő Leverkusennel szemben.
2. A "B" csoportban az Inter helyzete bíztató, mindenki elérhet még a 2. helyre, de Csongornak nem ártana igyekeznie
3. A "C" csoportban a Manchester United K.O-val kezdett, 6-0ra nyert, de rendkívül izgalmas volt a Real-Arsenal meccs is. Még bármi lehet.
4. Már előre látni, hogy a "D" csoport lesz a legnagyobb harcmező, hiszen a Newcastle és a Roma remek meccsen ért el döntetlent (3-3), a Lyon bár nyert és vezeti a csoportot, még tényleg bármi lehet.
Köszi srácok, eredmények a szokott helyen KATT
elég sok jó kis meccs volt, így tovább

1. Az "A" csoportban Ozsi továbbjutása szinte biztosra vehető, de a 3. helyet legalább elcsípheti

2. A "B" csoportban az Inter helyzete bíztató, mindenki elérhet még a 2. helyre, de Csongornak nem ártana igyekeznie

3. A "C" csoportban a Manchester United K.O-val kezdett, 6-0ra nyert, de rendkívül izgalmas volt a Real-Arsenal meccs is. Még bármi lehet.
4. Már előre látni, hogy a "D" csoport lesz a legnagyobb harcmező, hiszen a Newcastle és a Roma remek meccsen ért el döntetlent (3-3), a Lyon bár nyert és vezeti a csoportot, még tényleg bármi lehet.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Director del Fútbol
bróbert nevű felhasználó kizárva
reason: csakmert. 4.5 napja nem ad életjelet, nem fog ezen elmenni egy bajnokság, sorry.
helyét átvette: FCBmessi19
balboa! vegyétek fel a kapcsot.
Tanulság: érdemes jelentkezni várólistára.

reason: csakmert. 4.5 napja nem ad életjelet, nem fog ezen elmenni egy bajnokság, sorry.
helyét átvette: FCBmessi19

Tanulság: érdemes jelentkezni várólistára.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Akkor legyél msn és toljuk le a meccsünket!VictorValdes19 írta:S tudnál adni(vagy valaki más) nem a .ajomparádéról magyar fifát![]()
Szerk.:Már nem kell![]()
Hülye fifa s microsoft,DE hála Ozsinak megoldódott a dolog,de ilyen problémával még nem találkoztam..mind1 a lényeg,hogy már jó
.

-
- Director del Fútbol
brobert nevű felhasználónkat kérem, hogy sürgősen kerüljön elő, mert ha holnap éjfélig nem nyomja le a meccsét, akkor kizárjuk és várólistáról pótoljuk a felhasználót!
Akinek még első fordulós elmaradása van, az holnap, TEHÁT KEDD éjfélig játssza le a meccsét!
köszi.
Akinek még első fordulós elmaradása van, az holnap, TEHÁT KEDD éjfélig játssza le a meccsét!
köszi.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
S tudnál adni(vagy valaki más) nem a .ajomparádéról magyar fifát

Szerk.:Már nem kell
Hülye fifa s microsoft,DE hála Ozsinak megoldódott a dolog,de ilyen problémával még nem találkoztam..mind1 a lényeg,hogy már jó
.

Szerk.:Már nem kell

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Vagy rakj egy új winf.o.s.t, valamint ajánlom a telepítés után futtatás előtti rebootot is, hidd el nekem, csodákat mívelt már sokszor nálam!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2008.12.26. 23:42:45-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!