Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott nem tom talán spiccelMQuC írta:Bocsi... PS2-n
y+dMQuC írta:Csak egy rövid kérdés. Ki tudja, hogy lehet átemelni a kapuson a labdát?
Nincs ilyen sorsolásos dolog, vegyél fel msn-en, 9 fele feljövök Mikivel, választunk csapatot (lehetőleg a bajnokságosat) és elkezdjük. Ez csak egy barátságos kezdeményezésKatalán88 írta:A Karácsony kupában válogatott vagy klub-al kell játszani? + sorsolás mikor lesz?
Ment egy Pü a Karácsony kupára a másik fórumon+ E-mail is!!!!! én is jelentkeztem.gekkodan írta:Este 9 óra magasságában 4 csapatos villámtornát tervezünk Ozsival, ahova még egy hely kiadó. Lehet jelentkezni a fórumunkon!!!
Cím az aláírásom alatt. KARÁCSONY - KUPA
www.btjunkie.orgSziasztok!
Biztos elmondtátok már ezerszer, de tudnátok tippet adni, hogy honnan szedjek magyar kommentátoros fifát? Előre is kösz!
Fernando írta:www.mininova.org (torrent)mes_que_un_club_ írta:Sziasztok!
Biztos elmondtátok már ezerszer, de tudnátok tippet adni, hogy honnan szedjek magyar kommentátoros fifát? Előre is kösz!
www.mininova.org (torrent)mes_que_un_club_ írta:Sziasztok!
Akkor legyél msn és toljuk le a meccsünket!VictorValdes19 írta:S tudnál adni(vagy valaki más) nem a .ajomparádéról magyar fifát![]()
Szerk.:Már nem kell![]()
Hülye fifa s microsoft,DE hála Ozsinak megoldódott a dolog,de ilyen problémával még nem találkoztam..mind1 a lényeg,hogy már jó
.