Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a f9 még jó aztán slussz. Hétfőn neked későn se jó Bob? Mi a faxt lehet hétfőn csinálni este?Bob_Marley írta:Ne csesszetek már ki velemTavaly sem sikerült olyan időpontot találni ami megfelelt volna, valahogy oldjuk ezt meg ma könyörgöm.Fél 9 miért nem jó???Még Barca meccs előtt van utána is ellehet menni jobbra-balra.
Igen, hétfő este.Cumbee írta:Mármint a hétfő este?Slither írta:Mai nap nincs olyan időpont ami mindenkinek jó, holnap sem, szóval marad a szombat este. Nekem aznap valszeg csak csak 10 után jó.
Nem, legkésőbb hétfő este lenyomjuk a draftot, mindegy hogy ki nincs ott, mert utána már kezdődik a szezon.balinteer írta:Jövő hét szombat?
Többen is jelezték hogy csak autodraftolnak.neobarca írta:Amúgy lenne egy kérdésem srácok! Jó, hogy itt vagyunk kb 6an 7en. De a többiekkel mi a helyzet? Ők tudják, hogy para van?
Mármint a hétfő este?Slither írta:Mai nap nincs olyan időpont ami mindenkinek jó, holnap sem, szóval marad a szombat este. Nekem aznap valszeg csak csak 10 után jó.
Az nekem már nem jó sajnos. Max éjfél.Cumbee írta:A ma fél 1 kinek nem jó? Az még majdnem éjfél és addigra én is haza tudnék érni.
Nekem is.balinteer írta:+1Bob_Marley írta:Na akkor valami megoldás legyen, mert ez hogy 5 ember 8 félét mond nem jó
Akinek megfelel a mai 20:30 kivételesen nyomhat egy +1et
Nekem még az éjféles is azt mondom oké, bár kevésbé örülnék neki, holnap meg kb 5 helyen draftolok, most +-1 nem szot nem szoroz, de kb esélytelen hogy olyan idősávban legyen ami nekem jó.
Szóval akinek jó a ma 20:30
1;Bob_Marley
+1Bob_Marley írta:Na akkor valami megoldás legyen, mert ez hogy 5 ember 8 félét mond nem jó
Akinek megfelel a mai 20:30 kivételesen nyomhat egy +1et
Nekem még az éjféles is azt mondom oké, bár kevésbé örülnék neki, holnap meg kb 5 helyen draftolok, most +-1 nem szot nem szoroz, de kb esélytelen hogy olyan idősávban legyen ami nekem jó.
Szóval akinek jó a ma 20:30
1;Bob_Marley
Akkor a rendes liga draftja lesz.balinteer írta:Holnap meccsen vagyok nekem sem jó,maximum este 9 körültől lenne jó.
Esélytelen nekem.Cumbee írta:Mi lenne amúgy, ha holnap délután tolnánk 3 környékén? Lenne idő rápihenni a másik draftra és amcsi szempontból is viszonylag használható időpont lenne.
nekem az sajnos túl késő...Cumbee írta:Szerintem amúgy 1 óra alatt megvagyunk vele kb, szal 1-től 2-ig tőlem lemehet.
Nekem fél9-től éjfélig programom van, ami úgyis tolódni fog, meg még haza is kell érnem, szal nekem 1-től lenne igazából jó. Szerintem amúgy 1 óra alatt megvagyunk vele kb, szal 1-től 2-ig tőlem lemehet.MichaaBee írta:Azért pontosítok, éjféltől 2-ig jó, utána szigorúan Giants-Tigers meccset nézek.Cumbee írta:Nekem az éccaka is belefér, csak nem éjféltől, hanme mondjuk 1-től.MichaaBee írta:Vagy ha úgy jó, akkor én éjféltől 5-ig fent vagyok, mert baseball nagydöntő van, de gondolom nem sokan akarnak hajnalban draftolni.Az a baj, hogy most eltoltam a programomat ez miatt, de 8-fél9 környékén mér kb el kéne indulnom, szal fél8-nál tovább nem tudok maradni és már az is necces. Viszont szerintem abban megegyezhetünk, hogy ha véletlen valamikor elindulna a draft úgy, hogy ninc sitt mindenki, akkor nem nyomjuk le élesben, hanem újat írunk ki későbbre, hogy ez a [auto_cenzúra] miatt senki ne szívjon.
Azért pontosítok, éjféltől 2-ig jó, utána szigorúan Giants-Tigers meccset nézek.Cumbee írta:Nekem az éccaka is belefér, csak nem éjféltől, hanme mondjuk 1-től.MichaaBee írta:Vagy ha úgy jó, akkor én éjféltől 5-ig fent vagyok, mert baseball nagydöntő van, de gondolom nem sokan akarnak hajnalban draftolni.Az a baj, hogy most eltoltam a programomat ez miatt, de 8-fél9 környékén mér kb el kéne indulnom, szal fél8-nál tovább nem tudok maradni és már az is necces. Viszont szerintem abban megegyezhetünk, hogy ha véletlen valamikor elindulna a draft úgy, hogy ninc sitt mindenki, akkor nem nyomjuk le élesben, hanem újat írunk ki későbbre, hogy ez a [auto_cenzúra] miatt senki ne szívjon.