MichaaBee írta:Cumbee írta:MichaaBee írta:Vagy ha úgy jó, akkor én éjféltől 5-ig fent vagyok, mert baseball nagydöntő van, de gondolom nem sokan akarnak hajnalban draftolni.

Nekem az éccaka is belefér, csak nem éjféltől, hanme mondjuk 1-től.

Az a baj, hogy most eltoltam a programomat ez miatt, de 8-fél9 környékén mér kb el kéne indulnom, szal fél8-nál tovább nem tudok maradni és már az is necces. Viszont szerintem abban megegyezhetünk, hogy ha véletlen valamikor elindulna a draft úgy, hogy ninc sitt mindenki, akkor nem nyomjuk le élesben, hanem újat írunk ki későbbre, hogy ez a [auto_cenzúra] miatt senki ne szívjon.
Azért pontosítok, éjféltől 2-ig jó, utána szigorúan Giants-Tigers meccset nézek.

Nekem fél9-től éjfélig programom van, ami úgyis tolódni fog, meg még haza is kell érnem, szal nekem 1-től lenne igazából jó. Szerintem amúgy 1 óra alatt megvagyunk vele kb, szal 1-től 2-ig tőlem lemehet.
szerk.: Látom fél9re lett betéve. Azt passzoljuk pls, nekem az tuti nem jó.

Próbáljunk rá fél8-kor, ha működik akkor azt még megvárom, ha nem, akkor vagy éjjel, vagy valamelyik másik napon. Mi lenne amúgy, ha holnap délután tolnánk 3 környékén? Lenne idő rápihenni a másik draftra és amcsi szempontból is viszonylag használható időpont lenne.