Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha be van gyakorolva a 3-5-2, akkor sztem azt válaszd 3 középső védővel, legalább egy védekező kp-van és hogy tutira urald a kp-t egy védekező csatárral is játszanék. (Jó átadás kell hozzá, meg a játékszervezés és a góllövés fontos még) Aztán ha nincs konkrétabb gyenge pontja, akkor sztem ne használj taktikát, csak venné el a védelmed.gygerike írta:Nekem 1 olyan kérdésem lenne most a hétvégi bajnokimmal kapcsolatban hogy ti milyen taktikát ajánlotok? Na szal az ellenfél a második ugyan annyi pontja van mint nekem igy jó lenne megvernem visszont jobb a csapata mint az enyém, 4-4-2 be szokott játszani általában középen támadással. Én arra gondoltam hogy 5-3-2 be fogok felállni ellentámadással . Ezzel szerintettek mennyi esélyem lehet? Véleményeket
Pacsi
Kössz a tippet bátyaPuyol05 írta:gygerike írta:Nekem 1 olyan kérdésem lenne most a hétvégi bajnokimmal kapcsolatban hogy ti milyen taktikát ajánlotok? Na szal az ellenfél a második ugyan annyi pontja van mint nekem igy jó lenne megvernem visszont jobb a csapata mint az enyém, 4-4-2 be szokott játszani általában középen támadással. Én arra gondoltam hogy 5-3-2 be fogok felállni ellentámadással . Ezzel szerintettek mennyi esélyem lehet? Véleményeket
Pacsi
mindenképpen oyan taktikát válassz, ami már be van gyakorolva elég jóra. én a helyedben egy 4-5-1 es felállással próbálkoznék ellentámadással, vagy játéktördeléssel, vagy esetleg én is középen támadással. ha viszont a szélsőid szélsőjátéka és átadása jobb mint az övé, akkor nálam egyértelmű lenne, hogy széleken támadást használnék. én igy állnék ki, aztán lehet, hogy rosszul tenném![]()
![]()
más: szóval kamaj akkor most mi lesz?
gygerike írta:Nekem 1 olyan kérdésem lenne most a hétvégi bajnokimmal kapcsolatban hogy ti milyen taktikát ajánlotok? Na szal az ellenfél a második ugyan annyi pontja van mint nekem igy jó lenne megvernem visszont jobb a csapata mint az enyém, 4-4-2 be szokott játszani általában középen támadással. Én arra gondoltam hogy 5-3-2 be fogok felállni ellentámadással . Ezzel szerintettek mennyi esélyem lehet? Véleményeket
Pacsi
Igen, akármikor. Ha pénz szűkében vagy, akkor melegen ajánlom.Puyol05 írta:ha megszüntetem az ifiakadémiát, akkor utána még tudok csinálni ilyen akadémiát? ha igen akkor mikor?
Nekem 2 van és boldogok a szponzorok, heti 13 ezerrel támogatnak, a csúfos bajnoki szereplés ellenére.ElBartimaeus írta:Ja, meg még az érdekelne, hogy jelenleg egy szóvivővel (asszem az kell a szponzorok jó hangulatához) kb 7000-t fogok kapni legközelebbi héten és hogy érdemes-e és ha igen, akkor mennyi szóvivőt érdemes még felvenni?
Többnyire apróságok, pl hogy engedi a játékosokat nyilazni meg ilyenek. Ne foglalkozz vele.gygerike írta:A Hattrick Menedzserképző összes feladatát teljesítetted, hamarosan a diplomád is megjelenik a felhasználói oldaladon. Képzett menedzserként jogot szereztél arra, hogy a játék összes funkcióját elérhesd.
Ez mivel egyenlő ?? Mert semilyen új funkciót nem vettem észre Very Happy
szóval akkor nekem már befellegzett a gamper, vagy még nem késő?kamaj írta:Tényleg megvan, csak te nem küldtél emailt és ezért nem láttam a jelentkezésed az email listámban.
Szia! Ne haragudj, de így nem tudom, hogy ki lennél, kérlek írd már le a csapatneved. Am tuti, hogy küldtél nekem emailt?Tunce3y írta:Én is ugyanígy vagyok.Jelentkeztem de semmi.
Tényleg megvan, csak te nem küldtél emailt és ezért nem láttam a jelentkezésed az email listámban.Puyol05 írta:ne haragudj kamaj, de én is jelentkeztem a Gamperre, és nem igazán látom magam a névsorban. elküldtem mindent amit kellett, sőt még az oldalon a www.htgamper.lapunk.hu oldalon is jelentkeztem, hogy biztos legyen az indulásom. kérlek nézz utána...
kamaj írta:Gamperesek figyelem!![]()
Erre valaki?ElBartimaeus írta:Másik kérdés, hogy nem tudjátok, hogyha a HO azt írja, hogy gyenge átlag alatt-os az összes támadásom, akkor miért lesz végül csak csapnivaló átlagos a mérkőzés riportban, miközben minden más poszton pont azt írja ki, mint ami a programban van?
Ja, meg még az érdekelne, hogy jelenleg egy szóvivővel (asszem az kell a szponzorok jó hangulatához) kb 7000-t fogok kapni legközelebbi héten és hogy érdemes-e és ha igen, akkor mennyi szóvivőt érdemes még felvenni?
Ebből csak annyi h edzessél védekezést és lesz egy nagyon jó védőd.Lehetőleg kérd ki kissherceg véleményét mit kell edzetned neki h esélye legyen az u20ra.Egyébként elsődlegesként nyomj neki védekezést ez tutiTomsa írta:nekem van most egy 15 éves és 54 napos ifim, már most megfelelő a védekezése és remek-ig fel lehet húzni. Ebből mi fog kisülni...
ha már nem tud tovább fejlődni játékszervezésből és szélsőjátékból, akkor egyértelműen védőnek rakd be védekezés/támadásépítés edzéssel.kleno04 írta:hali mindenkinek![]()
lenne egy kérdésem, szerintetek milyen poszton kéne azt a jó játékszervezés, jó szélsőjáték képességgel rendelkező IFI-met aki nég csak 16 éves és 62 napos![]()
köszi előre is választ(okat)
Simán szélre a legjobb, legalábbis a HO szerint. Aztán nemtom mennyire pontosak az adatok, viszont ha nem tudod edzeni, akkor inkább add el egyből, mert elég sokat kereshetsz vele!kleno04 írta:hali mindenkinek![]()
lenne egy kérdésem, szerintetek milyen poszton kéne azt a jó játékszervezés, jó szélsőjáték képességgel rendelkező IFI-met aki nég csak 16 éves és 62 napos![]()
én szélsőként játszatnám középre irányítva. így még számít a szélső játéka, de mivel középre van irányítva a játékszervezése is felértékelődik.kleno04 írta:hali mindenkinek![]()