Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tényleg ilyen jó most egy hete figyelt fel rá az egyik játékosmegfigyelőm, és úgy hogy Védő posztra kerestettem veleMessiFan írta:Szélső középpályás előretolva. Szvsz ez lenne a tökéletes ha tényleg ilyen jó. Grat hozzá!kleno04 írta:hali mindenkinek![]()
lenne egy kérdésem, szerintetek milyen poszton kéne azt a jó játékszervezés, jó szélsőjáték képességgel rendelkező IFI-met aki nég csak 16 éves és 62 napos![]()
köszi előre is választ(okat)
Szélső középpályás előretolva. Szvsz ez lenne a tökéletes ha tényleg ilyen jó. Grat hozzá!kleno04 írta:hali mindenkinek![]()
lenne egy kérdésem, szerintetek milyen poszton kéne azt a jó játékszervezés, jó szélsőjáték képességgel rendelkező IFI-met aki nég csak 16 éves és 62 napos![]()
köszi előre is választ(okat)
Az is valamibowlinggolyo és MichaaBee írta:Igen kemény 2000eFt-t
Annyiból semmilyen nagy erősítést nem tudsz majd csinálni. Egyébként nem kell még sehova sem nyúlni mivel még a felénél sem járunk és még bármi történhet.MichaaBee írta:Más: 5 meccs után 5 ponttal 6. vagyok a tabellán.Valami nagyon nem stimmel idén, tavaly ilyenkor 1. helyen álltam... Ha kövi meccsen sem lesz győzelem, akkor a 120-ból nagyon megerősítem a kezdőt.
Kemény 2000 eFt ütné a markodat, ha gólkirály lenne.MessiFan írta:Egyébként Gábor Szoboszali már 9 (:D) gólt lőtt 4 meccs alatt. Akár gól király is lehet. Azért kapnék valamit?
Igen kemény 2000eFt-tMessiFan írta:Egyébként Gábor Szoboszali már 9 (:D) gólt lőtt 4 meccs alatt. Akár gól király is lehet. Azért kapnék valamit?
Tudom, de azért mégiscsak vicces 1 kicsit...bowlinggolyo írta:Igen mert nem az eredményességet veszi hanem h hány csillagot ért el.langpeter14 írta:Nekem is van ilyen viccem...![]()
0 - 1 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 12'
0 - 2 Attila Makai 15'
0 - 3 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 28'
0 - 4 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 49'
0 - 5 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 68'
0 - 6 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 83'
a meccs végén pedig a következő mondatDan-Ionuţ Tănăsoiu viszont harmatgyenge teljesítményt nyújtott.
Igen mert nem az eredményességet veszi hanem h hány csillagot ért el.langpeter14 írta:Nekem is van ilyen viccem...![]()
0 - 1 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 12'
0 - 2 Attila Makai 15'
0 - 3 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 28'
0 - 4 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 49'
0 - 5 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 68'
0 - 6 Dan-Ionuţ Tănăsoiu 83'
a meccs végén pedig a következő mondatDan-Ionuţ Tănăsoiu viszont harmatgyenge teljesítményt nyújtott.
Nekem is van ilyen viccem...FCBMessi19 írta:Az év hattrick vicce(most megy ez a mérkőzés):"A szakadó eső ellenére is 6néző látogatott ki a mérkőzésnek otthont adó ErvinSzobája IFI Stadion stadionba."![]()
![]()
![]()
Mivel ez egy mezőnyjáték beli edzetés ezért 2 kapus edző és 9 segédedzőt ajánlok nekem bevált a 11 segédedző nincs vele baj h kiesne egy edzés vagy valami ilyesmi.kamaj írta:A végére felteszem a kérdést újra hátha tudja valaki a választ rá (ha nem az se baj): Egy kérdés, ha pontrúgást akarok edzeni milyen legyen az edzői stábom, mert most 8 kapusedzőm van és 2 segédedzőm. Ez így jó lenne vagy a gyorsabb fejlődés miatt inkább fordítva lenne-e jó?
Köszönöm előre is a válaszotokat!
Köszi szépensocio66 írta:Az 'assistans' az asszisztenseket jelöli,tehát a segédedzőket.
A játékszervezés a 'playmaking'.
A 'sublevel'-t én sem tudom,de nem hiszem,hogy lényeges,legalábbis nem változik sokat a görbe ennek a változtatásával.
Attól függ mi számít régebb ótának, pontosan 2008-01-23 óta vagyok regisztrált a hattricken. Az már régóta?socio66 írta:Jóó.![]()
Te azért már régebb óta nyomod,nem?