Annyit tudok tanácsolni, hogy menj be a gyakorlóarénába, nyomd meg a back-et, és válaszd a pontrúgások gyakorlását, ahol bárhova tudod helyezni a labdát. Helyezd a tizenhatoson belülre, és gyakorolhatod a büntetőket. Egyébként értelemszerűen a lövést kell nyomni, akkor, amikor a rúgójátékos tizenegyesrúgó sávján a zöld mezőbe ér az az balról jobbra (vagy fordítva) vánszorgó izé. A lövéssel a lövőerőt szabályzod, helyezésnél pedig képzelj el egy kis kört, ami mindig a kapus mellkasától indul körülbelül. Azt kell húzni arra, amerre lőni akarod, de ne túl keveset, és ne is túl sokáig, mert az első esetben középre fog menni nagyon, másodikban pedig stadionbú ki. Rúgsz ötöt így, és már be is fogod lőni az összeset kb. Egyébként általános tapasztalat, hogy úgy rúgd, mint tegnap Diego Costa, tehát a léc alá, és kicsit szélre, kellő erővel. Úgy nem lehet kihagyni.MessiCesc írta:Sziasztok.![]()
Mondanátok valami jó tippet tizenegyesekre, xboxon? Nagyon nem sikerült ráérezni, csak a védések, azt viszont nagyon megy, 5-ből 3-t tuti kifogok, de a rúgások annyira rosszak, hogy még így sem nyerek.
Azt se nagyon tudom mit kell nyomni vagy hogyan.
Fifa, PES, FM
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Sziasztok.
Mondanátok valami jó tippet tizenegyesekre, xboxon? Nagyon nem sikerült ráérezni, csak a védések, azt viszont nagyon megy, 5-ből 3-t tuti kifogok, de a rúgások annyira rosszak, hogy még így sem nyerek.

Az idény nevű részben lejátszok egy meccset egy másik gyerekkel és utána átnevezi a gép a játékosokat ami nem lenne olyan nagy baj de utána mindig kidob és azt írja ki hogy azért csinálta mert nincs a két csapat egy szinten.Valaki tud erre megoldást?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Azt tudtam de már megoldódott de azért kösziferninho írta:a Karrier mód azzal a kerettel dolgozik végig, amivel azt elkezdted.Alfa írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ha frissítem a kereteket és a játékosoknak az értékét is följebb rakja akkor a menedzser módban ez miért nem jelenik meg?
ha frissített kerettel akarsz Karrierezni újra kell kezdened az egészet.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Köszi sikerültCsacsMate írta:Új menedzser módnál, ha kiveszed az "alapértelmezett keretet", akkor beteszi, ha jól rémlik.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
a Karrier mód azzal a kerettel dolgozik végig, amivel azt elkezdted.Alfa írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ha frissítem a kereteket és a játékosoknak az értékét is följebb rakja akkor a menedzser módban ez miért nem jelenik meg?
ha frissített kerettel akarsz Karrierezni újra kell kezdened az egészet.
madridista
Sziasztok!
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Nincs valakinek véletlen eladó 1 hónapos xbox live gold tagsága? paypalon tudnék fizetni, minél előbb kellene 

"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nálam is van ilyen, tényleg random. Megvettem Bernardot a Shaktarból 80as értékkel a játék legelején, megnéztem neten, elvileg 85-ig kellett volna fejlődnie, de azóta is 80-as, pedig már 2019-et írok.mvik írta:üdv. olyan kérdésem lenne h én box-on játszok vele (nincs xbox live kapcsolatom) h nálam Deulofeu az istenért se akar fejlődni végig 75 (ennyi volt akkor is amikor igazoltam), pedig lövöm vele sorban a gólokat mégse fejlődik (igaz nálam nem állandó kezdő, de azért elég sokszor játszatom). mi lehet a gond, miért nem fejlődik, lehet h azért mert nem eredeti a játék vagy nem tudom, de a többi játékosom simán fejlődik.
Zoumával is bepacsáltam, a Dortmundhoz megvettem, első évében fejlődött 5-öt, aztán elmentem a Cityhez, és vittem magammal, és azóta sem fejlődött semmit, pedig ez már 3 éve.
Zola, de akkor a mezek Neked is mind betűrtek?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Nálam az egyik védő melegítőnadrágba játszik és Fellaini sérója van, szóval...Messa írta:Ha már utánpótlás, csak nálam van az hogy minden egyes felhozott játékosnak betűrt meze van? Nem nagy szám, de engem ez már idegesít. Felhozom a 170 centis szélsőket az ificsapatból, aztán mind tüdőgatyás.

Ilyen random, nálam Busi nem fejlődött egy tapodtad sem, Pedro is csak +1-t, 4 év alatt, Messi szintén semmit. Van ilyen, régebben kezdtem el egy másikat a játékkal, akkor Cesc és Piqué nem akart az istennek se fejlődni.
üdv. olyan kérdésem lenne h én box-on játszok vele (nincs xbox live kapcsolatom) h nálam Deulofeu az istenért se akar fejlődni végig 75 (ennyi volt akkor is amikor igazoltam), pedig lövöm vele sorban a gólokat mégse fejlődik (igaz nálam nem állandó kezdő, de azért elég sokszor játszatom). mi lehet a gond, miért nem fejlődik, lehet h azért mert nem eredeti a játék vagy nem tudom, de a többi játékosom simán fejlődik.
mvik
- Messa
Ha már utánpótlás, csak nálam van az hogy minden egyes felhozott játékosnak betűrt meze van? Nem nagy szám, de engem ez már idegesít. Felhozom a 170 centis szélsőket az ificsapatból, aztán mind tüdőgatyás.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Én most megpróbáltam a Barcával, tudom nem nagy szám, de egyenlőre megy is a dolog, 4. idény, az előző 3-ban 3 kupa, 3 bajnokság, 2 BL, idén viszont kivertek a BL-ből (Ter Stegen és a cserekapus Brkic is több mint 3 hónapra megsérült.... Eleinte Oier majd az ifiktől felhozott 17 éves Maxi González játszott) a kupadöntő megvan, odafelé Real és Atletico kiütve, ott jön a Valencia, a bajnokságból 2 forduló van hátra, 1 pont hátrány a Reallal szemben, remélem botlik, nekem a Getafe és itt is a Valencia van viszont mindkettő hazai. A csapat:
Ter Stegen (84)
Montoya/Alberto Moreno (83) - Musacchio/Bartra (84,82) - Piqué (88) - Alba (85)
Pogba (88)
Fabregas (89) - Götze (91)
Deulofeu (86) - Messi (94) - Neymar (93)
De a padon van Brkic (77), Rafinha (84) Iniesta (aki a cséká, 86) Denis Suárez (80) és Pedro (86) és Bagnack és Samper is szépen fejlődik 77 mindkettő.
Ter Stegen (84)
Montoya/Alberto Moreno (83) - Musacchio/Bartra (84,82) - Piqué (88) - Alba (85)
Pogba (88)
Fabregas (89) - Götze (91)
Deulofeu (86) - Messi (94) - Neymar (93)
De a padon van Brkic (77), Rafinha (84) Iniesta (aki a cséká, 86) Denis Suárez (80) és Pedro (86) és Bagnack és Samper is szépen fejlődik 77 mindkettő.

Fifa helyzetjelentés:
2022-t írunk, a Vitesse csapatával játszok az elejétől fogva és egyértelműen a belgákra építem a csapatomat, szinte mindenki az utánpótlásból jött, kivéve Mbaye (Interből) és Deloose (Ajaxból, háhá). Itt a kezdőm (zárójelben a jelenlegi tudásszáma vagy mi a fenéje, + a nemzetisége):
Del Grosso (74, olasz)
Dinescu (87, román) - Van Damme (86, belga) - Deloose (87, belga) - Mbaye (88, nigériai)
Fomitchow (90, német) - D'Haene (80, belga) - Kuzmicki (87, belga) - Calvé (93, francia)
Rabret (92, belga) - De Mesquites (81, brazil)
Volt egy nagyon jó magyar is, Hajnal Roland (még a nevét is mondta az angol kommentár), a padon ül sajna pedig 90es értéke van, illetve Wille (német) aki 91es értékkel büszkélkedhet. Annó az Anderlecht-ből jött Praet (belga), de tavaly óta D'Haene-t játszattam a kárára, mert nagyon gyorsan fejlődik.
26 éves a két középső védőm, illetve Mbaye 27, a többiek 24 alattiak. A kezdőm átlag életkora 23,18 év, nem rossz, valósághű....
Belga kapitány is vagyok, a kezdő 11ben Hazard-on kívül mindenki megfordult már a csapatomban, de még a padon is vannak páran
2022-t írunk, a Vitesse csapatával játszok az elejétől fogva és egyértelműen a belgákra építem a csapatomat, szinte mindenki az utánpótlásból jött, kivéve Mbaye (Interből) és Deloose (Ajaxból, háhá). Itt a kezdőm (zárójelben a jelenlegi tudásszáma vagy mi a fenéje, + a nemzetisége):
Del Grosso (74, olasz)
Dinescu (87, román) - Van Damme (86, belga) - Deloose (87, belga) - Mbaye (88, nigériai)
Fomitchow (90, német) - D'Haene (80, belga) - Kuzmicki (87, belga) - Calvé (93, francia)
Rabret (92, belga) - De Mesquites (81, brazil)
Volt egy nagyon jó magyar is, Hajnal Roland (még a nevét is mondta az angol kommentár), a padon ül sajna pedig 90es értéke van, illetve Wille (német) aki 91es értékkel büszkélkedhet. Annó az Anderlecht-ből jött Praet (belga), de tavaly óta D'Haene-t játszattam a kárára, mert nagyon gyorsan fejlődik.
26 éves a két középső védőm, illetve Mbaye 27, a többiek 24 alattiak. A kezdőm átlag életkora 23,18 év, nem rossz, valósághű....

Belga kapitány is vagyok, a kezdő 11ben Hazard-on kívül mindenki megfordult már a csapatomban, de még a padon is vannak páran

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Én itt vagyokhank1ee írta:Ha van valaki köztetek, aki Xbox Live-on játszik, írjon rám privátban, ha van kedve pár online meccshez!Sőt, ha többen lennénk, akár bajnokságot is lehetne tolni.

Ha van valaki köztetek, aki Xbox Live-on játszik, írjon rám privátban, ha van kedve pár online meccshez!
Sőt, ha többen lennénk, akár bajnokságot is lehetne tolni. 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
-
- Entrenador del Barça
Ha már ajánlás: Igazoljátok le Michy Batshuayi-t, megéri. Az emberünk magas csatár, erős, gyors minden megvan/meglesz benne. Ha tehetitek az első évben igazoljátok.
Na igen a globális hálózat meg a másik ellenségem..... 

- Messa
Gyerekek, Bentekét vegyétek serényen, akármennyi pénzért!
2018-ban nálam most 88-as, annyi gólt lehet lőni vele, amennyit nem sajnáltok. 10 beadásból 9-et befejel, és nem csak félprofiban.
Fellökni szinte lehetetlen, és nem is lassú.
2018-ban nálam most 88-as, annyi gólt lehet lőni vele, amennyit nem sajnáltok. 10 beadásból 9-et befejel, és nem csak félprofiban.

-
- Llegenda del Barça
Nekem csak egy vágyam van, h hozzák vissza a régi igazolást és töröljék el a francba ezt a globális hálózatot. Nagy feltud idegesíteni, h a netről kell néznem a játékosok statjait, ki hányas, de az árukat még így is találgatnom kell. Nem lehet igazolni egyszerűen. Eladok egy játékost egy jó ajánlat miatt nem tudok egyből hozni a helyére valakit, mert még X hétig megfigyeli.... Utálom.MessiCesc írta:Véleményem szerint két dolog kéne ebbe a játékba a '15-ben.
- A menedzsermódban a B csapatból lehessen felhozni játékost és ne megvenni kelljen.
- És egy kis mocsok. Például ha ideges vagy lehessen fellökni az ellenfél játékosát dühből, vagy mondjuk ha nem korrekt az ítélet akkor leordítani a bíró fejét.....
Csak sajnos maradni fog.
-
- Entrenador del Barça
MessiCesc írta:Véleményem szerint két dolog kéne ebbe a játékba a '15-ben.
- A menedzsermódban a B csapatból lehessen felhozni játékost és ne megvenni kelljen.
- És egy kis mocsok. Például ha ideges vagy lehessen fellökni az ellenfél játékosát dühből, vagy mondjuk ha nem korrekt az ítélet akkor leordítani a bíró fejét.....
Nekem még az tetszene, ha menedzser módban jobban számítana a forma. Úgy, mint 'kezdőrúgásnál', vagy online a 'match day'. Sokkal jobb lenne, ha forma szerint megugranának, esetleg csökkennének az értékek az alapvetőhöz képest.