Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most akkor nem lesz tuti? mert akkor elmegyek utamra...Slither írta:Akkor ezek szerint ma se lesz draft. Marad a szombat 6 ora (ezen meg tolhatunk par orat, ha kell).
Akkor ezek szerint ma se lesz draft. Marad a szombat 6 ora (ezen meg tolhatunk par orat, ha kell).Game90 írta:Én 20 perc múlva már nem leszek itthon. Direkt írtam délután, hogy gyorsan egyezzetek meg, hogy mi legyen, mert ha csak nekem nem jó a mai időpont, akkor benne lettem volna, hogy toljátok le nélkülem. De mivel nem jeleztetek semmit, így nem is állítottam be a pre-draft ranking-ot, most meg már nem tudok ezzel szenvedni.Cumbee írta: Game-től kéne valami infó, hogy akkor hogy állnak a dolgai, ő az aki valszeg nem ér majd rá. Remélem olvassa majd és reagál, mert tényleg jó lenne tudni, nekem pl 1 ideje már nem itthon kellene lennem, de ha le tudjuk tolni ma, akkor maradok amíg kell.
Én 20 perc múlva már nem leszek itthon. Direkt írtam délután, hogy gyorsan egyezzetek meg, hogy mi legyen, mert ha csak nekem nem jó a mai időpont, akkor benne lettem volna, hogy toljátok le nélkülem. De mivel nem jeleztetek semmit, így nem is állítottam be a pre-draft ranking-ot, most meg már nem tudok ezzel szenvedni.Cumbee írta: Game-től kéne valami infó, hogy akkor hogy állnak a dolgai, ő az aki valszeg nem ér majd rá. Remélem olvassa majd és reagál, mert tényleg jó lenne tudni, nekem pl 1 ideje már nem itthon kellene lennem, de ha le tudjuk tolni ma, akkor maradok amíg kell.
Game-től kéne valami infó, hogy akkor hogy állnak a dolgai, ő az aki valszeg nem ér majd rá. Remélem olvassa majd és reagál, mert tényleg jó lenne tudni, nekem pl 1 ideje már nem itthon kellene lennem, de ha le tudjuk tolni ma, akkor maradok amíg kell.neobarca írta:Hazaértem srácok, mert közben nem tudtam olvasni a fórumot mert lemerült a mobilom.Slither írta:Leghamarabb fel ora mulva tudok hazaindulni, szoval 1 ora mulva elkezdhetjuk. De ha jol emlekszem, a korai idopont meg neobarcanak nem jo, mert videkrol jon haza.Cumbee írta:Nah akkor mindenki előkerült. Slither Game egy ma esti időpontot nem tudunk esetleg összehozni valahogy? A holnap úgy látom 1-2 embernek nem fekszik, ma az jó mindenkinek, csak kicsit más időpontban nincs olyan 1-1,5 óra amikor esetleg mindketten ráérnétek?
Felőlem tolhatjuk akkor ma 9-kor, ahogy néztem elég sok mindenkinek jó. Csak akkor valaki mondja ki a véglegeset, hogy ma 9 és akkor nem megyek el. Mert ha dobjuk másnapra, kihasználom még, hogy holnap se kell menni dolgozni...
Remélem nem sértelek meg Bob, mert alapvetően bírlak meg minden, de kezd vicces lenni ez a vergődés. Azért lettek ezek a szabályok, mert anno rajtad kívül mindenkinek tetszettek, mind a 10 tulajdonos akinek csapata van úgy lépett be, hogy elfogadta ezeket és ezekkel a beállításokkal akart játszani. Tényleg jó lenne, ha jönnél tavaly az egyik legaktívabb játékos voltál, ami jó, de (és most kemény leszek) ha csak azért jössz, hogy megpróbálj mindenkit meggyőzni az igazadról akkor pls ne gyere. Ez a liga ezekkel a szabályokkal fog működni, ha el tudod fogadni az szuper, ha nem akkor hagyjuk, mert nekem személy szerint pl nincs energiám és türelmem non-stop ezzel foglalkozni. Megtehetném azt, hogy csak szimplán nem nem reagálok arra amit írsz, de fontos volt számomra, hogy megértsd amiről beszélünk és szállj be te is úgy, hogy elfogadtad a dolgot, de ahhoz nincs türelmem, hogy évente 2 hónapon keresztül veled hadakozzak. Én nem akarok változtatni a szabályokon most, nem akarok majd jövőre sem és az után sem. Szóval ha maradsz azért maradj, hogy játszunk és ne azért, hogy legyen egy éved amikor folyamatosan az lesz terítéken, hogy ez miért ekkora [auto_cenzúra]. Nekem is fontos lett volna az aukciós draft, mert jóval igazságosabbnak éreztem, de nem reagált rá senki, 2-en azt mondták, hogy ne, hát elfogadtam. A te esetedben kb 10-en mondják az ellenkezőjét annak amit te mondasz, mégsem tudod elfogadni. Nem 10 embernek kell rugalmas lenni és meghajolni az akaratod előtt, hanem fordítva. Vagy ha nem akarsz, akkor ott van az ötletem, legyen még 1 Bob féle keeper liga, oda mindenki szabadon nevezhet. Tudom, hogy ezt egy ilyen Bob-Cumbee fight-nak fogod fel, ahol én vagyok a szemedben a gonosz, de ha veszed a fáradtságot és visszalapozol oda ahol a szabályokat egyeztettük anno, akkor meglátod, hogy ezeket a szabélyokat nagyon sokan támogatták/ják, csak én vagyok az egyetlen aki annyira hülye, hogy folyamatosan leáll veszekedni.Bob_Marley írta:Slither ne tegyél ki, s akkor Eazzy is tud indulni.
Rákérdeztem elvileg lehet majd változtatni később, úgyhogy majd jövőre megint jövök a szabálymódosításokkal, s legalább a játékon belül megtudom mondani s szemléltetni mik szerintem a hibák, aztán hátha jövőre úgy látjátok mint én.S mivel keeper abszolút lényegtelen 1 év.
Csak 1 kérés legyen, ne 9kor legyen ma a draft, mert 9kor másik helyen draftolok
Hazaértem srácok, mert közben nem tudtam olvasni a fórumot mert lemerült a mobilom.Slither írta:Leghamarabb fel ora mulva tudok hazaindulni, szoval 1 ora mulva elkezdhetjuk. De ha jol emlekszem, a korai idopont meg neobarcanak nem jo, mert videkrol jon haza.Cumbee írta:Nah akkor mindenki előkerült. Slither Game egy ma esti időpontot nem tudunk esetleg összehozni valahogy? A holnap úgy látom 1-2 embernek nem fekszik, ma az jó mindenkinek, csak kicsit más időpontban nincs olyan 1-1,5 óra amikor esetleg mindketten ráérnétek?
Leghamarabb fel ora mulva tudok hazaindulni, szoval 1 ora mulva elkezdhetjuk. De ha jol emlekszem, a korai idopont meg neobarcanak nem jo, mert videkrol jon haza.Cumbee írta:Nah akkor mindenki előkerült. Slither Game egy ma esti időpontot nem tudunk esetleg összehozni valahogy? A holnap úgy látom 1-2 embernek nem fekszik, ma az jó mindenkinek, csak kicsit más időpontban nincs olyan 1-1,5 óra amikor esetleg mindketten ráérnétek?
Ha csak a pontok számítanának, akkor tavaly kb a GSW nyeri a bajnokságot de minimum WCFSlither írta:pontokat akarom dijazni, nekem ez a logikus.
Adottak a beallitasok, azok alapjan egyertelmu hogy ki a jobb jatekos, nem kell sok esz hozza.
Neked lehet hogy a szabalyokhoz valo alkalmazkodas "simliskedes" nekem nem az.
RB2=2. számú futóra lenne szükségem Matthews mellé/mögé, mert nincs értelmes futóm. Illetve van, Brown, de ő akkor opciómcsak, ha Bradshaw megsérül. WR-ből viszonylag töltve vagyok, ezért keresek egy jó futót egy jó wr-ért, vagy egy használható futót egy használható WR-ért.Bob_Marley írta:Tehát 1 vétó szavazat miatt akkor nem lesz?
Nem téged okollak, csak olyan félrevezetően szóltál hogy ha a többieknek is jó, akkor lehet 9 kategóriás, ez is olyan hogy akkor mindenkinek jó kell legyen vagy a többségnek ? Mert teljesen egyértelmű keeperbe én nem fogok ilyen beállításokkal szenvedni, ami a "csalásnak" ad lovat.
Mondjuk Cumbee megint átsiklott azon, hogy továbbra is egy simlis, "sunyi" beállítások vannak, nem hiszem el hogy nem látjátok
Miért jó ez hogy a pontok 4-5 kategóriába felíródnak?Miért???
De tőlem ez is lehet csak akkor miért nem lehet a hátsó kategóriáknak 2 pontot adni?????
Esküszöm csendben maradok, de valaki épp érvekkel magyarázza már el, hogy ez miért jó???Miért jó hogy olyanok a beállítások, hogy egyszerűen nem tudod melyik játékos jobb a másiknál, miért jó ez?????Klasszikus idézzek:POR QUE???
RB2-t kösz, mondjuk így most összekavartál, de NFL most lényegtelen.
Mert ez igy tetszik, es en inkabb a pontokat akarom dijazni, nekem ez a logikus.Bob_Marley írta: Esküszöm csendben maradok, de valaki épp érvekkel magyarázza már el, hogy ez miért jó???Miért jó hogy olyanok a beállítások, hogy egyszerűen nem tudod melyik játékos jobb a másiknál, miért jó ez?????Klasszikus idézzek:POR QUE???
Amint irtam, mar nem kerdes hogy 9 kategorias lesz-e, mert mar ment ra veto szavazat. Inkabb azt dontsd el hogy igy is maradsz-e, hogy tudjuk kell-e helyetted ember.Bob_Marley írta:Mindenki az időponttal van elfoglalva, pedig amit felvetettem elég égető lenne.
Hogy 9 kategóriás legyen a liga, de ha nem akkor legalább a másik.
De a keeper kellene legyen, mert az a hosszútávú.
cumbee én azért abban kételkednék hogy top hány futó lesz, de végül is lényegtelen is.
Viszont mit jelent az hogy RB2?