Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.22. 20:47:52

Holnap meccs után tőlem is mehet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kamaj
Capitá del Barça

2012.10.22. 20:37:15

Én holnap nem leszek, gyorsan szavazzátok meg, mert ha holnap akkor pre draft, szombat ideális lenne, de csak miattam ne toljátok el.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.10.22. 20:25:01

Barca mecs után nekem is jó.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.22. 20:19:35

Nekem is jobb lett volna a ma este, de így utolsó pillanatban legyeztetni a dolgokat elég nehéz.

Holnap meccs után jó lehet (bár akkor is csak meccs után fél órával, szóval 11-től). Szerda-csütörtök koncertre megyek, péntek este sztem senki sem akar draftolni, szombat du./este valszeg jó lesz, vasárnapot meg a másik draft miatt leszavaztuk.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.22. 20:01:18

A holnap nekem is jó lenne. Ha Slithernek esetleg jó, akkor letolhatjuk Barca meccs előtt, ha nem akkor tőlem utána is. Szvsz éjfélre kb végeznénk, az még annak is belefér tán aki másnap korán kel. Ha nem akkor nemtom.:D
Mindenesetre akkor mára gondolom ennyi, lelépek én is, a holnapi időpontal kapcsolatban pls mindenki jelezze, hogy barca meccse előtt, vagy meccs után jó-e neki, esetleg mindkettő, vagy egyik sem.:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.22. 19:41:28

Slither írta:Akkor ezek szerint ma se lesz draft. Marad a szombat 6 ora (ezen meg tolhatunk par orat, ha kell).
Most akkor nem lesz tuti? mert akkor elmegyek utamra... :lol:
Bár én személy szerint jobban örültem volna, ha letoljuk most, mert elég sokan összejöttünk... :oops:

Szerk: én is leírom mikor lenne jó: Holnap nem mert Barca meccs van. Szerdán a másik fantasyban van 8-tól draft, ahol rajtam kívül többen is érdekeltek vagyunk. Vasárnak eurobarcás Draft 8tól ha minden igaz. Amúgy bármelyik este jó ezeken kívül. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.22. 19:37:45

Akkor én leírom, hogy nekem mikor jó.
Holnap megfelel, szerda nem, onnantól kezdve egészen más hét keddig mindig megoldható.
Persze ezek az estékre vonatkoznak. 7-től egészen el nagyon sokáig.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.22. 19:34:20

Game90 írta:
Cumbee írta: Game-től kéne valami infó, hogy akkor hogy állnak a dolgai, ő az aki valszeg nem ér majd rá. Remélem olvassa majd és reagál, mert tényleg jó lenne tudni, nekem pl 1 ideje már nem itthon kellene lennem, de ha le tudjuk tolni ma, akkor maradok amíg kell.
Én 20 perc múlva már nem leszek itthon. Direkt írtam délután, hogy gyorsan egyezzetek meg, hogy mi legyen, mert ha csak nekem nem jó a mai időpont, akkor benne lettem volna, hogy toljátok le nélkülem. De mivel nem jeleztetek semmit, így nem is állítottam be a pre-draft ranking-ot, most meg már nem tudok ezzel szenvedni.
Akkor ezek szerint ma se lesz draft. Marad a szombat 6 ora (ezen meg tolhatunk par orat, ha kell).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.22. 19:31:42

Nem cumbee vs Bob harcról van itt szó.Először is, akikre tisztán emlékszem Slither, Te, socio (bár őt leginkább az zavarta hogy cserékbe belenyúlás meg fa) michaebee (talán) a többieknek a nekem mindegy döntse el más.
Én nem éreztem azt a mindenki 1 ellen, csupán mondhatom én vettem a fáradtságot kicsit belemélyedtem, utánajártam, számolgattam leírtam SZERINTEM mi miért nem jó a nagy többséget nem érdekelte.Az hhogy egyet ért vele vagy sem teljesen nem derült ki.

Én nem akarok meggyőzni az igazamról senkit (mert nem lehet), azt szeretném ha jövök 1; élesben megtudom mutatni mik a kiskapuk, amiket én látok plusz még úgyis kiderülnek és azokra felhívni a figyelmet, majd aztán mindenki eldöntheti jó vagy nem (persze reménykedem abban, hogy esetleg megváltozik jövőre de ha nem hát nem, viszont akik a nekem mindegy talán elgondolkoznak)2; Eazzy is be tud lépni.

Megkérdezem miért nem akarsz változtatni rajta?Ezért könyörgök ezer éve hogy játsszunk nyílt tiszta lapokkal, neked mi a jó Isten bajod van a 9 kategóriás ellen?Stratégiai ok vagy mi?Akkor segíts nekem mi a jó stratégia, meg másoknak.

Írtam már nem vagy te az én szememben a rossz, alapból mindenkit szeretek, ha olyat írsz egyet értek vele le is szoktam írni, ha valamivel nem akkor azt is.
Én őszinte leszek s nyílt lapokkal játszok, s lehet személyeskedés lesz aztán most kitesznek :D Én a tavalyiból úgy láttam Slither meg Te volt 2 olyan játékos akik (mondjátok ti stratégiáztak) meghúztak olyan lépéseket, amikkel én nem értek egyet, nyilván hogy én ez ellen "küzdök" ezért szeretnék olyan beállításokat amik leszűkítik ezt.Slither anno tökéletesen írta ő nem szeretne megkötést, Miért??Mert az nem neki kedvezne, én legalábbis így látom.Slither írta a szabályokhoz való alkalmazkodás ez tény!S tökéletesen rávilágít egy olyan dologra, hogy ha a szabályok lazák, akkor meglehet olyan dolgokat húzni aminek SEMMILYEN KÖZE NINCSEN se az NBA-hez se a játékosokhoz, se a kosárlabdához.
Baráti liga, nem arról kellene szóljon kit hogy csesz át az ember.Miért írtok ilyet hogy átcseszés?Mert az tavalyiból kiindulva, pl átcseszés hogy azért értékesebb neked valaki mert többet játszik, ráadásul "eltitkolod", ez nálam bőven az átcseszés, de rendben lépjünk tovább, az is átcseszésnek érzem, hogy direkt feladsz kategóriákat s azzal jutsz előrébb, mert nem így kellene működnie.
Átcseszés, hogy direkt nem játszatok embert, miért???Mert befolyásolja az egész liga eredményét, lehet modnani hogy de adott ember nem szeretne FG%ot bukni, hát pont ez az, hogy adott embernek jó, másik 10en xnek meg óriási érvágás lehet, ellenfélnek mindenképp.Nálam átcseszés ez is.

De pl mikor írtam legyen egy kis sava borsa az egésznek hogy FA-t éves szinten lehessen korlátozni (ergp agyalni, megéri felszedni vagy nem) az nem jó, mert hogy az milyen már???Pont oylan hogy nem ad olyannak lehetőséget, hogy heti szinten fent tart valaki egy helyet és 4et betesz minden héten aznapra aki játszik így növelve az embermennyiségét, ez , s mert gyorsan ráklikkel felszed valakit sima FA-ként, mondjuk úgy szemezgetik.Ez WTF kategória nálam.Ez is óriási inkorrektség, hogy ezzel trükközik valaki.
Ha van egy kvóta erre nincs lehetőség.Csak hogy írjak szerintem egy óriási kiskaput.
Keepernél senkit nem érdekelt, pedig leírtam párszor, hogy a draftcetlik miatt óriási trükközések benne vannak.
Simán kilehet árusítani az egész brigádot draft helyért, s fordítva is, így valaki adott évre csinálhat szupergárdát, majd jövőre egy cetlije sincsen, de ez sem foglalkoztatott senkit.....Pedig simán adott a lehetőség, s óriási gond.

Aukciósoddal látod egyet értettem, mert az azt szolgálta hogy egyenlő esélye legyen mindenkinek.

Ha szeretnék indulni sem indulhatok már?? :D Hámámé
Majd csendben maradok, max megvitatom csak nem "nyíltan".
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.10.22. 19:49:48-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.10.22. 19:14:16

Cumbee írta: Game-től kéne valami infó, hogy akkor hogy állnak a dolgai, ő az aki valszeg nem ér majd rá. Remélem olvassa majd és reagál, mert tényleg jó lenne tudni, nekem pl 1 ideje már nem itthon kellene lennem, de ha le tudjuk tolni ma, akkor maradok amíg kell.
Én 20 perc múlva már nem leszek itthon. Direkt írtam délután, hogy gyorsan egyezzetek meg, hogy mi legyen, mert ha csak nekem nem jó a mai időpont, akkor benne lettem volna, hogy toljátok le nélkülem. De mivel nem jeleztetek semmit, így nem is állítottam be a pre-draft ranking-ot, most meg már nem tudok ezzel szenvedni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.22. 19:09:31

neobarca írta:
Slither írta:
Cumbee írta:Nah akkor mindenki előkerült. Slither Game egy ma esti időpontot nem tudunk esetleg összehozni valahogy? A holnap úgy látom 1-2 embernek nem fekszik, ma az jó mindenkinek, csak kicsit más időpontban nincs olyan 1-1,5 óra amikor esetleg mindketten ráérnétek?
Leghamarabb fel ora mulva tudok hazaindulni, szoval 1 ora mulva elkezdhetjuk. De ha jol emlekszem, a korai idopont meg neobarcanak nem jo, mert videkrol jon haza.
Hazaértem srácok, mert közben nem tudtam olvasni a fórumot mert lemerült a mobilom.
Felőlem tolhatjuk akkor ma 9-kor, ahogy néztem elég sok mindenkinek jó. Csak akkor valaki mondja ki a véglegeset, hogy ma 9 és akkor nem megyek el. Mert ha dobjuk másnapra, kihasználom még, hogy holnap se kell menni dolgozni... :lol:
Game-től kéne valami infó, hogy akkor hogy állnak a dolgai, ő az aki valszeg nem ér majd rá. Remélem olvassa majd és reagál, mert tényleg jó lenne tudni, nekem pl 1 ideje már nem itthon kellene lennem, de ha le tudjuk tolni ma, akkor maradok amíg kell.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.22. 19:07:45

Bob_Marley írta:Slither ne tegyél ki, s akkor Eazzy is tud indulni.
Rákérdeztem elvileg lehet majd változtatni később, úgyhogy majd jövőre megint jövök a szabálymódosításokkal, s legalább a játékon belül megtudom mondani s szemléltetni mik szerintem a hibák, aztán hátha jövőre úgy látjátok mint én.S mivel keeper abszolút lényegtelen 1 év.
Csak 1 kérés legyen, ne 9kor legyen ma a draft, mert 9kor másik helyen draftolok :D
Remélem nem sértelek meg Bob, mert alapvetően bírlak meg minden, de kezd vicces lenni ez a vergődés. Azért lettek ezek a szabályok, mert anno rajtad kívül mindenkinek tetszettek, mind a 10 tulajdonos akinek csapata van úgy lépett be, hogy elfogadta ezeket és ezekkel a beállításokkal akart játszani. Tényleg jó lenne, ha jönnél tavaly az egyik legaktívabb játékos voltál, ami jó, de (és most kemény leszek) ha csak azért jössz, hogy megpróbálj mindenkit meggyőzni az igazadról akkor pls ne gyere. Ez a liga ezekkel a szabályokkal fog működni, ha el tudod fogadni az szuper, ha nem akkor hagyjuk, mert nekem személy szerint pl nincs energiám és türelmem non-stop ezzel foglalkozni. Megtehetném azt, hogy csak szimplán nem nem reagálok arra amit írsz, de fontos volt számomra, hogy megértsd amiről beszélünk és szállj be te is úgy, hogy elfogadtad a dolgot, de ahhoz nincs türelmem, hogy évente 2 hónapon keresztül veled hadakozzak. Én nem akarok változtatni a szabályokon most, nem akarok majd jövőre sem és az után sem. Szóval ha maradsz azért maradj, hogy játszunk és ne azért, hogy legyen egy éved amikor folyamatosan az lesz terítéken, hogy ez miért ekkora [auto_cenzúra]. Nekem is fontos lett volna az aukciós draft, mert jóval igazságosabbnak éreztem, de nem reagált rá senki, 2-en azt mondták, hogy ne, hát elfogadtam. A te esetedben kb 10-en mondják az ellenkezőjét annak amit te mondasz, mégsem tudod elfogadni. Nem 10 embernek kell rugalmas lenni és meghajolni az akaratod előtt, hanem fordítva. Vagy ha nem akarsz, akkor ott van az ötletem, legyen még 1 Bob féle keeper liga, oda mindenki szabadon nevezhet. Tudom, hogy ezt egy ilyen Bob-Cumbee fight-nak fogod fel, ahol én vagyok a szemedben a gonosz, de ha veszed a fáradtságot és visszalapozol oda ahol a szabályokat egyeztettük anno, akkor meglátod, hogy ezeket a szabélyokat nagyon sokan támogatták/ják, csak én vagyok az egyetlen aki annyira hülye, hogy folyamatosan leáll veszekedni.:D És még 1* mondom, hogy nem szeretnélek megbántani, de annak sem látom értelmét, hogy csak azért nevezel, hogy majd 1 éves terrorizálás után az emberek hátha beadják a derekukat és a te szád íze szerint lesznek a dolgok.
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.22. 18:56:50

Slither írta:
Cumbee írta:Nah akkor mindenki előkerült. Slither Game egy ma esti időpontot nem tudunk esetleg összehozni valahogy? A holnap úgy látom 1-2 embernek nem fekszik, ma az jó mindenkinek, csak kicsit más időpontban nincs olyan 1-1,5 óra amikor esetleg mindketten ráérnétek?
Leghamarabb fel ora mulva tudok hazaindulni, szoval 1 ora mulva elkezdhetjuk. De ha jol emlekszem, a korai idopont meg neobarcanak nem jo, mert videkrol jon haza.
Hazaértem srácok, mert közben nem tudtam olvasni a fórumot mert lemerült a mobilom.
Felőlem tolhatjuk akkor ma 9-kor, ahogy néztem elég sok mindenkinek jó. Csak akkor valaki mondja ki a véglegeset, hogy ma 9 és akkor nem megyek el. Mert ha dobjuk másnapra, kihasználom még, hogy holnap se kell menni dolgozni... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.22. 18:39:48

Slither ne tegyél ki, s akkor Eazzy is tud indulni.
Rákérdeztem elvileg lehet majd változtatni később, úgyhogy majd jövőre megint jövök a szabálymódosításokkal, s legalább a játékon belül megtudom mondani s szemléltetni mik szerintem a hibák, aztán hátha jövőre úgy látjátok mint én.S mivel keeper abszolút lényegtelen 1 év.
Csak 1 kérés legyen, ne 9kor legyen ma a draft, mert 9kor másik helyen draftolok :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.22. 18:26:31

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.22. 18:10:12

Nah akkor mindenki előkerült. Slither Game egy ma esti időpontot nem tudunk esetleg összehozni valahogy? A holnap úgy látom 1-2 embernek nem fekszik, ma az jó mindenkinek, csak kicsit más időpontban nincs olyan 1-1,5 óra amikor esetleg mindketten ráérnétek?
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.22. 17:46:57

Bocsi srácok, hétvégén nem voltam net közelben.
Tőlem holnap este mehet. Az időpont pedig mindegy.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.22. 17:15:56

Akkor felesleges magyarázgatni, én úgy érzem logikusan leírtam példákat hozva, statokat figyelembe véve,m hogy mennyire nem jó eddig ahogy emlékszem az hangzott el érvnek, hogy a pontok számítanak az életben is (amivel nincs is baj erre írtam, hogy de egy sima 2es dobás nem 3 pontot ér egy 3as meg adott esetben 5öt) illetve hogy ezért fantasy, erre a gondolatmenetre meg azt tudom írni, hogy akkor a TO érjen 10et dobás -2et, PF mondjuk 20at, kékszem +5 pont, színes haj +3 pont, s kb ugyanott tartunk, hiszen fantasy nem kell a valósághoz egyáltalán köze legyen.
Mint írtam múltkor is nekem az fáj(t) hogy végül is abban maradtunk múltkor én makacs vagyok, meg nem elég engedékeny, amiről úgy gondolom hogy nem teljesen igaz, mert sok dologról "lemondtam" pl trade ötlet, FA lista használata stb, még a csapat felállásra is azt mondtam ám legyen, annyi kérésem volt a pontok legyenek úgy megoldva ahogy alapnak is felajánlja a yahoo, ez nem igazán történt meg s ráadásul egyik ligában sem amit csináltál Slither, úgy érzem te is kicsit engedhettél volna. (annyiban igazad van legalább nem 15 kategóriás mint tavaly)

Valóban akkor legyen az kit érdekel egy 9 kategóriás liga?
Én szeretlek titeket :D De komolyan meg jó buli is, csak a "pofátlanságot" nem szeretem, s az inkorrekt nem egyenlő dolgokat.Számomra ha ilyen eltolódott a kategória akkor az nem játék, s lehet Cumbee el se hiszi de én is szeretek játszani, ha nem szeretnék tavaly nem cserélgettem volna agyba főbe pl :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.22. 16:53:55

Mindegy, az allaspontok nem valtoztak, felesleges megint magyarazgatni.

Irtam hogy jo lenne a 12 csapat, ezert esetleg atallhatnank 9 kategoriara is, de csak akkor, ha mindenki mas is benne van. Erdemes lett volna megkerdezni a tobbieket, mielott belepsz. Eleg egyertelmu hogy nem akarsz igy bent maradni ebben a ligaban, es Cumbee is hajthatatlan, szoval inkabb kirakom a csapatodat a ligabol, hogy lefixalhassuk a dolgokat. Ha a draftig nem lesz mas jelentkezo, Eazzy csapatat is kidobom, o ugyis csak vesztartaleknak jott. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.22. 16:40:03

Slither írta:pontokat akarom dijazni, nekem ez a logikus.
Adottak a beallitasok, azok alapjan egyertelmu hogy ki a jobb jatekos, nem kell sok esz hozza. :roll:
Neked lehet hogy a szabalyokhoz valo alkalmazkodas "simliskedes" nekem nem az.
Ha csak a pontok számítanának, akkor tavaly kb a GSW nyeri a bajnokságot de minimum WCF :wink:
Totál nem logikus hogy még így is megvannak nyomva a pontok.

Pont hogy a beállítások miatt nem adottak ki a jobb játékos, de akkor én vagyok a hülye :D mert nálam Paul>>>>Westbrook és utóbbi tavalyi statjaival jobb játékos mint Paul
Millsap>>>>Lee természetesen itt is az utóbbi többet ér.

De mondom Rondo előtt ki vannak (azért őt hozom fel, mert a legnyilvánvalóbb hogy nem tud dobni, de minden másban jó) szigorúan tavalyi statokat bnézve
Jarret Jack (wait, who???)
Lowry
Jamison
Ryan Anderson
Thornton
John Wall
Joe Johnson
Granger
Bargnani
Jennings
Csak pár nevet kigyűjtöttem, azzal lehet vitatkozni, hogy van köztük nem irányító, oké.
De szerintem kicsit még böngészem a statokat és kihozok még pár ilyen furcsaságot, ami szeritned logikus.
Slither ezer élve nézed az NBA-t magyarázd meg ez miért is logikus :D

Az meg hogy a szabályokhoz való igazodás simliskedés???Megint olyan dolog hogy ha a szabály valamilyen szűkítést ad, akkor kisebb az esély hogy nagyon trükközzön az ember.
Kategóriáknál tisztán látszódik, hogy pl a csapatodat megtudod úgy odlani, hogy minél jobb 3 potnos dobóid legyenek, s feladva hátsó kategóriákat, várjál???Akkor megint miért is nem a GSW nyert bajnokságot???Végül is ezt játsszák, 0 védekezés 5 mp támadás, aki kapja dobja rá (attól vonatkoztassunk el idén mi lehet belőlük) s miért nem nyertek bajnokságot????Logikus lenne hiszen díjazzuk a pontokat!Meg a 3 pontos dobást xszer.
Miért csapatban gondolkozok???Mert ok-okozati tényező...Játékosokat olyat választasz aki több pontot dob (rendben hogy kell pattanó stb, de Ibaka 21ik a yahoo listán ergo 2ik körös, elvinnéd??? ) mert az több kategóriában tud segíteni, persze hogy kell a többire is, csak azt ha felküldjük a pályára valóságban nem sokat ér.
Nálam totál nem logikus a dolog.

És legfőképpen ez bosszant, hogy úgy lehet előrébb jutni, hogy 1; feladsz kategóriákat 2; pontok továbbra is 3-4-5ször felíródnak ergo a játékosok nagyjábóli értéke (érték meghatározásba ne menjünk bele túlzottan elég egyértelmű Jack nem jobb mint Rondo pl ) különbözik, s val. nekem van ehhez kevés eszem, de nem tudom felfogni.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.10.22. 16:11:15

Bob_Marley írta:Tehát 1 vétó szavazat miatt akkor nem lesz? :cry:

Nem téged okollak, csak olyan félrevezetően szóltál hogy ha a többieknek is jó, akkor lehet 9 kategóriás, ez is olyan hogy akkor mindenkinek jó kell legyen vagy a többségnek ? Mert teljesen egyértelmű keeperbe én nem fogok ilyen beállításokkal szenvedni, ami a "csalásnak" ad lovat.

Mondjuk Cumbee megint átsiklott azon, hogy továbbra is egy simlis, "sunyi" beállítások vannak, nem hiszem el hogy nem látjátok :D
Miért jó ez hogy a pontok 4-5 kategóriába felíródnak?Miért??? :D
De tőlem ez is lehet csak akkor miért nem lehet a hátsó kategóriáknak 2 pontot adni?????

Esküszöm csendben maradok, de valaki épp érvekkel magyarázza már el, hogy ez miért jó???Miért jó hogy olyanok a beállítások, hogy egyszerűen nem tudod melyik játékos jobb a másiknál, miért jó ez?????Klasszikus idézzek:POR QUE???

RB2-t kösz, mondjuk így most összekavartál, de NFL most lényegtelen.
RB2=2. számú futóra lenne szükségem Matthews mellé/mögé, mert nincs értelmes futóm. Illetve van, Brown, de ő akkor opciómcsak, ha Bradshaw megsérül. WR-ből viszonylag töltve vagyok, ezért keresek egy jó futót egy jó wr-ért, vagy egy használható futót egy használható WR-ért.

A másik dologgal meg már írtam, hogy nem nagyon akarok foglalkozni. Aki belépett az azért tette, mert ezekkel a szabályokkal akart játszani. Innentől kezdve nem tudom, hogy mit kellene szavaztatni. Mondtam. Csinálj még 1 ligát és lehessen menni oda is. Ennyire egyszerű lenne és akkor nem kellene megint ezen rugózni hetekig.
Egyébként meg nem siklottam át semmin. Nincs simlis rész, csak a te fejedben. De ezt kb 5 ember írta már le neked az elmúlt másfél hónapban, szóval nem futok neki még1* a dolognak. Érveltünk eleget, látszólag nincs foganatja.:DD
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.22. 15:57:35

Bob_Marley írta: Esküszöm csendben maradok, de valaki épp érvekkel magyarázza már el, hogy ez miért jó???Miért jó hogy olyanok a beállítások, hogy egyszerűen nem tudod melyik játékos jobb a másiknál, miért jó ez?????Klasszikus idézzek:POR QUE???
Mert ez igy tetszik, es en inkabb a pontokat akarom dijazni, nekem ez a logikus.
Adottak a beallitasok, azok alapjan egyertelmu hogy ki a jobb jatekos, nem kell sok esz hozza. :roll:
Neked lehet hogy a szabalyokhoz valo alkalmazkodas "simliskedes" nekem nem az.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.22. 15:51:05

Tehát 1 vétó szavazat miatt akkor nem lesz? :cry:

Nem téged okollak, csak olyan félrevezetően szóltál hogy ha a többieknek is jó, akkor lehet 9 kategóriás, ez is olyan hogy akkor mindenkinek jó kell legyen vagy a többségnek ? Mert teljesen egyértelmű keeperbe én nem fogok ilyen beállításokkal szenvedni, ami a "csalásnak" ad lovat.

Mondjuk Cumbee megint átsiklott azon, hogy továbbra is egy simlis, "sunyi" beállítások vannak, nem hiszem el hogy nem látjátok :D
Miért jó ez hogy a pontok 4-5 kategóriába felíródnak?Miért??? :D
De tőlem ez is lehet csak akkor miért nem lehet a hátsó kategóriáknak 2 pontot adni?????

Esküszöm csendben maradok, de valaki épp érvekkel magyarázza már el, hogy ez miért jó???Miért jó hogy olyanok a beállítások, hogy egyszerűen nem tudod melyik játékos jobb a másiknál, miért jó ez?????Klasszikus idézzek:POR QUE???

RB2-t kösz, mondjuk így most összekavartál, de NFL most lényegtelen.
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.10.22. 15:38:46

Bob_Marley írta:Mindenki az időponttal van elfoglalva, pedig amit felvetettem elég égető lenne.
Hogy 9 kategóriás legyen a liga, de ha nem akkor legalább a másik.
De a keeper kellene legyen, mert az a hosszútávú.

cumbee én azért abban kételkednék hogy top hány futó lesz, de végül is lényegtelen is.
Viszont mit jelent az hogy RB2?
Amint irtam, mar nem kerdes hogy 9 kategorias lesz-e, mert mar ment ra veto szavazat. Inkabb azt dontsd el hogy igy is maradsz-e, hogy tudjuk kell-e helyetted ember.

RB2 = masodik szamu futo.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.22. 15:21:13

Mindenki az időponttal van elfoglalva, pedig amit felvetettem elég égető lenne.
Hogy 9 kategóriás legyen a liga, de ha nem akkor legalább a másik.
De a keeper kellene legyen, mert az a hosszútávú.

cumbee én azért abban kételkednék hogy top hány futó lesz, de végül is lényegtelen is.
Viszont mit jelent az hogy RB2?
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése