Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Dzsukela
Barça B

2012.01.28. 12:19:34

tri_campeones írta:
Dzsukela írta:Sziasztok. Hol tudnám a Fifa 09-et letölteni magyarul, legalább 3 GB-vel? mivel átjártam minden Warezz, Pirate oldalakat, de nem találom. Aki tudna segiteni, annak nagyon megköszönném.
nCore
FIFA.09.Hungarian-iMMXpC :wink:
Ingyenes a Regisztráció? amúgy kösz :D
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD

tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.28. 12:11:33

Dzsukela írta:Sziasztok. Hol tudnám a Fifa 09-et letölteni magyarul, legalább 3 GB-vel? mivel átjártam minden Warezz, Pirate oldalakat, de nem találom. Aki tudna segiteni, annak nagyon megköszönném.
nCore
FIFA.09.Hungarian-iMMXpC :wink:
Dzsukela
Barça B

2012.01.28. 12:04:55

Sziasztok. Hol tudnám a Fifa 09-et letölteni magyarul, legalább 3 GB-vel? mivel átjártam minden Warezz, Pirate oldalakat, de nem találom. Aki tudna segiteni, annak nagyon megköszönném.
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD

kanty
Llegenda del Barça

2012.01.28. 12:04:37

neobarca írta:Buta kérdés! Egy játékot csak arra a meghajtóra lehet telepíteni amelyiken a windows van? Vagy lehet másikra is... Helyprobléma miatt kérdezem.,..
Másra is lehet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.28. 12:00:53

Buta kérdés! Egy játékot csak arra a meghajtóra lehet telepíteni amelyiken a windows van? Vagy lehet másikra is... Helyprobléma miatt kérdezem.,..
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Facsy
Jugador d'estrella

2012.01.25. 19:50:39

Sziasztok!
Feltelepítettem az NFS_Pro Street-et a gépre,és minden tök [auto_cenzúra],szép a kép meg minden csak mikor túl gyors kanyart veszek be vagy bármi ilyen hirtelen mozdulat nagy sebességnél akkor a kép kb. 1 mpre bekockásodik,aztán meg megy tovább rendesen.Először azt hittem tul nagyra van állítva agrafika de lejjeb vettem és ugyanúgy csinálja,pedig elvileg simán vinnie kéne a játékot.Fifa 12 simán meg,Aion is hot pursuit is (az új :D) szal ha esetleg vkinek van fogalma róla hogy mi lehet a baj,nagyon megköszönném ha leírná :) előre is köszi a segítséget :D addig mek és probálkozok tovább vmit csinálni neki xD
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.01.24. 10:40:19

Aki ismeri a Call of Duty Modern Warfare 3-at, attól kérdezném, hogy megcsináltam a küldetést (Campaign), mégis 53%-ot ír ki a főmenüben. Pedig már lejött a stáblista, meg minden, vége a küldetéseknek. Mégis csak 53%-ot ír ki. Mi ennek az oka?
Kép
Kép
Kép
fifaorult
Barça B

2012.01.23. 22:46:43

Kalap1988 írta:Mivel a Bos-al megnyertem a bajnokságot és velük nem akartam folytatni, ezért én is kezdtem egy újat az OKC-val,de én jelentősen belenyúltam a keretbe és a magam képére alakítottam. Bár egy dolgot azért sajnáltam. Azt gondoltam, hogy mivel nem igazán szeretem Westbrookot, le kellene passzolni. Több variációt is kipróbáltam, de mindenhol befürödtem valamiért, így jött a Minesoota. Westbrookért kértem Rubiot és Love-ot, ami a valóságban nagy üzlet lenne, a játékban Rubio kb 70-es, Love meg 81-es, ráadásul ott a keretben Ibaka, szóval nem tűnt nagy üzletnek, mindenesetre egy olyan irányítót akartam, aki dobni tud, de nem erőlteti és nem pumpálja állandóan a lasztit, hanem passzol. Sajnos erre akárhogy próbáltam counter offert nyomott a Min és végül belementem. Az offer lényege az volt, hogy kérték Perk-et és adták még Milicicet :( Perkinssel komoly terveim voltak,de nem tudtam máshogy úgy megszabadulni Westbrooktól, hogy posztra is kapjak egy viszonylag használható embert, akit még szeretek is. Szóval nehéz szívvel belementem. Egy kis kevergetéssel még a kispadra megszereztem Tony Allent és Pietrust. ( ezt Sefolosha bánta, plusz még egy-két gyengébb ember). A kezdőm ez: Rubio-Harden-Durant-Love-Ibaka
Nincs igazi center, de Ibaka a borzasztó ereje és védőtudománya miatt ellátja. Cserék: Ivey- ( hát ő nem egy nagy játékos, nem is sokat használni PG-ben, inkább Harden vagy Durant hozza fel a labdát, ha Rubio ül) - Tony Allen-Pietrus-Collison-Milicic.
Ezt a 10 embert használom. Csak két meccset játszottam le, de abszolút az jött be amire számítottam. 2-es, 3-as poszton brutálisan védekezek és szerzek velük meccsenként 8-10 labdát, amiből egyből indulok is. Harden-Durant cseréjeként bejön egy még jobban védekező kettős ( ők sem rosszak) Allen és Pietrus. Ezen a két poszton esélyük sincs az ellenfeleknek ( Bostont és a Phillyt vertem hazai pályán, az előbbi ellen 65 pontot kaptam 10 perces negyedben!). Rubio megteszi, amit megkövetel a haza, kb 10 pont, 10-12 ass, Ibaka és Love pedig meg tudja oldani és nem rossz az ő két cseréjük sem annyira. 7 emberrel átlagoltam 10 pont felett az első két meccsen, ez lesz az erősségem azt hiszem.
Én elhoztam most 4es posztra cserének Kenyon Martint Ibaka mögé, Aldrichot és egy draft picket adtam érte. Ibaka tényleg nagyon jó védekezésben, és támadásban is sokat tud segíteni. Nálam Westbrook kezd, Chalmers van mögötte, és ha nem megy Westbrooknak, Chalmers nagyon behozza.:)
"Tőlünk hangos a tér, visszhangzik minden utca"
MTE! 1987*1996*2003
Kép
fifaorult
Barça B

2012.01.23. 22:43:49

Na most elhoztam cserének 4-es posztra Kenyon Martint, így most már egész jó, Aldrichot és egy draft picket adtam érte. Westbrook nem rossz, meg ha nálam nem megy neki, ott van Chalmers, és nagyon sokat segít. Ibaka tényleg nagyon jó védekezésben, és támadásban is nagyon sokszor segít.:D
MTE! 1987*1996*2003
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.22. 11:52:46

Mivel a Bos-al megnyertem a bajnokságot és velük nem akartam folytatni, ezért én is kezdtem egy újat az OKC-val,de én jelentősen belenyúltam a keretbe és a magam képére alakítottam. Bár egy dolgot azért sajnáltam. Azt gondoltam, hogy mivel nem igazán szeretem Westbrookot, le kellene passzolni. Több variációt is kipróbáltam, de mindenhol befürödtem valamiért, így jött a Minesoota. Westbrookért kértem Rubiot és Love-ot, ami a valóságban nagy üzlet lenne, a játékban Rubio kb 70-es, Love meg 81-es, ráadásul ott a keretben Ibaka, szóval nem tűnt nagy üzletnek, mindenesetre egy olyan irányítót akartam, aki dobni tud, de nem erőlteti és nem pumpálja állandóan a lasztit, hanem passzol. Sajnos erre akárhogy próbáltam counter offert nyomott a Min és végül belementem. Az offer lényege az volt, hogy kérték Perk-et és adták még Milicicet :( Perkinssel komoly terveim voltak,de nem tudtam máshogy úgy megszabadulni Westbrooktól, hogy posztra is kapjak egy viszonylag használható embert, akit még szeretek is. Szóval nehéz szívvel belementem. Egy kis kevergetéssel még a kispadra megszereztem Tony Allent és Pietrust. ( ezt Sefolosha bánta, plusz még egy-két gyengébb ember). A kezdőm ez: Rubio-Harden-Durant-Love-Ibaka
Nincs igazi center, de Ibaka a borzasztó ereje és védőtudománya miatt ellátja. Cserék: Ivey- ( hát ő nem egy nagy játékos, nem is sokat használni PG-ben, inkább Harden vagy Durant hozza fel a labdát, ha Rubio ül) - Tony Allen-Pietrus-Collison-Milicic.
Ezt a 10 embert használom. Csak két meccset játszottam le, de abszolút az jött be amire számítottam. 2-es, 3-as poszton brutálisan védekezek és szerzek velük meccsenként 8-10 labdát, amiből egyből indulok is. Harden-Durant cseréjeként bejön egy még jobban védekező kettős ( ők sem rosszak) Allen és Pietrus. Ezen a két poszton esélyük sincs az ellenfeleknek ( Bostont és a Phillyt vertem hazai pályán, az előbbi ellen 65 pontot kaptam 10 perces negyedben!). Rubio megteszi, amit megkövetel a haza, kb 10 pont, 10-12 ass, Ibaka és Love pedig meg tudja oldani és nem rossz az ő két cseréjük sem annyira. 7 emberrel átlagoltam 10 pont felett az első két meccsen, ez lesz az erősségem azt hiszem.
fifaorult
Barça B

2012.01.22. 11:35:11

Most fejeztem be az Ass módban az első idényemet(2k12).:D Oklahoma Cityvel vagyok, az alapszakaszban 4. lettem. Első körben simán lepipáltam a Minnesotát, aztán jött a Lakers... Hát jól megküzdöttem velük, de 4-3mal én mentem tovább..:D Aztán főcsoport dőntő, a Dallas ellen...:D Hát eléggé bekezdtem, első 3 meccsen kikaptam.:D Aztán összeszedtem rendesen a csapatot, és visszahoztam 3-3ra.:D 7. meccs, idegenben...:D Elég szoros volt végig, de sajnos a végét elrontottam, és behúzta a Mavs.:D De a nagydöntőben sima 4-1el kisöpörte őket a Heat.:D
A kezdő 5:
Westbrook, Harden, Durant, Ibaka, Tyson Chandler.
Cserék:
Chalmers, Cook, Maynor, Collison, Haywood, Vaden.

Egész jó kis csapatot építettem szerintem. Most a 4es posztot akarom megerősíteni, mert nem volt igazi cseréje Ibakának.:D A következő idényben azért már szeretném behúzni minimum a Nyugati 1. helyet.:D
MTE! 1987*1996*2003
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 19:38:38

daffy írta:
Kalap1988 írta: Reagálok erre is, mert lehet nem vetted észre a szerkesztésem: Ezt írtam:
Nem ide tartozik,de hogy-hogy abbahagytad? Milyen szinten játszottál?
Én gimi, meg most idén ősztől egy új csapatban megye b, remélem egy-két év múlva már feljebb kerülünk ( az első szezon után még nem hiszem).
én még általánosban játszottam,de a középsuli érkeztével abba kellett hagyni,mert a foci mellett erre már végképp nem maradt idő. megyei bajnokságot nyertünk,de ennyi és nem több. kicsi voltam még a kiforrott kosárlabdához,de edzésre és versenyre járni jó volt. volt olyan,hogy olyan távolról dobtam rá a hármast,hogy mire gyűrűig ért a labda,az edző befejezte a velem való ordítást. úgy ment be,hogy hálót alig ért és majdnem a plafonig dobtam föl :)
Ja értem, az sem rossz, mindenesetre egyszer jó lenne összehozni egy eurobarcás kosarazást, régebben volt erről szó, szerintem téged is szívesen látna mindenki. Csak legyen hely.
daffy
Madridista

2012.01.16. 19:34:12

Kalap1988 írta: Reagálok erre is, mert lehet nem vetted észre a szerkesztésem: Ezt írtam:
Én gimi, meg most idén ősztől egy új csapatban megye b, remélem egy-két év múlva már feljebb kerülünk ( az első szezon után még nem hiszem).
én még általánosban játszottam,de a középsuli érkeztével abba kellett hagyni,mert a foci mellett erre már végképp nem maradt idő. megyei bajnokságot nyertünk,de ennyi és nem több. kicsi voltam még a kiforrott kosárlabdához,de edzésre és versenyre járni jó volt. volt olyan,hogy olyan távolról dobtam rá a hármast,hogy mire gyűrűig ért a labda,az edző befejezte a velem való ordítást. úgy ment be,hogy hálót alig ért és majdnem a plafonig dobtam föl :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 19:30:40

daffy írta:
Kalap1988 írta: Akkor még jobb, mert azt hittem, hogy kicsit szaknyelven írtam és nehezen értetted, de így gondolom, annak ellenére, hogy sf-sg voltál, az utolsó szóig tisztán érted :)
:) persze,annyira azért az nba-t is követem. nagyon szeretem ezt a sportot
Reagálok erre is, mert lehet nem vetted észre a szerkesztésem: Ezt írtam:
daffy
Madridista

2012.01.16. 19:23:13

Kalap1988 írta: Akkor még jobb, mert azt hittem, hogy kicsit szaknyelven írtam és nehezen értetted, de így gondolom, annak ellenére, hogy sf-sg voltál, az utolsó szóig tisztán érted :)
:) persze,annyira azért az nba-t is követem. nagyon szeretem ezt a sportot
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 19:21:44

daffy írta:
Kalap1988 írta:...
én kb 5-6 évet kosaraztam,sg-sf poszton,így nekem ez fekszik inkább :)
Akkor még jobb, mert azt hittem, hogy kicsit szaknyelven írtam és nehezen értetted, de így gondolom, annak ellenére, hogy sg-sf voltál, az utolsó szóig tisztán érted :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2012.01.16. 19:25:01-kor.
daffy
Madridista

2012.01.16. 19:19:39

Kalap1988 írta:...
én kb 5-6 évet kosaraztam,sg-sf poszton,így nekem ez fekszik inkább :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 19:17:07

daffy írta:
Kalap1988 írta: Milyen szinten játszol? A keret jó, látszik rajta a preferenciád :D Igazából 4-es, 5-ös poszton én 3 féleképpen szoktam sok kosarat szerezni és ehhez nem is kell ördöngösség:
- Irányítóval becikázok ( ezt azt hiszem Rose-al simán meg tudod csinálni) és mikor rád váltanak, vagy a 4-esed, centered lelép az emberéről üresbe, akkor kapja a labdát. Ebben ugyan benne van meccsenként 4-5 eladott labda is, ha jól fogják a passzsávot, de mellette meg tudsz csinálni 14-15 sima ziccert.
- Megkapja a labdát a játékosod, csinálsz vele egy dobócselt ( Boozer mondjuk be is szórja a középtávolit, vele dobáld, én Garnettel 8-10 pontot szerzek tiszta középtávolikból, amikor kicsit ellép előle az ember már passzolok is és dobom egyből) és, ha elugrik a védő akkor lendületből elindulsz ( azt is meg lehet próbálni, hogy egy lassabb védő esetén csak simán elindulsz és megpróbálod megverni egy lépésből,de ez Boozerrel nem biztos, hogy megy :D ), aminek 10-ből 9-szer egy óriási zsákolás a vége :D, a maradék alkalmakból pedig majdnem mindig fault. Persze 1-2 szer le is blokkol egy jó védő,de ez nagyon ritk
- Megvárod míg felveszi háttal a pozíciót, bepasszolod neki, behátrálsz, betolod a védőt seggel és dobsz egy horgot, vagy valami mást ( horgot akkor dob, ha a palánktól kifelé lépve nyomod meg a dobást). Itt még az is összejöhet, hogy mikor megkapod a labdát háttal a palánknak, akkor a sprint gombot is nyomva lefordulsz róla kifelé az alapvonal felé ( a sprint gomb miatt itt egy lépés előnybe tudsz került: ergo vagy kosár vagy fault vagy mindkettő). Én ezeket szoktam használni, összességében ez több is mint 3 lehetőség, de 3 alaphelyzetet vázol fel. Plusz még ott van a támadópattanó, illetve, ha a palánk alatt vagy és védő van előtted, akkor próbáld meg mindig elugrasztani dobócselekkel, mert jól blokkol a gép. Ha nem ugrik el, akkor inkább passzolj. Magára a pattanóra nem kell olyan vehemensen menni, helyezkedik a nem irányított 4 játékos szépen, csak jó ütemben nyomd meg a felugrást ( ugrik magától is,de ha te nyomod, akkor hatékonyabb). Ha nagyon nyomulsz, akkor befújják az over the back foult. Gondolom ez van nálad mindig.
Noah azért jól védekezik, szerintem ne cseréld el, kell ő neked. Rettentő idegesítő, amikor igazából jól védekezel, rossz dobásokba kényszeríted őket bele, de a támadópattanókat szedik és visszaszedik ( Atlanta ellen, ahogy írtam nem ment nekem a pattanózás és ez volt, a Smith-Horford duó dobálta a könnyű visszatett 2-eseket). Neked pedig nincs ilyen könnyű dolgod, mert egyszer támadhatsz az esetek nagy %-ban. Így nehéz nyerni. Kell a jó magas ember hátra, ha támadásban nem használod, akkor is ( én is Gasollal kb 6 pontot átlagolok, azt is akkor, amikor már nem tudok máshová passzolni, de 3 blokk meccsenként kb+ 6-7 pattanó)
hmmm. köszi,akkor noah marad :) remélem ezentúl hasznos is lesz,mert eddig az átlag 9 pattanóján és 4-5-6 asszisztján kívül sokat nem tett,de ez sem rossz. viszont ahhoz sokba kerül,hogy a pontjait ne használjam ki,de így megpróbálom
Ha nem megy így sem, akkor ne erőltesd ( bár biztos meg tudod tanulni), nekem annyi az előnyöm, hogy én centert játszom valójában is az életben, így érzem, hogy mit kell csinálni a játékban is, attól függően, hogy mit csinál előttem a védő. Boozerrel középtávoli és ez a dobócseles betörés a leghasznosabb, Noahval pedig szerintem a seggelős, betolós. Az irányítóval való sima ziccer passz pedig mindkettő esetében.
daffy
Madridista

2012.01.16. 19:12:25

Kalap1988 írta: Milyen szinten játszol? A keret jó, látszik rajta a preferenciád :D Igazából 4-es, 5-ös poszton én 3 féleképpen szoktam sok kosarat szerezni és ehhez nem is kell ördöngösség:
- Irányítóval becikázok ( ezt azt hiszem Rose-al simán meg tudod csinálni) és mikor rád váltanak, vagy a 4-esed, centered lelép az emberéről üresbe, akkor kapja a labdát. Ebben ugyan benne van meccsenként 4-5 eladott labda is, ha jól fogják a passzsávot, de mellette meg tudsz csinálni 14-15 sima ziccert.
- Megkapja a labdát a játékosod, csinálsz vele egy dobócselt ( Boozer mondjuk be is szórja a középtávolit, vele dobáld, én Garnettel 8-10 pontot szerzek tiszta középtávolikból, amikor kicsit ellép előle az ember már passzolok is és dobom egyből) és, ha elugrik a védő akkor lendületből elindulsz ( azt is meg lehet próbálni, hogy egy lassabb védő esetén csak simán elindulsz és megpróbálod megverni egy lépésből,de ez Boozerrel nem biztos, hogy megy :D ), aminek 10-ből 9-szer egy óriási zsákolás a vége :D, a maradék alkalmakból pedig majdnem mindig fault. Persze 1-2 szer le is blokkol egy jó védő,de ez nagyon ritk
- Megvárod míg felveszi háttal a pozíciót, bepasszolod neki, behátrálsz, betolod a védőt seggel és dobsz egy horgot, vagy valami mást ( horgot akkor dob, ha a palánktól kifelé lépve nyomod meg a dobást). Itt még az is összejöhet, hogy mikor megkapod a labdát háttal a palánknak, akkor a sprint gombot is nyomva lefordulsz róla kifelé az alapvonal felé ( a sprint gomb miatt itt egy lépés előnybe tudsz került: ergo vagy kosár vagy fault vagy mindkettő). Én ezeket szoktam használni, összességében ez több is mint 3 lehetőség, de 3 alaphelyzetet vázol fel. Plusz még ott van a támadópattanó, illetve, ha a palánk alatt vagy és védő van előtted, akkor próbáld meg mindig elugrasztani dobócselekkel, mert jól blokkol a gép. Ha nem ugrik el, akkor inkább passzolj. Magára a pattanóra nem kell olyan vehemensen menni, helyezkedik a nem irányított 4 játékos szépen, csak jó ütemben nyomd meg a felugrást ( ugrik magától is,de ha te nyomod, akkor hatékonyabb). Ha nagyon nyomulsz, akkor befújják az over the back foult. Gondolom ez van nálad mindig.
Noah azért jól védekezik, szerintem ne cseréld el, kell ő neked. Rettentő idegesítő, amikor igazából jól védekezel, rossz dobásokba kényszeríted őket bele, de a támadópattanókat szedik és visszaszedik ( Atlanta ellen, ahogy írtam nem ment nekem a pattanózás és ez volt, a Smith-Horford duó dobálta a könnyű visszatett 2-eseket). Neked pedig nincs ilyen könnyű dolgod, mert egyszer támadhatsz az esetek nagy %-ban. Így nehéz nyerni. Kell a jó magas ember hátra, ha támadásban nem használod, akkor is ( én is Gasollal kb 6 pontot átlagolok, azt is akkor, amikor már nem tudok máshová passzolni, de 3 blokk meccsenként kb+ 6-7 pattanó)
hmmm. köszi,akkor noah marad :) remélem ezentúl hasznos is lesz,mert eddig az átlag 9 pattanóján és 4-5-6 asszisztján kívül sokat nem tett,de ez sem rossz. viszont ahhoz sokba kerül,hogy a pontjait ne használjam ki,de így megpróbálom
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 19:06:56

daffy írta:kalap! én is játszom,de még csak nagyon amatőr szinten.
jelenleg a chicago-val kezdtem ass-t és így fest a keretem:
rose-hamilton-g. hill-boozer-noah
arenas,j dudley,r.brewer,deng,w ellington,a tolliver
az én "játékom" a 3 pontosokra épül. a pontjaim több mint felét így szerzem. rose és hamilton termel így a legtöbbet. a centert és az erőcsatárt nem is nagyon tudom még megfelelően használni,ők inkább csak lepattanóznak és kiadják a palánk alól. a keretem is ennek megfelelően épült fel,a padról szinte mindenki jól dobja a triplákat. sokszor ha lepattanóér megyek,akkor szabálytalanságot ítél a gép,amit nem tudok hova tenni,mert semmit nem csinálok. noah elcserélésén gondolkodom,mert ha nem használom ki,akkor elég oda egy átlag magas center is vagy egy pf-ből csinálok centert,így jelentős fizetés szabadulna fel,de nem merem meghúzni
Milyen szinten játszol? A keret jó, látszik rajta a preferenciád :D Igazából 4-es, 5-ös poszton én 3 féleképpen szoktam sok kosarat szerezni és ehhez nem is kell ördöngösség:
Noah azért jól védekezik, szerintem ne cseréld el, kell ő neked. Rettentő idegesítő, amikor igazából jól védekezel, rossz dobásokba kényszeríted őket bele, de a támadópattanókat szedik és visszateszik ( Atlanta ellen, ahogy írtam nem ment nekem a pattanózás és ez volt, a Smith-Horford duó dobálta a könnyű visszatett 2-eseket). Neked pedig nincs ilyen könnyű dolgod, mert egyszer támadhatsz az esetek nagy %-ban. Így nehéz nyerni. Kell a jó magas ember hátra, ha támadásban nem használod, akkor is ( én is Gasollal kb 6 pontot átlagolok, azt is akkor, amikor már nem tudok máshová passzolni, de 3 blokk meccsenként kb+ 6-7 pattanó)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2012.01.16. 19:13:15-kor.
daffy
Madridista

2012.01.16. 18:55:10

kalap! én is játszom,de még csak nagyon amatőr szinten.
jelenleg a chicago-val kezdtem ass-t és így fest a keretem:
rose-hamilton-g. hill-boozer-noah
arenas,j dudley,r.brewer,deng,w ellington,a tolliver
az én "játékom" a 3 pontosokra épül. a pontjaim több mint felét így szerzem. rose és hamilton termel így a legtöbbet. a centert és az erőcsatárt nem is nagyon tudom még megfelelően használni,ők inkább csak lepattanóznak és kiadják a palánk alól. a keretem is ennek megfelelően épült fel,a padról szinte mindenki jól dobja a triplákat. sokszor ha lepattanóér megyek,akkor szabálytalanságot ítél a gép,amit nem tudok hova tenni,mert semmit nem csinálok. noah elcserélésén gondolkodom,mert ha nem használom ki,akkor elég oda egy átlag magas center is vagy egy pf-ből csinálok centert,így jelentős fizetés szabadulna fel,de nem merem meghúzni
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.16. 18:46:09

Kalap1988 írta:Lassan végzek az első 2k12-vel lejátszott Boston Celtics szezonommal, ezért egy pár szót írok róla, amit majd a végén kipótlok. Superstaron játszom, egyedi slider beállításokkal, ez egyelőre a legjobb szint nekem, bár kicsit sok pontot kapok 10 perces lejátszott negyedekben ( a 100 ált meg van, persze nekem is). Ennek az az oka, hogy ez nem a pálya, hanem egy játék, ahol kicsit türelmetlen vagyok és nem foglalkozom a támadóidővel 100-ból 99-szer, hanem mindig dobok a legjobb helyzetben egyből, vagy betörök stb. Azaz átlag 10 mp-ket támadok, így hiába blokkolok, meg védekezek ki elég sokat, sokat támadnak ellenem, meg lesz a 100. Ugye ez még nem frissített roster, de megpróbáltam amennyire tudom igazítani és kb így jött ki ( akiket használok is): Rondo ( West, maradt :D)- Allen(Daniels)-Pierce(Pavlovic)-Garnett(Bass)-M. Gasol ( JO), illetve még játszik Arroyo valamennyit, még kevesebbet pedig Bradley. Gasolt úgy szereztem meg, hogy behúztam valakit FA-ról és adtam még mellé Greent ( aki itt nem sérült ugye), így a kettőért jött. Nem húzó ember, mert nem dobálok vele sokat, de jól jön a robosztus termete nagyon a palánk alá. 59 meccses szezont nyomtam, kb 35-öt játszottam le ( ősztől szép lassan), ezért konf 2. lettem a Heat mögött. 3. az Indiana, 4 a Chicago, 5 már nem tudom, 6 a New York, 7 az Atlanta, 8 pedig az Orlando.
Az alapszakaszban megdöntöttem pár rekordot :D Rondoval mind az NBA mind pedig a C's assist, illetve steal rekordját ( 1-2-vel csak), illetve Allennel a triplát :D Ezt csak érdekességképp írom. Rondoval nagyon ment ekkor, amelyik meccset én játszottam le ott 20 pont 15-16 ass és 6-7 steal körül átlagoltam ( ez sima mvp lett volna, de a szimulált 20-on akárhány meccs miatt persze nem, csak az NBA második 5-ösébe és védő 5-ösébe került be, semmi más). Po: első kör: Atlanta: 4-1 nekem. 2 hazai meccs sima, aztán jött egy 2 hosszabbításos nagyon kemény 3-ik meccs, ahol Pierce 35 pontot dobott és mind az első, mind pedig a második hosszabbítást, illetve a győzelmet is az ő utolsó mp-és triplájával értem el, tehát 3 tripla az utolsó másodpercekben. Brutál módban nyomta :D Így nyertem, de a 4-i meccsen sajnos kikaptam, egyszerűen a két idegenbeli meccsen nem tudtam tartani a palánk alatt Smith és Horfordot. Szedtek meccsenként és fejenként vagy 6-7 támadó patit ( amit persze vissza is tettek egyből). Az 5-ik meccs is szoros volt egészen az utolsó 5-6 percig, ahol elmentem 10 pont körülire és nyertem végül 4-1-re. Aztán Indiana: szintén 4-1, de sokkal szorosabb, mert itt gyakorlatilag mind az 5 meccsen megizzadtam és az utolsó, 114-100-ra végződő hazai kivételével kb. 1-5 közti ponttal nyertem csak. Az Atlanta második meccsen megsérült Rondo ( az első meccses tripla-dupla után... steal volt még 10 ) és azóta végig hurt, és így játszik 76-os értéken, szóval vele kicsit gyengébben megy azóta, de azért a 12-14 pont, 10 ass meg van átlagban. Az Indianaban igazából Grangert ( aki itt 4-st játszik és feltűnően jól védekezett Garnetten) és Collisont nehéz tartani, de a 2-es, 3-as játékosuk is ( George és Johnson vagy fordítva) nagyon jó dobó. Itt nem a patikkal, inkább a kinti dobásokkal kínlódtam. A sorozat mvp-je talán Garnett, 20 pont 10 pati körül átlagolt ( egy-két blokk is persze meccsenként), plusz az utolsó meccsen: 28 pont, 12 pattanó, 5 assist, 3 blokk,de emellett mindenkinek volt kiemelkedő meccse és általános volt, hogy 6 ember 10 felett dobott ( a kezdő, plusz Bass 6-ként). Itt az első meccsen megsérült West is, aki nem is tudott játszani, csak az 5-en ( azóta is hurt, 60-ra leesett), Rondo még nem ép, szóval necces a helyzet. Allen és Arroyo játszott irányítót mikor a szintén sérült ( 20-22 percet játszó) Rondo ült. És akkor most a jön a Conf. Final a Miami ellen. Ők verték az Orlando, majd az elődöntőben a Chicagot ( 3-1-ről fordítottak 4-3-ra). Remélem a második, harmadik meccsre mindenki ép lesz, mert meg fogok szenvedni azt hiszem. Nyugat: Spurs-OKC döntő van, remélem OKC jut be a nagy döntőbe és velem játszanak majd. Nem szeretek a Spurs ellen játszani, olyan szürkék :D
Na, meg van a Miami is, ha már a valóságban nem tudok sok mindennek örülni a keltákkal kapcsolatban, akkor kiélem Ass-ban :D Az első két meccs Miami, az elsőn kaptak tőlem egy 15 pontos nagy verés, igazából esélyük sem volt, 7 ember is 10 felett termelt tőlem, 4 pedig 20 felett, ilyen jól támadásban, megosztva és egyenletesen, nem nagyon játszottam még ( mondjuk 100 pontot kb így is kaptam,de raktam rá + 15-öt :D ). A második meccs egy 5 pontos zakó, várható volt, hogy lesz egy ilyen hazai meccsük,de végig partiban voltam. 3-ik meccs, végre Boston és végre egy jobb védekezés tőlem:105-95 nekem, a 95-öt is már értékelni kell :D 4ik meccsen erre rátettem egy lapáttal ( 3-ikra egyébként végre felépült Rondo és West is) 95-90-re nyertem, rengeteg hiba volt támadásban mindkét oldalon és rossz dobószázalék,de borzasztó jól ment a védekezés, az 5 pontos különbség ellenére esélyük sem volt. Ez volt az érzés végig. Az 5-ik meccs nagyon jól kezdődött, 5 perc után 15-2-re vezettem, azt hittem, hogy akár ezt a 90-et is alulmúlhatom,de egy jobb támadással, ennek ellenére innentől kicsit elvesztettem a fonalat, Garnett és Rondo fault problémákkal küzdött. Pierce-n nagyon védekezett James, egyedül Allen volt jó, így a félidőben már héttel vezettek, aztán a 4-ik negyed közepére lett ez 12 is! Innentől kicsit sikerült ráerősítenem, Rondo és Garnett is 4 faulttal játszott nagyot ( Rondonak 5 is lett a végére), Ray-Ray pedig nálam a legjobb meccsét játszotta: 39 pont, 5 reb, 3 assist, 11-12 a 3-as vonalról :D .Emberről ( Wade áll előtte!!), ember nélkül, minden hogy bedobta. De nem bírtam tartani sem Jamest sem Wade-t, feljöttem szoros meccsre,de amolyan adok-kapokban és végül 114-115-ös állásnál ( rendes játékidő :D ) nekem, Wade egy borzasztó nagy tempót dobott emberrel a nyakában: 116-115 és maradt 1,1 mp! Nem volt kérdés, hogy Allen kapja a labdát ilyen statnál és be is dobta, de kb fél mp-et hezitáltam sajnos és jött a videóbíró! Ez tetszik egyébként a játékban,de nekem úgy tűnt ebből, hogy pont kb 2 tizeddel előtte elengedtem, tehát érvényesnek kellett volna lennie ( be szép lett volna a 4-1 :D ), de nem adták meg. Ez van, a 6-ik meccset hoztam, hazai pályán viszonylag simán, a szokott 6-7 ember 10 pont felett, tehát kiegyensúlyozottan, nem úgy, mint az 5-en ( ahol Allen 39-e mellé, ami 42 :D, csak Rondo tudott felzárkózni egy hatalmas tripla-duplával: 24 p, 14 a, 10 steal)
És szerencsére bejött a várakozásom: Nagydöntő: OKC ellen! 4-2-re verték a Spurst.
A Miaminál az volt a baj és azzal nyertem gyakorlatilag, hogy nem volt kiegyensúlyozott teljesítmény. Bosh, mint a valóságban :D James meg, hol nagyot játszott, hol meg ugyan dobott 15-20 pontot, de 30%-os dobószázalékkal. A sorozatban Haslem játszott centert, még ő volt a legjobb :D Távolról nem igazán tudtak dobni és csak James-Wade 1-1-el meg nem ment ( meg Haslem középtávolival, Bosh össze-vissza játszott jól, vagy nagyon rosszul).
daffy
Madridista

2012.01.14. 11:07:37

socio66 írta:én egy association-t kezdtem most,tavaly ez a mód kimaradt,mert nem nagyon voltam még képben a játékosokkal,így annyira nem tűnt izgalmasnak a téma.
a clippers-t választottam csapatnak,már paul-al a soraiban természetesen.
ezt az első szezont inkább kísérletinek terveztem,próbálgattam mindenféle cserét,olyan embereket passzoltam el a nagy cserebere közben mint például griffin,harden,billups,vagy j.r. smith,tényleg rengeteg ember fordult meg nálam,de most összeraktam egy nagyon jó csapatot,melyet talán élvezetesebb irányítani,mint eddig bármelyik 'valósat'.
így néz ki a kezdőötös;
paul-joe johnson-gerald wallace-ibaka-chandler
:)
én is idén kezdtem komolyabban foglalkozni a játékkal,ezért még gyík is vagyok benne.rengetegszer van olyan,hogy nem értek valamit,pl: egy kezdő játékosomnak lejáróban a szerződése,mégsem akarja meghosszabbítani,pedig minden körülmény adott lenne hozzá. vagy a másik: idény végén a szabadon igazolható játékosnak ajánlok egy szerződést,amely beleférne a fizetési sapkába,el is fogadja,az új szezonban mégsem szerepel a keretemben. ezt sem értem miért.
én a miamit trade-eltem szét. elment a big3,de cserébe hihetetlen kezdő ötöst hoztam össze,akik jól is fejlődnek. nekem az jobban bejön,mintha 1-2 húzóember van a csapatba.(és a fizetés sem volt sokkal húzósabb)
socio66

2012.01.14. 10:57:34

én egy association-t kezdtem most,tavaly ez a mód kimaradt,mert nem nagyon voltam még képben a játékosokkal,így annyira nem tűnt izgalmasnak a téma.
a clippers-t választottam csapatnak,már paul-al a soraiban természetesen.
ezt az első szezont inkább kísérletinek terveztem,próbálgattam mindenféle cserét,olyan embereket passzoltam el a nagy cserebere közben mint például griffin,harden,billups,vagy j.r. smith,tényleg rengeteg ember fordult meg nálam,de most összeraktam egy nagyon jó csapatot,melyet talán élvezetesebb irányítani,mint eddig bármelyik 'valósat'.
így néz ki a kezdőötös;
paul-joe johnson-gerald wallace-ibaka-chandler
:)
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.13. 16:31:15

Lassan végzek az első 2k12-vel lejátszott Boston Celtics szezonommal, ezért egy pár szót írok róla, amit majd a végén kipótlok. Superstaron játszom, egyedi slider beállításokkal, ez egyelőre a legjobb szint nekem, bár kicsit sok pontot kapok 10 perces lejátszott negyedekben ( a 100 ált meg van, persze nekem is). Ennek az az oka, hogy ez nem a pálya, hanem egy játék, ahol kicsit türelmetlen vagyok és nem foglalkozom a támadóidővel 100-ból 99-szer, hanem mindig dobok a legjobb helyzetben egyből, vagy betörök stb. Azaz átlag 10 mp-ket támadok, így hiába blokkolok, meg védekezek ki elég sokat, sokat támadnak ellenem, meg lesz a 100. Ugye ez még nem frissített roster, de megpróbáltam amennyire tudom igazítani és kb így jött ki ( akiket használok is): Rondo ( West, maradt :D)- Allen(Daniels)-Pierce(Pavlovic)-Garnett(Bass)-M. Gasol ( JO), illetve még játszik Arroyo valamennyit, még kevesebbet pedig Bradley. Gasolt úgy szereztem meg, hogy behúztam valakit FA-ról és adtam még mellé Greent ( aki itt nem sérült ugye), így a kettőért jött. Nem húzó ember, mert nem dobálok vele sokat, de jól jön a robosztus termete nagyon a palánk alá. 59 meccses szezont nyomtam, kb 35-öt játszottam le ( ősztől szép lassan), ezért konf 2. lettem a Heat mögött. 3. az Indiana, 4 a Chicago, 5 már nem tudom, 6 a New York, 7 az Atlanta, 8 pedig az Orlando.
Az alapszakaszban megdöntöttem pár rekordot :D Rondoval mind az NBA mind pedig a C's assist, illetve steal rekordját ( 1-2-vel csak), illetve Allennel a triplát :D Ezt csak érdekességképp írom. Rondoval nagyon ment ekkor, amelyik meccset én játszottam le ott 20 pont 15-16 ass és 6-7 steal körül átlagoltam ( ez sima mvp lett volna, de a szimulált 20-on akárhány meccs miatt persze nem, csak az NBA második 5-ösébe és védő 5-ösébe került be, semmi más). Po: első kör: Atlanta: 4-1 nekem. 2 hazai meccs sima, aztán jött egy 2 hosszabbításos nagyon kemény 3-ik meccs, ahol Pierce 35 pontot dobott és mind az első, mind pedig a második hosszabbítást, illetve a győzelmet is az ő utolsó mp-és triplájával értem el, tehát 3 tripla az utolsó másodpercekben. Brutál módban nyomta :D Így nyertem, de a 4-i meccsen sajnos kikaptam, egyszerűen a két idegenbeli meccsen nem tudtam tartani a palánk alatt Smith és Horfordot. Szedtek meccsenként és fejenként vagy 6-7 támadó patit ( amit persze vissza is tettek egyből). Az 5-ik meccs is szoros volt egészen az utolsó 5-6 percig, ahol elmentem 10 pont körülire és nyertem végül 4-1-re. Aztán Indiana: szintén 4-1, de sokkal szorosabb, mert itt gyakorlatilag mind az 5 meccsen megizzadtam és az utolsó, 114-100-ra végződő hazai kivételével kb. 1-5 közti ponttal nyertem csak. Az Atlanta második meccsen megsérült Rondo ( az első meccses tripla-dupla után... steal volt még 10 ) és azóta végig hurt, és így játszik 76-os értéken, szóval vele kicsit gyengébben megy azóta, de azért a 12-14 pont, 10 ass meg van átlagban. Az Indianaban igazából Grangert ( aki itt 4-st játszik és feltűnően jól védekezett Garnetten) és Collisont nehéz tartani, de a 2-es, 3-as játékosuk is ( George és Johnson vagy fordítva) nagyon jó dobó. Itt nem a patikkal, inkább a kinti dobásokkal kínlódtam. A sorozat mvp-je talán Garnett, 20 pont 10 pati körül átlagolt ( egy-két blokk is persze meccsenként), plusz az utolsó meccsen: 28 pont, 12 pattanó, 5 assist, 3 blokk,de emellett mindenkinek volt kiemelkedő meccse és általános volt, hogy 6 ember 10 felett dobott ( a kezdő, plusz Bass 6-ként). Itt az első meccsen megsérült West is, aki nem is tudott játszani, csak az 5-en ( azóta is hurt, 60-ra leesett), Rondo még nem ép, szóval necces a helyzet. Allen és Arroyo játszott irányítót mikor a szintén sérült ( 20-22 percet játszó) Rondo ült. És akkor most a jön a Conf. Final a Miami ellen. Ők verték az Orlando, majd az elődöntőben a Chicagot ( 3-1-ről fordítottak 4-3-ra). Remélem a második, harmadik meccsre mindenki ép lesz, mert meg fogok szenvedni azt hiszem. Nyugat: Spurs-OKC döntő van, remélem OKC jut be a nagy döntőbe és velem játszanak majd. Nem szeretek a Spurs ellen játszani, olyan szürkék :D
Válasz küldése