8éve PESezek:) de minden évben kipróbálom(ne egy két meccset érts ez alatt) az aktuális fifát is, hogy jogosan mondjak véleményt és ne a hasamra ütve. Fifa09... lássuk csak: szép új grafika, és? már min 3éve ilyenek kellene lennie. Végülis itt elismerem hogy fejlődött a játék, de már rá is fért nagyon! Magyar kommentátor? Amikor egy meccsen hallottam ötödjére hogy "csavaros Xavi" vagy "csintalan Messi" a falat kapartam. Menü? Átlagos fifás összevisszaság, na és a zenék.. vannak benne jók de a legtöbb számomra nem jön be, nem is értem hogy kerülnek egy focis játékba?? Stadionok úgy ahogy elmennek, mezek szerintem szörnyűek, játékosok mozgása is hagyj kivetni valót, csak nevettem mikor a 4védőm pont egy vonalban ugyanúgy futott. Kapura lövések? Lehet hatalmas gólokat lőni, de amúgy? kb van 4-5 fajta lövés modell és ki is fogyott. Játékos arcok.. ha látná a keresztlányom félne tőlük, a játék közelébe se engedem

de most komolyan... nézétek meg Ronaldinhot és Essient, ugyanaz az arcuk a játékban, és Dani Alves?? Én a helyében peberelném az ea-t. Na meg a sok sablon arc, mintha egy csapatban(kisebb csapat) 7 iker játszana. Engem az se izgat hogy sok a licenszelt csapat.. könyörgöm.. mikor fogok én(és sokan még) cseh, koreai meg mit tudom én még milyen bajnokságot játszani??? Ó ha már játék, vagyis játékélmény.. 12éve focizok, de a nyomát se látom,érzékelem a játékban annak a fogalomnak amit focinak hívunk... Menedzser mód, sokan oda vannak érte, csak nem tudom hogy miért? Semmi kihívást nem látok benne., azt veszek meg benne akit akarok, pár év után csupa noname játékos lesz a csapatokban.. a gép bugyután cserél ha cserél.. (folytköv)