Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért van mert a min RAM amit a játék követel az 1 GBLionel85 írta:Nekem 2.66 GHz, 512 MB RAM, 128 megás vidi kártya van és a legkisebb felbontással is szaggat a game. :S
Ezt a www.gepigeny.extra.hu ról szedted? Mert ott egy csomó játék gépigényét megtalálhatjátok.takivini írta: proci:
min: 2.4 Ghz
ajánlott: dual-core
VGA:
min: 6600 Nvidia vagy ugyanilyen ATI
ajánlott:7800 Nvidia vagy ugyanilyen ATI
Messifan, ha jó poszton játszatod őket akkor nem. Megfelelő formációban, nekem Eto'o 88-as, Henry 87, Hleb 86. Mellesleg sokszor (én úgy vettem észre) nem számít hogy milyen erős pontosan a játékos, néha egy 80-as jobb mint egy 85-ös.MessiFan írta:Ma játszottam a fifa 09-el. Barca1-2Milan profi szinten...
Eto'o valami pocsék! 86-os szintű Henry meg 84-s. Guddy 77-s?![]()
![]()
A grafikával semmi gondom nagyon szép a játék. De ezek mint pl: Márguez 83-as... Hleb 84-s ami szerintem jó na meg az arca, pompás! Nekem nagyon bejött.
Ti hogy álltok a fifával?
Benne vagyok. MSN címem geribaro@hotmail.comMessa írta:Üdv!
Valaki esetleg tolja még a FIFA 07-tel?
Feltettem, és most újra belelendültem. Ha igen, és lenne kedve online játékra, adjon 1 msn címet, és megbeszéljük!
Nagyon hálás vagyok
Elküldöm PÜ-beelbandi írta:köszi tenkl![]()
ha még tudsz mondani egy oldalt ahonnan letölthetem akkor isten vagy
megtörtént az is, hm...tudnál adni egy linket a crackhez?Aprieto írta:Gauchomester: crackeltél?
Ha igen, akkor rossz volt a crack.
a fifa09 kódját küldd el lécccci!!! FONTOS kösziGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Egy kisebb (nagyobb )problémám adódott a játékkal, minden klappolt az elején, letöltöttem, az .iso fájlt démon túlszal elindítottam, feletelepítettem a kód is jó volt meg minden, de amikor indítottam volna a játékot végre, akkor kiírja, hogy írjam be a kódot, hát erre beírtam, de kérte mégegyszer, de sebaj, gondoltam beírtam még 1x. És akkor várok, várok, várok, erre kiírja, hogy a játék nem indul, mert internetkapcsolat kell a mittoménmihez, és hogy győződjön meg az internetkapcsolatról, ez nem lenne baj, ha nem lenne internetkapcsolatom, de VAN, és kapcsolódva is voltam, mit rontottam el?