Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.16. 20:27:48

Privátban írtam itt neked, engem Brown érdekelne ha már kegyvesztett nálad :D

Jó az öreg a háznál, Wayne megszerezte első TD-met :D
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.16. 20:23:02

Bob_Marley írta:Azért vittem volna, mert kint van trading blockon is :D
Jogos. :mrgreen:
De ez akkor sem érte volna meg. :P

Amúgy azt mondja már meg nekem valaki, hogy Welkerrel mi van? Játszik egyáltalán? :D Múlthéten 0.60 pont, most meg eddig egy komolyabb NULLA.

Szerk.: Közben volt egy 25 yardos elkapása. Jókor írtam. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.16. 20:18:04

Azért vittem volna, mert kint van trading blockon is :D

PL-ben én is előző héten nyomattam egy wildcardot, jól sikerült, de azért komolyan valaki woodoozza már le rólam a fantasys átkot, mert tavaly nba-ben voltak állandóan sérültjeim, rohadt PL-ben meg minden héten egy emberem kiesik, legutóbb Krul volt, s még cserélni sem tudtam :D

NFL-ben meg tök sokat ér a TD :? 6 pontot, így persze hogy nem megy :D Előző héten meg most sem futnak, vagy kapnak el TD-ket fiaim.
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.16. 20:03:31

Game90 írta:NFL Fantasy: úgy indultam neki a játéknak, hogy nem fogok cserélni, mert annyira azért nem vagyok tisztában a játékosok erősségével, de Slither, Bob, ha megindokoljátok, hogy nekem miért érné meg, akkor elgondolkodok a cserén. (Majd elutasítom :mrgreen: )
Erről jut eszembe, tegnap mikor Bob ajánlatát elutasítottam akartam írni, de aztán valahogy elmaradt. :lol:
Szóval azért utasítottam el, mert minek kéne nekem még egy WR mikor így se tudom már eldönteni melyiket tegyem a kezdőbe? :D Ráadásul elvinnéd a 4. RB-met, akire még pont szükségem lesz a jövőben. :P Na meg Tony Gonzalezt is vitted volna, aki jövőhéttől a kezdőmben lesz, mert múlthéten több pontot hozott mint Finley, most meg többet fog mert a 0.60-nál nem lesz nehezebb. :D

Game neked meg köszi, hogy Spillert dobtad és így nekem szállít fantasztikus pontszámokat. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.16. 19:43:00

Game90 írta: - GK: Szczesny, Etherington
- Def: Rangel, Demel, Vermaelen, Santon, Chalobah
- Mid: Dyer, Michu, Hazard, Yaya, Sterling
- For: Tevez, Torres, Podolski

És még maradt 1,1-em :)
Etherington a kapuba? :oops: :lol:
Nekem nem lett a legjobb ez a gameweek, igaz, a 0 pontos Kagawa helyett még bejön majd a 6 pontos Demel, de a két plusz transfer miatt jön a mínusz 8 pont.
Tévez nem volt annyira rossz választás csékának (10), főleg, hogy először Ervépére akartam tenni a karszalagot... :roll:
PCsabi
aka Game90

2012.09.16. 16:03:16

NFL Fantasy: úgy indultam neki a játéknak, hogy nem fogok cserélni, mert annyira azért nem vagyok tisztában a játékosok erősségével, de Slither, Bob, ha megindokoljátok, hogy nekem miért érné meg, akkor elgondolkodok a cserén. (Majd elutasítom :mrgreen: )

PL Fantasy: ellőttem a wild card-ot, igaz, még van 2 meccs a fordulóból, de egyelőre én szereztem a legtöbb pontot, de még így sem tudtam nagyon feljebb zárkózni, na nem baj, kezdésnek nem rossz :)

Mivel úgyis meg lehet nézni a csapatokat, ezért leírom, hogy mi jött össze a wild card után:
- GK: Szczesny, Etherington
- Def: Rangel, Demel, Vermaelen, Santon, Chalobah
- Mid: Dyer, Michu, Hazard, Yaya, Sterling
- For: Tevez, Torres, Podolski

És még maradt 1,1-em :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Xanthor
Capitá del Barça

2012.09.14. 17:52:43

Eazzy írta:
Bob_Marley írta:Hát nem tudom lehet igazad van, én úgy számoltam 3 futó elég, ha meg lesérül akkor FA-ról hozok valakit.

Most olvasom mit írtál, értem.Ennyire nem ismerem a játékosokat, hogy ezt beazonosítsam.De akkor egy gyengébbet is elfogadok Martin helyett
Ahhoz gyorsnak kell lenni nagyon, nehogy más húzza be a backupját annak, aki lesérült nálad.
Ha egy kezdő RB lesérül annak a backupja elmegy úgyis már waiver wire-ön, mielőtt free agent lesz. Én ezért se akarok ilyen esetleges "one hit wonder"-ökre pazarolni a helyezésem, mint Ogletree vagy Hill.

Slither írta: 1 TE-em van aki untouchable kategoriaban van (trading blocknal lehet latni), meg amugy is csak RB-t cserelek el, igy nincs ertelme alkudoznunk.
Ott van Xanthornal egy elcserelendo TE, vele probalkozz. :wink:
Davisnek most adok még 1, talán 2 hetet, utána mehet :) (Persze visszautasíthatatlan ajánlatért most is :D)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.14. 16:58:49

Bob_Marley írta:Hát nem tudom lehet igazad van, én úgy számoltam 3 futó elég, ha meg lesérül akkor FA-ról hozok valakit.

Most olvasom mit írtál, értem.Ennyire nem ismerem a játékosokat, hogy ezt beazonosítsam.De akkor egy gyengébbet is elfogadok Martin helyett
Ahhoz gyorsnak kell lenni nagyon, nehogy más húzza be a backupját annak, aki lesérült nálad.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.09.14. 16:54:23

Bob_Marley írta: Most olvasom mit írtál, értem.Ennyire nem ismerem a játékosokat, hogy ezt beazonosítsam.De akkor egy gyengébbet is elfogadok Martin helyett
1 TE-em van aki untouchable kategoriaban van (trading blocknal lehet latni), meg amugy is csak RB-t cserelek el, igy nincs ertelme alkudoznunk.
Ott van Xanthornal egy elcserelendo TE, vele probalkozz. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.14. 16:37:31

Hát nem tudom lehet igazad van, én úgy számoltam 3 futó elég, ha meg lesérül akkor FA-ról hozok valakit.

Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.09.14. 16:23:20

Bob_Marley írta:Slither amit küldtél még nem tudom, igazából futóm van 3 elég jó képességű, Maurice Jones Drew, Bush, meg Jackson is jó, több nagyon nem kéne, elkapóim meg olyan átlagosak, de nagyon nem akarok a futóimon rontani, WR-k meg nem nagyon érdekelnek, inkább TE-t ajánlj :D
Sztem a 3 RB nagyon keves (pl. bejon egy serules es bye week kombo), ezert ajanlottam RB-t az egyik WR-edert, de ha neked eleg az a futo trio, akkor inkabb visszavonom. :wink:

A te ajanlatodban meg egyszeruen nincs semmi racio... :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.14. 13:51:30

Megkaptam, de az ékezetes betűket hieroglifaként jeleníti meg :D Így a 3ik sor után jön egy teljes képszakadás :D
Megpróbálom wordben megalkotni, de ha tudod akkor küld el mégegyszer ékezetek nélkül vagy nem tudom, de így nem tudom elolvasni.

Egyébként a regisztrált e-mail címeden tudod megnézni az emaileket.

Slither amit küldtél még nem tudom, igazából futóm van 3 elég jó képességű, Maurice Jones Drew, Bush, meg Jackson is jó, több nagyon nem kéne, elkapóim meg olyan átlagosak, de nagyon nem akarok a futóimon rontani, WR-k meg nem nagyon érdekelnek, inkább TE-t ajánlj :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.14. 12:41:24

Bob_Marley írta:Tight end kerestetik :D
Cumbee ha van valami TE-d akkor betudom nyelni a plusz irányítódat meg tudok adni futót is, van belőle egy rakat :D Csak TE posztom az nagyon lukas így ha valaki szeretne cserélni, készen állok :D
Küldtem neked e-mailt NFL.com-on, ne kérdezd, hogy hol lehet megnézni.:D Majd válaszolj, ha gondolod és írd meg ide, hogy hol találom a választ. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.14. 11:28:17

Tight end kerestetik :D
Cumbee ha van valami TE-d akkor betudom nyelni a plusz irányítódat meg tudok adni futót is, van belőle egy rakat :D Csak TE posztom az nagyon lukas így ha valaki szeretne cserélni, készen állok :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.14. 10:39:35

Slither a trade ajánlatodon még gondolkodom, egyelőre kap mindkét részvevője egy hetet a bizonyításra :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.09.12. 23:19:11

MichaaBee írta: NBA ügyben pedig konkretizálódni látszanak dolgok, jól látom, Slither? 12 kategória, 2 day waiting time + league votes cseréknél. Már csak a playoffos padoztatást illetően kell morális zöldágra verődni. :)
Ugy lattam, hogy eddig mindenkinek jok ezek a beallitasok, szoval nagyjabol ezek fognak maradni.

Alsohazas PO csak ugy lehetseges, hogy 6 igazi PO csapat van es mellette van 6 alsohazas. Ilyenkor 1. korben 2-2 parharc van, 2-2 embernek meg bye hetje van (en nem tamogatom ezt a bye weekek miatt).
Meg azt lehet megcsinalni, hogy 2 diviziora osztjuk a ligat, es PO-ban ugy menne minthe EAST meg West lenne.

Yahoo NFL: nem lehet mar a pontozasi modszert atallitani, azt csak Draft elott lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.09.14. 16:29:04-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.12. 22:59:56

MichaaBee írta: Hogy lenne inkorrekt az állásfogalásom, ha direkt hangsúlyoztam, hogy ebben már nem foglalnék állást? :)

Azt maximálisan támogatom, hogy ha nekem egy adott match-up megnyeréséhez kell padoztatnom, akkor semmilyen negatívum ne érjen miatta. Ha mindenképp a nyerésre törekszem és ezért nyúlok szabályos eszközökhöz, akkor abban nem látok kivetnivalót.

Ha már azért padoztat valaki, hogy kikapjon, az valóban megkérdőjelezhető, s mint írtam, ebben nem foglalok most állást, döntsétek el Ti, ez engem nem igazán érdekel. Én mindig a maximális sikerre hajtok, direkt kikapni sosem fogok.
Nem a te álláspontodra értettem inkorrekt, hanem maga a metódusra, hogy akár győzelemhez akár vereséghez (ezt felvetettem mert ez is elképzelhető, s pont mint írtam a szabály engedi, na ez a baj...) padoztass, vagy Game szerint pihentess :D Egész ligát befolyásoló dolog, mert nem mindegy az eredmény, főleg ha 12esről beszélünk akkor pláne nagyobb az esély a szoros csatáknak, így bármilyen pihentetés az egészet befolyásolja, ez meg szerintem nagyon nem jó.
MichaaBee írta: Egy játékos valódi értékét pontosan ilyen dolgok is befolyásolják. Tudás nem egyenlő érték, ez szerintem minden sportágban nyilvánvaló. Cseréknél nem érdekel az egyenlő TUDÁS, ennyi erővel egy 3 hónapig sérült James többet ér egy egészséges Jenningsnél... A valódi tudás mint olyan az állandó, ennyi erővel csak pontosan megegyező tehetségű játkosokat cserélhetnénk... Ez nyilván irreális. Az ÉRTÉK pedig azt jelenti, hogy mennyire ÉRTÉKES számomra, s ha azért értékesebb, mert playoff alatt több meccset játszik, akkor az a csere úgy egyenlő. Vagy ha azért ér többet egy gyengébb játékos, mert nem sérült, az ugyanolyan.
Azért ritkán is vannak 1-1 cserék, de valahol értem a logikát a dologban, mintha arról beszélnénk xy-nak milyen szerződése van s be kell nyelni, csak mivel itt egy 1 éves periódusról beszélünk s igenis fontos hogy adott esetben a PO-ban többet vagy kevesebbet játszik, de ezt eltudom még fogadni valahol, de húzom azért a szám, de amire én utaltam, az inkább a következő bekezdésed :arrow:

MichaaBee írta: Magyarázd már el, hogy mi jogosulatlan abban, hogy ha valaki úgy teszi össze a csapatot, hogy a playoff alatt több meccse legyen? :) Ez egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy mi a "csalás" abban, hogy valaki két egyenlő játékos közül azt választja, aki számára előnyösebb valamilyen oknál fogva. :wink:

Ezt félreértelmezted, én az adott heti dolgokra írtam, hogy a csere legyen hétfőn így ebből regular seasonben nincs előny szerzés. utána úgyis deadline van PO-ban ez nem számít.
MichaaBee írta: Regular season alatt mindig lesz olyan hét, hogy nekem játszik több játékosom egy héten, aztán másszor meg én szívok miatta. Ebben semmi jogosulatlan nincs, mivel minden csapatnak ugyanannyi a meccse, így a végére kiegyenlítődik a meccsek száma. Semmi jogosulatlanság nincs ebben... Ennyi erővel jogosulatlan az, hogy lesérül pl James és ezért kevesebb meccsem lesz? :) Bocs, de ebben a több meccsszám inkorrekt elképzelésben nem látom a rációt. :D A regular seasonben teljesen mindegy és egyáltalán nem mérvadó a meccsszám, mert végül kiegyenlítődik, egyedül a playoffban van szerepe. De mire elérünk a playoffig, már rég letelik a trade deadline és senki sem fog hét közben cserélgetni. Ha pedig valaki jó előre stratégiázik, akkor tegye meg nyugodtan, erről szól a játék. Én tavaly nem tettem meg, olyan is lett a playoffom, amilyen...

További mellékes véleményem az, hogy ha valaki a rendes szezon alatt cserélget játékosokat hét közepén, hogy 8-7 helyett 9-6-ra nyerjen, akkor annak nincs ki mind a 4 kereke. :) Másrészt, ha már valaki ezt megteszi, akkor megteheti az ellenfele is, semmi nem akadályozza meg benne. :arrow: A feltételek egyenlőek.

Ebben itt mind igazad van, én arra utalok, hogy tegyük fel sima 2 napos vagy nem tudom 3 napos vétózási lehetőség van.Aztán a rendszer automatikusan átteszi, ráadásul tudjuk reggel ha a jól emlékszem 9:30kor (CET) van csere a yahoon.Viszont így megeshet olyan dolog ami nevezzük taktikának, hogy valaki folyamat minden héten cserél, hogy ezzel rövidtávon is előnyt szerezzen a több meccsszámmal, nyilván a másik meg tudhatja hogy kevesebbet játszik, így valahol ez kiegyenlíti egymást, szóval igazat tudok neked adni, én mégis úgy gondoltam könnyebbség ha Hétfőn megy át minden csere, illetve akkor 100%ig nem lehet belebabrálni az adott hétbe, csak FA-kal.Én legfőképpen azt szerettem volna ezzel elérni, hogy ne lehessen folyamat ezzel "taktikázni" hogy emberek több meccset játszanak, adott héten.Mert előre tudom rá nézek hétfőn tudom ellenfelemnél van 40 meccs nálam 37, tiszta sor.

MichaaBee írta: Nyilván a legkiegyensúlyozottabb eloszlást a fantasy alap beállítás adja. De nem feltétlenül kell követni. Ha ettől eltér, akkor más a stratégia és ahhoz kell alkalmazkodni. Ez pedig valahol kihívás is. Mivel ez fantasy, nem kell a valóságban is 100%-ig megegyeznie a játékosok fontosságának.
Igen tulajdonképpen erről "vitázunk" :D Amit írsz elfogadom, s így is van, más stratégia, nekem meg pont az e-fajta stratégia meg emberválasztás, stb nem tetszik, mondjuk úgy nem az én kosárlabdáról alkotott képemnek megfelelő. :D Én inkább olyan ligában szeretnék játszani, ami közel van a valósághoz, de túltárgyaltuk a dolgokat, nektek ez így jó én ezt elfogadtam, keresek olyat ami nekem jó.
Igazából teljesen tisztában van mindenki a másik gondolkodásával, ezek különböznek, igen én lehetnék "toleránsabb" csak én meg úgy vagyok vele, nem szeretnék végigszenvedni egy évet, miközben máshol megtehetem, hogy az én elképzeléseimmel hasonló emberekkel játsszak.Annak meg nem lenne értelme, hogy úgyis végig "vitatkoznánk" az évet.Meg ráadásul én ha kiszemelek valakit, akkor azért teszem mert látom játszani, nézem az elért statjait, megtetszik, aztán kiderül rosszabb játékos mint akit adok érte.Tavaly pl tök sokáig üldöztem mariont, hogy legyen egy jó védőm, aki labdalopásban is jeleskedik, minden GM összerakná két kezét ha Nick Youngot odatudná érte adni, nekem összejött :D Örültem mint majom a farkának, aztán szóltak, hogy ez itt nem jó...Na pl ilyeneknek sem látom értelmét.

Úgy en bloc, a pontozás s a csapatfelállítás 2 oylan dolog ami nálam az elsődleges, kiemelt fontosságú dolog, trade meg meccsszám, meg pihentetés stb még le is tudnék mondani, de e kettő olyan, amivel ellehet érni, ahogy te írod "fantasysabb" legyen a liga vagy "valósághű" én utóbbi mellett vagyok, ti nem, thats all :D
Ez nem bedurcizás, vagy Cumbee kedvenc szava járásával élve megsértődtem :D Én is mérlegeltem, az álláspontok nem közeledtek, van más lehetőségem, "hülye" lennék nem kihasználni hogy van ezer másik liga is, ahol lehet játszani, s én is szeretek játszani :D Csak számomra olyan "kell" ami az én értékrendem szerint is játszható.Van rá módom más ligában, így persze hogy azt preferálom akkor.

NFL_ben meg akkor végleges nfl.com????Most már nekem is mindegy csak haladjunk, yahoonak azért jobban tudnék örülni, azt legalább ismerem.

2 liga meg szerintem annyira nem jó ötlet, még ha más is lenne a pontozás stb, én azt annyira nem támogatnám.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.12. 21:31:20

Tocy írta:
Xanthor írta:Na akkor megegyezhetünk abban, hogy az nfl.com-on folytatjuk a rendeset, a yahoos pedig folyamatos pontozásos lesz?
+1.
Csináljuk!
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.12. 21:20:07

Xanthor írta:Na akkor megegyezhetünk abban, hogy az nfl.com-on folytatjuk a rendeset, a yahoos pedig folyamatos pontozásos lesz?
+1.
Xanthor
Capitá del Barça

2012.09.12. 20:56:22

Na akkor megegyezhetünk abban, hogy az nfl.com-on folytatjuk a rendeset, a yahoos pedig folyamatos pontozásos lesz?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.09.12. 20:21:15

Közöm nincs az NFL fantasyhez, de belekotyognék. :D Nekem mindig beváltak a yahoo-s ligák, ha döntésképtelenek vagytok, akkor szerintem csinálja meg valaki a yahoo-t és kész. :D

NBA ügyben pedig konkretizálódni látszanak dolgok, jól látom, Slither? 12 kategória, 2 day waiting time + league votes cseréknél. Már csak a playoffos padoztatást illetően kell morális zöldágra verődni. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.09.12. 20:10:38

fcbarca0827 írta:
Game90 írta:Kezd kabaré lenni, ami itt az NFL Fantasy körül megy :roll: Egyébként már írtam 1x, hogy hiába szavaztam a yahoo-ra, nekem az nfl.com is megfelel. Csak most már jó lenne dönteni, lassan 1 hete szórakozunk, hogy mi is legyen...
Amúgy ezzel szerintem kábé mind így vagyunk, hogy bármelyik megfelelne, csak el kéne dönteni mi legyen a másikkal.

Szerintem legyen az alap az NFL-es a másik meg a pontozásos liga, ahol minden maradjon úgy, ahogy van, tehát tőlem Spiller is maradhat Cumbeenál, csak legyen már eldöntve a holnapi meccs előtt. :D

Ja és valaki mondja el, hogy mi a tököm az a pontozásos liga. :mrgreen:

NBA Fantasy:
Olyan nincs, hogy kimaradtok. [-X
Aki tavaly volt, az idén is lesz. Tehát Bob is, Eazzy is, mindenki. Punktum.

Bobnak ígérjük oda előre Rondot és Jameer Nelsont is. :mrgreen:
Csak legyél! Kellesz te ebbe. :D
Nincs minden héten ellenfeled akit le kell győzni, hanem a megszerzett pontok hétről hétre összeadódnak és az nyer, akinek a végén a legtöbb van. Totál máshogy kel hozzáállni, azért akarom, hogy az egyik változzon, mert teljesen más a taktika. H2H-ban elég becsusszani PO-ba és ott lehet alakítani, magyarán inkább tudsz olyan játékosokban gondolkodni, akik valszeg az idény végére lesznek jók, még a másik fajtában az idény eleji pontok ugyan annyit számítanak, így folyamatosan nyomni kell a gázt az elejétől kezdve, mert minden pont számít.
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.12. 20:05:20

Ja, toljuk NFL-en persze, én azt hittem, hogy ez már régen el lett döntve, én csak azért néztem a yahoot, mert nem kaptam meg a meghívót az NFL-sre, de közben már igen, úgyhogy részemről lehet azt törölni, jó az NFL.

szerk.: ez a pontozásos cucc is jó, a yahoos-t át lehetne alakítani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.09.12. 20:13:02-kor.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.09.12. 19:56:24

Game90 írta:Kezd kabaré lenni, ami itt az NFL Fantasy körül megy :roll: Egyébként már írtam 1x, hogy hiába szavaztam a yahoo-ra, nekem az nfl.com is megfelel. Csak most már jó lenne dönteni, lassan 1 hete szórakozunk, hogy mi is legyen...
Amúgy ezzel szerintem kábé mind így vagyunk, hogy bármelyik megfelelne, csak el kéne dönteni mi legyen a másikkal.

Szerintem legyen az alap az NFL-es a másik meg a pontozásos liga, ahol minden maradjon úgy, ahogy van, tehát tőlem Spiller is maradhat Cumbeenál, csak legyen már eldöntve a holnapi meccs előtt. :D

Ja és valaki mondja el, hogy mi a tököm az a pontozásos liga. :mrgreen:

NBA Fantasy:
Olyan nincs, hogy kimaradtok. [-X
Aki tavaly volt, az idén is lesz. Tehát Bob is, Eazzy is, mindenki. Punktum.

Bobnak ígérjük oda előre Rondot és Jameer Nelsont is. :mrgreen:
Csak legyél! Kellesz te ebbe. :D
PCsabi
aka Game90

2012.09.12. 19:48:44

Kezd kabaré lenni, ami itt az NFL Fantasy körül megy :roll: Egyébként már írtam 1x, hogy hiába szavaztam a yahoo-ra, nekem az nfl.com is megfelel. Csak most már jó lenne dönteni, lassan 1 hete szórakozunk, hogy mi is legyen...
Eazzy írta:ha NBA-ben is indulok, bár azt nem tartom valószínűnek.
Hogy hogy? :shock: Csak tudsz egy kis időt arra is szánni.

Bob, te is gondold át ezt a dolgot még1x, jó kis csapat gyűlt össze, hiányoznál ebből a brigádból, ahogy Jani is.

Ja, és mi van akkor, ha ezt a "nem teszem be a játékost" műveletet inkább úgy hívnánk, hogy "pihentetés"? Máris jobban hangzik :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése