Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos.Bob_Marley írta:Azért vittem volna, mert kint van trading blockon is![]()
Erről jut eszembe, tegnap mikor Bob ajánlatát elutasítottam akartam írni, de aztán valahogy elmaradt.Game90 írta:NFL Fantasy: úgy indultam neki a játéknak, hogy nem fogok cserélni, mert annyira azért nem vagyok tisztában a játékosok erősségével, de Slither, Bob, ha megindokoljátok, hogy nekem miért érné meg, akkor elgondolkodok a cserén. (Majd elutasítom)
Etherington a kapuba?Game90 írta: - GK: Szczesny, Etherington
- Def: Rangel, Demel, Vermaelen, Santon, Chalobah
- Mid: Dyer, Michu, Hazard, Yaya, Sterling
- For: Tevez, Torres, Podolski
És még maradt 1,1-em
Ha egy kezdő RB lesérül annak a backupja elmegy úgyis már waiver wire-ön, mielőtt free agent lesz. Én ezért se akarok ilyen esetleges "one hit wonder"-ökre pazarolni a helyezésem, mint Ogletree vagy Hill.Eazzy írta:Ahhoz gyorsnak kell lenni nagyon, nehogy más húzza be a backupját annak, aki lesérült nálad.Bob_Marley írta:Hát nem tudom lehet igazad van, én úgy számoltam 3 futó elég, ha meg lesérül akkor FA-ról hozok valakit.
Most olvasom mit írtál, értem.Ennyire nem ismerem a játékosokat, hogy ezt beazonosítsam.De akkor egy gyengébbet is elfogadok Martin helyett
Davisnek most adok még 1, talán 2 hetet, utána mehetSlither írta: 1 TE-em van aki untouchable kategoriaban van (trading blocknal lehet latni), meg amugy is csak RB-t cserelek el, igy nincs ertelme alkudoznunk.
Ott van Xanthornal egy elcserelendo TE, vele probalkozz.
Ahhoz gyorsnak kell lenni nagyon, nehogy más húzza be a backupját annak, aki lesérült nálad.Bob_Marley írta:Hát nem tudom lehet igazad van, én úgy számoltam 3 futó elég, ha meg lesérül akkor FA-ról hozok valakit.
Most olvasom mit írtál, értem.Ennyire nem ismerem a játékosokat, hogy ezt beazonosítsam.De akkor egy gyengébbet is elfogadok Martin helyett
1 TE-em van aki untouchable kategoriaban van (trading blocknal lehet latni), meg amugy is csak RB-t cserelek el, igy nincs ertelme alkudoznunk.Bob_Marley írta: Most olvasom mit írtál, értem.Ennyire nem ismerem a játékosokat, hogy ezt beazonosítsam.De akkor egy gyengébbet is elfogadok Martin helyett
Sztem a 3 RB nagyon keves (pl. bejon egy serules es bye week kombo), ezert ajanlottam RB-t az egyik WR-edert, de ha neked eleg az a futo trio, akkor inkabb visszavonom.Bob_Marley írta:Slither amit küldtél még nem tudom, igazából futóm van 3 elég jó képességű, Maurice Jones Drew, Bush, meg Jackson is jó, több nagyon nem kéne, elkapóim meg olyan átlagosak, de nagyon nem akarok a futóimon rontani, WR-k meg nem nagyon érdekelnek, inkább TE-t ajánlj
Küldtem neked e-mailt NFL.com-on, ne kérdezd, hogy hol lehet megnézni.Bob_Marley írta:Tight end kerestetik
Cumbee ha van valami TE-d akkor betudom nyelni a plusz irányítódat meg tudok adni futót is, van belőle egy rakatCsak TE posztom az nagyon lukas így ha valaki szeretne cserélni, készen állok
Ugy lattam, hogy eddig mindenkinek jok ezek a beallitasok, szoval nagyjabol ezek fognak maradni.MichaaBee írta: NBA ügyben pedig konkretizálódni látszanak dolgok, jól látom, Slither? 12 kategória, 2 day waiting time + league votes cseréknél. Már csak a playoffos padoztatást illetően kell morális zöldágra verődni.
Nem a te álláspontodra értettem inkorrekt, hanem maga a metódusra, hogy akár győzelemhez akár vereséghez (ezt felvetettem mert ez is elképzelhető, s pont mint írtam a szabály engedi, na ez a baj...) padoztass, vagy Game szerint pihentessMichaaBee írta: Hogy lenne inkorrekt az állásfogalásom, ha direkt hangsúlyoztam, hogy ebben már nem foglalnék állást?
Azt maximálisan támogatom, hogy ha nekem egy adott match-up megnyeréséhez kell padoztatnom, akkor semmilyen negatívum ne érjen miatta. Ha mindenképp a nyerésre törekszem és ezért nyúlok szabályos eszközökhöz, akkor abban nem látok kivetnivalót.
Ha már azért padoztat valaki, hogy kikapjon, az valóban megkérdőjelezhető, s mint írtam, ebben nem foglalok most állást, döntsétek el Ti, ez engem nem igazán érdekel. Én mindig a maximális sikerre hajtok, direkt kikapni sosem fogok.
Azért ritkán is vannak 1-1 cserék, de valahol értem a logikát a dologban, mintha arról beszélnénk xy-nak milyen szerződése van s be kell nyelni, csak mivel itt egy 1 éves periódusról beszélünk s igenis fontos hogy adott esetben a PO-ban többet vagy kevesebbet játszik, de ezt eltudom még fogadni valahol, de húzom azért a szám, de amire én utaltam, az inkább a következő bekezdésedMichaaBee írta: Egy játékos valódi értékét pontosan ilyen dolgok is befolyásolják. Tudás nem egyenlő érték, ez szerintem minden sportágban nyilvánvaló. Cseréknél nem érdekel az egyenlő TUDÁS, ennyi erővel egy 3 hónapig sérült James többet ér egy egészséges Jenningsnél... A valódi tudás mint olyan az állandó, ennyi erővel csak pontosan megegyező tehetségű játkosokat cserélhetnénk... Ez nyilván irreális. Az ÉRTÉK pedig azt jelenti, hogy mennyire ÉRTÉKES számomra, s ha azért értékesebb, mert playoff alatt több meccset játszik, akkor az a csere úgy egyenlő. Vagy ha azért ér többet egy gyengébb játékos, mert nem sérült, az ugyanolyan.
MichaaBee írta: Magyarázd már el, hogy mi jogosulatlan abban, hogy ha valaki úgy teszi össze a csapatot, hogy a playoff alatt több meccse legyen?Ez egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy mi a "csalás" abban, hogy valaki két egyenlő játékos közül azt választja, aki számára előnyösebb valamilyen oknál fogva.
![]()
MichaaBee írta: Regular season alatt mindig lesz olyan hét, hogy nekem játszik több játékosom egy héten, aztán másszor meg én szívok miatta. Ebben semmi jogosulatlan nincs, mivel minden csapatnak ugyanannyi a meccse, így a végére kiegyenlítődik a meccsek száma. Semmi jogosulatlanság nincs ebben... Ennyi erővel jogosulatlan az, hogy lesérül pl James és ezért kevesebb meccsem lesz?Bocs, de ebben a több meccsszám inkorrekt elképzelésben nem látom a rációt.
A regular seasonben teljesen mindegy és egyáltalán nem mérvadó a meccsszám, mert végül kiegyenlítődik, egyedül a playoffban van szerepe. De mire elérünk a playoffig, már rég letelik a trade deadline és senki sem fog hét közben cserélgetni. Ha pedig valaki jó előre stratégiázik, akkor tegye meg nyugodtan, erről szól a játék. Én tavaly nem tettem meg, olyan is lett a playoffom, amilyen...
További mellékes véleményem az, hogy ha valaki a rendes szezon alatt cserélget játékosokat hét közepén, hogy 8-7 helyett 9-6-ra nyerjen, akkor annak nincs ki mind a 4 kereke.Másrészt, ha már valaki ezt megteszi, akkor megteheti az ellenfele is, semmi nem akadályozza meg benne.
A feltételek egyenlőek.
Igen tulajdonképpen erről "vitázunk"MichaaBee írta: Nyilván a legkiegyensúlyozottabb eloszlást a fantasy alap beállítás adja. De nem feltétlenül kell követni. Ha ettől eltér, akkor más a stratégia és ahhoz kell alkalmazkodni. Ez pedig valahol kihívás is. Mivel ez fantasy, nem kell a valóságban is 100%-ig megegyeznie a játékosok fontosságának.
Csináljuk!Tocy írta:+1.Xanthor írta:Na akkor megegyezhetünk abban, hogy az nfl.com-on folytatjuk a rendeset, a yahoos pedig folyamatos pontozásos lesz?
+1.Xanthor írta:Na akkor megegyezhetünk abban, hogy az nfl.com-on folytatjuk a rendeset, a yahoos pedig folyamatos pontozásos lesz?
Nincs minden héten ellenfeled akit le kell győzni, hanem a megszerzett pontok hétről hétre összeadódnak és az nyer, akinek a végén a legtöbb van. Totál máshogy kel hozzáállni, azért akarom, hogy az egyik változzon, mert teljesen más a taktika. H2H-ban elég becsusszani PO-ba és ott lehet alakítani, magyarán inkább tudsz olyan játékosokban gondolkodni, akik valszeg az idény végére lesznek jók, még a másik fajtában az idény eleji pontok ugyan annyit számítanak, így folyamatosan nyomni kell a gázt az elejétől kezdve, mert minden pont számít.fcbarca0827 írta:Amúgy ezzel szerintem kábé mind így vagyunk, hogy bármelyik megfelelne, csak el kéne dönteni mi legyen a másikkal.Game90 írta:Kezd kabaré lenni, ami itt az NFL Fantasy körül megyEgyébként már írtam 1x, hogy hiába szavaztam a yahoo-ra, nekem az nfl.com is megfelel. Csak most már jó lenne dönteni, lassan 1 hete szórakozunk, hogy mi is legyen...
Szerintem legyen az alap az NFL-es a másik meg a pontozásos liga, ahol minden maradjon úgy, ahogy van, tehát tőlem Spiller is maradhat Cumbeenál, csak legyen már eldöntve a holnapi meccs előtt.![]()
Ja és valaki mondja el, hogy mi a tököm az a pontozásos liga.
NBA Fantasy:
Olyan nincs, hogy kimaradtok.![]()
Aki tavaly volt, az idén is lesz. Tehát Bob is, Eazzy is, mindenki. Punktum.
Bobnak ígérjük oda előre Rondot és Jameer Nelsont is.![]()
Csak legyél! Kellesz te ebbe.
Amúgy ezzel szerintem kábé mind így vagyunk, hogy bármelyik megfelelne, csak el kéne dönteni mi legyen a másikkal.Game90 írta:Kezd kabaré lenni, ami itt az NFL Fantasy körül megyEgyébként már írtam 1x, hogy hiába szavaztam a yahoo-ra, nekem az nfl.com is megfelel. Csak most már jó lenne dönteni, lassan 1 hete szórakozunk, hogy mi is legyen...
Hogy hogy?Eazzy írta:ha NBA-ben is indulok, bár azt nem tartom valószínűnek.