Nem vagyok a legerősebb, de remélem el tudok érni egy rendes eredményt, valahol a közepét, esetleg egy 3. helyet szeretnék megcsípni. Ha ez sikerülne, akkor jövőre szeretnék feljutni.

Szerk.: ez kimaradt, az FC Puvolett a csapatom!

Ezt szntem felejtős bár ha van védekezése min gyenge vagy éppen ilyen pontrúgása akk tedd ki mondom talán kapsz érte 500-1000eFT-tkudu írta:Bendegúz Mészáros
18 éves és 17 napos, TSI = 950
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Bendegúz Mészárosbowlinggolyo írta:
1. attól függ h mit edzetsz ha kapust és nincs cserekapus akk talán
2. ha napot is írsz akk pontosabbat tudok mondani.
1. attól függ h mit edzetsz ha kapust és nincs cserekapus akk talánkudu írta:Most hoztam fel az ifiből a 18 éves középszerű védésű kapusomat.
Megéri edzetni? és ha igen, hány kapusedzőt vegyek fel hozzá?
Jó képességű edzőm van
XD Hál Isten nem számítZ.Chris írta:Hát öreg.(43 éves és 69 napos)
Nem, nem számit. Csak úgy elképzelem ahogy kicsavarodott bokával, edzi a csapatott.
Köszi Toni!
Ez nagyon bonyolult dolog. Szerintem egy idősebb remek védő önmagában nem ér sokat, 20-40 milliótól többet semmiképp.Z.Chris írta:Kb. mennyit érdemes rászánni 1 Remek védőre?
És 3-5-2 -es felállásba játszom, mit kell még nézzek a védekezésen kivül?
A 2 szélső védőnek gondolom még az átadása számit, szélsőjáték szükséges?![]()
Erre valaki válasz?Z.Chris írta:Nagyon régen lesérült az edzőm meccs közben,( Muszáj volt játszatni, különben nem lett volna meg a 9 játékos, és nem kapott volna edzést a kapusom ) és azóta nem gyógyult semennyit se. Valaki nem tudja, hogy mi lehet az oka?Igy is fog maradni?
![]()
Van orvosom, és gyuróm is.
Erre valaki válasz?Z.Chris írta:Nagyon régen lesérült az edzőm meccs közben,( Muszáj volt játszatni, különben nem lett volna meg a 9 játékos, és nem kapott volna edzést a kapusom ) és azóta nem gyógyult semennyit se. Valaki nem tudja, hogy mi lehet az oka?Igy is fog maradni?
![]()
Van orvosom, és gyuróm is.