2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És azt is meg tudod, hogy az első legyek a waiver list-en?:D:D:DXanthor írta:Szerintem sincs értelme, de minden jel arra mutat. Kifejezetten a cserélgetős mellett nincs senki szerintem (legalábbis eddig nem jelezte). Cumbee max a tegnapi cserédet nem vesszük figyelembe ha megyünk az nfl.com-ra, vagy itt nem nyúl senki hozzá Cookhoz senki amíg waiveren van és visszateszed. fcb0827, ezzel a napok közt cserélgetéssel ugyanott tartanánk, csak limitáltabb mértékben, de az is tök random szerencse, hogy kinek játszik az egyik QB-ja hétfőn mondjuk.
Én is az nfl.com-os megoldást favorizálom, mondom meg is csinálom ami pepecs munka vele.
Köszi, ezek elég értékes infók voltak, így azért elég más a játék képe szvsz. (Már csak az embereket kéne egy kicsit ismernem.Slither írta:Nem nagyon láttam olyan beállítást ami a pontozást heti/napi jellegét érintené. Ebből kiindulva és a szabály erre vonatkozó részét olvasva (You receive scoring for all players in your active lineup, including the Utility position, regardless of where they appear in actual games. Once earned, fantasy points and scoring are not removed even if the player is moved to the bench, waived, or traded to another team.), sztem bármikor kavarhatsz a kereteden, kivéve ha éppen játszik egy játékosod, de a meccs után mehet a benchre.![]()
Waiverrel kapcsolatban:
Game-time waiver van, erről itt tudtok olvasni: http://help.yahoo.com/kb/index?page=con ... sions=true
Nem mondtam, hogy ne.Tocy írta:Ez azért hülyeség, mert akk most pl mindenkinek kellene ember a giantsből és a cowboysból mert aznap csak ők játszanak...legyen rendes heti aztán kész.