Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem igazánfcbarca0827 írta:Nekem is jó mindkét nap. Szóval a hétfő és a kedd mellett is van egy szavazatom.![]()
Eternal losers tényleg beírhatna ide valamit. Vagy, már tudjuk kicsoda ő?
Nekem a hétfő is jó, úgyhogy akár lehet az arány 2-0 isEazzy írta:Gyere Michabee akkor, mert 11-en vagyunk, még te kellesz és kész vagyunk, nem várunk tovább emberre, mert jövőhéten draft!
Nekem minden nap jó előreláthatólag.
Van egy hétfő és egy kedd szavazat, várom a többieket is!
A csaj az a hét minden napján elég jó tud ám lenni.mademan írta:nem lenne jobb a hétfő este 8??
a kedd is jó, csaj a hétfő még jobb
Kedd este 8 óra, éppen yoEazzy írta:Ki az az eternal losers?
Michabee jöhet majd, ha más nem jön. De 12-nél többen ne legyünk, szóval egy főt várunk, ha nem jön a héten, akkor Michabbe, és akkor jövőhétre egy draftot írjunk ki!
Bent is vagyokEazzy írta:Természetesen, neked mindenképp bérelt helyed voltGame90 írta:Eazzy, látom, hogy írtál last.fm-en is, lehet még jelentkezni?
Természetesen, neked mindenképp bérelt helyed voltGame90 írta:Eazzy, látom, hogy írtál last.fm-en is, lehet még jelentkezni?
Valami olyanra gondoltam, ami teljesen elüt a NFL-től meg mindenféle ilyesmitől. Pl fogadunk lóversenyre...érted, valami ilyen szintűre gongoltamTocy írta:Konkrétan mivel?Eazzy írta:Nekem totál mind1, de inkább július nálam is, szóval eddig 4 szavazat erre.
Mit szólnátok hozzá, ha érdekesebbé tennénk a draftot, mondjuk azzal, hogy a draftsorrendet nem randommal döntjük el, hanem valamilyen játékkal?
Konkrétan mivel?Eazzy írta:Nekem totál mind1, de inkább július nálam is, szóval eddig 4 szavazat erre.
Mit szólnátok hozzá, ha érdekesebbé tennénk a draftot, mondjuk azzal, hogy a draftsorrendet nem randommal döntjük el, hanem valamilyen játékkal?