Bob!
Én sem vagyok túl tapasztalt ebben, de leírom az alapokat!
Először is nézegesd, hogy milyen statisztikák vannak, majd azt, hogy melyik milyen poszthoz köthető. Ahogy Tocy is írta, RB-hez a legtöbb dolog köthető, mert fut is, meg elkap is. Aki mindkettőben jó olyan nem sok van, elején úgyis kihúzzák őket. QB úgymond csak passzol...jó mostmár vannak ilyen állatok, mint Vick, Cam, és majd RGIII aki idén újonc, akik szeretnek sokat futni is, de ők általában annyival rosszabbul is passzolnak pl egy Breesnél szerintem (ne felejtsük el, az interception minusz pontot ér, vagy aki többet mozog ki zsebből az többet is sackelődik, hamarabb ejti el a labdát amiből fumble recoveryt csinál az ellen D pl. stb.). Én pl biztosan jó RB-t néznék elsőre (olyan 4-5 igazán jó elkapó RB van csak...), aztán jó pass first QB, de későbbi körre ha marad, akkor egy futni is képest nem árt (nehogy Tebowt!

). Aztán meg jöhetnek a WR-ek. TE nehéz eset, mert valóban kevés olyan van, akit érdemes WR előtt húzni, mivel azért általában egy TE jóval többet marad blokkolni (WR alapból nem is marad...), azért nem kell elkeseredni, mert a TE poszt most van felfutóban, jönnek a tehetségek. Gronkowski, Graham, remélhetőleg idén Celek is, Vernon Davis (49ers), Witten (DAL), Tony Gonzalez.
Kickert én nem annyira fogom nézni, majd aki marad, ott szerintem a konzisztenciát nézd első sorban, ne azt, hogy bevert kettőt 60 yardról.
D-t nehéz húzni, mert oké vannak a konstans jó D-k, mint Ravens, Bears, de minden évben jönnek olyanok, akik addig nem voltak annyira híresen jók, aztán robbantanak, szóval hátsó körben lehet nagy steal egy ilyen D, na meg a nagy nevekből állók is tudnak betlizni, lásd tavaly Eagles.
Hirtelen ennyi, kérdezz nyugodtan.