Én jönnék majd, már régen játszottam...MQuC írta:VALAKI NEM JÖN NETEN FIFÁZNI???? Ki szeretném már próbálni.
Fifa, PES, FM
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy a Fifa 08 vagy most már a Fifa 09 ben, hány évet lehet játszani?
Ja és az értékszámok. nekem a 07-ben elkezdőtött a Bajnokság és Messi 92-es volt. Vannak ilyenek..
Sztem Ronnie 88-s lesz mert egész jó teljesítményt mutat a valóságban is. Remélem Cáceres nem 80-as lesz mert lehidalok.
Jólenne ha Sylvinho 80-rol nem 77-es lenne... Mondjuk én már elértem nagynehezen vele 82-es szintet

Jólenne ha Sylvinho 80-rol nem 77-es lenne... Mondjuk én már elértem nagynehezen vele 82-es szintet

Én ebben nem aggódom. Nem annyira rosz szerintem. Most nincs kedvem venni 1 xbox-ot. Ps-en valszeg jobban futpalesz77 írta:"ratyi lesz". részvét. nekem xbox360-om van én nem aggódoknézd meg itt: http://fifa09.ea.com/hu/page/dynpid/9860 ilyen marad

Meg hogy ne csak a Fifát szidjam a pes-ben nem csak a bugok a hibák.. Ne védjenek már olyanokat hogy bele is halhatnak a kapusok. Multkor Cech olyat védett hogy a nyaka átment a kapufán (:D) Bár ez a Fifában is észrevehető. Véd 1-et a kapus aztán lövök 5 méterröl. Úgy utánnaugrik a semmiből hogy csak néztem

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
mivel barcával voltam, nem kellett megvenni, 3. idény 90, 85-ről, az egyik legjobbGyurinho írta:Messi PC-n 89-es volt de ha menedzserben a BArcelonával voltál vagy megvetted akkor rögtön nálad 91-es leszpalesz77 írta:Szerintem kb87-89 lesz, engem az érdekel, hogy messi végre 90 körül lesz-e. Xboxon asszem 85 volt.bali 15 írta:Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz Ronaldinho értékszáma 85? vagy marad 92.
-
- Capitá del Barça
Messi PC-n 89-es volt de ha menedzserben a BArcelonával voltál vagy megvetted akkor rögtön nálad 91-es leszpalesz77 írta:Szerintem kb87-89 lesz, engem az érdekel, hogy messi végre 90 körül lesz-e. Xboxon asszem 85 volt.bali 15 írta:Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz Ronaldinho értékszáma 85? vagy marad 92.

- palesz77
Szerintem kb87-89 lesz, engem az érdekel, hogy messi végre 90 körül lesz-e. Xboxon asszem 85 volt.bali 15 írta:Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz Ronaldinho értékszáma 85? vagy marad 92.
Hogyan is lehet felvinni az értékszámot. Edzeni kell őket? Vagy mi.
Vagy meccsről meccsre növekszik a szám?
Nekem Psp-n van meg fifa és nem úgy mennek a dolgok mint számítógépen.
Ott a játékosokat úgy kell edzeni hogy csak dekáztatni kell és nyomni kell a megfelelő gombot. Ha rossz gombot nyomsz meg kezdheti elölről. Ennyi azt kész.....
Vagy meccsről meccsre növekszik a szám?
Nekem Psp-n van meg fifa és nem úgy mennek a dolgok mint számítógépen.
Ott a játékosokat úgy kell edzeni hogy csak dekáztatni kell és nyomni kell a megfelelő gombot. Ha rossz gombot nyomsz meg kezdheti elölről. Ennyi azt kész.....

Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz Ronaldinho értékszáma 85? vagy marad 92.
Mi a fenének kérdezed meg kétszer? Majd úgyis megtudod...norbert55 írta:Akk sztetek a fifa09-ben teljes igazolások lesznek?pl a 08-ban aug.25-ig van.

Akk sztetek a fifa09-ben teljes igazolások lesznek?pl a 08-ban aug.25-ig van.
Xbox-om van. Teljesen más. Sokkal jobb a mozgása mint PC-n.
Köszi az infót. De én konkrétan arra lennék kiváncsi, h a játékosok mozgása ugyanolyan szögletes [auto_cenzúra], mint a PC- s kiadásban. Vagy jobb xboxon.Fifánál kérdezem.maxilopez írta:360-om van.szergoka írta:Érdeklődnék, h xbox 360-on, ps2, ps3 mennyivel másabb a játékosok mozgása, mint a pc-s változaton. Ugyanolyan szögletes [auto_cenzúra], vagy jobb. Közelíti a PES-t mozgásában?
A Pes verhetetlen eljátszogattam régen a fifával de nem egy Pro evo.. De a fifa grafikájával gond nincsen. Teccik, hogy míg várnom kéne focizhatom és nem muszáj R10-el át lehet állítani. Szóval mindkettő játék jó,de ink. Pes.
360-om van.szergoka írta:Érdeklődnék, h xbox 360-on, ps2, ps3 mennyivel másabb a játékosok mozgása, mint a pc-s változaton. Ugyanolyan szögletes [auto_cenzúra], vagy jobb. Közelíti a PES-t mozgásában?
A Pes verhetetlen eljátszogattam régen a fifával de nem egy Pro evo.. De a fifa grafikájával gond nincsen. Teccik, hogy míg várnom kéne focizhatom és nem muszáj R10-el át lehet állítani. Szóval mindkettő játék jó,de ink. Pes.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Hello. Valaki játszik velem fifát neten? Aki el tudja magyarázni mit kell tennem hozzá
msn: hcsaba90@hotmail.com

Köszsocio66 írta:Az átigazolások szerintem teljes mértékben bekerülnek a játékba, ettől nem kell félni. PC-re a játék október 3-án jelenik meg tudtommal,de előtte, szeptember 12-edikén már lesz Demo!norbert55 írta:Nem tudja vki h a Fifa09-ben meddig vannak frissítve az igazolások?a 08-ban 07.08.25 van.
A másik.Nemtudja még vki h mikor jön ki PC-re?

Az átigazolások szerintem teljes mértékben bekerülnek a játékba, ettől nem kell félni. PC-re a játék október 3-án jelenik meg tudtommal,de előtte, szeptember 12-edikén már lesz Demo!norbert55 írta:Nem tudja vki h a Fifa09-ben meddig vannak frissítve az igazolások?a 08-ban 07.08.25 van.
Nem tudja vki h a Fifa09-ben meddig vannak frissítve az igazolások?a 08-ban 07.08.25 van.
-
- Entrenador del Barça
szergoka... nezz videokat youtube-on saajt szemeddel lathatod h mennyivel jobbak mint pc-n: www.youtube.com
Érdeklődnék, h xbox 360-on, ps2, ps3 mennyivel másabb a játékosok mozgása, mint a pc-s változaton. Ugyanolyan szögletes [auto_cenzúra], vagy jobb. Közelíti a PES-t mozgásában?
- palesz77
Sajnálom, de az ugyanojan "ratyi lesz". részvét. nekem xbox360-om van én nem aggódokfir3bird írta:Heló!
Egy kérdésem lenne, hogy a FIFA 09 kijön majd PS2-re (legalábbis azt olvastam) és a kérdésem az lenne, hogy PS2-n is szép lesz a grafikája ugye?