Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én jönnék majd, már régen játszottam...MQuC írta:VALAKI NEM JÖN NETEN FIFÁZNI???? Ki szeretném már próbálni.
Én ebben nem aggódom. Nem annyira rosz szerintem. Most nincs kedvem venni 1 xbox-ot. Ps-en valszeg jobban futpalesz77 írta:"ratyi lesz". részvét. nekem xbox360-om van én nem aggódoknézd meg itt: http://fifa09.ea.com/hu/page/dynpid/9860 ilyen marad
mivel barcával voltam, nem kellett megvenni, 3. idény 90, 85-ről, az egyik legjobbGyurinho írta:Messi PC-n 89-es volt de ha menedzserben a BArcelonával voltál vagy megvetted akkor rögtön nálad 91-es leszpalesz77 írta:Szerintem kb87-89 lesz, engem az érdekel, hogy messi végre 90 körül lesz-e. Xboxon asszem 85 volt.bali 15 írta:Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz Ronaldinho értékszáma 85? vagy marad 92.
Messi PC-n 89-es volt de ha menedzserben a BArcelonával voltál vagy megvetted akkor rögtön nálad 91-es leszpalesz77 írta:Szerintem kb87-89 lesz, engem az érdekel, hogy messi végre 90 körül lesz-e. Xboxon asszem 85 volt.bali 15 írta:Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz Ronaldinho értékszáma 85? vagy marad 92.
Szerintem kb87-89 lesz, engem az érdekel, hogy messi végre 90 körül lesz-e. Xboxon asszem 85 volt.bali 15 írta:Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz Ronaldinho értékszáma 85? vagy marad 92.
Mi a fenének kérdezed meg kétszer? Majd úgyis megtudod...norbert55 írta:Akk sztetek a fifa09-ben teljes igazolások lesznek?pl a 08-ban aug.25-ig van.
Köszi az infót. De én konkrétan arra lennék kiváncsi, h a játékosok mozgása ugyanolyan szögletes [auto_cenzúra], mint a PC- s kiadásban. Vagy jobb xboxon.Fifánál kérdezem.maxilopez írta:360-om van.szergoka írta:Érdeklődnék, h xbox 360-on, ps2, ps3 mennyivel másabb a játékosok mozgása, mint a pc-s változaton. Ugyanolyan szögletes [auto_cenzúra], vagy jobb. Közelíti a PES-t mozgásában?
A Pes verhetetlen eljátszogattam régen a fifával de nem egy Pro evo.. De a fifa grafikájával gond nincsen. Teccik, hogy míg várnom kéne focizhatom és nem muszáj R10-el át lehet állítani. Szóval mindkettő játék jó,de ink. Pes.
360-om van.szergoka írta:Érdeklődnék, h xbox 360-on, ps2, ps3 mennyivel másabb a játékosok mozgása, mint a pc-s változaton. Ugyanolyan szögletes [auto_cenzúra], vagy jobb. Közelíti a PES-t mozgásában?
Köszsocio66 írta:Az átigazolások szerintem teljes mértékben bekerülnek a játékba, ettől nem kell félni. PC-re a játék október 3-án jelenik meg tudtommal,de előtte, szeptember 12-edikén már lesz Demo!norbert55 írta:Nem tudja vki h a Fifa09-ben meddig vannak frissítve az igazolások?a 08-ban 07.08.25 van.
A másik.Nemtudja még vki h mikor jön ki PC-re?
Az átigazolások szerintem teljes mértékben bekerülnek a játékba, ettől nem kell félni. PC-re a játék október 3-án jelenik meg tudtommal,de előtte, szeptember 12-edikén már lesz Demo!norbert55 írta:Nem tudja vki h a Fifa09-ben meddig vannak frissítve az igazolások?a 08-ban 07.08.25 van.
A másik.Nemtudja még vki h mikor jön ki PC-re?
Sajnálom, de az ugyanojan "ratyi lesz". részvét. nekem xbox360-om van én nem aggódokfir3bird írta:Heló!
Egy kérdésem lenne, hogy a FIFA 09 kijön majd PS2-re (legalábbis azt olvastam) és a kérdésem az lenne, hogy PS2-n is szép lesz a grafikája ugye?