Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A magas labda...visca el barca írta:ráverem balotellire...![]()
Volt ilyen hsz, csak miután elküldtem rájöttem, hogy kb. értelmetlen az egész, mert VEB-nek van 7 játékosa. Máskor szóljatok, hogy ne igyak annyit az EB alatt.Bob_Marley írta: szerk: ezek szerint haluztam egy ilyen hsz-t Gametől
Huh most keltem fel kb fél óra alvás után ezt nem tudtam beazonosítani ezt az xy+z osztva gyök2-vel kihozza hogy az ég kék ha ma vasárnap van és apa kocsit hajt....Game90 írta: VEB-nek ha jól számoltam 6 játékosa van és egyelőre 4 játékosban egyeztek (Alba, Busquets, Xabi, Marchisio), a másik két játékosa meg Torres és Navas, akik valószínűleg nem fognak sok vizet zavarni. A közös játékosokban ugye kijöttök nullára, így a többi játékosok fognak dönteni, ha jól használod fel a 4 transfered és a csk-t is egy megfelelő emberre teszed (bár szerintem mindketten Alba-ra fogtok pakolni, így ott sem tudtok előnyt kialakítani a másikkal szemben), akkor lehet esélyed, ez a 8 pont nem olyan sok. Ja, és ha VEB nem vállal be egy transfert -3ért (ami elég rizikós, lehet, hogy még rosszabbul is jár), akkor még +1 embered is lesz a döntőben.
hogy lennék már gondban.Bob_Marley írta: De nézem v.e.b. gondban lehet.Lesz biztosan 5 embere van + 4 csere lehetőség Torres-Navas meg kérdéses hogy játszikLehet nem is tudsz 11et felküldeni???:shock:
És már jinxelni sincs értelme, sok az a 18 pont...Bob_Marley írta: PUSZI
Ettől nem kell tartanod elég nagy az előnyödvisca el barca írta:
bakker, észnél kell lennem, mert bob befog, azt meg egyszerűen nem bírnám elviselni.
3ik meccsnap után változtattam meg a nevet, annyira gyalázat voltGame90 írta:
Szerk.: most látom átírtad a csapatodat Loser_Team-re, már itt is jinxelsz
Szerk2.: 1 hellyel feljebb jöttem, de az élmezőny elhúzott...
Igazából csak vártam a kezdőket, ha délután raktam volna össze a keretemet, akkor kicsit megszívtam volna, mert Fabregas a csapatomban lett volna.Bob_Marley írta: Mellesleg többiek nem nagyon irkálták be a csapataikat, Game is lapulMi ez a titkolózás?
Csak figyelj és tanulj...Bob_Marley írta:Mellesleg többiek nem nagyon irkálták be a csapataikat, Game is lapulMi ez a titkolózás?
de azért az ötletemet szívesem lenyúltad mi?Gareth Tello írta:Megpróbáltam, és igen, lehet, úgyhogy benn is hagytam Butlandet, Maniatist és Limberskyt.visca el barca írta:...![]()
Ülnek a padon, sok vizet nem zavarnak, és így volt pénz egy egészen tűrhető csapatra, amit természetesen nem teszek közzé a plágiumbotrányok megelőzése érdekében.
Megpróbáltam, és igen, lehet, úgyhogy benn is hagytam Butlandet, Maniatist és Limberskyt.visca el barca írta:...
sztem lehet...miért ne lehetne.. gondolom sokan nem tudják naponta csinálni a keretet, lehet vki elment tegnap nyaralni, és ugyanazzal a kerettel nyomja végig a tornát..Gareth Tello írta:Olyat lehet?visca el barca írta:a kiesettek közül tartsál bent 4 embert, a 4 legolcsóbbat.
spórolsz 4 transfert, több pénzed marad a többiekre, és őket végig a padon tartod.
én biztos h így fogom csinálni, mert semmi értelme annak h egy sifakist lecseréljek egy beto-ra...![]()
Ha igen, az mindenképpen überzsírkirály, sokat segít szegény csapatomon.
Olyat lehet?visca el barca írta:a kiesettek közül tartsál bent 4 embert, a 4 legolcsóbbat.
spórolsz 4 transfert, több pénzed marad a többiekre, és őket végig a padon tartod.
én biztos h így fogom csinálni, mert semmi értelme annak h egy sifakist lecseréljek egy beto-ra...
a kiesettek közül tartsál bent 4 embert, a 4 legolcsóbbat.Gareth Tello írta:Ez remek, kezdhetem az átszervezést, 10 ember esett ki (Sifakis, Butland, Maniatis, Papadopoulos, Gebre Selassie, Limbersky, Lescott, Gerrard, Pilar, Rooney), wildcard már nincs, úgyhogy alapból -6 ponttal indulok, ha mindegyiket eladom, és akkor még nem is beszéltem Gomezről, akit szintén nem akarok bent hagyni...![]()
Úgy érzem, el fogok szórakozni velük egy ideig.
az a baj, h pl lövésünk nincs h ki fog kezdeni helder postiga helyén. hugo almeida? nelso oliviera? gustavo varela?Bob_Marley írta:Amúgy meg csatároknál Hugo Almeida szerintem nem lenne rossz, valamiért úgy gondolom ő befog találni, ráadásul mivel Postiga sérült val kezdeni is fog.