Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2012.06.29. 01:53:22

visca el barca írta:ráverem balotellire... :D
A magas labda... :lol:
Bob_Marley írta: szerk: ezek szerint haluztam egy ilyen hsz-t Gametől :mrgreen:
Volt ilyen hsz, csak miután elküldtem rájöttem, hogy kb. értelmetlen az egész, mert VEB-nek van 7 játékosa. Máskor szóljatok, hogy ne igyak annyit az EB alatt.

De ezt a részt még mindig tartom:
A közös játékosokban ugye kijöttök nullára, így a többi játékosok fognak dönteni, ha jól használod fel a 4 transfered és a csk-t is egy megfelelő emberre teszed (bár szerintem mindketten Alba-ra fogtok pakolni, így ott sem tudtok előnyt kialakítani a másikkal szemben), akkor lehet esélyed, ez a 8 pont nem olyan sok.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 01:36:50

Game90 írta: VEB-nek ha jól számoltam 6 játékosa van és egyelőre 4 játékosban egyeztek (Alba, Busquets, Xabi, Marchisio), a másik két játékosa meg Torres és Navas, akik valószínűleg nem fognak sok vizet zavarni. A közös játékosokban ugye kijöttök nullára, így a többi játékosok fognak dönteni, ha jól használod fel a 4 transfered és a csk-t is egy megfelelő emberre teszed (bár szerintem mindketten Alba-ra fogtok pakolni, így ott sem tudtok előnyt kialakítani a másikkal szemben), akkor lehet esélyed, ez a 8 pont nem olyan sok. Ja, és ha VEB nem vállal be egy transfert -3ért (ami elég rizikós, lehet, hogy még rosszabbul is jár), akkor még +1 embered is lesz a döntőben.
Huh most keltem fel kb fél óra alvás után ezt nem tudtam beazonosítani ezt az xy+z osztva gyök2-vel kihozza hogy az ég kék ha ma vasárnap van és apa kocsit hajt....:D

Egyébként arra értettem francois, hogy valóban meglesz a 11 embered, de nem mind kezdő.

Majd meggondoljuk a választást tuti meglepetés emberre teszem a csk szalagot, kockáztatok veszítenivalóm nicnsen :D

szerk: ezek szerint haluztam egy ilyen hsz-t Gametől :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.29. 01:17:33

Bob_Marley írta: De nézem v.e.b. gondban lehet.Lesz biztosan 5 embere van + 4 csere lehetőség Torres-Navas meg kérdéses hogy játszik :lol: Lehet nem is tudsz 11et felküldeni???:shock:
hogy lennék már gondban.

alapbol megvan most

jordi alba, bonucci
busi, xabi alonso, jesus navas, marchisio
torres

ez 7 ember, van hozzájuk 4 cserém az pont 11.

pénzem lesz, mert ronaldo + khedira + almeida sok pénz...

jesus navast fennhagyom, uis pályára lép, hátha összehoz ott elől vmit... torressel meg várok este 8-ig hogy kezdo lesz-e. ha nem, max lecserelem arra aki tolja majd helyette (fabre, negredo) és még akkor is csak -3 pontba vagyok.

5-3-2-t fogok tolni, mert a kp-k semmi pénzt nem hoznak... ha vmelyik csaapt nem kap golt az már így bőven jó..

amugy lehet egyszer az életben nem kellene ovatoskodnom csk választással, ráverem balotellire... :D

0-0 lesz :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 01:01:39

Na így utolsó meccs előtt valóban kell egy kicsit várni, mert amúgy valóban Torresen gondolkozok de ha nem játszik :roll: Így várok majd aztán bumm, Iniestát tuti felszedem, Így a középpályám meg is lesz Marchisio-Pirlo-Busi-Alonso-Iniesta kapus is biztos Casillas-szal hátvéd trió is meg van Alba-Pique-Arbeloa ez 9 ember már csak csatárok kellenének :D (VDB lennék akkor csak annyit mondanék Csatár??Hülyeség :mrgreen:)

De nézem v.eb gondban lehet.Lesz biztosan 5 embere van + 4 csere lehetőség Torres-Navas meg kérdéses hogy játszik :lol: Lehet nem is tudsz 11et felküldeni???:shock:

Nehéz ügy lesz a választás, na meg főleg a csk választás :lol: v.eb tényleg adtál kis sanszot (kevés szerencséd is volt főleg ezzel a német góllal meg Torres se jött be) de 8 pont egy meccs alatt nagyon sok de Gamel szemben a +18 na az meg neki a kilátástalan kategória :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.29. 00:42:15

Balotelli 2 gólja nem jött rosszul, viszont így a többiek katasztrófák, 4 német játékosom 8 pont, a 2-2 pontos CR-t és Nani-t lehoztam, Diamanti 1, Abate 0 pont (pedig fél 8kor még azt olvastam, hogy kezdő lesz).

Döntőre van 7 játékosom, remélem Abate felépül és Diamanti is kap majd jó fél órát, 4 játékost lecserélek, kb. lesz 31-33 millióm igazolni, viszont, hogy Balotelli mellett ki lesz a 2 csatárom, az hatalmas kérdőjel, CR-t és Nani-t nem hagyhatom a keretben, ketten együtt majdnem 20 milliót érnek, kicsit luxus lenne bent hagyni őket, de Cassano mellett nincs épkézláb támadó...

Dobogó még meglehet egy jó eredménnyel :)
Bob_Marley írta: PUSZI :mrgreen:
És már jinxelni sincs értelme, sok az a 18 pont... :(

:mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.28. 23:31:24

pf, jol el szurtam... összesitesben 6.000-ről visszacsusztam a 15.000 helyre, pedig jo lett volna benne lenni az első 10.000-ben

a döntőre az tuti h az uccso pillanatban rakom össze a csapatot, mert tök képlékeny h kik fognak játszani...

bob, már csak 8 pont :lol: egy jo csk választással beelőzhetsz (tedd torresre :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2012.06.28. 23:16:12

Na, elődöntőkön 43 pont:

- Balotelli 9 (behoztam Pedro helyett, és gondolkoztam, hogy berakjam-e csk-nak, de "ááá, úgysem lő gólt Hummelsék mellett..." hát nem a fenét :D )
- Rui Patrício 7
- Joao Pereira 6
- Schweinsteiger 3x2=6 (őt raktam be kapitánynak Iniesta helyett, sikerült ugyanannyi pontot hoznia - legalább nem vesztettem rajta)
- Badstuber, Busquets, Fábregas, Iniesta 3
- CR 2
- Hummels 1
- Abate 0 :lol:

Kiesett hat portugálom és három németem, ötöt igazoltam, így -3 ponttal megúsztam. Négy portugál csere maradt, ami nem baj, mivel úgyis csak 11 ember játszhat.

Casillas - Abate, Piqué, Jordi Alba - Fábregas, Busquets, Pirlo, Iniesta - Pedro, Balotelli, Cassano.
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.28. 22:52:44

Az ember nem lehet persze telhetetlen, de amúgy Cassano helyett Balotellit szerettem volna a csapatomba látni, de kellett volna hozzá 0,1 kredit :lol: Plusz Prandelli lehozta az 58ik percben, -1 pont :D Jól sikerült a forduló cserélni is végül jól sikerült, +1 pontot tudtam volna ebből kihozni ha Hummelst lent hagyom és bármelyik 2pontosat fent, de hát utólag persze könnyű (meg mondjuk Hummelsnek egy szerelés kellett volna és +1 pont)
Na de nem panaszkodok jó volt az ember választás s a tippjeim is bejöttek olasz-spanyol döntő, ahol eltudok képzelni egy jó kis 0:0-t :mrgreen: Úgyhogy val fele-fele pakolás lesz, bár ki tudja :D
visca el barca írta:
bakker, észnél kell lennem, mert bob befog, azt meg egyszerűen nem bírnám elviselni. :lol:
Ettől nem kell tartanod elég nagy az előnyöd :wink: Meg amúgy is fájna a szívem ha ettől lennél rosszul, hogy megelőzlek, kivel beszélnénk meg a szutyok filmeket :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.28. 22:50:04

5 ember hozott 10 pontot, özil büntetője marhára hianyzott, mint ahogy az is h hummels csk-ként 2 pontot adott...

bakker, észnél kell lennem, mert bob befog, azt meg egyszerűen nem bírnám elviselni. :lol:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.28. 19:11:25

tegnap is örültem a 0-0-nak, ma sem bánkódnék miatta. bár azt sem bánom ha hummels 3 gólt vág, mire marchisio 4-el válaszol.... :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.28. 18:47:37

Game90 írta:
Szerk.: most látom átírtad a csapatodat Loser_Team-re, már itt is jinxelsz :mrgreen:

Szerk2.: 1 hellyel feljebb jöttem, de az élmezőny elhúzott...
3ik meccsnap után változtattam meg a nevet, annyira gyalázat volt :D
Annyit sírsz mint egy rigolyás vénasszony :mrgreen: Játszik ma nálad 8 ember :!: Teljesen jó vagy ezen a héten is eddig, te is örülnél gondolom egy kövér 0:0nak este :lol:

Tegnapi nap jó volt, 0:0 jót tett a spanyol védelmemnek :D Arbeloa 6, Pique 7, Alba 14 (csk) Casillas 6 őket bent is hagytam Nani 2 pontja Oliveira 1 pontja meg Alonso-Busi a sárgák miatti 2 pontja megért egy cseét, meglátjuk jó lenne ha ma is jól teljesítenének a fiaim, miután
Loser _Team 235 pont
pcsabi90 211 pont
PUSZI :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.28. 17:52:41

Ezúttal hallgattam az assistant managerre, és milyen jól jártam:
"I think Jordi Alba will score the most points. You should make him captain." :arrow: 14 pont.
Többiek:
Rui Patrício 7
Arbeloa 6
Busquets 3
Iniesta 3
C 2
Pedro 1 :arrow: Cassano jött be helyette, remélem, rúg párat Neuernek.

Akik még ma játszanak:
Hummels, Khedira, Schweinsteiger, Pirlo + Cassano.
PCsabi
aka Game90

2012.06.27. 20:05:25

Bob_Marley írta: Mellesleg többiek nem nagyon irkálták be a csapataikat, Game is lapul :D Mi ez a titkolózás? :lol:
Igazából csak vártam a kezdőket, ha délután raktam volna össze a keretemet, akkor kicsit megszívtam volna, mert Fabregas a csapatomban lett volna.

Íme:
- Neuer, Butland
- Hummels, Boateng, Arbeloa, Alba, Abate
- Khedira, Busquets, Pirlo, Diamanti, Hübschmann
- CR, Nani, Balotelli

De még Negredo-n is gondolkodtam :P

Német/olasz - spanyol esetén 7, német/olasz - portugál esetén 6 játékosom lenne a döntőben + ugye a 4 transfer lehetőség.

Szerk.: most látom átírtad a csapatodat Loser_Team-re, már itt is jinxelsz :mrgreen:

Szerk2.: 1 hellyel feljebb jöttem, de az élmezőny elhúzott...
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.27. 18:54:16

Bob_Marley írta:Mellesleg többiek nem nagyon irkálták be a csapataikat, Game is lapul :D Mi ez a titkolózás? :lol:
Csak figyelj és tanulj... :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.27. 18:48:24

Kellett 2 nap, hogy tiszta fejjel rájöjjek teljesen feleslegesen logikáztam túl az egész mostani választást.....Úgyis következő meccsre 11 embert lehet felküldeni, így simán jó lett volna a 4 spanyol 4 portugál 3 olasz 3 német illetve ezeknek kombinációja csapatépítés szempontból, mert legrosszabb esetben is 6 ember bent maradt volna és akkor +1 cserével meg lett volna a 11, így meg ha pl ma kiesnek a spanyolok, na akkor baj van :D De remélhetőleg ez nem fordul elő :P

Mellesleg többiek nem nagyon irkálták be a csapataikat, Game is lapul :D Mi ez a titkolózás? :lol:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.25. 20:34:55

Gareth Tello írta:
visca el barca írta:...
Megpróbáltam, és igen, lehet, úgyhogy benn is hagytam Butlandet, Maniatist és Limberskyt. :D
Ülnek a padon, sok vizet nem zavarnak, és így volt pénz egy egészen tűrhető csapatra, amit természetesen nem teszek közzé a plágiumbotrányok megelőzése érdekében. :twisted:
de azért az ötletemet szívesem lenyúltad mi? :D privátban várom a csapatodat :D
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.25. 20:10:33

visca el barca írta:...
Megpróbáltam, és igen, lehet, úgyhogy benn is hagytam Butlandet, Maniatist és Limberskyt. :D
Ülnek a padon, sok vizet nem zavarnak, és így volt pénz egy egészen tűrhető csapatra, amit természetesen nem teszek közzé a plágiumbotrányok megelőzése érdekében. :twisted:
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.25. 18:59:35

Kezd kidurranni a lufi nálam sajnos. Pedig az elején nagyon jól ment. De kezd mindenki meglépni. Egyedül az vigasztal, hogy a dobogó 3. foka még talán elérhető messzeségben van. Na majd meglátjuk. Igazság szerint ez a játék sem hozott annyira lázba.

Nálam még mindig a fantasy basketball a NO1. Kezdőőőődhetne máááár! :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.25. 18:20:44

Gareth Tello írta:
visca el barca írta:a kiesettek közül tartsál bent 4 embert, a 4 legolcsóbbat.

spórolsz 4 transfert, több pénzed marad a többiekre, és őket végig a padon tartod.

én biztos h így fogom csinálni, mert semmi értelme annak h egy sifakist lecseréljek egy beto-ra...
Olyat lehet? :shock:
Ha igen, az mindenképpen überzsírkirály, sokat segít szegény csapatomon. :lol:
sztem lehet...miért ne lehetne.. gondolom sokan nem tudják naponta csinálni a keretet, lehet vki elment tegnap nyaralni, és ugyanazzal a kerettel nyomja végig a tornát..
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.25. 18:01:23

visca el barca írta:a kiesettek közül tartsál bent 4 embert, a 4 legolcsóbbat.

spórolsz 4 transfert, több pénzed marad a többiekre, és őket végig a padon tartod.

én biztos h így fogom csinálni, mert semmi értelme annak h egy sifakist lecseréljek egy beto-ra...
Olyat lehet? :shock:
Ha igen, az mindenképpen überzsírkirály, sokat segít szegény csapatomon. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.25. 16:12:13

Gareth Tello írta:Ez remek, kezdhetem az átszervezést, 10 ember esett ki (Sifakis, Butland, Maniatis, Papadopoulos, Gebre Selassie, Limbersky, Lescott, Gerrard, Pilar, Rooney), wildcard már nincs, úgyhogy alapból -6 ponttal indulok, ha mindegyiket eladom, és akkor még nem is beszéltem Gomezről, akit szintén nem akarok bent hagyni... :D
Úgy érzem, el fogok szórakozni velük egy ideig.
a kiesettek közül tartsál bent 4 embert, a 4 legolcsóbbat.

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.25. 15:59:18

Ez remek, kezdhetem az átszervezést, 10 ember esett ki (Sifakis, Butland, Maniatis, Papadopoulos, Gebre Selassie, Limbersky, Lescott, Gerrard, Pilar, Rooney), wildcard már nincs, úgyhogy alapból -6 ponttal indulok, ha mindegyiket eladom, és akkor még nem is beszéltem Gomezről, akit szintén nem akarok bent hagyni... :D
Úgy érzem, el fogok szórakozni velük egy ideig.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.25. 15:28:41

Bob_Marley írta:Amúgy meg csatároknál Hugo Almeida szerintem nem lenne rossz, valamiért úgy gondolom ő befog találni, ráadásul mivel Postiga sérült val kezdeni is fog.
az a baj, h pl lövésünk nincs h ki fog kezdeni helder postiga helyén. hugo almeida? nelso oliviera? gustavo varela?

én amondo vagyok, hogy csak holnap 8 ora után csinálom meg, mikor már tudom kik lesznek a kezdők..
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 15:20:11

Meg amúgy is ez SZERVEZETT csapat :lol:
Arbeloa-Alba 2 szélső védő 3 belsp védő Badstuber-Hummels-Pique
Középpályán 3 védekező kp :D Khedira-Alonso-Busquets Előttük Pirlo-Marchisio "osztogat"
Csatároknál Nani-Cassano amiből Cassano a klasszikus csatár ebből lehetne összehozni olyan 11et, amelyik nem kapna gólt s 1szer eljutna a kapuig egy dugóra :D

Amúgy meg csatároknál Hugo Almeida szerintem nem lenne rossz, valamiért úgy gondolom ő befog találni, ráadásul mivel Postiga sérült val kezdeni is fog.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.25. 15:09:40

jó taktika, tegnap én is ez alapján szürcsögtem, simán bennhagyom a két görögöt, meg a cseh gyereket, igy "bőven" lesz pénzem a többiekre... max a 3 töltelék végipadozza az egészet... semmi értelme h berakom helyettük abatet, meg giaccherinit és lehet nem is játszanak...
Kép
Válasz küldése