De minek a FIFA, amikor PES is van?

hol láttad 50 ezerért? gondolom nem premiumot..fir3bird írta:Az jó.Mert most akciós az xbox "csak" 50.000 Ft, lehet kéne venni 1-et
nagyon sokkal!Saviola írta:sokkal.fir3bird írta:Mennyivel jobb a FIFA 08 Xbox-on mint PC-n?? Sokkal?
igen, lehet hogy a tűzfal, mer itthon két gép bátyámnak meg nekem és routerrel van megosztva a net, és lehet ott a para...csak az a furcsa hogy másik játék meg működött, csak ez sz.rakodik valamiértgekkodan írta:Nem tudom, ezzel még nem találkoztamLehet hogy vmelyik crack rossz, vagy a tűzfal kavar be?
Nem tudom, ezzel még nem találkoztamfir3bird írta:Igen, azt már megcsináltuk, de most meg vmi adatbázis hibát ír kigekkodan írta:Ha te vagy a gazda, akkor te add meg neki az ip-t és gazdára rakod és vársz. Ha ő a gazda akkor adja meg az ip-jét, te menj az újra, írd be az ip-t és kapcsolódjnemtudom miért nem működhet...
Igen, azt már megcsináltuk, de most meg vmi adatbázis hibát ír kigekkodan írta:Ha te vagy a gazda, akkor te add meg neki az ip-t és gazdára rakod és vársz. Ha ő a gazda akkor adja meg az ip-jét, te menj az újra, írd be az ip-t és kapcsolódj
Ha te vagy a gazda, akkor te add meg neki az ip-t és gazdára rakod és vársz. Ha ő a gazda akkor adja meg az ip-jét, te menj az újra, írd be az ip-t és kapcsolódjfir3bird írta:Vmiért mégsem müxik! 4 opció közül lehet választani:
Gazda
Kapcsolódás
Új
Törlés
a haveromank melyikre kell menni? és nekem? vki esetleg segítséget!
Tegyük fel h te vagy a gazdafir3bird írta:Vmiért mégsem müxik! 4 opció közül lehet választani:
Gazda
Kapcsolódás
Új
Törlés
a haveromank melyikre kell menni? és nekem? vki esetleg segítséget!
Ja igen majdnem kiszurja a szememgekkodan írta:Többszemélyes - > direct ip. Felveszed a haverod ip-jét, ő a gazda és te csatlakozol.