Csak szólok ne utolsó napra hagyjátok a bari kötést hanem előtte jóval előtte.Master19 írta:CFirpo3![]()
Én ki akartalak hívni bari meccsre a Gamper miatt,de már látom kötöttél le erre a hétreAkkor mind1 csak gondoltam ide leirom.Majd jövő héten

Csak szólok ne utolsó napra hagyjátok a bari kötést hanem előtte jóval előtte.Master19 írta:CFirpo3![]()
Én ki akartalak hívni bari meccsre a Gamper miatt,de már látom kötöttél le erre a hétreAkkor mind1 csak gondoltam ide leirom.Majd jövő héten
Mindig tanul az emberMogyi írta:hát én kapust edzek és van 9 kapusedzőm és szükséges, úgyhogy javaslom legyen minél több segédedző és orvos gyúró meg ilyenek maximum 1 de az is sok, és az a lényeg hogy segédedző gyúró orvos közgazdász meg tudom is én ne haladja meg összesen a 10-et és javasolnám hogy akkor még vegyél fel 5-7 segédedzőt jah és ami a legfontosabb vegyél egy jó edzőtmatyi02 írta:2hete kirúgtam 1-et így most csak 1van.
Am sokat számít a játékosok fejlődésébe a segédedző?![]()
mertha igen akkor. bekell szerezni
hát én kapust edzek és van 9 kapusedzőm és szükséges, úgyhogy javaslom legyen minél több segédedző és orvos gyúró meg ilyenek maximum 1 de az is sok, és az a lényeg hogy segédedző gyúró orvos közgazdász meg tudom is én ne haladja meg összesen a 10-et és javasolnám hogy akkor még vegyél fel 5-7 segédedzőt jah és ami a legfontosabb vegyél egy jó edzőtmatyi02 írta:2hete kirúgtam 1-et így most csak 1van.
Am sokat számít a játékosok fejlődésébe a segédedző?![]()
mertha igen akkor. bekell szerezni
matyi02 írta:Forma: csapnivaló, erőnlét: csapnivaló
Egy gyenge edző, aki támadó szellemű
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.
Tapasztalata nagyszerű, és gyenge vezetői képessége van.
Edző: József Hoffer (2008-08-26 óta). Ő egy gyenge edző. A tapasztalata nagyszerű, gyenge vezetői képessége van, és támadó szellemű.
Én most ezzel nem állok le. Sokáig. Min. Szezon végéig. Ha feljutok akkor változás lesz. Ha nem marad a gólszerzés edzetése.Mogyi írta:Mennyi ideig terevezel ezzel az edzéssel??matyi02 írta:Ugye a gólszerzés edzése azt jelenti... h az edzés menübe az edzéstípús: Gólszerzés![]()
Am ha igen. edzetem.
Mennyi ideig terevezel ezzel az edzéssel??matyi02 írta:Ugye a gólszerzés edzése azt jelenti... h az edzés menübe az edzéstípús: Gólszerzés![]()
Am ha igen. edzetem.
van egy játékos:matyi02 írta:Én azt edzem. Van 1. 21éves csatárom JÓ gólszerzéssel, van 1. 22éves csatárom JÓ gólszerzéssel. És van 1. 18éves 30naposMogyi írta:van valaki aki gólszerzést edz??csatárom megfelelő gólszerzéssel 6meccs 5gól. 2bajnoki/2gól
Én azt edzem. Van 1. 21éves csatárom JÓ gólszerzéssel, van 1. 22éves csatárom JÓ gólszerzéssel. És van 1. 18éves 30naposMogyi írta:van valaki aki gólszerzést edz??
Jaa, hogy az eFt-ben az e az ezret jelent.Diego10 írta:Azért mert eFT==ezer ft.És 90 000x1000=90 000 000.MichaaBee írta: Nem értem, hogy a 90.000 eFt az miért 90 milla.Többször is hallottam így, de nem vágom, valaki elmagyarázná?
![]()
MichaaBee írta:Nem értem, hogy a 90.000 eFt az miért 90 milla.Gaba írta:90 milláért tettem ki, de ha érdekel alkudhatunk!barcaloki írta:Mennyiért?
dobj egy pü-t!Többször is hallottam így, de nem vágom, valaki elmagyarázná?
![]()
Nem értem, hogy a 90.000 eFt az miért 90 milla.Gaba írta:90 milláért tettem ki, de ha érdekel alkudhatunk!barcaloki írta:Mennyiért?
dobj egy pü-t!
90 milláért tettem ki, de ha érdekel alkudhatunk!barcaloki írta:Mennyiért?