Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem lehet.visca el barca írta: amugy egy játéknapon belül lehet a csapatban cserélni? mert most neuer és lindegaard lett a két kapusom és ugye egy csoportban vannak.
szal meg lehet azt csinalni, hogy kezd a dán, aztán ha vége a dán-portugálnak, rögtön lecserélem neurre? vagy hulyeség volt h ugyanabbol a csoportbol választottam a két kapust?
az még hagyján h beállt, de jo meg is szivtam.Game90 írta:És most állt be az egyik görögöd
Premier League-es Fantasy-ben meg lehetett nézni, szerintem itt is.visca el barca írta:meg tudom nézni vhogy hogy másoknál milyen jatekosok vannak? vagy nem lehet?![]()
Annyira nem vagyok penge az NFL-lel kapcsolatban, mint te, de ha összegyűl 8-10 ember, akkor benne vagyokEazzy írta:Beírok ide mégegyszer, hogy lassan majd lehet gondolkozni, hogy ki szeretne NFL fantasy ligában résztvenni, hogy tudja van e értelme végig böngésznem a szabályaitSzóval jelezzétek pls!
(Többek között Game, Slither és Bob számára úgyis kötelező a részvétel, nekik ez nem kívánságműsor)
Igen pont írtam hogy a görög nem is rossz ötlet, Malafeev val. csak csere lesz uh kösz, mindjárt megnézzük ki véd a görögöknélvisca el barca írta:malafeev-et alapbol buktad, ugyanis akinfeev lesz a kezdő kapus![]()
szóval görög kapussal nyomodBob_Marley írta:Én kapusposztra pl olyan embereket vettem, akiknek azért lesz dolguk, s nem nagy favorit a csapatuk de jó a védekezésük, s remélhetőleg kevést gólt fognak kapni.
Szerintem nem lehet megnéznivisca el barca írta:meg tudom nézni vhogy hogy másoknál milyen jatekosok vannak? vagy nem lehet?![]()
amugy nem értem olaszokat miért nem választja senki, simán tovább mennek a csoportbol a spanyolok mögött... sztem az íreket meg a horvátokat is verik..
NBA drive to the finalsben is benne vagy látom, na én ugyanezt az elvet alkalmaztam, láttam naponta kell spílert választani jó oké nem egy nagy was ist das, hát deSlither írta:
Én meg sem nézem szabályokat meg pontozást, randomra kiválasztom a játékosokat aztán lesz ami lesz.
A kis tolvaj.Bob_Marley írta: Slither sorry én már egybe jóval ezelőtt regeltem, s megmondom őszintén megtetszett a Dream Team ezért lettem ez![]()
köszönöm szépen, így sikerült. team_francois néven szerepelek. a kiss bélá néven nem röhögni, ilyen játékokhoz mindig ezt a nevet adot meg.neobarca írta:Visca el barca! a számsort írd be, de ne innen másold be, hanem pötyögd szépen be! úgy menni fog, nekem is úgy ment.
53 fős a rosterBob_Marley írta:Én általában mindenben benne vagyok, szóval jöhet, de fogalmam sincs a játékosokról, de ezt halál komolyan mondom.Van pár akit ismerek, de mennyi egy NFl roster 40-50 fő?? és van 32 csapat....De ha indul felőlem mehet.Eazzy írta:
(Többek között Game, Slither és Bob számára úgyis kötelező a részvétel, nekik ez nem kívánságműsor)
Én általában mindenben benne vagyok, szóval jöhet, de fogalmam sincs a játékosokról, de ezt halál komolyan mondom.Van pár akit ismerek, de mennyi egy NFl roster 40-50 fő?? és van 32 csapat....De ha indul felőlem mehet.Eazzy írta:
messideco írta:CsatlakoztamNem lett az rossz.
Sneijder-Rvp-CR-Voronyin
Ki is szabtamBob_Marley írta: Ljunberget dobd ki a francba (biztos lehet)
Ő nem volt meghívva ebbe a házibuliba
Game90 írta:Akik voltak a PL-es Fantasy-ben, azok tudják, hogy hogyan működikRöviden: 15 játékost kell betenned a csapatodba 100 pénzből (CR 11, Özil 10 stb.), 1 csapatból max. 2 játékost.
Fantasy:
http://en.euro2012fantasy.uefa.com/
Liga: eurobarca
Kód: 416672-87732
Másik ligában nem tudom van-e ilyen szólt valaki nba1.hu-n regeltem ott vagyok.Game90 írta:Be kellett x-elnem ezt a "These celebrities are in your league" mezőt, gondolom csak így fogadta el a kódot, viszont így van egy Ljunberg a ligában![]()
Bob, a másik ligában, ahol vagy, ott is van ilyen?
Nem tudom, hogy mi lehet a gond, már 3 ember csatlakozott.visca el barca írta: én tovabbra sem tudok joinolni, mert nem fogadja el a kódot
Nem tudom, hogy mi lehet a gond, már 3 ember csatlakozott.visca el barca írta: én tovabbra sem tudok joinolni, mert nem fogadja el a kódot