Na én is meglestem a beállításokat!
Nagyon fontos, hogy ki kellene minél gyorsabban valamiféle szavazási rendszert alakítani!
Javaslataim a játékra:
1;
Ha olyan ligát csinálunk, hogy hosszabb pontozásos, akkor 8 csapat kellene!Hogy mindenki játsszon mindenki ellen!Miután a PO 7 hétig tart!
Persze valószínűleg több csapat összejön (legalábbis remélhetőleg) akkor lehetne 2 ilyen bajnokság az alapján, hogy mondjuk kik hol végeztek az előzőben, illetve lehetne új embereket is beszervezni, daffy, csababarca, Tocy???
Ha head2head van, akkor szerintem mindegy, imádkozni kell, egy jó sorsolásban, hogy az erőseket elkerülje az ember

2;
Játékosok szerepeltetését mindenféleképpen limitálnám!!!!
Mert duplán megszívhatja ha valaki mondjuk egy mai papírforma szerint egy Philly játékost kap fel!
Kisöprik 4 meccs alatt míg mondjuk valahol meg 7ik meccsre kerül sor!
Ez főleg amikor már megyünk előrébb a konferencia elődöntő-döntők felé, rohadtul sokat számíthat!
Javaslom a heti megengedett 3 meccset!Ez képlékeny de 3at tartom korrektnek, de lehet 4is ha több rugalmasságot szeretnétek!
3;
Van egy olyan, hogy Free agents move per team ez érdekes lehet, javaslatom a 7 hétre 15 FA használatot!
Kevesebb meccs van, kevesebb ember van, 15 bőven elég kell legyen!
4;
Waiver lista használata
5;
Trade és FA igazolási lehetőség adott legyen egész évben, így a rendszer által felajánlott lehetőség Június 26 teljes jó!
Nem hiszem, hogy kellene ez esetben trade deadlinet kitalálni, vagy ha igen akkor az első kör végeztével!Ezt meg még ugye nem lehet tudni!
6;
2 guard-2 forward-2 center-2 forward/center-2 flex
Flex kérdéses meg a PO-ban lecsökken a rotáció 7-8 fősre, de úgy gondolom 10 játékost tartani korrekt lenne, esetleg valaki összeszed egy eltiltást verekedés miatt

vagy bármi, legyen flexben 2 embered akit betudsz lökni!Ha a flex beleszámít adott napi pontozásba akkor bench kell 2.
7;
Van egy olyan opció: Count All Games itt azt írja No-ra kell állítani ha azt akarja az ember, hogy a söprések miatt kialakult hátrányokat!
8;
Scoring nagyon érdekes, itt az alap dolgok egyértelműek mindegyik 1 pontot ér TO -1
Viszont a Bonusozás is maradhat, de a 3PT-re meg az 50% FG-t elérő dolgokra 1,5 szorzót adnék, de ez csak első blikk, mert jobban belegondolva akkor megint jobban jár az ember ha olyanokkal rakja teli a csapatát akik 3 pontos dobók, mert arra nagyobb az esély mint az 50% feletti dobószázalékra ráadásul 8 dobás kell hozzá!
Úgyhogy ide várnék ötleteket, illetve hagyhatjuk üresen!
Részemről ennyi, mint írtam ezeket beszéljük meg, mert így tud mindenki akkor kalkulálni!
Ez más azért mint a yahoo amit szerintem már sokan kiismertek!Itt érzésem szerint nagyon át kell gondolni a dolgokat, mert speciális, hogy esnek ki a csapatok, illetve a pontozás is más, TD-re külön lehet pontot kapni vagy dupla-duplára is meg 30+os meccsre is!
Illetve a szavazás részt is meg kell gondolni!
Van még idő, de hirtelen nekem ezek az ötleteim, de kérnék mindenkit, hogy agyaljon, mert közösen tudunk kialakítani egy egységes korrekt kis ligát!