Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
[auto_cenzúra]+ Bob ne paráztass.Bob_Marley írta:Hogy mi is volt tegnap?Illetve Cumbee-t kérdezném, hogy James-Richardsson-Jenkins hogy nem lett ma kezdő?Bár itt mozgás nincsen, lehet arra fogni elfelejtettük....És egyenlőre maradjunk is ennyiben, hogy csak elfelejtődött!
Hát igazából nek4em sem tetszik, de valszeg csak azért, mert én vagyok a kárvallottja a dolognak.Bob_Marley írta:Látom én is, s bennem azért ez felvet 1-2 gondolatot....Cumbee írta:Háhá.Annyira éreztem. Kár, hogy nem fogadtam senkivel. Cseles Slither, nagyon cseles! Kapom az arcomba rendesen.
És nem éppen pozitív gondolatokat!![]()
(Konkrétan felháborítónak tartom, hogy pont Monroe-Parker-Geroge valami rejtélyes oknál fogva ma kimaradt.....)
NBA-ben is van tankoló üzemmód, mielőtt valaki ezt írná, de azért az kicsit más, mivel itt nem draftcetlikért megy a harc
És az e-fajta helyezkedés így fantasy szezonban nekem nem tetszik!
Látom én is, s bennem azért ez felvet 1-2 gondolatot....Cumbee írta:Háhá.Annyira éreztem. Kár, hogy nem fogadtam senkivel. Cseles Slither, nagyon cseles! Kapom az arcomba rendesen.
Sajnos nem volt internet hozzáférésem az elmúlt 2 napban,így nem volt lehetőség beállítani a rostert.Bob_Marley írta:balinteer veled mi a szitu?
Már előző héten is, volt amikor lemaradtak emberek, de mikor Meeks dob egy karriercsúcs 31-et és nincs bent, azért fájhat az ember szíve
Meg ráadásul ahogy néztem az a párharc is elég fontos a liga sorrendet illetően!
Majd figyelj balinteer, mert így gyakorlatilag tálcán kínálsz egy győzelmet!
Jó volt, hogy végig aktív volt szinte mindenki, van 1 hét ezt próbáljuk fent tartani
Nálunk kamaj, én beteszem az embereket, de minek?
Dob Ellis egy 33at erre Hickson 21Tegnap meg Mullens 18
Nem lehetne, hogy mondjuk nálam Rose-k játszanak, s a "noname" embereid nem varázsolnának
Persze irónia, Hicksont én is akartam, Portlandben jó lesz ő!
![]()
És 3-12ről úgy hogy több emberem játszott lett 2-13És ahogy néztem a mai nap sem túl rózsás
Nálam játszik 7 pajtás nálad 8!
Plusz Barbosa New Yerseyben ma val. sokat játszik lesz pontja, GSW ellen küzdőknek szinténNa de majd ma Butler
Ma meg holnap kritikus, emberelőnyben és minőségbeli előnyben vagy, de küzdünk
Ez az egy mondat elég volt, hogy Vendettára szólítsam fel fiaimatkamaj írta: Mullensre számítottam, ahogy megláttam, hogy a Boston ellen mennek, mivel ott a magasabb posztokon problémák akadnak.
Szerintem nem tudsz kikapni.Slither írta:Ezen a héten nagy emberhátrányban leszek, ráadásul Lowry ezen a héten sem lesz (remélem legalább a PO 2. körére felgyógyul...), és a SA különítmény is sérülésekkel bajlódik. Bár lehet jobb is lesz ha most kikapok, mert akkor könnyebb ágra kerülhetek PO-ban.