Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.01. 19:52:33

Hát nem igazán látom, hogy miért kéne emiatt magyarázkodnom. Azt hogy a keretemben kit játszatok, az csak is rám tartozik, nehogy már mások szájízének megfelelően alakítsam a dolgokat. :roll:

Sztem teljesen normális keretek között próbáltam pozicionálni magam, és nem értem hogy miben rossz ez bárkinek... Ennyi erővel csináljunk egy olyan ligát ahol szezon elején megvan a draft aztán ne lehessen semmit sem állítani a dolgokon...

A cserés dologban tényleg ludas voltam, de a tradekhez nem is akartam hozzányúlni, de mindig jött vki hogy ezt meg azt engedjem át. :oops:
lijacska
Jugador del Barça

2012.04.01. 19:46:27

Hehe,
ezt már én is eljátszottam, hajtottam a To megnyerésére, s persze nem rakom be az összes játékosomat.
Én nem értem a felháborodást, a cseréket illetően jogosak a kritikák, mert nem volt mindig ugyanaz a helyzet.
De, hogy nem használod ki a játékosaid adta lehetőséget, mert az számodra az előny, szerintem nem elítélendő.

Az esélyeim rohamosan csökkenek, remélem valahogy az elődöntő összejön.
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.01. 19:24:56

Nekem se tetszik az egész.
Megérteném, ha még lenne valami tétje, de így értelmetlennek érzem, h ilyen "taktikához" folyamodjon valaki. Engem nem érint, csak a gyomrom nem igazán fogadja be. Viszont, ha azoknak megfelel, aki tényleg a rájátszásért és esetleg a győzelemért harcolnak, akkor egy szavam sincs.

Bennem ilyen fel sem merülne, de nem akarok személyeskedni. :)
A lényeg az, h amennyiben szeretnénk, h a jövőben is legyen ilyen játék, akkor a bajnokság kezdete előtt pár dolgot meg kell szavazni, le kell szögezni. Ha ez megtörtént, akkor remélhetőleg nem lesznek hasonló félreértések.
:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.01. 19:14:55

Bob_Marley írta:Hogy mi is volt tegnap?Illetve Cumbee-t kérdezném, hogy James-Richardsson-Jenkins hogy nem lett ma kezdő? :wink: Bár itt mozgás nincsen, lehet arra fogni elfelejtettük....És egyenlőre maradjunk is ennyiben, hogy csak elfelejtődött!
[auto_cenzúra]+ Bob ne paráztass.:D:D Most értem haza, nem állítottam ma még csapatot és ide jöttem elsőnek. Olvasom a kommented és szívbajt kapok, hogy már elkezdődött a meccs.:D Amúgy nekem jelenleg nem érdekem, hogy lejjebb csússzak. Pont, hogy feljebb szerettem volna kerülni, csak hát Love máshogy döntött.:D
socio66

2012.04.01. 18:51:01

részemről a taktikázás nem probléma,inkább az a csereüzlet,ami érdekesebb.
az egyik hetem például azon ment el,hogy nem engedted át Slither a cserét,pedig kértelek is itt.
aztán olyan is volt,amikor valamikor hajnalban engedted át,mikor logikus hogy olyankor már a kutya nem fog ránézni a játékra,így ott is buktam egy embert.
ezek nem nagy dolgok,alapesetben nem is írnám őket,hisz baráti liga, csak ha már témánál vagyunk,nekem ezek nem tetszettek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.01. 18:05:02

Azért megmondom őszintén Slither valami magyarázatot én speciel várnék!
Hogy mi is volt tegnap?Illetve Cumbee-t kérdezném, hogy James-Richardsson-Jenkins hogy nem lett ma kezdő? :wink: Bár itt mozgás nincsen, lehet arra fogni elfelejtettük....És egyenlőre maradjunk is ennyiben, hogy csak elfelejtődött!

Nagyon nem kóser dolgok folynak itt!!!!
És csak annyit, hogy 10-4 Slitheréknél az állás, ami valójában 11-4 plusz hozzájön a 3 emberétől a remek dobószázalékok, s 18 pattanó, ami tegnap rejtélyesen ugye kimaradt....Eléggé befolyásolva ezzel a dolgokat!

Kamaj jó hét volt, én büszke vagyok a srácaimra, kár a sérülésekért, de ez van, 4 kategóriát szeretném megtartani, amit azért kiharcoltak :D

Slither én választ szeretnék kapni mi volt tegnap, Chandleren múltkor mint írtam átsiklottunk, de itt legalább annyit, bocs srácok igazatok van, vagy hogy nincs igazatok!

szerk: illetve megkérném a többieket is akik érintettek akár a PO-ba jutásba stb, hogy mit szólnak ehhez, mert ha ők ezt engedélyezik, s fair, frankó dolognak tartják, akkor lenyelem ezt a békát, s csendben maradok (de a tanulságot levonom a jövőre nézve...)!Viszont mélységesen felháborít, elszomorít, s sorolhatnám a negatív jelzőket amit erről gondolok, hogy így manipulálunk egy egymás közötti ligát!!!!!És amit a legelkeserítőbb csendben, magyarázatok minden nélkül, s csak megyünk tovább mellette mintha mi se történne!!!!
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.04.01. 15:29:05

Slither 3, aznap játszó emberét a Benchre rakta (név szerint: Parker, Monroe, George). Nekem ez nem szúrt/szúr szemet, mert ahogy nézem sok mindent nem ért el vele.

Na és eljött az utolsó nap is, kár pedig még nyomnám még egy kicsit :D Próbálok még egy mutatót ma behúzni, remélem sikerül. Más már nem maradt, kár, hogy pont nem fogok bejutni. Sajnálom Bobot is, mert ennél sokkal jobb csapata van, minthogy 11-4 vagy 12-3 legyen belőle. Jövőre már látom, hogy mekkora harcok lesznek, mindenki felkészülve fog érkezni, és már tudni fogja, hogy mi hogyan működik. Várom már a következő szezont :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.04.01. 13:43:10

Mert mi történt? Le vagyok most kicsit maradva, sok a dolgom...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.01. 01:11:13

Nekem ezzel viszont komoly gondjaim vannak! :wink:
Már az sem tetszett, hogy Slithernek emlékezzünk volt egy oylan cseréje, amikor rohadtul nem járt le a 24 óra, s érdekes módon pont akkora ment át Chandler mikor kezdődött a Knicks meccs!
Az is szépen "el lett tusolva"!
Viszont ez a lépés szintén nem tetszik!
Minden manipulálás nem tetszik :D

Kérdés, nekem mindegy a PO már jó ideje, ergo megcsinálhatnám utolsó nap után a "sztárjátékosaimat" kirakom FA-ra és vigyétek, etikus lenne????Nem, ahogy azt sem érzem fairnek hogy így "manipuláljuk" a ligasorrendet!
Lényegtelen, hogy kantynak nincs esélye bejutni vagy van!

Ez ugyanolyan mint a vétózás, ami teljesen egyértelmű dolog, hogy nem korrekt visszavontuk, ez hogy az adott nap 3 legjobb játékosa kimarad nem korrekt!!!!!
Visszavonjuk??Nem, mert nem tudjuk, s megint elsiklunk mellette.....
Jö9vőt tekintve rengeteg dolog van amit meg kell itt szavazzunk a topikban, mert sok dolog van ami nem kóser!

IN MY OPINION

szerk: én feltételes módot nem teszek, mert a játékos mozgás megfigyelhető az előző naphoz képest, változott a játékos sorrend, ergo bizonyíték is van rá, hogy nem véletlenül elfelejtettük berakni a embereket!

Lehet taktikai elemnek mondani, csak itt ezt nem érzem így!Továbbra is tartom baráti liga, ahol igen a végén valaki nyer, de nem mindenáron!És jelen esetben ez nem csak kantyról szól, hanem többek között páran harcolnak a bejutó helyért, vagy éppen meslija aki így megelőzheti Slithert, vagy Game aki ezzel az erővel arra hajthatna hogy ne előrébb hanem hátrébb csússzon!De érdekes módon senkinek nem jutott ez eszébe, vagy legalábbis "bizonyítottan" nem alkalmazta!Innentől nálam ez etikátlan, s nem taktikai elem!

Lin 6 hét off :D
Hihetetlen, pedig tegnap is mindent megtettek fiaim, s az emberhátrány ellenére, jó nap volt!Gyakorlatilag a legjobb a leghasznosabb, s a legtöbb triplát termelő emberem off :?
Jövőre én nem szeretnék mást, csak egy kicsivel több szerencsét 8) Rengeteg sérülésem volt idén :? Mikorra úgy tűnt letisztultak a dolgok, utolsó hét 4 piroskereszt :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.01. 01:06:37

Amíg Slither nem reagál addig még nem török pálcát a feje fölött, lehet, h nem taktika csak nem volt ideje, legalábbis én remélem. :D

Ha viszont taktika, akkor szerintem az nagyon nem fair. Ez már számomra nem taktika, hanem egy eléggé aljas húzás. És magammal szemben sem tartom fairnak, igaz, h semmi esélyem a PO-ra, de ennyi erővel én is leszarhattam volna az egészet kb. 3 hete, mert ugye úgysincs semmi sansz. DE nem tettem, mert nem akartam befolyásolni a bajnokságot.
Persze az egész feltételes módban van(Hiszen Slither még nem reagált) és rakjatok minden kijelentés elé/mellé egy "ha"-t.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.01. 01:00:32

Bob_Marley írta:
Cumbee írta:Háhá.:D Annyira éreztem. Kár, hogy nem fogadtam senkivel. Cseles Slither, nagyon cseles! Kapom az arcomba rendesen.:D
Látom én is, s bennem azért ez felvet 1-2 gondolatot....
És nem éppen pozitív gondolatokat! :wink:

(Konkrétan felháborítónak tartom, hogy pont Monroe-Parker-Geroge valami rejtélyes oknál fogva ma kimaradt.....) :wink:

NBA-ben is van tankoló üzemmód, mielőtt valaki ezt írná, de azért az kicsit más, mivel itt nem draftcetlikért megy a harc :)

És az e-fajta helyezkedés így fantasy szezonban nekem nem tetszik!
Hát igazából nek4em sem tetszik, de valszeg csak azért, mert én vagyok a kárvallottja a dolognak.:D Viszont egy szót sem szólhatok, mert fordított esetben valszeg én is ezt csinálnám.(Ettől függetlenül persze MONNYON LE!!:D) Amúgy ha belegondolunk, akkor ez is egy taktikai elem, amit lehet használni, ráadásul kanty sem harcol PO helyekért, szal abból a szempontból sem etikátlan, hogy kanty-t segítené más kárára. +, hogy őszinték legyünk meg is dolgozott azért, hogy olyan pozícióban legyen most, hogy legyen lehetősége taktikázni és ezt megtehesse.:D(MONNYON LE!!!!)

Egyébként jövőre érdekes lesz, mert kajak egy rugóra jár az agyam vele, eddig minden titkos kis lépésemet azonnal lereagálta és én is tudtam már 7 elején, amikor mondta, hogy hajtsak MichaBee ellen, hogy ha 7 végére kb 2 pontnál nagyobb lesz a különbség köztünk, akkor meg fogja ezt lépni. Szal mivel mindketten gondolat olvasók vagyunk, asszem kijelenthetem, hogy innentől hivatalosan is ő a fő riválisom. ellenségem MUHAHHA)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.01. 00:01:57

Cumbee írta:Háhá.:D Annyira éreztem. Kár, hogy nem fogadtam senkivel. Cseles Slither, nagyon cseles! Kapom az arcomba rendesen.:D
Látom én is, s bennem azért ez felvet 1-2 gondolatot....
És nem éppen pozitív gondolatokat! :wink:

(Konkrétan felháborítónak tartom, hogy pont Monroe-Parker-Geroge valami rejtélyes oknál fogva ma kimaradt.....) :wink:

NBA-ben is van tankoló üzemmód, mielőtt valaki ezt írná, de azért az kicsit más, mivel itt nem draftcetlikért megy a harc :)

És az e-fajta helyezkedés így fantasy szezonban nekem nem tetszik!
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.31. 23:57:23

Háhá.:D Annyira éreztem. Kár, hogy nem fogadtam senkivel. Cseles Slither, nagyon cseles! Kapom az arcomba rendesen.:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.30. 14:17:57

Valóban durva tolongás megy :D

Amúgy nem lehet beállítani utólag, hogy legyen alsóházi PO ? :P :D
Úgy olvastam, hogy lehet ilyet csinálni, de valószínűleg csak az elején lehet beállítani :D Hiányozni fogtok, meg a párharcok is :D

Ez a hét sajnos elég gyenge lett, pedig a játékosaim jó meccseket hoznak, csak kevesen vagyunk, s a következő 3 napban is emberhátrány van :D

Pedig visszanézve:Hétfő Ellis betli-Delfino sérülés-Butler gyenge meccs :arrow: gyenge nap :D Viszont Nelson szép teljesítmény
Kedd: Ellis parádé, MWP jó meccs a többiek is ami elvárható tőlük :D :arrow: jó nap :D
Szerda:
Nelson megint jó, pedig blowout és keveset játszott, de remekül kezdett, kár hogy az Orlandovolt ritka gyenge az MSG-ben :? Shumpertet jó érzékkel húztam be előtte a sérülések miatt :P :D és Frye is remek volt, meg Butler is hozott :arrow: ez is jó nap
Csütörtök:
Mindhárom játékosom jól teljesített, Carter az elején 2 triplát bevágott, kár hogy ültették, de így is jó, MWP mióta nálam van remek :D Felton meg végre játszott, s egyből DD

Szóval a vicc az, hogy összességében jól teljesítettek a fiúk, s így sincs esélyem :lol:
És FA-ról is jókat szoktam húzni szerencsére már elég régóta, de ez sem segít :D
Bár amíg Belinelli 7/11 a tripláról a túloldalt, addig nincs miről beszélni :D (Frye meg pont pár napja rádobott 11et beyond the arc :D és talált 2szer... :P
Felépülhetne pár ember a Hornetsben, hogy 1; kevesebbet játsszon Landry-Belinelli :P 2; Kaman a másik ligámban kellene!Bár ott úgy néz ki bejutok a legjobb 4 közé :D Pedig sajnos ott is elkapott a kórház a város szélén effektus, s 1-2 piroskereszt játékosom ott is megjelent :D

Ma sem látok semmi esélyt 11-9 elleni küzdelem lesz, vagy 11-10 ezt még nem döntöttem el, hogy kihasználom-e az eheti illetve az e idénybeli utolsó FA lehetőségemet :D
Mondjuk nem lennék csalódott, ha a Hamilton-Rose-Lin triómból legalább az egyik játszana ma :D Rip a legesélyesebb, sokat nem fog nyomni, de ha már úgyis a Pistons-szal játszanak, odapörkölhetne :D

Már remélem Lawsonék hamar eldöntik a Bobcats ellen, így keveset játszik , többiektől mára nem tartok kamaj, látva az ellenfeleket :D Legalábbis bízom benne Novak nem fog 16kat szórni :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.30. 13:28:55

Alapszakasz utolsó hete azért még izgalmas lesz, ha a mostani eredményeket is beleszámolom, akkor így néz ki a tabella:
6. GémKilencvenTím 96-81-3
7. Mezítlábas City 93-84-3
8. Wu Tang Clan 91-88-1
9. Melodama 90-89-1
10. Debrecen Grizzlies 89-89-2
11. Verőce Celtics 88-91-1

Igazi Nyugati konferencia, ott szoktak ilyen izgalmak lenni, lehet, hogy pozitív mérleggel nem lehet majd bejutni a PO-ba :) Ezt a 6. helyet szívesen megtartanám, a 7. helyet meg szívesen elkerülném, nem hiányzik, hogy 2 hét alatt 2x is megverjen meslija :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.28. 17:38:59

Mindenki állítsa be egész hétre a keretét, és akkor nem lesz gond ezzel :!: :wink:

@Cumbee: húzz bele, legalább egy 11-4-es győzelmet hozz össze! Ne kerüljünk össze a 2 körben! :D
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.28. 17:34:38

Bob_Marley írta:balinteer veled mi a szitu? :D

Már előző héten is, volt amikor lemaradtak emberek, de mikor Meeks dob egy karriercsúcs 31-et és nincs bent, azért fájhat az ember szíve :D

Meg ráadásul ahogy néztem az a párharc is elég fontos a liga sorrendet illetően!
Majd figyelj balinteer, mert így gyakorlatilag tálcán kínálsz egy győzelmet! :D
Jó volt, hogy végig aktív volt szinte mindenki, van 1 hét ezt próbáljuk fent tartani :D

Nálunk kamaj, én beteszem az embereket, de minek? :lol:
Dob Ellis egy 33at erre Hickson 21 :D Tegnap meg Mullens 18 :D
Nem lehetne, hogy mondjuk nálam Rose-k játszanak, s a "noname" embereid nem varázsolnának :D
Persze irónia, Hicksont én is akartam, Portlandben jó lesz ő!
:wink:

És 3-12ről úgy hogy több emberem játszott lett 2-13 :D És ahogy néztem a mai nap sem túl rózsás :cry: Nálam játszik 7 pajtás nálad 8!
Plusz Barbosa New Yerseyben ma val. sokat játszik lesz pontja, GSW ellen küzdőknek szintén :D Na de majd ma Butler :mrgreen:
Ma meg holnap kritikus, emberelőnyben és minőségbeli előnyben vagy, de küzdünk :D
Sajnos nem volt internet hozzáférésem az elmúlt 2 napban,így nem volt lehetőség beállítani a rostert. :cry:

Néha sajnos nincs időm rá,de igyekszek jobban odafigyelni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.28. 12:25:45

kamaj írta: Mullensre számítottam, ahogy megláttam, hogy a Boston ellen mennek, mivel ott a magasabb posztokon problémák akadnak.
Ez az egy mondat elég volt, hogy Vendettára szólítsam fel fiaimat :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Csak pattanózásban vagyunk gyengék :lol:
Viccet félre téve, ez az eredmény még nem tükrözi a csapatom erejét :D De ma remélem összedrótozzák a Lin-Rose páros közül legalább az egyiket [-o< Meg majd Ellis is még a héten összedobál pár pontot, úgyis játszanak még a Grizzlies-szel is a héten :twisted: :lol:
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.28. 12:10:15

Balinteer légyszi kedvezz már nekem, és verd meg Neo-t, mert így még nekem is lehetne esélyem a PO-ra. FONTOS!!!

Azért Neo, ha megnézzük a cserét, még így is én jártam rosszabbul, mert Novak nem nagyon teljesít, még Bayless vagy 3 meccsen is hozott +20 pontot és Assistokban is jól teljesített. Na majd jövőre jobb cserét hozunk össze, mert így egyikőnk se nyert rajta :)

Hát Bob, ma reggel arra számítottam, hogy javítottál, de mikor megláttam az eredményt igencsak meglepődtem. Azért idegesítő ez, mert pont nem fogok becsusszanni a PO-ba ahogy nézem, de csak épp, hogy nem. Amúgy Hickson mit szívott mióta Portlandbe van? :D
Mullensre számítottam, ahogy megláttam, hogy a Boston ellen mennek, mivel ott a magasabb posztokon problémák akadnak. Remélem ma is hoz valamit, mert nem merem kidobni, egy ilyen jó meccs után :)
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.28. 11:14:08

Nah ennyi... Baylessnek lefőtt egész szezonra a kávé... Ezért féltem őt elcserélni Novakért... Na mind1. Belefér. :lol:
Sajnálom a srácot mert tehetséges gyerek, de ez az év, nagyon gyatra számára. Folyamatosan van valami baja... :(

balinteer! Valóban kérlek állítsd be a gyerekeket, mert nem így akarlak megverni. Tegnapi nap még egyenlóre nem hozott volna érdemi változásat, de a hét azért komolyan befolyásoló tényező.
Ha nem jelentkezel, megkérlek Slither, állítsd be a játékosait minden nap. 8)
Mondom, nem így szeretnék PO-ba jutni... 8) :)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.28. 10:48:11

balinteer veled mi a szitu? :D

Már előző héten is, volt amikor lemaradtak emberek, de mikor Meeks dob egy karriercsúcs 31-et és nincs bent, azért fájhat az ember szíve :D

Meg ráadásul ahogy néztem az a párharc is elég fontos a liga sorrendet illetően!
Majd figyelj balinteer, mert így gyakorlatilag tálcán kínálsz egy győzelmet! :D
Jó volt, hogy végig aktív volt szinte mindenki, van 1 hét ezt próbáljuk fent tartani :D

Nálunk kamaj, én beteszem az embereket, de minek? :lol:
Dob Ellis egy 33at erre Hickson 21 :D Tegnap meg Mullens 18 :D
Nem lehetne, hogy mondjuk nálam Rose-k játszanak, s a "noname" embereid nem varázsolnának :D
Persze irónia, Hicksont én is akartam, Portlandben jó lesz ő!
:wink:

És 3-12ről úgy hogy több emberem játszott lett 2-13 :D És ahogy néztem a mai nap sem túl rózsás :cry: Nálam játszik 7 pajtás nálad 8!
Plusz Barbosa New Yerseyben ma val. sokat játszik lesz pontja, GSW ellen küzdőknek szintén :D Na de majd ma Butler :mrgreen:
Ma meg holnap kritikus, emberelőnyben és minőségbeli előnyben vagy, de küzdünk :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.26. 20:15:33

Áh, most olvasom, hogy Lowry lehet hogy már nem is játszik többet az idén... ha ez tényleg bekövetkezik, akkor max PO 2. köréig fogok jutni (és Rockets is kicsúszik majd a PO-ról). :cry:

Sebaj, behúzom a másik 3 ligát. 8)
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.26. 18:27:35

Slither írta:Ezen a héten nagy emberhátrányban leszek, ráadásul Lowry ezen a héten sem lesz (remélem legalább a PO 2. körére felgyógyul...), és a SA különítmény is sérülésekkel bajlódik. Bár lehet jobb is lesz ha most kikapok, mert akkor könnyebb ágra kerülhetek PO-ban. :)
Szerintem nem tudsz kikapni. :P
Egyezzünk meg, a lényeg, h mindketten tartsuk meg a helyünket, bundázzuk. :D
Előbbre nem kerülhetek már, de 12. helyet megtartani jó lenne. :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.26. 17:59:06

Ezen a héten nagy emberhátrányban leszek, ráadásul Lowry ezen a héten sem lesz (remélem legalább a PO 2. körére felgyógyul...), és a SA különítmény is sérülésekkel bajlódik. Bár lehet jobb is lesz ha most kikapok, mert akkor könnyebb ágra kerülhetek PO-ban. :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.26. 14:44:14

Na, előbb is eggyel előttem lévővel játszottam, most is.
Remélhetőleg Eazzy kihagy pár Practicet és amíg nyilatkozik addig szépen megnyerem a 21. fordulót, mert nincs tovább :D
Szerencsére nyertem Neo ellen, szóval felugrottam a 8. helyre, úgyhogy jó lenne ha maradnék, bár utána egyből kizúgnék Slither ellen.
Válasz küldése