MessiFan írta:Azért mert Turkoglunak bőven jobb a lepattanója és assistja mint Gallinarinak, Patterson-Maxiel meg konkrétan ugyan az.
Nincs nagyon olyan ember akit el tudnék képzelni Turkogluért.
Aki még mindig Belinelli

És Maxiel(l)!
Ennyire azért ne "fikázzátok" a játékosaimat, hogy még a nevüket sem tudjátok!

Rendben elfogadom (mindkét játékosom jobb mostanában, nem is kicsivel

) akkor NBAiley-ra várok még, s akkor indítok egy újabbat ha neki se tetszik!
Nem mintha számítana, mert emberekről van szó, de Lin 19-7-6 tegnap, s mióta visszajött Melo 15-3,4-6,8
MessiFan írta:
Egyébként én meg arra hajtok, hogy bejussak a PO-ba és ha meglesz a csere Slitherrel akkor elég jó esélyjel vágok neki az utolsó hajráknak. A mostani meccset szerintem elég nagy aránnyal nyerem, mivel ma elég sok játékosom játszik.
Ezt nem így látom, de ne legyen igazam!
Megint beduplázok, bocs!
Egyik trade nálam vétó, mindenki gondolja át vajon a plusz meccsszám megér-e ennyit, nálam nem, ment a vétó!
Nagyot teljesítettek a fiaim, megvan a 4ik W-m

Frye volt a legjobb játékosom 5 meccsen 90 pont 41 pattanó 12 assist 11 blokk és csak 5 eladott labda!
Wall is nagyon jó volt, s Felton-t a legjobb pillanatban sikerült visszahozni!Mióta kiderült megnyugodhat maradt Portlandben, 2 meccs s 2 nagyon jó meccs tőle!Boboá is remek volt megint 3 meccs 49 pont tőle, kár hogy triplák a héten nem mentek

Nelson-Lin hozták amire számítok, szóval jó hét volt

És még az FA-k is remekeltek Pondexter, Burks, Kenyon Martin akkor dobott a szezonban 3ast először mikor felhoztam

1 Fa-t sajnálok azt előttem behzúták a héten, de így is remek volt minden, végre
Sajnos ezzel be is zárult a bazár

Slither ellen talán a rágyúrt statok meglesznek 3pontos assist, steal , de félek még ez se 4-11 talán a reális!De nálam Rose val megint nem lesz pár meccset, s megnéztem irgalmatlanul sok játékosod játszik Slither nagy emberfórban leszel

Úgyhogy lehet ebből 1-14is
Meg nálam sem fognak mindig így parádézni az emberek

Bár szerencsémre több közepes játékosom van, s eddig mindig valaki tudott adott napon robbantani!