Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.14. 20:22:23

Eazzy írta:Úgy látom nagyon nem vétózzák az emberek.
Én azért tettem ezt az ajánlatot, mert nagyon bízok Turnerben, és sokat hoz pattanókban nekem, az assziszt kategóriát már úgyis buktam idén, arról réges rég lemondtam, így nem érint nagyon, hogy ott bukok párat. Rizikós lépés, de ha bejön, akkor szerintem jól járok. Foye-on kívül viszont nem találtam olyan PG-t, akit ideadna balinteer, és még megérné neki is a dolog, nekem pedig mindenképpen kell egy PG még. Ezek voltak az okok.
Sztem ha Jordan Crawfordot ajánlod be Turnerért, már akkor is bőven eleget adtál volna.
Ha meg feladtad at AST kategóriát, akkor nem értem minek kell +1 irányító cserébe, 3 PG poszton bevethető játékos bőven elég, és akkor Ellis-Turner mellett mehetne mondjuk egy Zaza-McGee, és akkor máris kiegyenlítettebb a dolog. De mindegy, csússzál be 7. helyen a PO-ba és akkor kösszebb dolgom lesz. :P
Amúgy ha még 2 ember vétózik, akkor visszadobom a cserét.

Bob_Marley írta:Te most nyíltan lehurrogod a csapatomat ??? :lol:
Delfino nem csinál semmit csak 3ast dob :D

Nem egy Dream Team ezt én is tudom :D De azért csak lenne valaki akit eltudsz kérni értük vagy ennyire nem???? :D

Előre jelzem jövőre én DRAFTOLOK, és nem fogok kuncsorogni emberekért :D
Majd ti állhattok sorba nálam :P :D

Megsértődtem :D Ja nem :D
:D
Épp ezért nem kell Delfino, 3-asokra Jefferson jobb.

Az összes játékosod rossz százalékkal dob, és olyan csapatokban játszanak, ami PO szempontjából előnytelen, ezért sem akarok hozzájuk nyúlni.

Mondtam hogy állítsátok be a pre-draft ranglistát, de nem tetted meg, ennek a levét iszod most. :P
Én a másik 3 ligában mind auto-draftos csapatom van, és 2-ben vezetek, a 3.-ikban is erős 3., szóval nem annyira fontos hogy élő draftban nyomja az ember.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.14. 19:57:43

Cumbee írta: De azzal ugye azért tisztában vagy, hogy nem fog végig 40 perceket és 20 fölötti pontszámot átlagolni
Hát szerintem Philly témában eléggé tisztában vagyok a dolgokkal ;)
Eddig sem átlagolt 40 perceket azért, de remélem te is tisztában vagy azzal, hogy nem is 8-9 pontos átlagot fog hozni a kezdőben. Plusz pattanózásban is nagy király a gyerek. Most belepróbálok ebbe, meglátjuk mi lesz. De azért nem akkora bukta ez szerintem.
socio66

2012.03.14. 19:48:39

Game,itt válaszolok,mert fantasyban nem engedi valamiért.
szóval,egyik ember sem a szívem csücske,tehát vihetők jó ajánlat esetén,de hirtelen nem látok olyan embert a csapatodból,akire szükségem lenne.
küldj ajánlatot,aztán majd azon alakítgatok.
az Eazzy-balinteer csere az éves számok alapján egyenlőtlen az tény,de ha turner továbbra is tartja a formáját,akkor nincs vele gond.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 19:39:29

Jeremy Lin eladó :D
Akinek PG gondjai vannak :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.14. 19:21:36

Eazzy írta:Úgy látom nagyon nem vétózzák az emberek.
Én azért tettem ezt az ajánlatot, mert nagyon bízok Turnerben, és sokat hoz pattanókban nekem, az assziszt kategóriát már úgyis buktam idén, arról réges rég lemondtam, így nem érint nagyon, hogy ott bukok párat. Rizikós lépés, de ha bejön, akkor szerintem jól járok. Foye-on kívül viszont nem találtam olyan PG-t, akit ideadna balinteer, és még megérné neki is a dolog, nekem pedig mindenképpen kell egy PG még. Ezek voltak az okok.
Alap esetben ez olyan vétó lenne mint a huzat. Ritka egy rossz csere szvsz. Viszont annyi rossz csere ment át a nélkül, hogy bárki beleszólt volna, hogy én spec nem most akarok elkezdeni keménykedni. Ha neked megéri, hogy gyengíted a csapatod, akkor legyen, én úgy vagyok vele, hogy mindenkinek a saját dolga, hogy mit kezd a lehetőségeivel, vétózni már csak akkor fogok, ha engem is negatívan érint a dolog. De azzal ugye azért tisztában vagy, hogy nem fog végig 40 perceket és 20 fölötti pontszámot átlagolni
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 19:04:29

Slither írta:
Bob_Marley írta: Slither Chalmers, Tony Allen???Nekik hol az áruk?
Jeffersonért tudok adni egy Delfinot :D
Mindkettőnek nagyon magas, nincs olyan közepes játékosod akit elfogadnék értük. :)

Delfino hol pattanózik és blokkol? :D
Esetleg ha elcserélik Diawt, akkor lehet szó róla, de alapvetően senki sem kell tőled, mindegyikük előnytelen csapatban játszanak. :wink:
Te most nyíltan lehurrogod a csapatomat ??? :lol:
Delfino nem csinál semmit csak 3ast dob :D

Nem egy Dream Team ezt én is tudom :D De azért csak lenne valaki akit eltudsz kérni értük vagy ennyire nem???? :D

Előre jelzem jövőre én DRAFTOLOK, és nem fogok kuncsorogni emberekért :D
Majd ti állhattok sorba nálam :P :D

Megsértődtem :D Ja nem :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.14. 18:53:36

Úgy látom nagyon nem vétózzák az emberek.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.14. 16:52:06

Bob_Marley írta: Slither Chalmers, Tony Allen???Nekik hol az áruk?
Mindkettőnek nagyon magas, nincs olyan közepes játékosod akit elfogadnék értük. :)

Delfino hol pattanózik és blokkol? :D
Esetleg ha elcserélik Diawt, akkor lehet szó róla, de alapvetően senki sem kell tőled, mindegyikük előnytelen csapatban játszanak. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 16:07:01

Rendben akkor nem kell Carter!Oké

Slither Chalmers, Tony Allen???Nekik hol az áruk?
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.14. 15:52:19

Rendben nekem jó a vasárnap is. Egyébként nálam Gibson a blokkológép, de őt nem adom, mert majdnem annyi sapkát osztott ki mint Chandler, szóval ha majd megvan a csere nem lesz gyenge páros :D
Szerintem is egyoldalú a csere, de max akkor vétózok ha más is.

Haaaaa mi a fene? Bob meg Game is versenyben van Turkogluért. Miért? :D
Game: 1 az egyben necces. Branddel kacsintgatok nagyon tőled, de akkor úgy kéne hogy Turkoglu+ egy magas for Brand és egy töltelék, de ebben nem vagyok biztos.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.14. 15:27:59

MessiFan írta:Slither. Ravasz vagy, de tetszik az ajánlatod :) 99% hogy elfogadom. Pénteken fogom akk megint. Be akarok jutni a PO-ba és ahhoz változtatnom kell.
Ennek örülök, végre lesz helyem cserélgetni az FA játékosokat.
Amúgy nem lehetne hogy csak a vasárnap fogadod el? Lowry kiesése miatt én is gondban vagyok irányító poszton, így legalább ezen a héten szükségem van Teague-re. Meg úgyis csak jövő héten jönne ki az emberelőny, szóval neked ez nem számítana.
(@Csabi: most már nem foglak azzal a pakkal zargatni, de sztem hétvégén megint bepróbálkozok Brandért. :))

Vkinek nem kell egy jó 3PT-os játékos Jefferson személyében? Egy jó lépattanozó/blokkoló magas kellene érte, a többi kategóriában lehet nagyon gyenge is.

Más: Sztetek nem túl egyoldalú ez a Ellis+Battier for Turner+Foye csere? Mert akárhogy nézem, Ellis egymaga sokkal jobb mint a túloldali kettős, még azzal is hogy Turner nagy formában van. :roll:
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.14. 14:58:10

Slither. Ravasz vagy, de tetszik az ajánlatod :) 99% hogy elfogadom. Pénteken fogom akk megint. Be akarok jutni a PO-ba és ahhoz változtatnom kell.

Bob! Carter a hátam közepére se kell! Épp elég elviselnem a pályán ha Dallas meccset nézek, nem még hogy a csapatomban..
Gallinari érdekelne meg még valaki, hogy ne veszítsek sokat assistban.

Aki szeretne irtó rossz formában lévő PF/C-t akkor annak szerencséje van, mert most dobtam ki Big Baby-t. Elsőnek Watsont húztam be, de aztán inkább Pattersonra váltottam mert Slither ajánlatában van egy jó irányító így majd nekem elég lesz 3 pg.

Egyébként érdekes. Tegnap 3-12 ma 12-3 nekem. Bár mégsem érdekes mert 3 játékos játszott ellenfélnél mind a 3 gyengén :D
Ma visszatér Calderon koma 8)
PCsabi
aka Game90

2012.03.14. 13:41:47

Ellis csere a legjobbkor jött, Klay Thompson így sokat fog játszani :)

Ma kanty-nál az összes jó ember játszik, nálam nincs Westbrook, Young és Pekovic, szerintem most nagyon fel fogsz jönni :?

Tegnap bealudtam, aztán nem húztam be senkit sem FA-ról, pedig Hinrich-on nagyon gondolkodtam, persze ilyenkor játszik jól, 22 pont, 4 assist, 7/8 mezőnyből, 3/4 tripla.
neobarca írta:Agyrázkódása van, ha jól tudom... :( Valakinek nincs infója, hogy mikor térhet vissze?
Egyelőre csak azt írják, hogy kérdéses a játéka pénteken. Szerintem pontosabb infó csak magyar idő szerint péntek este lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.14. 12:58:37

Nah egész jól alakulnak a dolgok. Van 7 sérültem és egy emberem, akinek még csapata sincsen(mondjuk ezt én vállaltam) Úgy érzem sikeres hétnek nézek elébe.:D:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.14. 09:38:21

Eazzy. Rendben. Sajnálom ám de elfogadom. :( Viszont nem utasítottad el. Akkor mi legyen? Hagyjuk talomban?

Soció! Elgondolkodtattál nagyon is... Korrekt ajánlat. Bár a szezonátlagra levetítve annyira nem tetszik, de a mostani formákat nézve igen. Csak az a baj, hogy Stuckey olyan formában van, hogy ihajjjjj. :D Webstertől meg, hogy kezdő lett, sokat várok. Továbbá ő benne van egy pakkban ami holnap fog kiderülni. De nem utasítom el. Visszatérünk rá mindenképp. Meglátjuk, hogy alakul a holnap.

Más: Még mindig 13-2 az állás, de már nagyon a nyakamban vagy!
Gay kiesése hatalmas kiesés számomra. Agyrázkódása van, ha jól tudom... :( Valakinek nincs infója, hogy mikor térhet vissze?

Ez a Bynum meg lassan előlép nálam nem cserélendő emberré. Tegnak is: 37pont16lepattanó az mi??? :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.14. 00:25:09

neobarca írta:Eazzy! Hogy döntöttél? Sztem korrekt lenne és nagyon kéne a PG... :oops:
Jó lenne ha ma eldöntenéd... :( 8)
Nah, véégülis a nem mellett döntök, mert megnéztem, és vele együtt csak 3 PG-m van, amiből kettő, Ellis és Lou Will igazából inkább SG, és ráadásul most Turnerért úgy néz ki adom Ellist...tehát nem árt a háznál Nate. Ráadásul az általad ígért emberhez hasonlót FA-ról kis szerencsével lehet húzni könnyedén.
Egyébiránt korrekt ajánlat volt, ilyen stílusú cserékkel bármikor bombázhatsz, tetszett! Még az sem lehetetlen, hogy ha a Turner trédet letudom, akkor visszatérhetünk rá még egyszer!
Ne haragudj, tényleg nem kicseszésből nem fogadom el!

Szerk:
Ment közben Turnerért ajánlat!
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.13. 21:25:13

Hú de nagy itt a csönd... :lol: Semmi mozgolódás, semmi traccsparty? Mindenki a Barátok Köztöt nézi??? :lol: :lol: :lol:

Nah. Game akkor részemről okés a dolog! Várjuk meg a szerdát.
Eazzy! Hogy döntöttél? Sztem korrekt lenne és nagyon kéne a PG... :oops:
Jó lenne ha ma eldöntenéd... :( 8)

Szerk: lijacska! Ha vége a hétnek, visszatérhetünk rá. 1-1ben nagyon nem tudom ki lenne jó, aki neked is és nekem is megérni. Viszont egy kisebb pakkon is gondolkodhatnánk. Engem a Whiskis továbbra is érdekelne mint hetek óta valamint a Jazz énekes Millsap... :lol: :lol: :lol: De kiagyalunk akkor valamit. Esetleg tolj 1-2 ötletet. Mivel megbeszéltük nem fogadom el. Vagy így pickesben is ötletelgethetünk addig. :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.13. 18:14:22

Eazzy írta:
balinteer írta:Tőled Lou érdekelne,de most nincs erőm pakkon gondolkozni. Ha van ötleted küldj nyugodtan.
Hmm, Lou és KD nem cserealap. Rajtuk kívül? Esetleg Ellis koma?
Ellisbe is bennevagyok.:)
socio66

2012.03.13. 17:04:09

balinteer írta:Socio: Nyitott vagyok egy Turner cserére,de csak úgy,ha a pakkban benne lesz Ibaka.
ahj,gondoltam hogy valami ilyesmit fogsz írni. :)
ibaka fixen hoz nekem egy kategóriát minden héten,a blokkot és bár itt fantasyban annyira nem jön ki,hogy mennyire jó játékos,de így is bőven vannak nagy estéi.
egy nagyobb trade keretében,amiben mcgee is benne lenne részedről, talán megoldható lenne a dolog,de ekkora mozgást meg nem akarok egy turner miatt,aki bár az utóbbi pár meccsen sokat és jól játszik,de amúgy meg zsákbamacska.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.13. 17:03:38

balinteer írta:Tőled Lou érdekelne,de most nincs erőm pakkon gondolkozni. Ha van ötleted küldj nyugodtan.
Hmm, Lou és KD nem cserealap. Rajtuk kívül? Esetleg Ellis koma?
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.13. 16:53:20

Tőled Lou érdekelne,de most nincs erőm pakkon gondolkozni. Ha van ötleted küldj nyugodtan.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.13. 16:46:22

balinteer írta:Socio: Nyitott vagyok egy Turner cserére,de csak úgy,ha a pakkban benne lesz Ibaka.
Turnerre én is nyitott lennék, kit kérnél cserébe?
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.13. 16:21:19

Socio: Nyitott vagyok egy Turner cserére,de csak úgy,ha a pakkban benne lesz Ibaka.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.13. 13:17:24

Eazzy írta:Neo! Átgondolom majd délután, elsőre tetszik a dolog, de még tényleg gondolkozom!
Rendben. Sztem korrekt ajánlat, meg őt amúgy is ha jól tudom, cserélni szeretnéd. Ennél jobbat sztem nem nagyon fogsz kapni. Nem annyira közkedvelt a srác... :lol: Nekem is csak a posztja miatt kell... 8)

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.13. 12:50:45

Neo! Átgondolom majd délután, elsőre tetszik a dolog, de még tényleg gondolkozom!
Válasz küldése