Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztem ha Jordan Crawfordot ajánlod be Turnerért, már akkor is bőven eleget adtál volna.Eazzy írta:Úgy látom nagyon nem vétózzák az emberek.
Én azért tettem ezt az ajánlatot, mert nagyon bízok Turnerben, és sokat hoz pattanókban nekem, az assziszt kategóriát már úgyis buktam idén, arról réges rég lemondtam, így nem érint nagyon, hogy ott bukok párat. Rizikós lépés, de ha bejön, akkor szerintem jól járok. Foye-on kívül viszont nem találtam olyan PG-t, akit ideadna balinteer, és még megérné neki is a dolog, nekem pedig mindenképpen kell egy PG még. Ezek voltak az okok.
Bob_Marley írta:Te most nyíltan lehurrogod a csapatomat ???
Delfino nem csinál semmit csak 3ast dob
Nem egy Dream Team ezt én is tudomDe azért csak lenne valaki akit eltudsz kérni értük vagy ennyire nem????
Előre jelzem jövőre én DRAFTOLOK, és nem fogok kuncsorogni emberekért
Majd ti állhattok sorba nálam![]()
MegsértődtemJa nem
Hát szerintem Philly témában eléggé tisztában vagyok a dolgokkalCumbee írta: De azzal ugye azért tisztában vagy, hogy nem fog végig 40 perceket és 20 fölötti pontszámot átlagolni
Alap esetben ez olyan vétó lenne mint a huzat. Ritka egy rossz csere szvsz. Viszont annyi rossz csere ment át a nélkül, hogy bárki beleszólt volna, hogy én spec nem most akarok elkezdeni keménykedni. Ha neked megéri, hogy gyengíted a csapatod, akkor legyen, én úgy vagyok vele, hogy mindenkinek a saját dolga, hogy mit kezd a lehetőségeivel, vétózni már csak akkor fogok, ha engem is negatívan érint a dolog. De azzal ugye azért tisztában vagy, hogy nem fog végig 40 perceket és 20 fölötti pontszámot átlagolniEazzy írta:Úgy látom nagyon nem vétózzák az emberek.
Én azért tettem ezt az ajánlatot, mert nagyon bízok Turnerben, és sokat hoz pattanókban nekem, az assziszt kategóriát már úgyis buktam idén, arról réges rég lemondtam, így nem érint nagyon, hogy ott bukok párat. Rizikós lépés, de ha bejön, akkor szerintem jól járok. Foye-on kívül viszont nem találtam olyan PG-t, akit ideadna balinteer, és még megérné neki is a dolog, nekem pedig mindenképpen kell egy PG még. Ezek voltak az okok.
Te most nyíltan lehurrogod a csapatomat ???Slither írta:Mindkettőnek nagyon magas, nincs olyan közepes játékosod akit elfogadnék értük.Bob_Marley írta: Slither Chalmers, Tony Allen???Nekik hol az áruk?
Jeffersonért tudok adni egy Delfinot![]()
Delfino hol pattanózik és blokkol?![]()
Esetleg ha elcserélik Diawt, akkor lehet szó róla, de alapvetően senki sem kell tőled, mindegyikük előnytelen csapatban játszanak.
Mindkettőnek nagyon magas, nincs olyan közepes játékosod akit elfogadnék értük.Bob_Marley írta: Slither Chalmers, Tony Allen???Nekik hol az áruk?
Jeffersonért tudok adni egy Delfinot
Ennek örülök, végre lesz helyem cserélgetni az FA játékosokat.MessiFan írta:Slither. Ravasz vagy, de tetszik az ajánlatod99% hogy elfogadom. Pénteken fogom akk megint. Be akarok jutni a PO-ba és ahhoz változtatnom kell.
Egyelőre csak azt írják, hogy kérdéses a játéka pénteken. Szerintem pontosabb infó csak magyar idő szerint péntek este lesz.neobarca írta:Agyrázkódása van, ha jól tudom...Valakinek nincs infója, hogy mikor térhet vissze?
Nah, véégülis a nem mellett döntök, mert megnéztem, és vele együtt csak 3 PG-m van, amiből kettő, Ellis és Lou Will igazából inkább SG, és ráadásul most Turnerért úgy néz ki adom Ellist...tehát nem árt a háznál Nate. Ráadásul az általad ígért emberhez hasonlót FA-ról kis szerencsével lehet húzni könnyedén.neobarca írta:Eazzy! Hogy döntöttél? Sztem korrekt lenne és nagyon kéne a PG...![]()
Jó lenne ha ma eldöntenéd...![]()
Ellisbe is bennevagyok.Eazzy írta:Hmm, Lou és KD nem cserealap. Rajtuk kívül? Esetleg Ellis koma?balinteer írta:Tőled Lou érdekelne,de most nincs erőm pakkon gondolkozni. Ha van ötleted küldj nyugodtan.
ahj,gondoltam hogy valami ilyesmit fogsz írni.balinteer írta:Socio: Nyitott vagyok egy Turner cserére,de csak úgy,ha a pakkban benne lesz Ibaka.
Hmm, Lou és KD nem cserealap. Rajtuk kívül? Esetleg Ellis koma?balinteer írta:Tőled Lou érdekelne,de most nincs erőm pakkon gondolkozni. Ha van ötleted küldj nyugodtan.
Turnerre én is nyitott lennék, kit kérnél cserébe?balinteer írta:Socio: Nyitott vagyok egy Turner cserére,de csak úgy,ha a pakkban benne lesz Ibaka.
Rendben. Sztem korrekt ajánlat, meg őt amúgy is ha jól tudom, cserélni szeretnéd. Ennél jobbat sztem nem nagyon fogsz kapni. Nem annyira közkedvelt a srác...Eazzy írta:Neo! Átgondolom majd délután, elsőre tetszik a dolog, de még tényleg gondolkozom!