Eazzy írta:Úgy látom nagyon nem vétózzák az emberek.
Én azért tettem ezt az ajánlatot, mert nagyon bízok Turnerben, és sokat hoz pattanókban nekem, az assziszt kategóriát már úgyis buktam idén, arról réges rég lemondtam, így nem érint nagyon, hogy ott bukok párat. Rizikós lépés, de ha bejön, akkor szerintem jól járok. Foye-on kívül viszont nem találtam olyan PG-t, akit ideadna balinteer, és még megérné neki is a dolog, nekem pedig mindenképpen kell egy PG még. Ezek voltak az okok.
Sztem ha Jordan Crawfordot ajánlod be Turnerért, már akkor is bőven eleget adtál volna.
Ha meg feladtad at AST kategóriát, akkor nem értem minek kell +1 irányító cserébe, 3 PG poszton bevethető játékos bőven elég, és akkor Ellis-Turner mellett mehetne mondjuk egy Zaza-McGee, és akkor máris kiegyenlítettebb a dolog. De mindegy, csússzál be 7. helyen a PO-ba és akkor kösszebb dolgom lesz.
Amúgy ha még 2 ember vétózik, akkor visszadobom a cserét.
Bob_Marley írta:Te most nyíltan lehurrogod a csapatomat ???

Delfino nem csinál semmit csak 3ast dob
Nem egy Dream Team ezt én is tudom

De azért csak lenne valaki akit eltudsz kérni értük vagy ennyire nem????
Előre jelzem jövőre én DRAFTOLOK, és nem fogok kuncsorogni emberekért

Majd ti állhattok sorba nálam
Megsértődtem

Ja nem

Épp ezért nem kell Delfino, 3-asokra Jefferson jobb.
Az összes játékosod rossz százalékkal dob, és olyan csapatokban játszanak, ami PO szempontjából előnytelen, ezért sem akarok hozzájuk nyúlni.
Mondtam hogy állítsátok be a pre-draft ranglistát, de nem tetted meg, ennek a levét iszod most.
Én a másik 3 ligában mind auto-draftos csapatom van, és 2-ben vezetek, a 3.-ikban is erős 3., szóval nem annyira fontos hogy élő draftban nyomja az ember.