Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha lehetne, akkor like-olnám a hozzászólásodat...kamaj írta:Semmi gond amúgy, én se emlékszek már mindenre, de ez annyira belém vésődött, hogy muszáj volt leírnom. Mondjuk ha megnézed, azóta 1 ember aki nem kuka, a többi 3 az, és azt az egyet is Te küldted volna nekem, szóval nem volt olyan rossz csere, de nem kéne már nekem
Komolyan mondom, ha laposfogóval húzták volna ki az összes körmömet akkor sem emléxem. De ez nem azt jelenti, hogy nem hiszek neked.kamaj írta:Most adjam oda a jelszavamat, hogy megnézhesd
Na jó tudom nem egy kategória, de körbenézve a szakoldalakon, Novak visszaesését jósolják, így egy kicsit megijedtem. Meglátjuk mi lesz belőle
Esküszöm, ha itt halálba kínoztak volna, akkor sem emlékeztem volna, hogy valaha is az én játékosom volt. Azt meg, hogy neked felajánlottam, még maga Jézus Krisztus sem szedte volna ki belőlem...kamaj írta:Megvan a csereötleted is, küldöm pü.ben a képet mindjárt
Ebben mindenki teljesen biztos lehet. Ha már engem egész idény alatt senki nem tudott megdobni ilyen ajándék cserékkel, amik mennek folyamatosan, valamit kezdenem kell magammal. Minden cserémért 1 hetet kell alkudoznom, mások meg olyanokat húznak, hogy a hajam égnek áll.Bob_Marley írta:Öööööö vissza bonom, Hamilton lehet csak áprilisban lesz![]()
Ha kiteszed Cumbee egyből repül, lefogadom
Igazából nem értem, h miért siklik mindenki át efölött... de hát akkor menjen át...Slither írta:Neal miatt billen felém egy kicsit a mérleg, de őt nem is kértem, Lee mellé kaptam töltelékként, sztem jövő héten tovább is adom. Ha nagyon egyoldalúnak érzitek, akkor keresek egy rosszabb statisztikájú tölteléket Neal helyett.Ordog írta:Gyerekek???!!!
A Mezítlábas City and Dream Team közötti csere miért éri meg a Mezítlábas csapatnak???
Ligaelsőt egy ilyen cserével erősíteni???![]()
![]()
Gondoljunk már bele, Ridnour = Neallel, viszont Harrington sokkal gyengébb, mint David Lee...
Hol itt az igazság?? Arra jó a csere sztem, h mégjobban bebiztosítódjon Slither ligagyőzelme..Mezítlábas GM úr! Miért jó neked ez a csere????
Vétóznám mint a huzatt!!!![]()
ÉÉÉÉNNN???kamaj írta:Tudom, de annó Bill Walker-ről is ezt mondtad, azóta meg háááát...![]()
Nem bántásból, de ez bennem maradt
Sztem Novak stabilan fogja hozni ezeket. Knickes vagyok...kamaj írta:Őszintén 1-1 a legjobb ötlet lenne, csak hát Bayless. De van egy olyan érzésem, hogy Novak se fogja ezt tartani.
Socio amúgy engem érdekelne Rip Hamiltonsocio66 írta:küldtem pár ajánlatot, rip hamilton-tól szeretnék megválni, meguntam a sok sz.r sérülését,sanszos hogy ha elkezd folyamatosan játszani,akkor megugranak az átlagai és verem majd a fejem a falba,hogy másnak hoz hasznot,de jelenleg odaadom egy az ő posztján játszó,picit gyengébb képességű játékosért.
a sérülésével kapcsolatban,azt nyilatkozta,hétfőn már pályán szeretne lenni.
Rendben. Akkor az alkudozást mára lezárom.kamaj írta:Neo, ha nem sürgős ezzel várnék a min jövő hét elejéig, mivel kételyeim vannak. Meglátjuk, ha így teljesítenek, akkor deal.
Akkor nálad meg a Chicago a nyerősocio66 írta:na,két olyan játékost is kitettetek akikért alkudoztam anno, korver és gibson,üdv a csapatban.
egyébként most néztem a draft central-nál,durva hogy az alapcsapatomból egyedül rip hamilton maradt meg,és őt is most akarom lepasszolni.
mondjuk gondolom ez sokaknál van így.
Azt észrevettem, de már hozzászoktam.kamaj írta:Nehéz eset vagyok mi?
Hát nehezen, de mozdítható. Az egyetlen (eddig) értelmes Centerem.