CFirpo3 írta:socio66 írta:A kupameccsen am megsérült a legjobb játékosom..iee
Ettől féltem..

Na én ezért játszatom a cserejátékosokat a kupán. Kivéve akiket edzek.
Én is ezen vagyok... Főleg, h a kapus edzés miatt kupában a rosszabb, a jobb meg a bajnokságban véd...
MÁS: Év elején úgy voltam vele, h nem igazolok év közbe és megnézem mire képes ez a csapat... Mégis igazoltam egy játékost egy pár hete(sőt tegnap-tegnapelőtt is majdnem igazoltam) és nem bántam meg. Mivel most két kezdő védőm is sérült, emiatt őt hátravittem egy középső kp-mel együtt. Most nm gáz a sérülés, mert könnyü csapatok ellen vok, de hosszu távon rossz lehet. Idén még ugy se akarok feljutni, de jövőre fontos lenne. Most úgy vok vele, h megnézem mit tud ez a csapat és aztán év végén igazolok. Addig gyűjtögetek.
MÁS: Nálunk elég béna menedzserek vannak, mert eddig 3. helyre jó volt egy csapat, átvette egy másik ember és simán vertem őket 5-0-ra... Egy bot csapat van és a feljebb már emlitett csapaton kivül 2 ami csak hazai meccsen jó a jegybevételre, am semmire. Nekem bénán jött ii a sorsolás, mert idény végén a 3 meccsből, mind3 a nehezebb csapatok ellen lesz, de ott is szeretnék szerezni 2-3 pontot minimum.