Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benéztem a bajnokságodba és elég szoros a helyzet... neked mi a célkitűzésed a szezonban? És a szurkolóidnak?bowlinggolyo írta:Sikerült nyernem ezt a hatalmas rangadót amit persze csak is random papának köszönhetek mert semmi esélyem sem lett volna ha csak a 2 csapatot összehasonlítjuk. De mind1 ez így alakult majd legközelebb ő nyerNyertem és visszaestem 1 helyet mert többen értek el hasonló eredményt csak a gólkülönbség volt más,de ezt behozom a jövőhéten a csoport utolsó ellen
Én is ezen vagyok... Főleg, h a kapus edzés miatt kupában a rosszabb, a jobb meg a bajnokságban véd...CFirpo3 írta:Na én ezért játszatom a cserejátékosokat a kupán. Kivéve akiket edzek.socio66 írta:A kupameccsen am megsérült a legjobb játékosom..iee
Ettől féltem..
Persze,de ha már indultam ezen a tornán,akkor nem a cserékkel játszom.. Csak azért nem jelentkezem egy ilyen kupára,hogy meglegyen az ellenfelem a kövi 4-5 hétre..arra ott a kalap..vagy más..CFirpo3 írta: Na én ezért játszatom a cserejátékosokat a kupán. Kivéve akiket edzek.
Egyrészt igen, minél jobb az edződ, annál gyorsabban fejlődnek a játékosok.errant írta:Hali! egy jobb edző min befolyásol? a fejlődés gyorsabb lesz vagy jobban játszik a csapat?
A Gamper Kupa hivatalos oldalaArthur írta:Hogyan tudok regelni arra az eurobarcás barátságos kupára????
Az én csoportomban igen.baguvixXx írta:Gamperben mindenhol papírforma eredmény született ? Nem nagyon ismerem a csapataitokat.