Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 12:03:00

Nekem meg az előző nem tetszett, rájöttem, hogy jó hülyeséget raktam össze :lol:

Bassnek szerinted nem csökkenek a percei????Egy bizonyos JO is nálunk pattogtat (de minek :P :D)!
Fariedot meg nem szívesen engedem el, főleg az általad felvázolt cserében! :wink:

Amúgy meg nem tudom mit kell ennyit tökölni, ránézel eldöntöd, nem filózni még napokat!

Igazából nem is értem mit erőlködünk van még pár hét, s nem is szívesen engedem el Gay-t 1-1ben meg nem tudsz adni senkit, így marad ez a 4es megoldás :?

szerk: amúgy meg mikor Boboát kérted nem zavart, hogy 2 Dallas játékosod lett volna ???? :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 11:51:48

Bob_Marley írta:Vissza is vontam :wink:
Inkább tettem egy 4es ajánlatot :D
Még szerencse, hogy tegnap aszontad, hogy 4es csere nem jöhet szóba. Amúgy ez ne haragudj de vmi miatt nem tetszik. Túl sok mindenkit veszítenék.

A másikra már majdnem rányomtam. Pont akartam írni, hogy Ayon helyett nem lehetne e berakni Fari-t. Szimplán azért, mert NO-som már van és nem akarok 2t. Pont most olvastam, hogy csökkenni fognak a percei 15-18-ra szal ő sem lesz jobb Ayonnál, viszont nem lesz kettőződésem...

Ha ez így menne akkor benne lennék... 8) De az a 4-4 már nekem sok... :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 11:46:31

Vissza is vontam :wink:
Inkább tettem egy 4es ajánlatot :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.05. 11:44:05

Bob_Marley írta: Eazzy ez aztán szoros volt, de sikerült nyernem 8-7 re, Game most téged csapkodlak meg :D

Viccet félre téve, 4-11-t tippelek, nem fog minden héten kijönni a lépés :?
Majd meglátjuk :lol:

Én meg 10-5-öt/9-6-ot tippelek neked :D

Amúgy ezen a héten nagyon nem szeretnék kikapni... :D :P

Most pedig megyek, gondolkodok pár FA-n :P De látom Webster-t már behúzták előlem :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 11:28:44

Bob_Marley írta:Én meg válaszoltam írtam is, ha elengedem Gay-t nem Evanseket kérek érte :wink:
Ilyen a popszakma :wink: :lol:
Kikészítessz... :D De az a baj, hogy tetszik... Nagyon is... :lol:
ÓÓÓÓÓ Bob, hogy én mennyire utállak! :lol: :lol: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 11:22:47

Soció!
Kemény hétnek nézünk elébe... Ha az előző hetet nézem akkor 12-3-ra fogok kikapni... :(
Remélem ennél azért jobban teljesít majd a csapat! :lol: :lol: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.05. 11:08:55

Én meg válaszoltam írtam is, ha elengedem Gay-t nem Evanseket kérek érte :wink:
Ilyen a popszakma :wink: :lol:

Eazzy ez aztán szoros volt, de sikerült nyernem 8-7 re, Game most téged csapkodlak meg :D

Viccet félre téve, 4-11-t tippelek, nem fog minden héten kijönni a lépés :?
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.05. 10:27:41

Bob!

Válaszoltam a kérdésedre. Írtam az ajánlatodra is ami nagyon korrekt DE egy picit beszélgessünk még róla. Minden esetre én már látom a fényt az alagút végén! Szerintem ennyire közel még sosem álltak a szempontjaink. Még a végén eljön az az idő is, hogy meg tudunk egyezni... :lol: :lol: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.04. 20:23:41

Eazzy látom betankoltál, logikus!
Ez 8-5 elleni csata lesz, Udoh szerintem ma nem fog játszani, viszont nem mondanám, hogy folyamatosan átlag felettieket hoznak a playáim!Egyszerűen 10 pontot mindenki eléri, de Durant legutóbb 2szer jól megdobta magát, Crawfordod is, nálam meg volt egy betli nap pl DeRozantől!
Jó és izgalmas csata!

szerk: neobarca üzleteljünk, az én ajánlatom továbbra is áll! :lol:
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.04. 19:38:27

Ez engem is érdekelne,ugyanis én is számoltam azzal,hogy 2 nap alatt megy át a csere és ma még Chandler nálam lesz. :roll: Ha ezt tudom,csak ma fogadom el...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.04. 19:36:57

Nem azért, hogy akadékoskodjak, de hogy az anyámba van, hogy ha csere van eddig mindig 2 játéknap kimaradt!Példaként cserélek csütörtök este, s elfogadják, az szombat 9:30kor megy át!Eddig legutóbbi 2 cserémnél is ez volt, hogy "harmadnap reggelre" megy át!
Most meg nézem, Chandler-McGee átment, hogy?????24 óra se telt el, hogy elfogadták a felek!!!!! :roll:

Engem nem szerettek, mi dnenbe beleszólok, de hogy ez miért van azt elmondhatná valaki????Ráadásul pont úgy, hogy meccs előtt ment végbe a csere!!!!
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.04. 19:11:34

Bob_Marley írta:Nálunk Eazzy meg egész héten nagy csata van, igaz tegnap Crawford hozta azt a pluszt amit nálam tegnap Boboá!
Gay-t sajnálom mert előtte hozott egy 23-12-t most meg ült rengeteget fault gondok miatt Detroitban :? Nálam meg nem fér bele a "strájaimtól" a betli!

Durant 35 pont 14 büntetőből, na menjél már :P :D
Ayon megint 10-6-4-2 teljesen rendben volt, ő plusz hozott megint!Utah sokáig blowutra állt így Josh Howard nem játszott sokat :? pedig benne bíztam, hogy 15 fölé megy, 5+ pattanóval!Stuckey 20-4-4-e jó, de ha nézem, hogy 6/22 volt a mezőnyből, akkor :? lehetett volna ez simán 30+os meccs tőle!
9-5 de ez nyugodtan vehetjük 9-6nak látva, hogy nálad kik lépnek pályára és nálam kik :D Ellis-Lou Williams ketten több assistot fognak lőni, mint nálam 6 ember összesen :D
FGA nagyon szoros, úgyhogy Ellis ne virgonckodjon, ha szerencsém lesz és nincs nagy betli 1-2 emberemnél, akkor ezt 8-7re betudom húzni [-o< \:D/ :D

Plusz te még bepakolhatsz FA-kat, pl Wesley Johnson helyett :wink: De azért ne fordítsál már, egész héten vezettem, csúnya lenne elbukni az utolsó napon :lol:
Szoros lesz a vége, remélem meg tudok csípni még egy-két statot...sajnos sok játékosom átlag alatt teljesített a héten, a tieid pedig többen fölötte, ez jelenti a különbséget eddig.
A 8-7-es győzelem maga lenne a csoda :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.04. 18:27:09

Szívesen cserélném valakivel a Bass-Nelson párost! Hátha Bob könnyebben meg tud egyezni az új tulajjal! :lol:
Nah! Valaki? 8)

kamaj
Capitá del Barça

2012.03.04. 17:18:36

Neobarca, Bob ez már tiszta szappanopera :D

Socio megkaptam az ajánlatodat, nagyon csábító, de várnék még egy napot, és azután döntenék, ha nem gond.
Eléggé rosszul állok már megint, ez a két hét eléggé leamortizált, remélem azért még be tudok jutni a PO-ba (hogy aztán az első körbe kiessek, de akkor is ez presztizs kérdés :D ).
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.04. 13:29:28

:lol: :lol: :lol:
Hát ha nem, hát nem! :lol: Pedig egy kis izgalom, mindig jól jön... Így még jobban szoríthatnánk este. Egyébként ne feltételezz ilyeneket rólam. Nem akarlak átvágni, ahogy másokat sem. Szimplán ötletelgetek, ami vagy tetszik vagy nem. Az utóbbi időben meg én is pickeseket küldök szöveggel... Szal ezt nem róhatod fel. :lol:
Mindenki próbálja az érdekeit nézni, ezért is született az utóbbi időben megkérdőjelezhető cserék sokasága. És nem csak nálam, hanem pl nálad is az utcsó.
Mind1, ha nem tetszik, hát nem tetszik. Sztem izgalmas lett volna... :lol:

Mellesleg, ha szeted Gay a legjobb játékosod, akkor dobjuk be Griffint valahogy! :lol: :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.04. 13:18:14

neobarca írta: :lol: :lol: :lol: Az a baj, hedves Bob, hogy iszonyatosan komolyan veszed ezt a játékot. Pedig ez csak egy játék. Ezért nem küldök már ajánlatot, csak érdeklődéseket. Nem kell állandóan felkapnod a vizet. Tudod jól, hogy én a statok alapján döntök. Lehet nem jól csinálom, de engem pont nem érdekel, hogy ki mekkora név. Ha Lin folyamatosan jobb statokat hozna Bryant-nél akkor elcserélném a Bryantemet egy Linre. Nálam ilyen egyszerű az egész.
Küldesz ajánlatokat folyton de azt sosem látom, nekem miben jó... 56x leírtam, hogy én a pontokban és a hozzá tartozó FGA FGM stb-ben szeretnék javulni. Erre szinte minden ajánlatodban abból vesztenék. Mondom, Ayonoson gondolkodom mert viszonylag kiegyenlített. Csak mint ahogy már leírtam 20x nekem Gay kéne. TE meg leírtad 20X, hogy nincs olyan játékosom, akiért odaadnád. Akkor ez igencsak patt helyzet... :lol:
Nem térek ki mindenre, nem komolyan veszem, csak alapvetően van egy olyan rossz emberei tulajdonságom, hogy nem szeretem ha átvágnak! :D
És mivel ezt éreztem nem egy ajánlatodnál, ezért "pöccentem be"!
Nekem aztán oly mindegy, hogy 16ik leszek vagy 15ik, de azért hülye nem vagyok, hogy az értékeimet elpazaroljam, azt a keveset ami van!

"Éves szinten Bass vs. Frye 7-7 és 1 döntetlen Elmúlt 1 hét: Bass vs. Frye 6-9 És ezek a statok eléggé közel vannak egymáshoz."
neobarca írta: 56x leírtam, hogy én a pontokban és a hozzá tartozó FGA FGM stb-ben szeretnék javulni.
Na akkor összehasonlítva Bass éves szinten átlagban többször próbálkozik, s többször talál be, tehát már itt egy ellentmondás!!!!
:D
Tehát akkor vehetjük úgy, hogy még te kedvezel nekem :D

Ezért írtam állandóan jössz statisztikákkal, amiket sikerül úgy csavarnod, hogy neked jó legyen!Nem is a név a fontos, hanem hasznosság!De könyörgöm ne éveset nézzél meg ne 7 napot!!!!

Elmúlt 2 hétben 14,8 p 9 reb átlagol Frye elmúlt 1 hónapban 13,2 és 6,6!

Itt vannak a számok, egyszerűen nem tudod nekem ezt beadni!
Úgyis imádod a statokat, és írtad elcseréled Bryantet Linre ha jobb statokat hoz a tajvani, de én cseréljem el a te példáddal élve a jobb statokat hozó emberemet a rosszabbra, logikus :D

Látom megint küldtél Gay-ért, ez valóban patthelyzet, nekem továbbra SEM KELL EVANS!!!!!
Nem kell Sacramento játékos, Gay-t nem fogom Evansre lecserélni!

Írtad amit küldtem viszonylag kiegyenlített, 1; nem viszonylag 2; én kérek elnézést hogy kiegyenlített ajánlatot küldök :D Mire számítottál olyat amiben én lemondok mindenemről csak hogy nyerjek egy assistoló Nelsont, Jippiáje, miért is nem tettem eddig??? :roll:

És nem felkapom a vizet, csak próbálok rájönni a gondolatmenetedre, mert vagy engem nézel hülyének :D vagy nem akarod látni direkt hogy miért nem éri meg nekem az ajánlataid nagy része!
Ennyi meg egy bambi, ha érdeklődsz küldjél pickes szöveget ahogy Cumbee, ne egyből bele a közepébe, mert abból általában az van, meglátom elsírom magam, s nem szeretek szomorú lenni :lol:

Én tényleg nem neheztelek rád ez nem óvoda, de azt ha átakarnak verni folyamatosan nem szeretem na :D
neobarca írta:Bob! Van egy ajánlatom!

Mit szólnál egy kis fogadáshoz? Ma este a Te kedvenc csapatod, az enyém ellen küzd! Ha nyer a Boston, elfogadom, a DeRozan-Ayon for Nelson-Bass csereajánlatodat, ami nekem annyira nem tetszik. Ha viszont a Knicks nyer, akkor te fogadod el a Gay-Beauboris for Evans-Nelson ajánlatomat ami neked nem tetszik annyira. Ráadásul otthon játszotok. Nah? Mit szólsz? :lol: 8)
Ez nagyobb lutri mind bevállalni, hogy Meloval x-et bukik a Knicks!

Üzletben nincs érzelem, így ezzel sem tudsz meggyőzni :wink: Nekem Evans nem kell, passzold le másnak nekem nem kell, Gayért Anthony jöhetne egyedül szóba, akiért nyilván én még adok, de nem Evans!

szerk: és hozzáteszem úriember tutira nem fogad :D Kiakptok a Gardenben :wink: :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.04. 12:55:01

MessiFan írta:Én meg ma azért hajtok hogy ne legyen nagy arányú a vereség...
Egyébként bocs Slither, de nem szeretnélek tovább erősíteni :lol:
Viccet félretéve röviden és tömören nem szeretnék megválni az ennyire stabilan teljesítő magasomtól. Meg lehet nem látom át annyira az egészet, de szinte biztosra veszem hogy veszítenék ezzel a cserével. Szóval sorry.
McGee már nem az enyém, de őt tutti nem adtam volna még Matthews mellé.
Statokat nézve 10 kategóriát nyernél, 3-ban gyakorlatilag döntetlen, csak FG%-ben és REB-ben vesztettél volna.
Sebaj, majd próbálkozok másnál, és talán visszatérek hozzád 1 hét múlva. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.04. 12:52:00

Bob! Van egy ajánlatom!

Mit szólnál egy kis fogadáshoz? Ma este a Te kedvenc csapatod, az enyém ellen küzd! Ha nyer a Boston, elfogadom, a DeRozan-Ayon for Nelson-Bass csereajánlatodat, ami nekem annyira nem tetszik. Ha viszont a Knicks nyer, akkor te fogadod el a Gay-Beauboris for Evans-Nelson ajánlatomat ami neked nem tetszik annyira. Ráadásul otthon játszotok. Nah? Mit szólsz? :lol: 8)

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.04. 12:45:52

Én meg ma azért hajtok hogy ne legyen nagy arányú a vereség...
Egyébként bocs Slither, de nem szeretnélek tovább erősíteni :lol:
Viccet félretéve röviden és tömören nem szeretnék megválni az ennyire stabilan teljesítő magasomtól. Meg lehet nem látom át annyira az egészet, de szinte biztosra veszem hogy veszítenék ezzel a cserével. Szóval sorry.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.04. 12:34:53

Dirk jól megszórta magát, nálam meg mindenki átlagon alulit teljesített tegnap. :(
Ma nagyon jól kellene teljesíteni hogy kihozzak egy egy szoros 8-7-es győzelmet...
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.04. 12:26:17

Bob_Marley írta:Visszaírtam szép hosszút neobarca!
Frye-os rész tényleg feldühített, 10szer jobb formában van mint Bass, ráadásul fantasy szempontból (ilyen kategóriákban) értékesebb játékos!És nem először kapok ilyet tőled, érted mindig olyat akarsz olyan emberrel aki nem egy szint!Mindig azt mondom gondolkodj úgy ha fordított lenne a helyzet te elcserélnéd a Frye-DeRozan kettőst a Nelson-Bass kettősre???

Írtad nem egy ligát nézünk, ebben biztos vagyok :lol: Ha 25-re is elmondjuk többed magammal az ajánlataidra, hogy nem jók, akkor az már jelenthet valamit :D Mi is azért nem tudunk megegyezni, mert nem tudom, hogy tudatosan vagy nem, de próbálsz engem átvágni a palánkon....De tényleg folyamatosan olyan gyenge ajánlatot küldesz felém, hogy a hajam égnek áll, pedig köztudottan nincs már sok :twisted: :lol:!Nem az, hogy bumm félrenyomok, hanem folyamatosan!

Leguttóbi ajánlataid:

Frye-DeRozan for Bass-Nelson
Evans-Nelson for Sessions-Gay (ez még lehetne so so is statok alapján, de életben sosem csinálnék ilyen cserét)
DeRozan-Faried for Bass-Nelson (ez szintén so so, de látva, hogy Faried nagyon szépen teljesít itt még gyengébbnek érzem az ellenértéket, de az elv ugyanaz amit én küldtem, annyiból más, hogy Ayon gyengébb, mint Faried, de így kb egyenlőnek érzem, Faried-dal semmiféleképpen nem, de ez egy jó csereötlet :wink: )
Jack-Nelson for Deng-Stuckey (ezt akkor küldted amikor sérült volt Jack, korrekt :D itt is nem tom mit kellene néznem hol jó ez nekem, nyerek assistban, hurrá, és elvesztek minden mást :D )

Hirtelen ezeket kerestem ki, nem bírtam tovább ki kellett írnom magamból ezeket a dolgokat!

És igen elnézést mindenkitől tőlem is vannak elborult ötletek, én ezt aláírom, sajnos a pontozásos struktúra miatt is 1-2 ember felértékelődik, s fantasy szempontból elveszik!Ki a jobb center Kendrick Perkins vagy Frye????Egyértelmű, hogy Perkins fantasy szempontból meg cseszheted....(hozzátenném jövőre lenne 1-2 javaslatom, hogy ilyenek kevésbé legyenek szembetűnőek :D)!De úgy gondolom főleg, hogy lezavartam pár cserét valamelyest normális mederben kezelem a dolgokat, de tényleg cáfoljatok meg, és írja ide bárki (aki felmeri vállalni az arcát :D) hogy ha úgy gondolja, hogy nem korrekt ötletekkel fordulok felé!Ordog Gangstaval volt ilyen, ott megbeszéltük, teljesen normálisan érvelt, milyen kategóriákat nem enged, én megértettem acceptáltam!Nem is zargatom, mert én nekem kevés ponterős játékosom van, amire neki szüksége lett volna!

Peace, meg a lényeg nyert a barca, de gondolkozzunk már neobarca miket ajánlasz :D
HELL YEAH :lol:
:lol: :lol: :lol: Az a baj, hedves Bob, hogy iszonyatosan komolyan veszed ezt a játékot. Pedig ez csak egy játék. Ezért nem küldök már ajánlatot, csak érdeklődéseket. Nem kell állandóan felkapnod a vizet. Tudod jól, hogy én a statok alapján döntök. Lehet nem jól csinálom, de engem pont nem érdekel, hogy ki mekkora név. Ha Lin folyamatosan jobb statokat hozna Bryant-nél akkor elcserélném a Bryantemet egy Linre. Nálam ilyen egyszerű az egész.
Küldesz ajánlatokat folyton de azt sosem látom, nekem miben jó... 56x leírtam, hogy én a pontokban és a hozzá tartozó FGA FGM stb-ben szeretnék javulni. Erre szinte minden ajánlatodban abból vesztenék. Mondom, Ayonoson gondolkodom mert viszonylag kiegyenlített. Csak mint ahogy már leírtam 20x nekem Gay kéne. TE meg leírtad 20X, hogy nincs olyan játékosom, akiért odaadnád. Akkor ez igencsak patt helyzet... :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.04. 12:18:45

Nálunk Eazzy meg egész héten nagy csata van, igaz tegnap Crawford hozta azt a pluszt amit nálam tegnap Boboá!
Gay-t sajnálom mert előtte hozott egy 23-12-t most meg ült rengeteget fault gondok miatt Detroitban :? Nálam meg nem fér bele a "strájaimtól" a betli!

Durant 35 pont 14 büntetőből, na menjél már :P :D
Ayon megint 10-6-4-2 teljesen rendben volt, ő plusz hozott megint!Utah sokáig blowutra állt így Josh Howard nem játszott sokat :? pedig benne bíztam, hogy 15 fölé megy, 5+ pattanóval!Stuckey 20-4-4-e jó, de ha nézem, hogy 6/22 volt a mezőnyből, akkor :? lehetett volna ez simán 30+os meccs tőle!
9-5 de ez nyugodtan vehetjük 9-6nak látva, hogy nálad kik lépnek pályára és nálam kik :D Ellis-Lou Williams ketten több assistot fognak lőni, mint nálam 6 ember összesen :D
FGA nagyon szoros, úgyhogy Ellis ne virgonckodjon, ha szerencsém lesz és nincs nagy betli 1-2 emberemnél, akkor ezt 8-7re betudom húzni [-o< \:D/ :D

Plusz te még bepakolhatsz FA-kat, pl Wesley Johnson helyett :wink: De azért ne fordítsál már, egész héten vezettem, csúnya lenne elbukni az utolsó napon :lol:
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.03.04. 12:01:22

na,ez a hét tetszik. :)
felépültek a sérültek,mindenki jó formában van,szinte nem is volt a héten játékosom,aki átlag alatt teljesített.
tegnap gerald wallace 25 pont,14 lepattanó,5 steal,és még 5 hármast is ráemelt,az nem akármi, howard is nagyot játszott, derrick williams 15 ponttal,4 lepattanóval mutatkozott be,és a többiek is hozták a jó formájukat.
rettegjetek.
:mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.03. 22:05:53

Visszaírtam szép hosszút neobarca!
Frye-os rész tényleg feldühített, 10szer jobb formában van mint Bass, ráadásul fantasy szempontból (ilyen kategóriákban) értékesebb játékos!És nem először kapok ilyet tőled, érted mindig olyat akarsz olyan emberrel aki nem egy szint!Mindig azt mondom gondolkodj úgy ha fordított lenne a helyzet te elcserélnéd a Frye-DeRozan kettőst a Nelson-Bass kettősre???

Írtad nem egy ligát nézünk, ebben biztos vagyok :lol: Ha 25-re is elmondjuk többed magammal az ajánlataidra, hogy nem jók, akkor az már jelenthet valamit :D Mi is azért nem tudunk megegyezni, mert nem tudom, hogy tudatosan vagy nem, de próbálsz engem átvágni a palánkon....De tényleg folyamatosan olyan gyenge ajánlatot küldesz felém, hogy a hajam égnek áll, pedig köztudottan nincs már sok :twisted: :lol:!Nem az, hogy bumm félrenyomok, hanem folyamatosan!

Leguttóbi ajánlataid:

Frye-DeRozan for Bass-Nelson
Evans-Nelson for Sessions-Gay (ez még lehetne so so is statok alapján, de életben sosem csinálnék ilyen cserét)
DeRozan-Faried for Bass-Nelson (ez szintén so so, de látva, hogy Faried nagyon szépen teljesít itt még gyengébbnek érzem az ellenértéket, de az elv ugyanaz amit én küldtem, annyiból más, hogy Ayon gyengébb, mint Faried, de így kb egyenlőnek érzem, Faried-dal semmiféleképpen nem, de ez egy jó csereötlet :wink: )
Jack-Nelson for Deng-Stuckey (ezt akkor küldted amikor sérült volt Jack, korrekt :D itt is nem tom mit kellene néznem hol jó ez nekem, nyerek assistban, hurrá, és elvesztek minden mást :D )

Hirtelen ezeket kerestem ki, nem bírtam tovább ki kellett írnom magamból ezeket a dolgokat!

És igen elnézést mindenkitől tőlem is vannak elborult ötletek, én ezt aláírom, sajnos a pontozásos struktúra miatt is 1-2 ember felértékelődik, s fantasy szempontból elveszik!Ki a jobb center Kendrick Perkins vagy Frye????Egyértelmű, hogy Perkins fantasy szempontból meg cseszheted....(hozzátenném jövőre lenne 1-2 javaslatom, hogy ilyenek kevésbé legyenek szembetűnőek :D)!De úgy gondolom főleg, hogy lezavartam pár cserét valamelyest normális mederben kezelem a dolgokat, de tényleg cáfoljatok meg, és írja ide bárki (aki felmeri vállalni az arcát :D) hogy ha úgy gondolja, hogy nem korrekt ötletekkel fordulok felé!Ordog Gangstaval volt ilyen, ott megbeszéltük, teljesen normálisan érvelt, milyen kategóriákat nem enged, én megértettem acceptáltam!Nem is zargatom, mert én nekem kevés ponterős játékosom van, amire neki szüksége lett volna!

Peace, meg a lényeg nyert a barca, de gondolkozzunk már neobarca miket ajánlasz :D
HELL YEAH :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.03. 18:46:51

Game90 írta:
kanty írta:Neobarca, veled sem cserélek többet :twisted: Kemba idáig elég gyenge, Ariza kihagyta a Dallas elleni meccset, lehet, hogy ma sem lesz, remek.
Hát ezt nekem honnan kellett volna tudnom? :lol: Nehogy már az én hibám legyen! :lol:
DE megnyugodhatsz. A héten a tőled kapottak sem remekelne... :( :lol:

Válasz küldése