Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még szerencse, hogy tegnap aszontad, hogy 4es csere nem jöhet szóba. Amúgy ez ne haragudj de vmi miatt nem tetszik. Túl sok mindenkit veszítenék.Bob_Marley írta:Vissza is vontam![]()
Inkább tettem egy 4es ajánlatot
Majd meglátjukBob_Marley írta: Eazzy ez aztán szoros volt, de sikerült nyernem 8-7 re, Game most téged csapkodlak meg
Viccet félre téve, 4-11-t tippelek, nem fog minden héten kijönni a lépés
Kikészítessz...Bob_Marley írta:Én meg válaszoltam írtam is, ha elengedem Gay-t nem Evanseket kérek érte![]()
Ilyen a popszakma![]()
![]()
Szoros lesz a vége, remélem meg tudok csípni még egy-két statot...sajnos sok játékosom átlag alatt teljesített a héten, a tieid pedig többen fölötte, ez jelenti a különbséget eddig.Bob_Marley írta:Nálunk Eazzy meg egész héten nagy csata van, igaz tegnap Crawford hozta azt a pluszt amit nálam tegnap Boboá!
Gay-t sajnálom mert előtte hozott egy 23-12-t most meg ült rengeteget fault gondok miatt DetroitbanNálam meg nem fér bele a "strájaimtól" a betli!
Durant 35 pont 14 büntetőből, na menjél már![]()
Ayon megint 10-6-4-2 teljesen rendben volt, ő plusz hozott megint!Utah sokáig blowutra állt így Josh Howard nem játszott sokatpedig benne bíztam, hogy 15 fölé megy, 5+ pattanóval!Stuckey 20-4-4-e jó, de ha nézem, hogy 6/22 volt a mezőnyből, akkor
lehetett volna ez simán 30+os meccs tőle!
9-5 de ez nyugodtan vehetjük 9-6nak látva, hogy nálad kik lépnek pályára és nálam kikEllis-Lou Williams ketten több assistot fognak lőni, mint nálam 6 ember összesen
![]()
FGA nagyon szoros, úgyhogy Ellis ne virgonckodjon, ha szerencsém lesz és nincs nagy betli 1-2 emberemnél, akkor ezt 8-7re betudom húzni![]()
![]()
Plusz te még bepakolhatsz FA-kat, pl Wesley Johnson helyettDe azért ne fordítsál már, egész héten vezettem, csúnya lenne elbukni az utolsó napon
Nem térek ki mindenre, nem komolyan veszem, csak alapvetően van egy olyan rossz emberei tulajdonságom, hogy nem szeretem ha átvágnak!neobarca írta:![]()
![]()
Az a baj, hedves Bob, hogy iszonyatosan komolyan veszed ezt a játékot. Pedig ez csak egy játék. Ezért nem küldök már ajánlatot, csak érdeklődéseket. Nem kell állandóan felkapnod a vizet. Tudod jól, hogy én a statok alapján döntök. Lehet nem jól csinálom, de engem pont nem érdekel, hogy ki mekkora név. Ha Lin folyamatosan jobb statokat hozna Bryant-nél akkor elcserélném a Bryantemet egy Linre. Nálam ilyen egyszerű az egész.
Küldesz ajánlatokat folyton de azt sosem látom, nekem miben jó... 56x leírtam, hogy én a pontokban és a hozzá tartozó FGA FGM stb-ben szeretnék javulni. Erre szinte minden ajánlatodban abból vesztenék. Mondom, Ayonoson gondolkodom mert viszonylag kiegyenlített. Csak mint ahogy már leírtam 20x nekem Gay kéne. TE meg leírtad 20X, hogy nincs olyan játékosom, akiért odaadnád. Akkor ez igencsak patt helyzet...
Na akkor összehasonlítva Bass éves szinten átlagban többször próbálkozik, s többször talál be, tehát már itt egy ellentmondás!!!!neobarca írta: 56x leírtam, hogy én a pontokban és a hozzá tartozó FGA FGM stb-ben szeretnék javulni.
Ez nagyobb lutri mind bevállalni, hogy Meloval x-et bukik a Knicks!neobarca írta:Bob! Van egy ajánlatom!
Mit szólnál egy kis fogadáshoz? Ma este a Te kedvenc csapatod, az enyém ellen küzd! Ha nyer a Boston, elfogadom, a DeRozan-Ayon for Nelson-Bass csereajánlatodat, ami nekem annyira nem tetszik. Ha viszont a Knicks nyer, akkor te fogadod el a Gay-Beauboris for Evans-Nelson ajánlatomat ami neked nem tetszik annyira. Ráadásul otthon játszotok. Nah? Mit szólsz?![]()
McGee már nem az enyém, de őt tutti nem adtam volna még Matthews mellé.MessiFan írta:Én meg ma azért hajtok hogy ne legyen nagy arányú a vereség...
Egyébként bocs Slither, de nem szeretnélek tovább erősíteni![]()
Viccet félretéve röviden és tömören nem szeretnék megválni az ennyire stabilan teljesítő magasomtól. Meg lehet nem látom át annyira az egészet, de szinte biztosra veszem hogy veszítenék ezzel a cserével. Szóval sorry.
Bob_Marley írta:Visszaírtam szép hosszút neobarca!
Frye-os rész tényleg feldühített, 10szer jobb formában van mint Bass, ráadásul fantasy szempontból (ilyen kategóriákban) értékesebb játékos!És nem először kapok ilyet tőled, érted mindig olyat akarsz olyan emberrel aki nem egy szint!Mindig azt mondom gondolkodj úgy ha fordított lenne a helyzet te elcserélnéd a Frye-DeRozan kettőst a Nelson-Bass kettősre???
Írtad nem egy ligát nézünk, ebben biztos vagyokHa 25-re is elmondjuk többed magammal az ajánlataidra, hogy nem jók, akkor az már jelenthet valamit
Mi is azért nem tudunk megegyezni, mert nem tudom, hogy tudatosan vagy nem, de próbálsz engem átvágni a palánkon....De tényleg folyamatosan olyan gyenge ajánlatot küldesz felém, hogy a hajam égnek áll, pedig köztudottan nincs már sok
![]()
!Nem az, hogy bumm félrenyomok, hanem folyamatosan!
Leguttóbi ajánlataid:
Frye-DeRozan for Bass-Nelson
Evans-Nelson for Sessions-Gay (ez még lehetne so so is statok alapján, de életben sosem csinálnék ilyen cserét)
DeRozan-Faried for Bass-Nelson (ez szintén so so, de látva, hogy Faried nagyon szépen teljesít itt még gyengébbnek érzem az ellenértéket, de az elv ugyanaz amit én küldtem, annyiból más, hogy Ayon gyengébb, mint Faried, de így kb egyenlőnek érzem, Faried-dal semmiféleképpen nem, de ez egy jó csereötlet)
Jack-Nelson for Deng-Stuckey (ezt akkor küldted amikor sérült volt Jack, korrektitt is nem tom mit kellene néznem hol jó ez nekem, nyerek assistban, hurrá, és elvesztek minden mást
)
Hirtelen ezeket kerestem ki, nem bírtam tovább ki kellett írnom magamból ezeket a dolgokat!
És igen elnézést mindenkitől tőlem is vannak elborult ötletek, én ezt aláírom, sajnos a pontozásos struktúra miatt is 1-2 ember felértékelődik, s fantasy szempontból elveszik!Ki a jobb center Kendrick Perkins vagy Frye????Egyértelmű, hogy Perkins fantasy szempontból meg cseszheted....(hozzátenném jövőre lenne 1-2 javaslatom, hogy ilyenek kevésbé legyenek szembetűnőek)!De úgy gondolom főleg, hogy lezavartam pár cserét valamelyest normális mederben kezelem a dolgokat, de tényleg cáfoljatok meg, és írja ide bárki (aki felmeri vállalni az arcát
) hogy ha úgy gondolja, hogy nem korrekt ötletekkel fordulok felé!Ordog Gangstaval volt ilyen, ott megbeszéltük, teljesen normálisan érvelt, milyen kategóriákat nem enged, én megértettem acceptáltam!Nem is zargatom, mert én nekem kevés ponterős játékosom van, amire neki szüksége lett volna!
Peace, meg a lényeg nyert a barca, de gondolkozzunk már neobarca miket ajánlasz
HELL YEAH
Hát ezt nekem honnan kellett volna tudnom?Game90 írta:kanty írta:Neobarca, veled sem cserélek többetKemba idáig elég gyenge, Ariza kihagyta a Dallas elleni meccset, lehet, hogy ma sem lesz, remek.