Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bob_Marley írta:Ma végre megoldhatnánk már Nelsont?neobarca írta:balinteer? No?
Most balinteer látod nem akarja elfogadni az ajánlatodat!
cumbee:Én küldtem egyet neked!
Ilyasova ezen a héten nagyon magas statokat hozz, volt 23pt mérkőzése is. Vasquez-t még mindig sajnálom, nem néztem utánna alaposan, láttam , hogy Jack visszatér, gondoltam, hogy nem fog már játszani, s nekem kellett Kidd.Mióta kitettem, jobb assist statokat hozz mint amikor nálam volt.Nbailey köszönte szépen.Bob_Marley írta: Megint 1-2 nagy teljesítmény![]()
Ilyasova 14-10, Vasquez 15 pont 11 assist (ő róla kevesebb szó esik, pedig Jack hiányában nagy meccsei vannak)
NofeneBob_Marley írta:kamaj ezek mind az én játékosaim voltak!
Ennyire nem vagy velük megelégedve?
Ma végre megoldhatnánk már Nelsont?neobarca írta:balinteer? No?
kamaj ezek mind az én játékosaim voltak!kamaj írta:Diaw/Haslem/Barbosa 3-ast szívesen cserélném, valaki? (egybe vagy külön-külön is)
Nézelődtem, de nem vagyok jó csere kitalálásában![]()
Én küldtem neked régebben 1-2 ajánlatot, de nem írtál semmit, csak elutasítottad. Mayo/Ibaka/T. Young érdekelne, de most már küldjél te ajánlatotsocio66 írta:nagyon jegelve vagyok mostanában a trade-eket illetően.
Ez még a mi 2 hétig tartó egyezkedésünknél is rosszabbkanty írta:Ha Angliában lennénk, akkor biztos, h már lehetne fogadni, h neobarca és Bob megfognak-e egyezni valamikor.Jobbak vagytok, mint a Barátok Közt.
![]()
Ez olyan vazze! Én is kihagyok 1-2 hónapot, aztán 1 rész után tudom miről van szó!kanty írta:KB. 4-5 éve nem nézem, de azért képbe vagyok még.neobarca írta:
Szerk: Látom te is azt nézed! (Bariközt)![]()
![]()
KB. 4-5 éve nem nézem, de azért képbe vagyok még.neobarca írta:
Szerk: Látom te is azt nézed! (Bariközt)![]()
![]()
Elutasítottam a sok sérült miatt, de egy hajszálon múltneobarca írta:Kamaj! Meddig gondolkodsz kb? Csak, hogy tudjak gondolkodni Bob-os tradékon... Mert ha elfogadod akkor a cserében szereplőket nem piszkálom!
Nem nem! Nem feltétlen akarom neki szimplán elpasszolni! Más miatt van függvénye. De ez olyan titok, mint nálad az, hogy miért akarod ennyire megszerezni...Bob_Marley írta:szerk: mi köze van annak, hogy balinteerel meg tudsz-e egyezni vagy nem?
Nelsont akarod neki lepasszolni?
Akkor miért nem csinálunk 3as cserét, amiről már mióta beszélek....Vagy ha nem akarod Nelsont belevonni akkor pláne nem értem, hogy miért nem lehetne haladni!!!!
Mindenhol kb mást olvasok. Volt ahol 1hetet írtak az lassan le is jár. Volt ahol meg az, hogy pihentetik.Bob_Marley írta:Bass 2hétig out, de amúgy ő biztos, hogy percet is kap rendesen, s egyértelműen húzó erő is a Celticsben
Ariza ha visszatér Jack (aminek már nagyon örülnék, mert nálam van), kevesebbet fog mutatni mint most, erre készülj fel. Elvileg max 1hét.kamaj írta:Mivel mindig van egy kerékkötőm (most Patterson volt akitől többet vártam volna), így a helyére nem volt nagy rizikó betennem Erdent, max ha rossz lesz kidobom (de most reménykedem, hogy nem így lesz).
Neobarca ezen még gondolkodok, mivel Ariza nagyon nehezen mozdítható nálam. Amúgy Bass miért nem játszott az elmúlt 2 meccsen?