Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gay-t? Miről beszélünk? Minimum egy L. James dukál érte...Bob_Marley írta:Örülök neki, de remélem nem találod ki, hogy most 1 meccs miatt majd megint Gay-t kérsz érte.....
Mert még mindig nem hiszem el, hogy 15678942432 ajánlatból egyik sem volt jó.....Ráadásul kisregényt is írtam!
Úgyhogy tényleg nagyon szeretném ha megtudnánk egyezni!És ne felejtsd el a múltkor gyenge Nelson meccseket sem!
Szóval tényleg "bokszoljátok le" balinteerrel, legkésőbb jövő héten már a csapatomban szeretném látni Nelsont!
Ne haragudj,de elfogaltságaim miatt nem tudtam indoklást írni. Ígérem,hogy ma küldök ajánlatot.neobarca írta:balinteer írj már valamit! Mert folyton csak elutasítod az ajánlataimat de nem válaszolsz és nem küldesz ellenajánlatokat...
Nem kapsz te semmit!:D Sajnos... Egyszerűen szánalmas amit a csapatom művel már 1 ideje. Tegnap este megnéztem, összesített statban tán 4 ember volt, aki 14 pont alatt átlagol, most az elmúlt 7 napot figyelembe véve 4 van aki fölötte.. Az egész csapatom, valami elképesztően [auto_cenzúra] formában van. Gyakorlatilag 3 játékosom van a jelenlegi forma alapján össz-vissz akikre azt mondom, hogy érnek valamit, a többi akár mehetne is a levesbe, nem sokat vesztenék. Miller pl 2 meccs alatt összehozott 2 pontot, és 8 TO-t. Ilyenkor mit lehet mondani? Ginobili is tegnap előtt 1 pont összesen. Még jó, hogy ennyi ideig vártam rá... James lenne az aki kb kihúzhatna a szarból, de a Miami meg mostanában a 3. negyed végére elintézi a meccseket és a kezdőből mindenki 5-10 percel kevesebbet játszik, mint eddig. Nem véletlen, hogy Cole is 20 pontot hozott a padról, ő játszott 2. legtöbbet a csapatban. Áhh feltosz ez a pech széria. Remélem azért 1-2 pontot elcsípek tőled, mert ha így haladnak a dolgok, akkor 7 végére simán kinéz egy 15-0-ás égés. (Nálad bezzeg jönnek az extra teljesítmények, ahogy pl előző héten neobarca-nál is voltak. Nálam még senki nem játszott meglepően kiemelkedőt eddig...)Eazzy írta:Speight 20 pont 18 pattanó...elég köményMondjuk ma egyetlen játékosom sem fog játszani, másik oldalon meg nééégy is, szóval kapok majd rendesen az arcomba
Megbocsátva!kamaj írta:Akkor elnézést kérek, ez nem jött le nekem. Most akkor ide beírom, hogy Noah, Parker, Ariza senkiért sem vihető, a többiekért be lehet jelentkezni
Balinteertől függ! Amint meg tudok vele egyezni, viheted... DE most sem reagált...Bob_Marley írta:neobarca a legutóbbi ajánlattal mi a helyzet?Leírtam mindent amit a cseréről mondani tudok!
Ezért írtam a kommentem mellé! Nem néztem át rendesen csak puhatolóztam, hogy kit kérnél Parkerért. De ezt meg is írtam...kamaj írta:Neobarca, ne vedd támadásnak, de Te átnézted az ajánlatodat?
Megnéztem az éves statokat és ez jött ki (a mínusz azt jelenti, ahol vesztek, a sorrend pedig az ami ott van):
-3,7 -0,1 -2,6 -1,9 -2,2 -0,5 -2,6 4 -3,8 0,1 0,7 0,7
Nos szinte minden ponthoz kötődő statban vesztek (nem is kicsit), és a mellékesekben nyerek egy kicsit, de tényleg egy kicsit. Pedig tényleg azt néztem amit írtál, így a kérdésem áll: Átnézted Te ezt? Amúgysem adnám Parkert, de ezt nem teljesen értem, szóval írd már le ide kérlek, hogy ez NEKEM hol éri meg, mert azt értem, hogy Neked hol
SzívesenBob_Marley írta:Mi történt az éjszaka?Telihold volt, vagy most Game jó irányba woodozott?
Nick Young 35 pont 7/8 tripla!
Már beáldozom Rubio-t és Evanst is csak engedd el azt a hülyét. Kemba Walker meg mostanában szárnyall! Végülis te akarsz szabadulni tőle...neobarca írta:Balinteer! Továbbra is érdekelne, hogy kit kérnél Driffinért. Már küldtem ajánlatokat, egyik sem tetszett. Most akkor küldjél már te!
Pont a legnehezebb héten kell a legjobb játékosomnak kidőlnie...Bob_Marley írta: Nap vesztesei, Granger aki 12 percet játszott majd lejött, s Aldridge aki 2 percet játszott mindkettő boka, s Chalmers aki ujjsérülés!