Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.10. 14:29:35

Bob_Marley írta:illetve én küldök ajánlatot nem te :P
Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát! :lol: :lol: :lol:
Minden esetre Varejao benne kell h legyen, különben nem tárgyalok... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 14:15:24

neobarca írta: Bob! Egye fene, megsajnáltalak. Nem fogok többé követ görgetni az elé, hogy egymáséi legyetek!
DE van 2 feltételem! :lol:
1: ma ne adjon 10 asistnál többet a meccsen
2: elfogadás után privátban leírod nekem, hogy mi a büdös francért kell neked ez a gyerek ennyire... :lol: :lol: :lol:

Na meg persze el kell fogadnod, a rendkívül gerinctelen és pofátlan ajánlatomat amit holnap küldeni fogok... :lol: :wink:
Ez 3 feltétel :lol:

De az itt leírtakat szentírásnak veszem, szóval dob 20 pontot 0 assist mellett akkor is az enyém :lol:
Attól az ajánlattól félek, jelzem csak perimeter embereke lehetnek a cserében, illetve én küldök ajánlatot nem te :P

De legalább megint tárgyalószitu van, ez már jó :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.10. 13:59:03

Bob_Marley írta:szerk: megjegyzem én neobarca miatt vagyok ki :mrgreen:
Térdre rogyva esedezek add már oda azt a rohadt NELSONT!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Bob! Egye fene, megsajnáltalak. Nem fogok többé követ görgetni az elé, hogy egymáséi legyetek!
DE van 2 feltételem! :lol:
1: ma ne adjon 10 asistnál többet a meccsen
2: elfogadás után privátban leírod nekem, hogy mi a büdös francért kell neked ez a gyerek ennyire... :lol: :lol: :lol:

Na meg persze el kell fogadnod, a rendkívül gerinctelen és pofátlan ajánlatomat amit holnap küldeni fogok... :lol: :wink:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.10. 13:54:15

Természetesen Bob nincs harag,főleg,hogy DeRozan és Thimpson is feltámadt,Jason Thompson ráadásul dupla-dupla. :lol: 8)
PCsabi
aka Game90

2012.02.10. 13:51:13

Bob_Marley írta:Rohadj meg :lol:

Thompson 19 pont 1 pattanó 1 1assist 1 steal 8/11 a mezőnyből 3/4 a hármasról This is unbelievable
Meg Dragic is red hot mostanában!

Budinger is éledezik 12,7,4 s már Portlandben is jó volt!

Affalo 26 pontja sem indokolt :lol: eddig jó gyenge volt idén, Ibaka 10 blokkja már megint mi???? :mrgreen:
:lol: :P

Sokat gondolkodtam, hogy kit húzzak be, végül Klay Thompson mellett döntöttem, kis megérzés volt :) Nem is merem őt kitenni FA-ra :D

Budinger még nálam volt a játék elején, de kitettem őt, kb. 5-6 pontot átlagolt, de most már tényleg éledezik. Dorell Wright ugyanez, tavaly jól nyomta, de ebben a szezonban botrányosan kezdett, kitettem, aztán az utóbbi 1-2 hétben már kezd formába lendülni.

Ibaka meg annyit blokkol 4-5 meccs alatt, mint nálam az összes játékos 1 hét alatt :lol:

Dragic jó választás volt (11/11), Scola is az idény eleji számait hozza (16/6), Westbrook meg csak a szokásos (15/26 mezőnyből, 33 pont, 7 TO).

Szerk.: amúgy csak nálam nem frissítették az összetett statisztikákat? Ilyenkor azért már hozzá szokták adni az esti meccsek pontjait/lepattanóit stb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.10. 15:19:55-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 13:15:54

MessiFan írta:Lakersona, Slither! Nem lehetne ezt a cserét csak a következő meccstől bebiztosítani? Mert szükségem lenne még Crafwordra Bob ellen meg szerintem neked is Calderonra.
Ez így nem biztos, hogy jó ötlet!
Én is pont kantyval (lakersoma) cseréltem, s igaz nem játszott/játszik? Stoudamire, de ha mondjuk később megy végbe a csere, akkor Rondo tegnap nálam bűvészkedett volna 8) :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.10. 12:48:27

Lakersona, Slither! Nem lehetne ezt a cserét csak a következő meccstől bebiztosítani? Mert szükségem lenne még Crafwordra Bob ellen meg szerintem neked is Calderonra.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.10. 11:45:11

Bob! Budingert csaknem én húztam be ? :D :twisted: Jó eddig valóban, nagyon, mint ahogy a csapatom is váratlanul jól muzsikál, nem draftolt nekem rosszul a gép, plusz pár jó cserét, FA játékost is végrehajtottam, szereztem, úgy néz ki, hogy azért lehet bőven esélyem a po-ba bekerülni, ha nem lesznek drasztikus sérülések és nem esik vissza senki. Azért az nem semmi, hogy vezetek egy olyan csapat ellen pontokban még a héten ( nem sokkal), ahol Durant és Ellis is játszik :D Ráadásul, ha jól emlékszem ezen a héten volt 48 pontos meccse Ellisnek is... Durant meg csak a szokásos.
lijacska
Jugador del Barça

2012.02.10. 10:44:31

Bob_Marley írta:
Azért nálam is van pozitívum Frye-al nem tudom mi történt mióta nálam van 19,9 majd 14,5 tegnap 21,10 és mind 3 meccsen 2 blokk!
Egy agyatlan barom ő is :lol: De 14szer rázúzta a triplát és 5ször be is talált a héten :D És tegnap zsákolt is, megismétlem Channing Frye ZSÁKOLT :lol:
Cook is jó volt tegnap 11 pont 3 pattanó!
Feküdjön le és aludjon sokat. Annyira felhúzott a gyenge játékával, hogy nem érdekelt s kitettem. Nem ismertem egyáltalán, azt gondoltam többet kellen adjon, erre meg belehúzott. Hiába sokat kell még ismerkedjek úgy a játékkal mint a játékosokkal.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 10:28:03

Game90 írta: Pietrus-t én is be akartam húzni, de inkább Klay Thompson mellett döntöttem, természetesen 2/2 triplával kezdett Pietrus :lol:
Rohadj meg :lol:

Thompson 19 pont 1 pattanó 1 1assist 1 steal 8/11 a mezőnyből 3/4 a hármasról This is unbelievable
Meg Dragic is red hot mostanában!

Budinger is éledezik 12,7,4 s már Portlandben is jó volt!Patterson is szép számokat hozott tegnap (ő róla konkrétan 6 perccel maradtam le FA-ról :lol)
Valaki írta ki az a Jason Thompson??????, most már lassan Mission Impossible megszerezni őt megint dupla-duplázott, s játszik Hickson helyett!Pedig Killerzone tapogatóztam már nálad érte :lol:

Affalo 26 pontja sem indokolt :lol: eddig jó gyenge volt idén, Ibaka 10 blokkja már megint mi???? :mrgreen:

Azért nálam is van pozitívum Frye-al nem tudom mi történt mióta nálam van 19,9 majd 14,5 tegnap 21,10 és mind 3 meccsen 2 blokk!
Egy agyatlan barom ő is :lol: De 14szer rázúzta a triplát és 5ször be is talált a héten :D És tegnap zsákolt is, megismétlem Channing Frye ZSÁKOLT :lol:
Cook is jó volt tegnap 11 pont 3 pattanó!
balinteer írta: Különben azért nem érzem jogosnak a vétót,mivel még a blöfföt is bevetetted,hogy fogadjam el,mikor én leírtam,hogy legkorábban reggel fogom elfogadni,mivel aludni szeretnék rá egyet. Addig meg még simán átgondoltad volna és ha akkor visszavonod,semmi gond. Így viszont én szívtam megint.... :oops: :cry:
Bízom benne nincs harag meggondolatlan egy ötlet volt tőlem, s elég hátrányos!De ha DeRozan tartja mostani jó játékát, visszatérhetünk rá, de Varejao is kiváló formában!Azzal hogy megszívtad az eddigi cserékkel...figyelmeztettünk!A Howard féle move rossz volt!De a Paulos mindenképp, ráaádsul akkor nálad lenne Nelson :lol:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.10. 11:14:08-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.10. 08:57:23

Bob_Marley írta:Cumbee az Hickson volt akiről kérdezted miért nem annyira kapós mint Noah (elég jó a memóriám és tisztán emlékszem rá :D)
És tényleg... Kicsit keverem őket.:D De igazából mind1 is, a lényegen nem változtat.

Amúgy a játékban mikor lesz trade deadline? Akkor amikor igazából, vagy lesz még utána időnk alakítgatni a csapatokon?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.10. 01:25:37

Cumbee az Hickson volt akiről kérdezted miért nem annyira kapós mint Noah (elég jó a memóriám és tisztán emlékszem rá :D)
Noah azóta 8,7 és 9,3 Hickson (pedig nagyon tehetséges kis játékos, a Cavsben kellett volna maradnia )5,8 és 5,7!
Bár remélem ma JJ odapörköl, én szeretem a játékát, Cousins mögött kevés lehetőséget kap sajnos!
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.02.09. 23:59:13

Cumbee írta:...
Nem adom Curryt.
Curry, Bargnani és Ray Allen nálam kezdtek és nálam is fejezik be. Semmilyen ajánlat nem érdekel. :D (Bár Allennél még elgondolkodtam, de úgy döntöttem, hogy nem és nem. :D )

Amúgy simán bajnok lennék, ha Bargnani az eltelt másfél hónapból nem lenne 1 hónapja sérült. :D (Jó, legalábbis biztos nem ott állnék, ahol. :D)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.09. 23:52:10

Bob_Marley írta:Cumbee peace, szerintem senki nem szurkálódott, Eazzynek van egy ilyen stílusa nehéz megszokni (pl mikor a Celticset nyugdíjazza, s öregek otthonáról beszél :twisted: :lol: )!
Lehet picit irigykedünk rád!
Én mint írtam is volt vér a pucádban behúztad, lehet kicsit sokat is, de ha bejön és mindenki egészséges nem rossz csapat :lol:

Én is behúztam Chandlert-Marint és várnom kell még rájuk, szerencsére K-Mart már játszik, meg Baron Davis-t már annyi ideje jegelem, hogy meguntam :lol:Lehet trükközni, a következőre majd rutinosabb lesz mindenki, s "korlátozzuk a kiskapukat"!

Onnan indult a "vita", hogy írtam Zacsit láttam melegíteni most a Grizzlies meccse előtt, s Eazzy dörzsölheti a tenyerét (egy pofonra, hogy behúztad :D vagy egy cserélésre ha felépül )
Kamaj meg megjegyezte talán kicsit sok a sérülted, de végül is kiböjtölted, mert tényleg ahogy írtad eddig meg -3 vagy -4 emberes volt a rostered!
Valaki FA-kat cserél naponta valaki sérültet hoz, valaki a még megsem kapott csereüzletben játékosát már cserélné tovább (lsd én :lol:), de ölre ne menjünk!Amit a rendszer megenged azt mindenki kihasználhatja ki él vele ki nem!Mi pl nem éltünk a drafttal és sokáig olyan embereket láttunk a keretünkben akikért egy zacskó szotyit sem adnánk (aztán adunk érte egy Rondo-t :P)!

Én nem a nagy megmondó akarok lenni, de totál jó kis társaásg jött össze, ráadásul nem is mindenki nagy NBA fan, rengeteget lehet tanulni, fizetések pl nálad cumbee, játékosok kinek mi az erőssége gyengéje, abszolút jó tanulóév mindenkinek!Rengeteg pozitívuma van, többen megszeretik a játékot, az NBA-t és érdeklődnek utána!Én is úgy vagyok vele ha már a csapat gyenge legalább örömömet lelem abban, hogy cserélem :lol:

Megjegyzem ha majd esetleg keeper liga lesz, ott milyen ölés fog menni :mrgreen:

szerk: megjegyzem én neobarca miatt vagyok ki :mrgreen:
Totál egyetértek mindennel amit írtál. Ezért nem értettem a "támadást", de lehet csak nekem jött le rosszul és túlreagáltam a dolgot, akkor sry. Egyébként tényleg jó tanuló év ez, jövőre szerintem nagyon kemény csata lesz.
socio: 3v3 csere lett volna CP érdekelt volna, de őt 1-1-ben erősnek éreztem elkérni Gasol-ért, ezért tettem be még melléjük embereket. A White-os cseréért sry, nem volt célom, hogy átbasszalak 2 Charlotte-os játékosom volt és akkor azt olvastam, hogy Mullens előtt ekkora, meg akkora jövő áll, szal White-ot ajánlgattam mindenkinek.(De emlékszem még lázadtam is, hogy Noah miért olyan menő, amikor White is hozza azokat a statokat mint ő, szal akkor még nem ilyen szinten volt.) Sajnálom, hogy ennyire rosszul teljesít azóta, nem gondoltam, hogy ez lesz. De maga a csapat is kumma [auto_cenzúra] pl Mullens nálam végül FA listán végezte, mert ő is hihetetlen fos lett. Sőt azóta még 1 Bobcats-es centerrel beégtem, szal megfogadtam, hogy onnan ember többet nem nagyon kerül hozzám.:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.02.10. 09:12:57-kor.
socio66

2012.02.09. 22:52:30

Cumbee írta:A 2 ember, akinek Gasol-os ajánlatot küldtem és elutasította, annyit írjon pls, hogy az ajánlatomat tartotta rossznak, vagy alapból nem szándékozik elpasszolni azokat az embereket akikről szó volt. Az e-mail értesítőben nem jött válasz, csak hogy elutasítottátok.
egy ajánlatot kaptam tőled,arra nem esküszöm meg hogy gasol is benne volt,de úgy emlékszem igen.
na szóval két oka volt a reject-nek.
egyrészt túl sok jó játékosomat akartad elvinni,köztük paul-t is,ilyen nagy mértékű változás biztosan nem lesz a csapatomnál.
másrészt megmondom őszintén,a deandre jordan-dj white cserénk óta nem szívesen bizniszelek veled,mert ott nagyon rosszul jártam.
csak a számokat néztem,és nem voltam tisztában az egyéb tényezőkkel, de hát ez ugye a relatíve felületes tudásomnak köszönhető. :)
hál' istennek sikerült azóta megszabadulnom white-tól,eszméletlen gyenge teljesítményt nyújtott nálam.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.09. 22:28:43

Cumbee peace, szerintem senki nem szurkálódott, Eazzynek van egy ilyen stílusa nehéz megszokni (pl mikor a Celticset nyugdíjazza, s öregek otthonáról beszél :twisted: :lol: )!
Lehet picit irigykedünk rád!
Én mint írtam is volt vér a pucádban behúztad, lehet kicsit sokat is, de ha bejön és mindenki egészséges nem rossz csapat :lol:

Én is behúztam Chandlert-Marint és várnom kell még rájuk, szerencsére K-Mart már játszik, meg Baron Davis-t már annyi ideje jegelem, hogy meguntam :lol:Lehet trükközni, a következőre majd rutinosabb lesz mindenki, s "korlátozzuk a kiskapukat"!

Onnan indult a "vita", hogy írtam Zacsit láttam melegíteni most a Grizzlies meccse előtt, s Eazzy dörzsölheti a tenyerét (egy pofonra, hogy behúztad :D vagy egy cserélésre ha felépül )
Kamaj meg megjegyezte talán kicsit sok a sérülted, de végül is kiböjtölted, mert tényleg ahogy írtad eddig meg -3 vagy -4 emberes volt a rostered!
Valaki FA-kat cserél naponta valaki sérültet hoz, valaki a még megsem kapott csereüzletben játékosát már cserélné tovább (lsd én :lol:), de ölre ne menjünk!Amit a rendszer megenged azt mindenki kihasználhatja ki él vele ki nem!Mi pl nem éltünk a drafttal és sokáig olyan embereket láttunk a keretünkben akikért egy zacskó szotyit sem adnánk (aztán adunk érte egy Rondo-t :P)!

Én nem a nagy megmondó akarok lenni, de totál jó kis társaásg jött össze, ráadásul nem is mindenki nagy NBA fan, rengeteget lehet tanulni, fizetések pl nálad cumbee, játékosok kinek mi az erőssége gyengéje, abszolút jó tanulóév mindenkinek!Rengeteg pozitívuma van, többen megszeretik a játékot, az NBA-t és érdeklődnek utána!Én is úgy vagyok vele ha már a csapat gyenge legalább örömömet lelem abban, hogy cserélem :lol:

Megjegyzem ha majd esetleg keeper liga lesz, ott milyen ölés fog menni :mrgreen:

szerk: megjegyzem én neobarca miatt vagyok ki :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.09. 22:19:16

A 2 ember, akinek Gasol-os ajánlatot küldtem és elutasította, annyit írjon pls, hogy az ajánlatomat tartotta rossznak, vagy alapból nem szándékozik elpasszolni azokat az embereket akikről szó volt. Az e-mail értesítőben nem jött válasz, csak hogy elutasítottátok.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.09. 21:09:27

Jajj srácok, nehogy már ilyenen veszekedjetek! Még a végén nem lesztek barinők... :lol: :lol: :lol:

kanty
Llegenda del Barça

2012.02.09. 21:01:03

MessiFan írta:Lakersona! Elfogadtam az ajánlatod köszi!
Bár mostanában szépen dobál Crafword, de szükségem van Calderonra. Holnap remélem bent lesz még FA-n a 2 kiszemeltem és szerintem be is húzom őket.
Őszintén szólva nem gondoltam, h elfogadod, de persze örülök neki. Jött Rondo így Calderonra nem volt, akkor szükségem, s plusz még az elmúlt időszakban eléggé gyenge is volt.
Remélem mindkettőnknek bejön a csere. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.09. 20:56:18

Eazzy írta:Na az ember ír egy kis csipkelődést, és micsoda sértődés van :D
Apám, ti még sosem voltatok baráti társaságban valami ilyenben benne? Ezekben mindenki oltja a másikat, ez a alap. Vagyis nekem. Még egy jó nagy vigyori fejet is odaírtam :D
Nem ezen a játékon múlik senki élete, nem kéne ennyire idegeskedni egy apró szúrkálódás miatt :D Pl. Bob is milyen jól kezeli az ilyeneket...tanuljatok tőle :wink:

De sorry, ha beletapostam a lelködbe.
Nem tapostál bele, ahhoz azért több kell.:D Szimplán csak felcsesz, hogy megint ezzel vagyok megtalálva. A csipkelődést adom, de azt nyilván te is tudod, hogy neten full máshogy csapódnak le az ilyen dolgok, mert nincs mellette a hangsúly ami megkülönbözteti a piszkálódást a b*szogatástól. Egyébként 1-1 ilyen odaszúrást nem biztos, hogy felvennék, de az felcseszett, hogy feljövök és látom, hogy egész délután erről ment a diskurzus és ha visszaolvasol nem vicces, hanem elég szemrehányó hangnemben...
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.09. 20:38:50

Na az ember ír egy kis csipkelődést, és micsoda sértődés van :D
Apám, ti még sosem voltatok baráti társaságban valami ilyenben benne? Ezekben mindenki oltja a másikat, ez a alap. Vagyis nekem. Még egy jó nagy vigyori fejet is odaírtam :D
Nem ezen a játékon múlik senki élete, nem kéne ennyire idegeskedni egy apró szúrkálódás miatt :D Pl. Bob is milyen jól kezeli az ilyeneket...tanuljatok tőle :wink:

De sorry, ha beletapostam a lelködbe.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.09. 20:30:27

balinteer írta:Még mindig várom a vétónak az indokait,mert azért ezt nem teljesen érzem korrektnek. :D
Megvolt a 4 vétó szavazat, ennyi az indok.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.09. 20:28:55

socio66 írta:
MessiFan írta:csak be a PO-ba csak jussak be :D
ezeket amúgy nem igazán értem. :)
itt is úgy lesz,mint a valóságban,hogy az első a nyolcadikkal,második a hetedikkel játszik,stb.
szóval nem biztos hogy megéri néha a párharcokat 'leadni' ilyen-olyan taktikai okokból,mert utána rosszabb pozícióból lehet hogy nem sok kört élsz meg. :)
egyébként balinteer,még mérlegelem az ajánlatod,legyél türelemmel. :)
Az igen, elég viccesen jött ki az idézésed :D
Egyébként a csak-on van a hangsúly. Nekem elég ha bejutok a PO-ba, mert akkor abban is lesz tapasztalatom és a következő szezonnak már viszonylag rutinosabban futok neki.
lijacska
Jugador del Barça

2012.02.09. 20:17:30

Cumbee írta: Zach is 3-4 héten belül már tuti lesz.:D)
Gondolkoztam rajta én is, de nem volt bátorságom ilyen hamar behúzni, ügyes voltál.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.09. 20:04:35

Én vagyok az az efna és finoman szólva sem értem ezt a nagy felháborodást. Egyrészt senki sem mondta, hogy ti nem húzhatjátok be egyiküket sem, másrészt erról sem volt szó, hogy én havonta csak egy embert húzhatok be FA-ról. Ugyan úgy kihasználja mindenki a lehetőségeit, ki így, ki úgy. Valaki 3 hete minden nap új ember vesz fel, az nyilván totál rendben van, csak az nem amit én csinálok. Érdekes, az elmúlt 3 hétben, amikor 2-3-4 emberes hátrányban toltam végig a párharcaimat, senkit nem izgatott a dolog, most hogy szóba került 1-2 ember visszatérése, már mindjárt téma. Lázadni meg lehet, de nincs értelme. Ha a tiéd volt, miért tetted ki? Jaaa hogy akkor emberhátrányban lettél volna és te nem akartad bevállalni. Hát én bevállaltam, szal asszem mondhatjuk, hogy a 2-3 hét emberhátránnyal mindannyiukért megdolgoztam. Egyébként megismétlem magam, egyiküket sem foglaltam le, bárki behúzhatta volna. Mint ahogy Gordont hagytam is a piacon és tán pont te be is húztad Eazy... Én kérek elnézést egyébként, hogy egy konkrét taktikát követve játszok és átgondolom a lépéseimet és nem ad-hoc dobálózok dolgokkal. Egyébként meg pont én kértem a Waiver list bevezetését, hogy kevésbé lehessen trükközni a FA-kel, de akkor érdekes módon mindenkinek jó volt így. Mondjuk nem változtatott volna a dolgon semmit, mert ha waiverrel együtt rámegyek ugyan ezekre a játékosokra, akkor sem vette el volna tőlem senki, mert még 3-4 hetet rosterben kellett volna őket tartani, áldozatokat hozni meg ugye senki sem szeret, csak utólag cseszegetni másokat, hogy te hogy mered ezt megcsinálni. Abba meg inkább már bele sem megyek, hogy miért volt rá szükségem, hogy az FA piachoz nyúljak...
Amúgy sry ha néhol kicsit erős lett a hangnem, de rohadtul felcsesz, hogy azt csak annyit csináltam, amit bárki megtehetne ha egy kicsit gondolkodna előre, erre megont én vagyok előszedve, mint sz*r szemét csaló. Ráadásul a Lopez-Ginobili pickel megmutattam, hogy lehet ilyet, Randolph mégsem kellett senkinek...
(Bob: Ginobili a héten visszajön, Brooks, vagy a héten, vagy köv. hét elején. Lopez max köv. hét végén és Zach is 3-4 héten belül már tuti lesz.:D)
Válasz küldése