Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!Bob_Marley írta:illetve én küldök ajánlatot nem te
Ez 3 feltételneobarca írta: Bob! Egye fene, megsajnáltalak. Nem fogok többé követ görgetni az elé, hogy egymáséi legyetek!
DE van 2 feltételem!![]()
1: ma ne adjon 10 asistnál többet a meccsen
2: elfogadás után privátban leírod nekem, hogy mi a büdös francért kell neked ez a gyerek ennyire...![]()
![]()
![]()
Na meg persze el kell fogadnod, a rendkívül gerinctelen és pofátlan ajánlatomat amit holnap küldeni fogok...![]()
Bob! Egye fene, megsajnáltalak. Nem fogok többé követ görgetni az elé, hogy egymáséi legyetek!Bob_Marley írta:szerk: megjegyzem én neobarca miatt vagyok ki![]()
Térdre rogyva esedezek add már oda azt a rohadt NELSONT!!!!!!!!!!!!!!!!
Bob_Marley írta:Rohadj meg
Thompson 19 pont 1 pattanó 1 1assist 1 steal 8/11 a mezőnyből 3/4 a hármasról This is unbelievable
Meg Dragic is red hot mostanában!
Budinger is éledezik 12,7,4 s már Portlandben is jó volt!
Affalo 26 pontja sem indokolteddig jó gyenge volt idén, Ibaka 10 blokkja már megint mi????
![]()
Ez így nem biztos, hogy jó ötlet!MessiFan írta:Lakersona, Slither! Nem lehetne ezt a cserét csak a következő meccstől bebiztosítani? Mert szükségem lenne még Crafwordra Bob ellen meg szerintem neked is Calderonra.
Feküdjön le és aludjon sokat. Annyira felhúzott a gyenge játékával, hogy nem érdekelt s kitettem. Nem ismertem egyáltalán, azt gondoltam többet kellen adjon, erre meg belehúzott. Hiába sokat kell még ismerkedjek úgy a játékkal mint a játékosokkal.Bob_Marley írta:
Azért nálam is van pozitívum Frye-al nem tudom mi történt mióta nálam van 19,9 majd 14,5 tegnap 21,10 és mind 3 meccsen 2 blokk!
Egy agyatlan barom ő isDe 14szer rázúzta a triplát és 5ször be is talált a héten
És tegnap zsákolt is, megismétlem Channing Frye ZSÁKOLT
Cook is jó volt tegnap 11 pont 3 pattanó!
Rohadj megGame90 írta: Pietrus-t én is be akartam húzni, de inkább Klay Thompson mellett döntöttem, természetesen 2/2 triplával kezdett Pietrus
Bízom benne nincs harag meggondolatlan egy ötlet volt tőlem, s elég hátrányos!De ha DeRozan tartja mostani jó játékát, visszatérhetünk rá, de Varejao is kiváló formában!Azzal hogy megszívtad az eddigi cserékkel...figyelmeztettünk!A Howard féle move rossz volt!De a Paulos mindenképp, ráaádsul akkor nálad lenne Nelsonbalinteer írta: Különben azért nem érzem jogosnak a vétót,mivel még a blöfföt is bevetetted,hogy fogadjam el,mikor én leírtam,hogy legkorábban reggel fogom elfogadni,mivel aludni szeretnék rá egyet. Addig meg még simán átgondoltad volna és ha akkor visszavonod,semmi gond. Így viszont én szívtam megint....![]()
És tényleg... Kicsit keverem őket.Bob_Marley írta:Cumbee az Hickson volt akiről kérdezted miért nem annyira kapós mint Noah (elég jó a memóriám és tisztán emlékszem rá)
Nem adom Curryt.Cumbee írta:...
Totál egyetértek mindennel amit írtál. Ezért nem értettem a "támadást", de lehet csak nekem jött le rosszul és túlreagáltam a dolgot, akkor sry. Egyébként tényleg jó tanuló év ez, jövőre szerintem nagyon kemény csata lesz.Bob_Marley írta:Cumbee peace, szerintem senki nem szurkálódott, Eazzynek van egy ilyen stílusa nehéz megszokni (pl mikor a Celticset nyugdíjazza, s öregek otthonáról beszél![]()
)!
Lehet picit irigykedünk rád!
Én mint írtam is volt vér a pucádban behúztad, lehet kicsit sokat is, de ha bejön és mindenki egészséges nem rossz csapat
Én is behúztam Chandlert-Marint és várnom kell még rájuk, szerencsére K-Mart már játszik, meg Baron Davis-t már annyi ideje jegelem, hogy meguntam :lol:Lehet trükközni, a következőre majd rutinosabb lesz mindenki, s "korlátozzuk a kiskapukat"!
Onnan indult a "vita", hogy írtam Zacsit láttam melegíteni most a Grizzlies meccse előtt, s Eazzy dörzsölheti a tenyerét (egy pofonra, hogy behúztadvagy egy cserélésre ha felépül )
Kamaj meg megjegyezte talán kicsit sok a sérülted, de végül is kiböjtölted, mert tényleg ahogy írtad eddig meg -3 vagy -4 emberes volt a rostered!
Valaki FA-kat cserél naponta valaki sérültet hoz, valaki a még megsem kapott csereüzletben játékosát már cserélné tovább (lsd én), de ölre ne menjünk!Amit a rendszer megenged azt mindenki kihasználhatja ki él vele ki nem!Mi pl nem éltünk a drafttal és sokáig olyan embereket láttunk a keretünkben akikért egy zacskó szotyit sem adnánk (aztán adunk érte egy Rondo-t
)!
Én nem a nagy megmondó akarok lenni, de totál jó kis társaásg jött össze, ráadásul nem is mindenki nagy NBA fan, rengeteget lehet tanulni, fizetések pl nálad cumbee, játékosok kinek mi az erőssége gyengéje, abszolút jó tanulóév mindenkinek!Rengeteg pozitívuma van, többen megszeretik a játékot, az NBA-t és érdeklődnek utána!Én is úgy vagyok vele ha már a csapat gyenge legalább örömömet lelem abban, hogy cserélem
Megjegyzem ha majd esetleg keeper liga lesz, ott milyen ölés fog menni
szerk: megjegyzem én neobarca miatt vagyok ki![]()
Térdre rogyva esedezek add már oda azt a rohadt NELSONT!!!!!!!!!!!!!!!!
egy ajánlatot kaptam tőled,arra nem esküszöm meg hogy gasol is benne volt,de úgy emlékszem igen.Cumbee írta:A 2 ember, akinek Gasol-os ajánlatot küldtem és elutasította, annyit írjon pls, hogy az ajánlatomat tartotta rossznak, vagy alapból nem szándékozik elpasszolni azokat az embereket akikről szó volt. Az e-mail értesítőben nem jött válasz, csak hogy elutasítottátok.
Őszintén szólva nem gondoltam, h elfogadod, de persze örülök neki. Jött Rondo így Calderonra nem volt, akkor szükségem, s plusz még az elmúlt időszakban eléggé gyenge is volt.MessiFan írta:Lakersona! Elfogadtam az ajánlatod köszi!
Bár mostanában szépen dobál Crafword, de szükségem van Calderonra. Holnap remélem bent lesz még FA-n a 2 kiszemeltem és szerintem be is húzom őket.
Nem tapostál bele, ahhoz azért több kell.Eazzy írta:Na az ember ír egy kis csipkelődést, és micsoda sértődés van
Apám, ti még sosem voltatok baráti társaságban valami ilyenben benne? Ezekben mindenki oltja a másikat, ez a alap. Vagyis nekem. Még egy jó nagy vigyori fejet is odaírtam![]()
Nem ezen a játékon múlik senki élete, nem kéne ennyire idegeskedni egy apró szúrkálódás miattPl. Bob is milyen jól kezeli az ilyeneket...tanuljatok tőle
![]()
De sorry, ha beletapostam a lelködbe.
Az igen, elég viccesen jött ki az idézésedsocio66 írta:ezeket amúgy nem igazán értem.MessiFan írta:csak be a PO-ba csak jussak be
itt is úgy lesz,mint a valóságban,hogy az első a nyolcadikkal,második a hetedikkel játszik,stb.
szóval nem biztos hogy megéri néha a párharcokat 'leadni' ilyen-olyan taktikai okokból,mert utána rosszabb pozícióból lehet hogy nem sok kört élsz meg.
egyébként balinteer,még mérlegelem az ajánlatod,legyél türelemmel.
Gondolkoztam rajta én is, de nem volt bátorságom ilyen hamar behúzni, ügyes voltál.Cumbee írta: Zach is 3-4 héten belül már tuti lesz.)