Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee jézusom te vízilabda meccset játszottálMichaaBee írta:Mindegy, a végeredményen nem változtat a labdabirtoklás.
11-0 ide.![]()
Azért az a labdabirtoklás nem mindig olyan amilyen.Én kikaptam otthon 1-2-re, annak ellenére hogy 67-68%-ban birtokoltam a labdát, mindhiába, hiszen a hátvédsora ellen a csatáraim elhullottak.MichaaBee írta:7-0 a félidőben.
Az IQ-fighter ellenfelem 10 játékossal játszik 3-4-2 felállásban.
A 69%-os labdabirtoklás is sok mindent elmond a meccsről...
Bunkó, csak a modorod miatt lehetsz maximum, mert a többibe többé-kevésbé, de igazad van.Lehet hogy bunkó vagyok de légyszi máskor olvass utána mielőtt hülyeséget írsz.
Edzőmatyi02 írta:Dániel Benkö (214156546)
31 éves és 111 napos, következő születésnap: 2009-02-22
erőnlét: megfelelő
Tapasztalata középszerű, és középszerű vezetői képessége van.
Specialitása: Jól fejelő
Játékszervezés: középszerű
Szélsőjáték: megfelelő
Gólszerzés: középszerű
Valakinek esetleg egy edző?![]()
Kikiáltási ár: 200 eFt
![]()
Lehet hogy bunkó vagyok de légyszi máskor olvass utána mielőtt hülyeséget írsz.noodle77260 írta:
Szerintem nem.
Indok: szélső védőnek nem jó, mert védekezésének is remeknek kellene lennie
Szélső középpályásnak sem az igazi, mert nincs játékszervezése
Szerintem multiskill kell a válogatottsághoz
Hozzáteszem, nem értek hozzá, csak ez a véleményem.
Szerintem nem.Diego10 írta:Szerintetek ennek a játékosomnak lenne esélye az U-20as válogatottságra egyszer??Mert szerintem elég jó és ha fejleszteném még kicsit akkor nagyon jó zsugás lehetne belőle.
István Ráth (232966466)
17 éves és 101 napos, következő születésnap: 2009-03-04
Forma: megfelelő, erőnlét: megfelelő
Öntörvényű ember, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Tulajdonos: CzereFC (2009-01-24 óta)
TSI: 2 060 Fizetés: 102 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsőjáték: remek
Átadás: jó
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: katasztrofális
Mert nem talállak a ht-ben! Mi a csapatod id-je? Ez egy szám a csapatnév mellett.Z.Chris írta:Nemnoodle77260 írta: Amúgy te német országba élsz?![]()
.Románia
Mért?
Z.Chris írta:Na meg is találtam a nyitját, csak kicsit utána kellet olvasni. De akkor azt mondjátok ,hogy nem érdemes ificsapatott alapitani? Mert hallotam olyat is ,hogy kell meg olyat is ,hogy nem kell, de nemtudom eldönteni ,hogy most akkor csináljak vagy nem, mert nem akarok fölösleges pénzt,erőt belefektetni és semmi haszna. Na akor jó ötlet vagy sem?
![]()
Azt hiszem át kell állítani, hogy nemzetközi legyen a régió, vagy nemzeti.Z.Chris írta:Na hát én alapitottam, és majd meglátsuk ,hogy mi ,hogy alakul.Hát ha nem jól akor 6 héten belül megszüntetem, ha jól akor addig hagyom amig jól megy.
*Szerk:
Csak a saját régiódba tudsz csatlakozni a bajnoksághoz?(ifiknél)Mert mintha nálam nem engedné.
Z.Chris írta:Na meg is találtam a nyitját, csak kicsit utána kellet olvasni. De akkor azt mondjátok ,hogy nem érdemes ificsapatott alapitani? Mert hallotam olyat is ,hogy kell meg olyat is ,hogy nem kell, de nemtudom eldönteni ,hogy most akkor csináljak vagy nem, mert nem akarok fölösleges pénzt,erőt belefektetni és semmi haszna. Na akor jó ötlet vagy sem?
![]()