Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ugyan Kedves Bob! Tudom tudom! Nincs harag!Bob_Marley írta:Azt hiszem párszor már kértem Nelsont, s Varejao féle csere ötlet is volt
Félig igen,félig azért,mert holnap lehet,hogy nem jutok gépzhez és akkor buknék meccset..Bob_Marley írta:balinteer azért nyomtál rá, mert írtam, hogy lehet visszavonom?
Mert ha igen, bejött a blöff :mrgeen:
kedves neobarca, eddig nem rajtam múlott a dologneobarca írta:Akkor Varejao-ért nálad kell majd kopogtatnom! Látom Bob most sem fogunk tudni megegyezni...balinteer írta:Már elfogadtam.![]()
![]()
Azt hiszem párszor már kértem Nelsont, s Varejao féle csere ötlet is volt
Azóta is bánom, pont egy normális csere cenya kéne... Nem gondoltam volna hogy egy ilyen "névtelen" embert behúz vki, ha kirakom egy napra.Game90 írta:(még szerencse, hogy Pekovic-ot kiraktad Slither), Gooden pedig nagyot játszik, mióta Bogut megsérült. Westbrook 9 TO, neki köszönhetően valószínűleg mindenki ellen elbukom ezt a statot
![]()
kedves neobarca, eddig nem rajtam múlott a dologneobarca írta:Akkor Varejao-ért nálad kell majd kopogtatnom! Látom Bob most sem fogunk tudni megegyezni...balinteer írta:Már elfogadtam.![]()
![]()
Akkor Varejao-ért nálad kell majd kopogtatnom! Látom Bob most sem fogunk tudni megegyezni...balinteer írta:Már elfogadtam.
Hol sztár? Hát az én csapatomban!balinteer írta::)Tapogatózó ajánlat volt csak.Am Hawes hol sztár?:D
Szerk: Küldtem vissza még egyet,bár ez is csak ilyen érdeklődős.
Nem nagyon van min agyalni, mert jelenleg nem tervezem, hogy kiárusítás tartok.neobarca írta:Cumbee: Akit ajánlassz az még egészségesen sem kellene, nem, hogy sérülten. Tényleg bocsi nem akarlak megbántani ám. Miller, Pierce, Terry, Gasol, Smith játékosaid jöhetnének szóba akár pacckban is... Agyaljunk!:
Tapogatózó ajánlat volt csak.neobarca írta:Game: Igen, mostmár vihető, mert Hawse felépült és megpróbálom úgy átalakítani a keretemet, hogy 1 csapatból csak 1 ember legyen. Sal mind1 nekem melyik megy. Ha érdekel dobj 5leteket.
MessiFan: Basszus akárhogy is csűröm, csavarom, ötletelgetek egyszerűen nem megy pakkban úgy, hogy ne legyen benne az általad érithetetlen listán szereplő Bryant, Lee vagy Monroe. Szal ha őket nem akarod belevenni akkor nem tudunk megegyezni mert 1-1-ben senkiért sem adnám oda őket.
Cumbee: Akit ajánlassz az még egészségesen sem kellene, nem, hogy sérülten. Tényleg bocsi nem akarlak megbántani ám. Miller, Pierce, Terry, Gasol, Smith játékosaid jöhetnének szóba akár pacckban is... Agyaljunk!
Balinteer: Amit küldtél az finoman szólva vicc. Klay Thompson az ki?![]()
1sztárért több sztárért nem cserélek. Továbbá Rubio tiltólistán van...
DE küldök ellenajánlatot. Esetleg írd meg kik érdekelnének...
Jrue-t asszem múlthéten nem igazán akartad elcserélni, most meg már vihetőneobarca írta:Bass, Holiday, Hawes és Haywood vihető! Várom az ajánlatokat.
Nem, őt nemneobarca írta: Game! Őt véletlenül nem akartad megszerezni? Mert ha igen, akkor megkérnélek, hogy nekem több ajánlatot ne tegyél!!!!![]()
![]()
![]()
Még Gee is a tőle szokatlan ponterős játékát hozzasocio66 írta:kösz,de nem.neobarca írta: Socio! Puhatolóznék: G Wallace for J Holiday? 2lepattanót veszítessz de 2 asistot nyersz. +elég sok mindenben egy picit még...
mostanra sikerült úgy összeraknom a csapatom,hogy szinte maximálisan elégedett vagyok vele,nincs kakukktojás,nincs olyan akit el akarnék passzolni.
még a szabadügynökök közül behúzott kleiza is olyat játszott az utóbbi két meccsén,hogy csak néztem,főleg most a legutóbbin.
ajánlatokkal persze kereshetsz,meg mások is,de nem leszek könnyen meggyőzhető.