Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 16:17:06

Game90 írta: Nekem hetek óta nem sikerült megszereznem Amare-t, ezért Bob-bal megbeszéltem, hogy szerezze őt meg, aztán majd odaadom érte a fél csapatomat!

@kanty: régebben nem igazán akartál megválni Calderón-tól :) Nekem viszont már nem kell, Bargnani nélkül nulla a csávó, kb. most Collison-t nem adnám oda érte, nemhogy Young-ot, aki az assistok és lepattanók kivételével mindenben veri a spanyolt.
Áruló. :lol:

Ha nem kell, nem erőltetem, disznótor nem erőszak. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.07. 16:15:01

Game90 írta:Gallinari, ...1-2 hónap out.
@Slither: akkor ezzel a cserével nincs probléma? :)
Feb 7 9:22am - ekkor ment le a csere. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
PCsabi
aka Game90

2012.02.07. 16:08:26

Game90 írta: Hmm, kezdem furcsán érezni magam... megakartam szerezni Bargnani-t, fcb0827 nem adta, lesérült x időre, megakartam szerezni Amare-t, kanty-val nem sikerült megegyeznünk, meghalt a tesója... :(
Bővül a lista, Gallinari, KillerZone-nal és Melodama-val sem sikerült megegyezni, 1-2 hónap out.
neobarca írta:Bob! Érdekes cserét viszel végber kanty-val. Első ránézésre őrültség de én látom benne amit te is látsz... :lol:
Nekem hetek óta nem sikerült megszereznem Amare-t, ezért Bob-bal megbeszéltem, hogy szerezze őt meg, aztán majd odaadom érte a fél csapatomat!

@kanty: régebben nem igazán akartál megválni Calderón-tól :) Nekem viszont már nem kell, Bargnani nélkül nulla a csávó, kb. most Collison-t nem adnám oda érte, nemhogy Young-ot, aki az assistok és lepattanók kivételével mindenben veri a spanyolt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 15:48:17

Bob_Marley írta:
neobarca írta:Bob! Küldtem egy ajánlatot. Ha azért cserélted Amare-t amiért gondolom, akkor ez a trade ötlet megérné neked. És Robinsontól is megszabadítanálak... :lol:
Engem ez a csere nem igazán mozgatott meg!És nem azért cseréltem el Amare-t amit írtál, de nem rossz öt,et
Kb "jelentősen" csak lepattanót veszítenél minden másban nyernél. És fontos statokban. Főleg Amare megszerzésével együtt sztem ténylegesen erősödnél. Sztem korrekt ajánlat.

De nézzük a tényeket éves szinten, százalékosan mit nyernél, mit veszítenél:

FGA: +5,3 FGM: +2,5 FG% ua FTA: -1,1 FTM: -0,8 FG% ua
3PTA: -0,8 3PTM: -0.1 :) 3PT% neked jobb PTS +4,2 REB: -4,7
AST: -0,7 STL -0,1 :) BLK ua TO -0,2 :)

Egyszóval lepattanó kivételével 0,1-2-3 körül veszítenél és a pontokkal kapcsolatos statokban ha megnézed, nyernél. + még Amare...
Ezért mondtam, hogy nem hülyeség...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2012.02.07. 16:26:51-kor.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 15:42:55

neobarca írta:Bob! Küldtem egy ajánlatot. Ha azért cserélted Amare-t amiért gondolom, akkor ez a trade ötlet megérné neked. És Robinsontól is megszabadítanálak... :lol:
Engem ez a csere nem igazán mozgatott meg!És nem azért cseréltem el Amare-t amit írtál, de nem rossz öt,et
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.07. 15:24:28

Slither írta:
MichaaBee írta: Abszolút nem az én felelősségem, hogy Landry megsérült jóval azután, hogy a trade-et mindketten leszerveztük volna. Arról nem is beszélve, hogy KillerZone nem is szólt, hogy vétózná a trédet emiatt. Előzetesen pedig, mint mondtam, amikor elfogadtuk mind a ketten, akkor nem volt még szó sem sérülésről, 2 nappal később írták ki, hogy balhé van. Pár hete ez a tréd még a sérülése előtt lefutott volna.
Mi az hogy 2 nappal később? Vasárnap délben lett bejegyezve a csere, Landry meg aznap sérült meg. A trade úgy lett elfogadva hogy mindkét játékos egészséges, egy közel 1 hónapra lesérült játékosért tutti nem ment volna bele. A játékos addig a te játékosod amíg a rostán át nem megy.
Az hogy KillerZone nem szól, az nem jelent semmit, eddig is volt 2 elég kérdőjeles cseréje, Landry sérülésével meg tiszta lehúzás lett volna.

Amúgy most nézem, hogy vannak cserék amik egy nap után automatikusan elfogadásra kerülnek, pl. ez a Melo Ördög csere is átment most reggel, pedig hozzá se nyúltam, és régebben is láttam ilyeneket.
Akkor sem volt ez fair. 2 nyomós okom van rá, hogy miért.

1. Ha más csere átmehet egy nap alatt, akkor a többi is. Landrynél csak azt láttam 1 nappal később, hogy kiírták, hogy sérült. Akkor is mit írtak? SORE ANKLE, 1-2 meccset írtak neki, hétfőn reggel még direkt rá is gugliztam. Erre tegnap kiírták valamikor, hogy 3 hetet hagy ki, mert nem csak sore, hanem sprained... Erről tehetek? Ha ez egy ugyanolyan elbírálású trade lett volna, mint AZ ÖSSZES TÖBBI, akkor rég lement volna majdnem a sérülése előtt, vagy még akkor, amikor hivatalosan is max 2 nap kihagyást jósoltak neki... :roll: Ez a bajom, az egyenlő elbírálás, hogy a mi cserénk 3-4 napig bonyolódik, másé meg átmegy egyből.. Ez persze nem a Te hibád, de akkor kérlek következetesen dönts.

2. A játék elején mondtad, hogy akkor vétózol, ha LEGALÁBB 4 EMBER ellene szavaz. Ki volt az a 4? Ha KillerZone azt mondja, hogy vonjuk vissza vagy megvan legalább 2-3 ember, aki egyértelműen jelzi, hogy vétó, akkor benéztem, de kussolok, mert jogos. De így, hogy senki nem vétózott, neobarca és Bob megemlíteték, hogy érdekes (neobarca még tisztázta is, hogy nem vétózza), csak Te elutasítod, az egy kicsit böki a csőrömet, ha érted. :)

Volt itt már nem egy olyan trade, ami lement és másnap vagy két nappal rá lesérült az egyik játékos, csak ez nem derült ki, met vagy nem volt egyáltalán vétó, vagy még a 24 órát se érte el a várakozási idő... Ha most a Landry üzletet visszadobtad, akkor szerintem jogosan mondhatnám, hogy visszamenőleg az összes sérüléses/megszívós üzlet legyen visszacsinálva. Most a rendszer kiszabott velem a hosszabb várakozási idővel és akkor emiatt más az elbírálás. Ez az, amit nem értek. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 14:02:37

Bob! Küldtem egy ajánlatot. Ha azért cserélted Amare-t amiért gondolom, akkor ez a trade ötlet megérné neked. És Robinsontól is megszabadítanálak... :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 13:50:13

neobarca írta:
kanty írta:Team analyzer-re gondolsz? Mert az sokat nem számít. Engem a legelején kb. 155re becsült, most pedig 190 felett vagyok, de valahogy ez a hatalmas javulás a tabellán nem akar meglátszani. :P
Nem nem! Slither rakta be a kezdésnél valahova mindegyikünk csapatát és itt közzétette. Ott jöttem ki 3.-nak... 8)
Slither oda rakta be. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 13:30:51

kanty írta:Team analyzer-re gondolsz? Mert az sokat nem számít. Engem a legelején kb. 155re becsült, most pedig 190 felett vagyok, de valahogy ez a hatalmas javulás a tabellán nem akar meglátszani. :P
Nem nem! Slither rakta be a kezdésnél valahova mindegyikünk csapatát és itt közzétette. Ott jöttem ki 3.-nak... 8)

kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 13:23:16

neobarca írta: Nézz meg pl engem: 3.ként rangsorolta, próbálok össze vissza alkudozni, mégis 11. nél feljebb nem jutok...
Team analyzer-re gondolsz? Mert az sokat nem számít. Engem a legelején kb. 155re becsült, most pedig 190 felett vagyok, de valahogy ez a hatalmas javulás a tabellán nem akar meglátszani. :P
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 13:13:00

Nem is mondtam, hogy sérült. Lelki problémái vannak. Ezért sem játszott tegnap. Sajna sokszor egy haláleset jobban megviseli az embert mint egy sérülést. De én szorítok a legjobban, hogy ne így legyen mint Knicks szimpatizáns.

Sztem nincs baj a csapatoddal egyszerűen nem jönnek össze a dolgok.
Nézz meg pl engem: 3.ként rangsorolta, próbálok össze vissza alkudozni, mégis 11. nél feljebb nem jutok...

De úgy is az nevet aki a végén nevet. A remény hal meg utoljára... :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 13:06:56

Stoudamire nem sérült nem fog ő kihagyni meccseket!Vért izzadtam hogy lepasszoljam, vért izzadtam Rondoért, ha logikát keresel nem sok van!

Egyszerűen nem tudok rájönni mi a gond a csapattal, úgyhogy változtatni kell :D
Vannak kiemelkedően jó pattanózóim, kiemelkedően jó assitoló játékosaim, van 1-2 még pontot is dobni tudó, s csak blowout vereségek :lol:

Ha a mostani csapatomat nézem:
PG:Rondo top 3 irányító, Robinson jó kiegészítő ő is assitol párat s néha megszalad pontokban, Stuckey-t mindig is csíptem, idén csökkentek a statjai, meg mellette van Knight, de az irányítók közül abszolút a jó kategória!
SG:Hendersson óriási meglepetés idén remekül játszik, a gyengécske Bobcatsben, Reggie Williams igazi shooter, Hendersson helyett ő nyomja a Bobcatsben simán jó!
Sf:Gay,Deng kiemelkedő játékosok!
Magasak
Splitter abszolút jó idén, Duncan-t pihentetik kap lehetőséget bőven, Frye egy balfék de legalább dob 3asokat tegnap pl megszaladt neki 19 pont 9 pattanóval!Varejao évek óta dupla-duplás játékos, mostanában meg durvábbnál durvább statokat hoz, Pachulia meg kiegéstíőnek jó, Horford sérülésével 20-25 perceket kap!

Chandler,Davis,Martin nem játszik, Baron Davis-szel már a tököm ki van, most a válla sérült meg....másik kettő talál csapatot!

Nyilván mindenkiről a pozitívumokat emeltem ki, de ez egy igazán jó csapat, s mégis vereség-vereség hátán :lol: Kiegészítők közül is a jobbak vannak nálam, van 1-2 extraklasszis, van megbízhatóm, s mégis tabella hátsó fele...Na ez az amit nem értek, s változtatok rajta!
:lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 12:54:21

Bob! Érdekes cserét viszel végber kanty-val. Első ránézésre őrültség de én látom benne amit te is látsz... :lol:

Remélem lelkileg is rendben lesz Amare... Mint írtam most 1-2 meccsen nem fog játszani...

kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 12:46:31

Bob_Marley írta: szerk: kanty látom elfogadtat, STAT visszakerült hozzám, remélem emelkednek a számai ezért hoztam!
Rondoért meg óriási nagy kár, a liga talán legjobb irányítóját vesztettem el :cry: De Stoudamire jobb pattanózása kelleni fog!
Már elég régóta leakarom passzolni Amaret. Az egyik dolog, h nem szeretem, ezt még megtudnám neki bocsájtani, a másikat viszont kevésbé, vagyis, h idén elég gyenge.
Rondo pedig az egyik kedvencem, remélem, h elkapja a fonalat és hozza a pontokat, assistokat.

Most viszont így Calderontól szeretnék búcsút venni.
Cumbee láttam az ajánlatodat, sérült ember, nem igazán kell (leírtad, h kb. mikor épül fel és azt is, h még várhatunk). Próbálkozok én is egy-két helyen és még Nálad is szétnézek.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 12:45:19

Bocsánat-Bocsánat!
A Haws-Varejo cseréset nem láttam. Az utcsó nálam a 3guard VS. 2 guard+Varejos volt. Úgy már más lett volna a leányzó fekvése...

Kalap!

Lehet igazad lesz de azt tudd, Rondot én draftoltam. Pont azért mert tudtam, hogy jó cserealap és Bobnak biztosan kell majd. Más kérdés, hogy nem sikerült olyan jól a csere. De Rondo sérülése elött nálam volt és én többet vártam tőle akkor...

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.07. 12:40:55

Bob_Marley írta:Mindegy akkor már tényleg hagyjuk mára, majd holnap megint elkezdjük!

Kalap egyébként teljesen jól leírta, a legjobb emberemet adnám, meg már Varejaot is aki a liga egyik legjobb pattanózója, s kiderítitek, hogy rosszabb játékosok :shock: Lehet nem ugyanazt az NBA-t nézzük :lol: Nelson jobb mint Robinson, Rondo jobb mint Evans, Varejao jobb mint Holiday!Az én ovlasatomban!Ennél jobbat már ha megszakadok sem tudok ajánlani Nelsonért!

Odaadom még az összes draft picekemet :lol:
Jó, de ígérd meg, hogy ha végre megszerzed akkor elmondod, hogy mekkora összegű fogadást nyertél meg ezzel, hogy megérte mindenkit lepasszolnod egy Nelson-ért.:D

De ez most mi?? Első héten vért izzadtál, hogy lepasszold Stou-t. 2. héten vért izzadtál, hogy megszerezd Rondot. Most meg elcseréled a kettőt úgy, hogy Amare valszeg jó pár mecset ki fog hagyni és ha visszatér akkor sem lesz 100%-os? Amúgy nem a számokkal van bajom, meg a trade-el sincs semmi gáz, csak magyarázd már el, hogy mi a koncepciód pls.:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.02.07. 12:45:47-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 12:36:51

Mindegy akkor már tényleg hagyjuk mára, majd holnap megint elkezdjük!

Kalap egyébként teljesen jól leírta, a legjobb emberemet adnám, meg már Varejaot is aki a liga egyik legjobb pattanózója, s kiderítitek, hogy rosszabb játékosok :shock: Lehet nem ugyanazt az NBA-t nézzük :lol: Nelson jobb mint Robinson, Rondo jobb mint Evans, Varejao jobb mint Holiday!Az én ovlasatomban!Ennél jobbat már ha megszakadok sem tudok ajánlani Nelsonért!

Odaadom még az összes draft picekemet :lol:

szerk: kanty látom elfogadtat, STAT visszakerült hozzám, remélem emelkednek a számai ezért hoztam!
Rondoért meg óriási nagy kár, a liga talán legjobb irányítóját vesztettem el :cry: De Stoudamire jobb pattanózása kelleni fog!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 12:20:28

Bob_Marley írta:
neobarca írta:Úgy nézem te is észrevetted. Vagy nem azért vontad vissza őket? :lol:
Átalakítottam :lol:
Láttam! DE nekem a pontok fontosabbak mint a lepattanó... :lol:

Ha megnézned a statokat így még nagyobb a különbség mint az előző 2 esetben... A pontok a legfontosabbak számomra és a hozzájuk fűzódó statok. A lepattanókról már lemondtam... Varejo am nagyon jó mostanában. De mivel nem létkérdés az érkezése max egy Basst ér meg nekem...

Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.07. 12:18:22

neobarca írta:Nem vagy semmi Bob! Még a liblingedet is hajlandó lennél beáldozni Nelsonért... :lol: Mi a tökömet tudhat ez a fickó? :D
Az egyetlen bibi csak ott van, hogy Evans nem véletlenül került hozzám. Elsőszámú célpont volt, hosszú távra tervezek vele...
Na de nézzük:

Rondo-Robinson VS. Evans-Nelson (szintén a sérülések miatt éves átlagot nézve)

FGA: 19,7 VS. 23,2

FGM: 9 VS. 9,5

FG%: nagyon hasonló

FTA: 7,7 VS. 7,3

FTM: 5,2 VS. 5,7

FT%: nagyon hasonló

3PTA: 4 VS. 4,9

3PT%: nagyon hasonló

PTS: 24,5 VS. 25,9

REB: 7,3 VS. 7,4

AST: 14,2 VS. 10,6

ST: 2,7 VS. 2,2

BLK: 0,1 VS. 0,5

TO: ugyan annyi

Lássuk akkor összegezve: Te nyersz 7 statban, 4 stat hasonló vagy ugyan az, én nyerek 3 olyan statban amiben amúgy is jó vagyok.
Lehet én vagyok a hülye, de ez nekem kevés... :lol:

Update: Látom bevontad Stuckeyt és Holiday-t is... Úgy méginkább feléd dől a mérleg nyelve... Ha ne írjam le a 2 játékos közti különbséget a statokat nézve... :lol:
Ez szépen hangzik, de fogadok veled több ezer ft-ban akár most is nyugodtan, hogy Rondonak a mostani átlagainál sokkal jobb statjai lesznek az idény végén... A Celtics feljövőben van, vele együtt a sérülésből visszatérő Rajon is egyre jobb lesz... Te tudod, de ápr.-máj környékén majd térjünk vissza rá :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 12:15:58

neobarca írta:Úgy nézem te is észrevetted. Vagy nem azért vontad vissza őket? :lol:
Átalakítottam :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 12:15:22

Úgy nézem te is észrevetted. Vagy nem azért vontad vissza őket? :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 12:13:23

Ezek szerint én vagyok a hülye, hogy az All-Star legjobb játékosomat is beáldoznám már? :shock:
Assistokban te nyersz pontokban én, kicsik a különbségek, ezek szerint ez kevés ???? :?
Én ezt kiegyenlített cserének éreztem, s érzem így is!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 12:07:32

Nem vagy semmi Bob! Még a liblingedet is hajlandó lennél beáldozni Nelsonért... :lol: Mi a tökömet tudhat ez a fickó? :D
Az egyetlen bibi csak ott van, hogy Evans nem véletlenül került hozzám. Elsőszámú célpont volt, hosszú távra tervezek vele...
Na de nézzük:

Rondo-Robinson VS. Evans-Nelson (szintén a sérülések miatt éves átlagot nézve)

FGA: 19,7 VS. 23,2

FGM: 9 VS. 9,5

FG%: nagyon hasonló

FTA: 7,7 VS. 7,3

FTM: 5,2 VS. 5,7

FT%: nagyon hasonló

3PTA: 4 VS. 4,9

3PT%: nagyon hasonló

PTS: 24,5 VS. 25,9

REB: 7,3 VS. 7,4

AST: 14,2 VS. 10,6

ST: 2,7 VS. 2,2

BLK: 0,1 VS. 0,5

TO: ugyan annyi

Lássuk akkor összegezve: Te nyersz 7 statban, 4 stat hasonló vagy ugyan az, én nyerek 3 olyan statban amiben amúgy is jó vagyok.
Lehet én vagyok a hülye, de ez nekem kevés... :lol:

Update: Látom bevontad Stuckeyt és Holiday-t is... Úgy méginkább feléd dől a mérleg nyelve... Ha ne írjam le a 2 játékos közti különbséget a statokat nézve... :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 12:05:14

Ordog írta:Ezt a Varejao for Granger cserét remélem nem gondolta komoly, aki küldte...

Én tisztelem itt minden játékos társamat, ezért kérem, hogy ez fordítva is legyen meg és ne küldözgessen nekem senki ilyen csere ajánlatot... Vicc kategória :D
Hát ha vicc kategória, akkor küldtem még egyet!És én voltam aki küldte, ezek szerint Varejao majdnem 12 pattanója vicc kategória :shock:
Elmúlt 3 meccs 20 pont 20 pattanó majd 12 pont 15 pattanó, s végül 17 pont 17 pattanó!Jó tudni, hogy ez vicckategória :shock: :roll: :D
Kép
Kép
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.02.07. 11:53:07

Ezt a Varejao for Granger cserét remélem nem gondolta komoly, aki küldte...

Én tisztelem itt minden játékos társamat, ezért kérem, hogy ez fordítva is legyen meg és ne küldözgessen nekem senki ilyen csere ajánlatot... Vicc kategória :D
Válasz küldése