Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Áruló.Game90 írta: Nekem hetek óta nem sikerült megszereznem Amare-t, ezért Bob-bal megbeszéltem, hogy szerezze őt meg, aztán majd odaadom érte a fél csapatomat!
@kanty: régebben nem igazán akartál megválni Calderón-tólNekem viszont már nem kell, Bargnani nélkül nulla a csávó, kb. most Collison-t nem adnám oda érte, nemhogy Young-ot, aki az assistok és lepattanók kivételével mindenben veri a spanyolt.
@Slither: akkor ezzel a cserével nincs probléma?Game90 írta:Gallinari, ...1-2 hónap out.
Bővül a lista, Gallinari, KillerZone-nal és Melodama-val sem sikerült megegyezni, 1-2 hónap out.Game90 írta: Hmm, kezdem furcsán érezni magam... megakartam szerezni Bargnani-t, fcb0827 nem adta, lesérült x időre, megakartam szerezni Amare-t, kanty-val nem sikerült megegyeznünk, meghalt a tesója...![]()
Nekem hetek óta nem sikerült megszereznem Amare-t, ezért Bob-bal megbeszéltem, hogy szerezze őt meg, aztán majd odaadom érte a fél csapatomat!neobarca írta:Bob! Érdekes cserét viszel végber kanty-val. Első ránézésre őrültség de én látom benne amit te is látsz...![]()
Kb "jelentősen" csak lepattanót veszítenél minden másban nyernél. És fontos statokban. Főleg Amare megszerzésével együtt sztem ténylegesen erősödnél. Sztem korrekt ajánlat.Bob_Marley írta:Engem ez a csere nem igazán mozgatott meg!És nem azért cseréltem el Amare-t amit írtál, de nem rossz öt,etneobarca írta:Bob! Küldtem egy ajánlatot. Ha azért cserélted Amare-t amiért gondolom, akkor ez a trade ötlet megérné neked. És Robinsontól is megszabadítanálak...
Engem ez a csere nem igazán mozgatott meg!És nem azért cseréltem el Amare-t amit írtál, de nem rossz öt,etneobarca írta:Bob! Küldtem egy ajánlatot. Ha azért cserélted Amare-t amiért gondolom, akkor ez a trade ötlet megérné neked. És Robinsontól is megszabadítanálak...
Akkor sem volt ez fair. 2 nyomós okom van rá, hogy miért.Slither írta:Mi az hogy 2 nappal később? Vasárnap délben lett bejegyezve a csere, Landry meg aznap sérült meg. A trade úgy lett elfogadva hogy mindkét játékos egészséges, egy közel 1 hónapra lesérült játékosért tutti nem ment volna bele. A játékos addig a te játékosod amíg a rostán át nem megy.MichaaBee írta: Abszolút nem az én felelősségem, hogy Landry megsérült jóval azután, hogy a trade-et mindketten leszerveztük volna. Arról nem is beszélve, hogy KillerZone nem is szólt, hogy vétózná a trédet emiatt. Előzetesen pedig, mint mondtam, amikor elfogadtuk mind a ketten, akkor nem volt még szó sem sérülésről, 2 nappal később írták ki, hogy balhé van. Pár hete ez a tréd még a sérülése előtt lefutott volna.
Az hogy KillerZone nem szól, az nem jelent semmit, eddig is volt 2 elég kérdőjeles cseréje, Landry sérülésével meg tiszta lehúzás lett volna.
Amúgy most nézem, hogy vannak cserék amik egy nap után automatikusan elfogadásra kerülnek, pl. ez a Melo Ördög csere is átment most reggel, pedig hozzá se nyúltam, és régebben is láttam ilyeneket.
Slither oda rakta be.neobarca írta:Nem nem! Slither rakta be a kezdésnél valahova mindegyikünk csapatát és itt közzétette. Ott jöttem ki 3.-nak...kanty írta:Team analyzer-re gondolsz? Mert az sokat nem számít. Engem a legelején kb. 155re becsült, most pedig 190 felett vagyok, de valahogy ez a hatalmas javulás a tabellán nem akar meglátszani.
Nem nem! Slither rakta be a kezdésnél valahova mindegyikünk csapatát és itt közzétette. Ott jöttem ki 3.-nak...kanty írta:Team analyzer-re gondolsz? Mert az sokat nem számít. Engem a legelején kb. 155re becsült, most pedig 190 felett vagyok, de valahogy ez a hatalmas javulás a tabellán nem akar meglátszani.
Team analyzer-re gondolsz? Mert az sokat nem számít. Engem a legelején kb. 155re becsült, most pedig 190 felett vagyok, de valahogy ez a hatalmas javulás a tabellán nem akar meglátszani.neobarca írta: Nézz meg pl engem: 3.ként rangsorolta, próbálok össze vissza alkudozni, mégis 11. nél feljebb nem jutok...
Már elég régóta leakarom passzolni Amaret. Az egyik dolog, h nem szeretem, ezt még megtudnám neki bocsájtani, a másikat viszont kevésbé, vagyis, h idén elég gyenge.Bob_Marley írta: szerk: kanty látom elfogadtat, STAT visszakerült hozzám, remélem emelkednek a számai ezért hoztam!
Rondoért meg óriási nagy kár, a liga talán legjobb irányítóját vesztettem elDe Stoudamire jobb pattanózása kelleni fog!
Jó, de ígérd meg, hogy ha végre megszerzed akkor elmondod, hogy mekkora összegű fogadást nyertél meg ezzel, hogy megérte mindenkit lepasszolnod egy Nelson-ért.Bob_Marley írta:Mindegy akkor már tényleg hagyjuk mára, majd holnap megint elkezdjük!
Kalap egyébként teljesen jól leírta, a legjobb emberemet adnám, meg már Varejaot is aki a liga egyik legjobb pattanózója, s kiderítitek, hogy rosszabb játékosokLehet nem ugyanazt az NBA-t nézzük
Nelson jobb mint Robinson, Rondo jobb mint Evans, Varejao jobb mint Holiday!Az én ovlasatomban!Ennél jobbat már ha megszakadok sem tudok ajánlani Nelsonért!
Odaadom még az összes draft picekemet
Láttam! DE nekem a pontok fontosabbak mint a lepattanó...Bob_Marley írta:Átalakítottamneobarca írta:Úgy nézem te is észrevetted. Vagy nem azért vontad vissza őket?
Ez szépen hangzik, de fogadok veled több ezer ft-ban akár most is nyugodtan, hogy Rondonak a mostani átlagainál sokkal jobb statjai lesznek az idény végén... A Celtics feljövőben van, vele együtt a sérülésből visszatérő Rajon is egyre jobb lesz... Te tudod, de ápr.-máj környékén majd térjünk vissza ráneobarca írta:Nem vagy semmi Bob! Még a liblingedet is hajlandó lennél beáldozni Nelsonért...Mi a tökömet tudhat ez a fickó?
Az egyetlen bibi csak ott van, hogy Evans nem véletlenül került hozzám. Elsőszámú célpont volt, hosszú távra tervezek vele...
Na de nézzük:
Rondo-Robinson VS. Evans-Nelson (szintén a sérülések miatt éves átlagot nézve)
FGA: 19,7 VS. 23,2
FGM: 9 VS. 9,5
FG%: nagyon hasonló
FTA: 7,7 VS. 7,3
FTM: 5,2 VS. 5,7
FT%: nagyon hasonló
3PTA: 4 VS. 4,9
3PT%: nagyon hasonló
PTS: 24,5 VS. 25,9
REB: 7,3 VS. 7,4
AST: 14,2 VS. 10,6
ST: 2,7 VS. 2,2
BLK: 0,1 VS. 0,5
TO: ugyan annyi
Lássuk akkor összegezve: Te nyersz 7 statban, 4 stat hasonló vagy ugyan az, én nyerek 3 olyan statban amiben amúgy is jó vagyok.
Lehet én vagyok a hülye, de ez nekem kevés...
Update: Látom bevontad Stuckeyt és Holiday-t is... Úgy méginkább feléd dől a mérleg nyelve... Ha ne írjam le a 2 játékos közti különbséget a statokat nézve...
Átalakítottamneobarca írta:Úgy nézem te is észrevetted. Vagy nem azért vontad vissza őket?
Hát ha vicc kategória, akkor küldtem még egyet!És én voltam aki küldte, ezek szerint Varejao majdnem 12 pattanója vicc kategóriaOrdog írta:Ezt a Varejao for Granger cserét remélem nem gondolta komoly, aki küldte...
Én tisztelem itt minden játékos társamat, ezért kérem, hogy ez fordítva is legyen meg és ne küldözgessen nekem senki ilyen csere ajánlatot... Vicc kategória