Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 11:38:48

Bob_Marley írta:Igen cserefüggő vagyok :D
Inkább úgy mondanám, csűröm csavarom de nem tudok rájönni mi a gond a csapattal :?

Rondo elmúlt 2 meccsen a sérülése után
7 pont 5 pattanó 7 assist
5 pont 5 pattanó 14 assist!

csuklója volt sérült!Kihagyott 8 meccset, most játszik rendesen!
Értem.

Cumbee.

Irányító érdekel? Calderon? Pontokba jöjjön vissza, ami assistba elmegy. Ha Bobbal sikerül megegyezni, akkor a spanyolt elengedem.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 11:28:14

Igen cserefüggő vagyok :D
Inkább úgy mondanám, csűröm csavarom de nem tudok rájönni mi a gond a csapattal :?

Rondo elmúlt 2 meccsen a sérülése után
7 pont 5 pattanó 7 assist
5 pont 5 pattanó 14 assist!

csuklója volt sérült!Kihagyott 8 meccset, most játszik rendesen!
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.07. 11:18:36

Bob_Marley írta:
kanty írta:Bob ez a csereötlet véletlen volt vagy tényleg komolyan gondolod?
Fair leszek és megkérdem előtte. :)
Komolyan gondoltam, de köszi a fair kérdésedet így 1-1!
De komolyan gondolom!
Félre kell tenni az érzelmeket :lol:
Bob.:D:D
Tudom hihetetlen, ha nem jön közbe sérülés jövő héten nem tervezek cserét, s úgy összességében sem már, csak végső esetben, Ennél jobb csapatot nem hiszem, hogy összetudnék dobni Laughing Már csak az kellene, hogy mindenki szedje össze magát, s játsszon, s ne öltönyben nézzék a meccseket! Very Happy

Ismerős?:D Alig 36 órája és szerintem már 5 cserére tuti rápróbáltál. Cserefüggő!
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 11:15:55

Bob_Marley írta:
De komolyan gondolom!
Még gondolkodok rajta egy kicsit. Statok alapján Te jársz jobban, de én már előre tekintek és hosszútávon remélhetőleg megéri nekem is. Adj még pár órát és döntök. :)

szerk:

Rondo egészsége, h szuperál? Hallottam, h sérült volt, mi is volt konkrétan a gond?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 11:08:15

De komolyan gondolom!
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.07. 11:07:46

MichaaBee írta: Abszolút nem az én felelősségem, hogy Landry megsérült jóval azután, hogy a trade-et mindketten leszerveztük volna. Arról nem is beszélve, hogy KillerZone nem is szólt, hogy vétózná a trédet emiatt. Előzetesen pedig, mint mondtam, amikor elfogadtuk mind a ketten, akkor nem volt még szó sem sérülésről, 2 nappal később írták ki, hogy balhé van. Pár hete ez a tréd még a sérülése előtt lefutott volna.
Mi az hogy 2 nappal később? Vasárnap délben lett bejegyezve a csere, Landry meg aznap sérült meg. A trade úgy lett elfogadva hogy mindkét játékos egészséges, egy közel 1 hónapra lesérült játékosért tutti nem ment volna bele. A játékos addig a te játékosod amíg a rostán át nem megy.
Az hogy KillerZone nem szól, az nem jelent semmit, eddig is volt 2 elég kérdőjeles cseréje, Landry sérülésével meg tiszta lehúzás lett volna.

Amúgy most nézem, hogy vannak cserék amik egy nap után automatikusan elfogadásra kerülnek, pl. ez a Melo Ördög csere is átment most reggel, pedig hozzá se nyúltam, és régebben is láttam ilyeneket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.02.07. 11:13:09-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.07. 10:56:22

Bob ez a csereötlet véletlen volt vagy tényleg komolyan gondolod?
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 10:47:52

Bob_Marley írta:Eddig nem volt fontos a megtartása, sőt cserélted volna mindenféleképpen, ezért megint nem érzem helytállónak a nem létszügségletem a csere mondatot!
De majd holnap játszik, kíváncsi vagyok akkor mi lesz, egyre számomra gyengébb ajánlatot teszek érte, s így se.....!
Valld be, nekem nem akarod odaadni, pedig már 345 ajánlatot küldtem érte!:D
:lol: :lol: :lol: Ez jó! Neked nem akarom odaadni... :lol: :lol: :lol:
Igen, mert nagyon utállak! :lol: :lol: :wink:

Bob! Hidd el! Ha 1x megválok tőle, csak a tiéd lesz... :wink:
(hacsak valaki nem küld egy rendkívül előnyös ajánlatot)

Égetett 1 hete a csere, mert láttam még reális esélyét annak, hogy megfordítom a párharcot Verőce Celticcsel. Akkor szó nélkül elfogadtam volna, Neked is meg volt rá az esélyed, hogy így cselekedj. De nem tetted. Azóta ez tárgytalan, a mostani hetem meg idáig tűrhetően alakul.
Valóban ezt az ajánlatot már megtettem én is Neked. Akkor nem fogadtad el. Sőt a Stuckey-Robinson VS. Nelson-Holiday ajánlatomat sem amit tegnap aztán Te tettél meg. Ahogy változnak a dolgok Nálad is, úgy változhat nálam is. Nem?
De most kíváncsi vagyok Nelsonra. Idáig nem igen játszott amióta cseréltem. Érdekel mit mutat a dögledező Orlandóban...
Idáig szimpatikus... Ennyi a story. 1hete Neked nem tetszett az ajánlat, most nekem nem... Semmi személyeskedés... :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 10:19:05

Eddig nem volt fontos a megtartása, sőt cserélted volna mindenféleképpen, ezért megint nem érzem helytállónak a nem létszügségletem a csere mondatot!
De majd holnap játszik, kíváncsi vagyok akkor mi lesz, egyre számomra gyengébb ajánlatot teszek érte, s így se.....!
Valld be, nekem nem akarod odaadni, pedig már 345 ajánlatot küldtem érte!:D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 10:06:03

Bob_Marley írta:Mint írtam is, azért na mert volt egy jó meccse?
Linnek volt 2 olyan meccse amit Bryant produkál, s nem ugyanaz a 2 játékos!Lin-t néztem egyenlőre hero nightban játszik, senki nem figyel rá nem védekeznek rajta, s még a bravúr kosarai is esnek!Nelson meg egy jó meccs miatt megemelkedett???
Nem ezt írtam Bob, hanem, hogy ha ezt így folytatja abban az esetben. Mondjuk ha csak minden 2. meccsen így teljesít, én már azzal is beérem...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.07. 09:56:15

neobarca írta:Bob!

Nelson visszatért! 15pont 3reb !12! asist... :lol:
Ha ez így folytatódik, akkor megnövegszik az ára a kölöknek. :lol:

De a legnagyobb megérzés Knicks-esként Lin behúzása volt.
Előző meccsén: 25-5-7-2
Tegnap meg: 28-2-8-2

Rájáött végre D'Antoni, hogy a Dougles-Shump irányítás nem a legjobb. Csak azt sajnálom, hogy Melo megint megsérült. Szerencsére nem komoly...
Mint írtam is, azért na mert volt egy jó meccse?
Linnek volt 2 olyan meccse amit Bryant produkál, s nem ugyanaz a 2 játékos!Lin-t néztem egyenlőre hero nightban játszik, senki nem figyel rá nem védekeznek rajta, s még a bravúr kosarai is esnek!Nelson meg egy jó meccs miatt megemelkedett???
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.07. 09:27:13

neobarca írta:
Cumbee írta:Nem igazán tetszenek nekem ezek a semmiből előrángatott terminátoraid.:D
Nem véletlenül tettél Linre ajánlatot tegnap. Kb ő volt az első jó fogásom FA-ról. De ezt is csak annak köszönhetem, hogy Knickses vagyok.
Nem gondolnám, hogy a szezon végéig ő lesz az irányítónk, de amíg jól megy neki, sztem megkapja a bizalmat... :wink: 8)
Véletlenül senkiért sem teszek ajánlatot.;) Mondjuk az más kérdés, hogy sokkal jobban bejött, mint ahogy azt bárki is várta volna szerintem. Biztos voltam benne, hogy nem hozza az első meccsét, gondoltam ha a felét hozza már jó... Hát jobb lett. Egyébként ha csak minden 2. meccsén játszik így, akkor szerintem nem csak, hogy kezdő lesz, de elég szépen kapja majd a perceket, szal lehet, hogy végül rohadt jól jársz majd vele.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 09:22:14

Cumbee írta:Nem igazán tetszenek nekem ezek a semmiből előrángatott terminátoraid.:D
Nem véletlenül tettél Linre ajánlatot tegnap. Kb ő volt az első jó fogásom FA-ról. De ezt is csak annak köszönhetem, hogy Knickses vagyok.
Nem gondolnám, hogy a szezon végéig ő lesz az irányítónk, de amíg jól megy neki, sztem megkapja a bizalmat... :wink: 8)

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.07. 09:22:13

Kellene nekem egy 5+ körül assistoló srác. Akinek van ilyenje fölösleges, az jelentkezzen, lenne egy MarShon Brooks-om érte cserébe.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.07. 09:10:35

neobarca írta:Bob!

Rájáött végre D'Antoni, hogy a Dougles-Shump irányítás nem a legjobb. Csak azt sajnálom, hogy Melo megint megsérült. Szerencsére nem komoly...
Nem igazán tetszenek nekem ezek a semmiből előrángatott terminátoraid.:D
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 08:58:22

Bob!

neobarca
Director del Fútbol

2012.02.07. 08:44:49

Félreértés elkerülése végett, én nem vétóztam, egy szóval sem írtam ilyet. Szimplán megjegyeztem, amit Bob is, hogy ha már én állandóan piszkálva vagyok, akkor más trade-jeit is meg lehet nézni...

MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.07. 07:22:29

Nem igazán értem a vetoed trade-et Landry-nél.. Kezdjük ott, hogy nem én tettem meg az ajánlatot, én csak elfogadtam. És az elfogadást is egy nappal azelőtt tettem meg, hogy egyáltalán lesérült volna Landry, onnantól pedig már nem az én játékosom és nem értem a problémát. A szezon elején még várakozási idő nélkül vagy max 1 napos várakozási idővel mentek le a trédek, én meg most azért szívok, mert mostmár 3+ napot kell várni? :roll: Nem tartom ezt fairnak, főleg hogy a Gasolos cserébe is annak tudatában mentem bele, hogy Redick az enyém lesz... A szezon elején volt nem egy olyan tréd, ami már az elfogadás ELŐTT igazságtalan volt, mégis egyből átmehettek és nem volt következmény, akkor szerintem az egész szezonban legyünk már konzekvensek.

Úgyhogy ez így nem lesz jó, Slither kérlek gondold át. :wink: Abszolút nem az én felelősségem, hogy Landry megsérült jóval azután, hogy a trade-et mindketten leszerveztük volna. Arról nem is beszélve, hogy KillerZone nem is szólt, hogy vétózná a trédet emiatt. Előzetesen pedig, mint mondtam, amikor elfogadtuk mind a ketten, akkor nem volt még szó sem sérülésről, 2 nappal később írták ki, hogy balhé van. Pár hete ez a tréd még a sérülése előtt lefutott volna.

Egyébként épp Te mondtad: akkor vétózol trédet, hogyha a ligából 4 ember nem tartja fairnek. Ki volt az a 4? :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.06. 22:20:47

Bob_Marley írta:Viszont most néztem, hogy vannak pending trade-k, a Reddick-Landrynél nem zavarja az embert aki kapja, hogy kb 1 hónapra sérült Landry, s szombaton sérült meg :D
Mert akkor Henderssont is beletehetnénk valahogy és beszállnék 3iknak :D
Igen, azt én is néztem, és nem tartom korrekt cserénk pont emiatt...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.06. 22:04:45

Rondo :lol:

Viszont most néztem, hogy vannak pending trade-k, a Reddick-Landrynél nem zavarja az embert aki kapja, hogy kb 1 hónapra sérült Landry, s szombaton sérült meg :D
Mert akkor Henderssont is beletehetnénk valahogy és beszállnék 3iknak :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.06. 21:48:26

Bob_Marley írta:Kanty örülök, hogy megmosolyogtattalak az ajánlatommal :lol:

A vicce az hogy nem is akarom Stoudamire-t, de just for fun jelleggel elküldtem!Szerintem nem is volt gyenge, de az igaz ha ponterős emberekre van szükséged, azt nem nálam találod :lol:
Hát igen, a Te csapatodnak nem a pontok az erőssége. Esetleg, ha Rondot bedobod, akkor meggondolom. :lol: :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.06. 21:46:20

Kanty örülök, hogy megmosolyogtattalak az ajánlatommal :lol:

A vicce az hogy nem is akarom Stoudamire-t, de just for fun jelleggel elküldtem!Szerintem nem is volt gyenge, de az igaz ha ponterős emberekre van szükséged, azt nem nálam találod :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.06. 21:45:11

kanty írta:
neobarca írta:kanty!
Küldtem egy ajánlatot! Fontold meg kérlek.
Mo hozza amit tőle elvárok, csak valami nagyon jó ajánlatért engedném el. Nenét most cseréltem, nem áll szándékomban most tovább passzolni. :wink:
Nenére én nem tartok igényt csak kompenzálás miatt raktam be. Kukkantsd meg akkor a korrigáltat.

kanty
Llegenda del Barça

2012.02.06. 21:40:33

neobarca írta:kanty!
Küldtem egy ajánlatot! Fontold meg kérlek.
Mo hozza amit tőle elvárok, csak valami nagyon jó ajánlatért engedném el. Nenét most cseréltem, nem áll szándékomban most tovább passzolni. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.06. 21:33:58

Bob_Marley írta:neobarca én rájöttem a megoldásra :lol:
Nézzél körbe Messifannál, s 3as cserét csinálunk :D
A lényeg hozzám jön Nelson a többit kitaláljuk :D
Az a baj, hogy pont az a 3ember lenne érdekes számomra, akiket tiltólistára tett.

Viszont Jose Calderont ha megszerzed, cserébe mehet. Mondjuk nincs ő se valami nagy formában. 5.7 pont? Pfff... :(

Válasz küldése