Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Értem.Bob_Marley írta:Igen cserefüggő vagyok
Inkább úgy mondanám, csűröm csavarom de nem tudok rájönni mi a gond a csapattal![]()
Rondo elmúlt 2 meccsen a sérülése után
7 pont 5 pattanó 7 assist
5 pont 5 pattanó 14 assist!
csuklója volt sérült!Kihagyott 8 meccset, most játszik rendesen!
Bob.Bob_Marley írta:Komolyan gondoltam, de köszi a fair kérdésedet így 1-1!kanty írta:Bob ez a csereötlet véletlen volt vagy tényleg komolyan gondolod?
Fair leszek és megkérdem előtte.
De komolyan gondolom!
Félre kell tenni az érzelmeket
Tudom hihetetlen, ha nem jön közbe sérülés jövő héten nem tervezek cserét, s úgy összességében sem már, csak végső esetben, Ennél jobb csapatot nem hiszem, hogy összetudnék dobni Laughing Már csak az kellene, hogy mindenki szedje össze magát, s játsszon, s ne öltönyben nézzék a meccseket! Very Happy
Még gondolkodok rajta egy kicsit. Statok alapján Te jársz jobban, de én már előre tekintek és hosszútávon remélhetőleg megéri nekem is. Adj még pár órát és döntök.Bob_Marley írta:Komolyan gondoltam, de köszi a fair kérdésedet így 1-1!kanty írta:Bob ez a csereötlet véletlen volt vagy tényleg komolyan gondolod?
De komolyan gondolom!
Félre kell tenni az érzelmeket
Komolyan gondoltam, de köszi a fair kérdésedet így 1-1!kanty írta:Bob ez a csereötlet véletlen volt vagy tényleg komolyan gondolod?
Mi az hogy 2 nappal később? Vasárnap délben lett bejegyezve a csere, Landry meg aznap sérült meg. A trade úgy lett elfogadva hogy mindkét játékos egészséges, egy közel 1 hónapra lesérült játékosért tutti nem ment volna bele. A játékos addig a te játékosod amíg a rostán át nem megy.MichaaBee írta: Abszolút nem az én felelősségem, hogy Landry megsérült jóval azután, hogy a trade-et mindketten leszerveztük volna. Arról nem is beszélve, hogy KillerZone nem is szólt, hogy vétózná a trédet emiatt. Előzetesen pedig, mint mondtam, amikor elfogadtuk mind a ketten, akkor nem volt még szó sem sérülésről, 2 nappal később írták ki, hogy balhé van. Pár hete ez a tréd még a sérülése előtt lefutott volna.
Bob_Marley írta:Eddig nem volt fontos a megtartása, sőt cserélted volna mindenféleképpen, ezért megint nem érzem helytállónak a nem létszügségletem a csere mondatot!
De majd holnap játszik, kíváncsi vagyok akkor mi lesz, egyre számomra gyengébb ajánlatot teszek érte, s így se.....!
Valld be, nekem nem akarod odaadni, pedig már 345 ajánlatot küldtem érte!:D
Nem ezt írtam Bob, hanem, hogy ha ezt így folytatja abban az esetben. Mondjuk ha csak minden 2. meccsen így teljesít, én már azzal is beérem...Bob_Marley írta:Mint írtam is, azért na mert volt egy jó meccse?
Linnek volt 2 olyan meccse amit Bryant produkál, s nem ugyanaz a 2 játékos!Lin-t néztem egyenlőre hero nightban játszik, senki nem figyel rá nem védekeznek rajta, s még a bravúr kosarai is esnek!Nelson meg egy jó meccs miatt megemelkedett???
Mint írtam is, azért na mert volt egy jó meccse?neobarca írta:Bob!
Nelson visszatért! 15pont 3reb !12! asist...![]()
Ha ez így folytatódik, akkor megnövegszik az ára a kölöknek.![]()
De a legnagyobb megérzés Knicks-esként Lin behúzása volt.
Előző meccsén: 25-5-7-2
Tegnap meg: 28-2-8-2
Rájáött végre D'Antoni, hogy a Dougles-Shump irányítás nem a legjobb. Csak azt sajnálom, hogy Melo megint megsérült. Szerencsére nem komoly...
Véletlenül senkiért sem teszek ajánlatot.neobarca írta:Nem véletlenül tettél Linre ajánlatot tegnap. Kb ő volt az első jó fogásom FA-ról. De ezt is csak annak köszönhetem, hogy Knickses vagyok.Cumbee írta:Nem igazán tetszenek nekem ezek a semmiből előrángatott terminátoraid.
Nem gondolnám, hogy a szezon végéig ő lesz az irányítónk, de amíg jól megy neki, sztem megkapja a bizalmat...![]()
Nem véletlenül tettél Linre ajánlatot tegnap. Kb ő volt az első jó fogásom FA-ról. De ezt is csak annak köszönhetem, hogy Knickses vagyok.Cumbee írta:Nem igazán tetszenek nekem ezek a semmiből előrángatott terminátoraid.
Nem igazán tetszenek nekem ezek a semmiből előrángatott terminátoraid.neobarca írta:Bob!
Nelson visszatért! 15pont 3reb !12! asist...![]()
Ha ez így folytatódik, akkor megnövegszik az ára a kölöknek.![]()
De a legnagyobb megérzés Knicks-esként Lin behúzása volt.
Előző meccsén: 25-5-7-2
Tegnap meg: 28-2-8-2
Rájáött végre D'Antoni, hogy a Dougles-Shump irányítás nem a legjobb. Csak azt sajnálom, hogy Melo megint megsérült. Szerencsére nem komoly...
Igen, azt én is néztem, és nem tartom korrekt cserénk pont emiatt...Bob_Marley írta:Viszont most néztem, hogy vannak pending trade-k, a Reddick-Landrynél nem zavarja az embert aki kapja, hogy kb 1 hónapra sérült Landry, s szombaton sérült meg
Mert akkor Henderssont is beletehetnénk valahogy és beszállnék 3iknak
Hát igen, a Te csapatodnak nem a pontok az erőssége. Esetleg, ha Rondot bedobod, akkor meggondolom.Bob_Marley írta:Kanty örülök, hogy megmosolyogtattalak az ajánlatommal
A vicce az hogy nem is akarom Stoudamire-t, de just for fun jelleggel elküldtem!Szerintem nem is volt gyenge, de az igaz ha ponterős emberekre van szükséged, azt nem nálam találod
Nenére én nem tartok igényt csak kompenzálás miatt raktam be. Kukkantsd meg akkor a korrigáltat.kanty írta:Mo hozza amit tőle elvárok, csak valami nagyon jó ajánlatért engedném el. Nenét most cseréltem, nem áll szándékomban most tovább passzolni.neobarca írta:kanty!
Küldtem egy ajánlatot! Fontold meg kérlek.
Mo hozza amit tőle elvárok, csak valami nagyon jó ajánlatért engedném el. Nenét most cseréltem, nem áll szándékomban most tovább passzolni.neobarca írta:kanty!
Küldtem egy ajánlatot! Fontold meg kérlek.
Az a baj, hogy pont az a 3ember lenne érdekes számomra, akiket tiltólistára tett.Bob_Marley írta:neobarca én rájöttem a megoldásra
Nézzél körbe Messifannál, s 3as cserét csinálunk
A lényeg hozzám jön Nelson a többit kitaláljuk