Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 22:26:03

lijacska írta:Nagyon rosszul mértem fel az utolsó játéknapot. Egy játékost sem kellett volna nevezzek. Mindegy, valahol igazságosabb ez, mert ha nem lett volna Rondo egész héten sérült, az assistokat is biztosan elveszítem.

Kell valakinek Hickson?
Egy rebound-assist vagy rebound-pont csere érdekelne.

szerk: most nézzem a schedule-t. Miért hiányzik párharc a csapatok között?
Először is gratulálok, nem voltam ezen a héten nagy kihívás, van 1-2 statisztikai elem amiben elmondhatatlanul alulmaradtam!Pontok 639-383 pl nem tudom mi? :D
Robinson volt a 2ik legtöbb pontot dobóm a héten :mrgreen:
Stuckey viszont szépen termelt, s főleg a 22 kiharcolt büntetőből 21-et bevágott!Rá büszke vagyok :D Jövő héten Denggel, Gay-jel Rondoval már remélem megnehezítem Mezitlábas City dolgát!Tudom hihetetlen, ha nem jön közbe sérülés jövő héten nem tervezek cserét, s úgy összességében sem már, csak végső esetben, Ennél jobb csapatot nem hiszem, hogy összetudnék dobni :lol: Már csak az kellene, hogy mindenki szedje össze magát, s játsszon, s ne öltönyben nézzék a meccseket! :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.05. 22:21:10

lijacska írta: szerk: most nézzem a schedule-t. Miért hiányzik párharc a csapatok között?
Nem hiányzik, hanem kevesebb játékhét (max 21. hétig mehet) van mint ahány csapat, így sajnos nem játszik mindenki mindenkivel. Mivel későn kezdtük a dolgot, nem lehet már mit csinálni ellene. :(
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.02.05. 22:09:46

Slither írta:
Game90 írta: Kár, hogy 10 játékossal több játszott nálad ezen a héten, lehetett volna izgalmasabb is :) Grat!
Úgy néz ki megúsztad 12-2-vel. Allen nem játszott, Chalmers meg nem képes büntetővonalhoz jutni. :)

@Ördi: mi történt eddig tartott az aktivitásod? Tegnap is és ma is bennhagytál egy játékost a padon... :D
Mimimiimimimi????? Várjál már, akkor én nem értem hogy működik az a liga :shock: Akit a BN-n(Bench??) hagyok, annak nem számít bele a statisztikája az adott napra?? Ezt nem tudtam.....

Mondjuk mind1 is, mert ez a hét úgy ahogy van mehet a levesbe... Majd jövőhéten Gém ellen ;)
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.05. 22:09:34

Még mindig nincs meg az győzelmem. :roll: Úgy érzem a rájátszás utolsó helyére se érek oda. :(

Jövő héten kiesési rangadó fcb-vel. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balinteer 2012.02.05. 22:11:57-kor.
lijacska
Jugador del Barça

2012.02.05. 21:44:34

Nagyon rosszul mértem fel az utolsó játéknapot. Egy játékost sem kellett volna nevezzek. Mindegy, valahol igazságosabb ez, mert ha nem lett volna Rondo egész héten sérült, az assistokat is biztosan elveszítem.

Kell valakinek Hickson?
Egy rebound-assist vagy rebound-pont csere érdekelne.

szerk: most nézzem a schedule-t. Miért hiányzik párharc a csapatok között?
socio66

2012.02.05. 21:41:04

na csak megvan azért a győzelem,szerencsére a szabadügynök-piacról nemrég elhozott kleiza jó kis meccset játszott,így még javítani is tudtam a statisztikán. :)
négy meccsből már hármat nyertem,eddig jól alakulnak a dolgok,mondjuk a következő hetemhez nem fűzök nagy reményeket,de meglátjuk. :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.05. 21:32:08

Game90 írta: Kár, hogy 10 játékossal több játszott nálad ezen a héten, lehetett volna izgalmasabb is :) Grat!
Úgy néz ki megúsztad 12-2-vel. Allen nem játszott, Chalmers meg nem képes büntetővonalhoz jutni. :)

@Ördi: mi történt eddig tartott az aktivitásod? Tegnap is és ma is bennhagytál egy játékost a padon... :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.02.05. 21:24:01

fcbarca0827 írta:Ja és ne legyen lehetőleg 6 eladott labdám. :P
Áhh, 7:7 lesz. (Már, ha nem adja el Cole, vagy Miller a labdát még egyszer, mert akkor 7:8 oda.) :lol:

Sebaj, legyen bármi a vége, büszke vagyok a srácokra. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.05. 20:58:27

socio66 írta:
Bob_Marley írta: Cumbee-balinteer is elég szoros, meg kanty-socio is!
Ha már a saját csapatomért nem tudok izgulni, legalább ezek a parázs csaták érdekesek :D
ne is mondd,őszintén szólva nem tartottam annyira ettől a héttől,és ahogy alakult az állás,az is megnyugtató volt,csak aztán egyik nap ránéztem a konkrét statisztikákra és láttam,hogy közel sem olyan sima ez. :)
most kanty itt még trükközik a szabad ügynökökkel is,nekem már ilyenekhez nem volt erőm,inkább kiszurkolom a győzelmet. :)
Alapvetően az enyém sem ígérkezett izgalmasnak, mert kategóriákra lebontva a legtöbb helyen elég nagy volt a különbség. 9-6-al fordultunk mára, az volt a terv, hogy a TO-t bukom, a pontokat viszont nyerem, így 9-6-al is végzünk és minden [auto_cenzúra]. Erre még csak 3. negyed vége és DeRozan már 9 ponttal túldobta az átlagát. Tipikus.:D Mondjuk a 8-7 sem rossz így, hogy 3 emberrel kevesebbem volt a héten, csak hát na. Olyan közel az a +1 pont.:D
socio66

2012.02.05. 20:40:31

Bob_Marley írta: Cumbee-balinteer is elég szoros, meg kanty-socio is!
Ha már a saját csapatomért nem tudok izgulni, legalább ezek a parázs csaták érdekesek :D
ne is mondd,őszintén szólva nem tartottam annyira ettől a héttől,és ahogy alakult az állás,az is megnyugtató volt,csak aztán egyik nap ránéztem a konkrét statisztikákra és láttam,hogy közel sem olyan sima ez. :)
most kanty itt még trükközik a szabad ügynökökkel is,nekem már ilyenekhez nem volt erőm,inkább kiszurkolom a győzelmet. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 19:21:11

fcbarca0827 írta:Na a Boston-Memphis meccs már megy is. Ma este 4 játékosom játszik, míg a Mezítlábas Cityben egy sem.
Ha lesz még 1 3 pontos kísérletem és szereznek a jétékosaim 9 pattanót, akkor megfordítom az állást és nyerek végre egy hetet. [-o<

Azt az 1 darab 3 pontos kísérletet azért a Ray Allen, Mike Miller párostól elvárom. :mrgreen:

Szerk.: Ja és ne legyen lehetőleg 6 eladott labdám. :P
Allen tesz érte, csak nem talál :D

Cumbee-balinteer is elég szoros, meg kanty-socio is!

szerk: Ray-Ray 4pontos játékot is csinált :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.05. 18:26:27

Slither írta: Ezt a hetet is jól zárom, szépen megint kihozok egy 13-2-t (már csak 1 FTM kell, annyit csak összehoz 2 játékosom). És végre először nem kapok ki TO-ból. :D
Kár, hogy 10 játékossal több játszott nálad ezen a héten, lehetett volna izgalmasabb is :) Grat!

TO-t meg a Westbrook, Scola, West hármasnak köszönd :D

Gordon-t kitettem valamelyik nap, mert múlthéten írták, hogy még 3-6 hétig off, erre Jani behúzza őt. Nagy divat lett a sérült játékosokat behúzni :D

Amúgy nekem mindegy, hogy hogyan alakul jövőre a Fantasy, nekem csak az a fontos, hogy a draft időpontjában ráérjek :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.02.05. 18:18:09

Na a Boston-Memphis meccs már megy is. Ma este 4 játékosom játszik, míg a Mezítlábas Cityben egy sem.
Ha lesz még 1 3 pontos kísérletem és szereznek a jétékosaim 9 pattanót, akkor megfordítom az állást és nyerek végre egy hetet. [-o<

Azt az 1 darab 3 pontos kísérletet azért a Ray Allen, Mike Miller párostól elvárom. :mrgreen:

Szerk.: Ja és ne legyen lehetőleg 6 eladott labdám. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.02.05. 18:27:19-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.05. 17:35:12

Slither, keeper ligát illetően nem voltam akkor teljesen képben, azt hittem az egész keret marad. Így már nem hangzik rosszul, de inkább úgy kéne, hogy akkor ugyanazok a csapatok egy második ligában. Nem hiszem, hogy problémát jelentene akárkinek 2 csapat egyidejű menedzselése, én baseball-ban vagy 3-at szoktam és ott kétszer ennyi playert kell draftolni. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.05. 17:14:56

Cumbee írta:A nyertes draftol elsőnek, vagy (a te ötleted szerint) választja ki, hogy hanyadik helyen draftol-ban azért láttam fantáziát, hogy ez lehetne ilyen díjazás, az adott év díjazása a köv év draftsorendje lenne. Fordított esetben viszont tényleg semmi értelme nincs, mivel nincs mit kiegyenlíteni, így mi értelme az utolsót jutalmazni? Ez kb olyan, mintha az egyetemen a leggyengébb tanulmányi átlaggal rendelkezők kapnák az ösztöndíjat, mondván, hogy a jobbak úgyis okosabbak, ők könnyebben találhatnak munkát, nekik nem kell a pénz.
Egyébként a random az szerintem teljesen jó, nem is erőltetem ezt, csak nem értem, hogy az ellenkezőjének mi értelme van.
Mondom, hogy nem a díjazás a cél, hanem az erőviszonyok kiegyenlítése. A győzelem/jó helyezés a jutalmad, örülj annak. A gyengébbek segítése és a kiegyensúlyozott liga a cél. Akik idén jók azoknak egy apró helyzeti hátrány nem jelenthet gondot, nagyobb kihívással jobb a verseny.
De mindegy, majd idény végén megszavaztatjuk, aztán akiknek nem teszik annak a kimenetele, azok csinálhatnak egy másik ligát, senki sem senkit ideláncolni.

Keeper liga azt jelenti, hogy a kereted egy részét megtarthatod, és csak a többi játékos jön a draftról. Ez hosszútávon gondolkodóknak jobb, illetve sokkal valósághűbb lesz a dolog. Nagyobb taktikázások lehetséges, a fiatal feltörekvők a jövőre nézve nagyobb értékűek lehetnek. Egy gyengén teljesítő úgy cserélgethet, hogy a jövőbeli keretét elkezdheti alakítgatni...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 17:12:55

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Még vége sincs az idények és már a következőn agyalunk :D

Mindig elfeljtem, hogy salary nincsen, csak licitálás, balinteer küldtem amúgy egy ajánlatot, főleg látva hogy aktív voltál ma, majd valamit írjál :D
Persze, mert aki akarta az már rommá cserélgette magát és kezdenek elfogyni a lehetőségek az agyalásra.
Én már rommá cseréltem magam, de élvezem, egyszer csak lesz egy olyan hetem, amikor nem 3-4 sérülttel küzdök akik elég fontos láncszemek, s pontot is fog dobni valaki! :D
Talán tegnap volt először, hogy egy játékosom váratlanul sokat dobott, név szerint Robinson egy 20ast :D Mondjuk nekem a tegnapi nap elég jó lett, úgyhogy én reménykedek, hogy még idén legalább borsot tudok törni a ligaelsők orra alá, s elcsenni 1-2 kategóriát :lol:
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.05. 16:59:29

A keeper ligát abszolút nem támogatom. A draft a fantasy szezon csúcsa minden évben (számomra legalábbis). Illetve nem tartom jónak, hogy valaki egy elrontott/sikertelen/rossz időpontú draft miatt több szezonon keresztül szívjon.

A drafthelyek meg szerintem random legyenek, de abban még relatíve alkuképes vagyok, mert gyakorlatilag minden pozíciót egyenlőnek tartok, ha az ember jól ki tudja használni. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.05. 16:49:54

Bob_Marley írta:Még vége sincs az idények és már a következőn agyalunk :D

Mindig elfeljtem, hogy salary nincsen, csak licitálás, balinteer küldtem amúgy egy ajánlatot, főleg látva hogy aktív voltál ma, majd valamit írjál :D
Persze, mert aki akarta az már rommá cserélgette magát és kezdenek elfogyni a lehetőségek az agyalásra.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.05. 16:47:50

Slither írta:
Cumbee írta: Az azért nemtom megvan-e, hogy a fordított draftsorrend arra való, hogy a gyengébb csapatok erősödni tudjanak. Mi viszont nem visszük át a köv. szezonra a keretünket, szal nem lesz gyengébb, meg erősebb csapat, magyarán a fordított sorrend csak simán szivatás azoknak, akik idén jók voltak.
Nem is tudtam erről... :roll:
Nyilván az lenne a cél hogy az erőviszonyok kiegyenlítettebbek legyenek, így a gyengébbeknek kell jobb pozíciót adni. Ha szívatásként veszed hogy hátrébb kell a jól teljesítőknek választani, akkor nem lenne szívatás ugyanez a hátul végzőknek?
Amúgy meg ahogy MichaBee is írta, nem olyan jó dolog elől választani az első körben. Szóval a fordított draft helyek helyett lehet hogy olyat kellene, hogy a lehessen választani, hogy hányadik helyen akar draftolni az ember (gyengébbek választhatnak először).
A kérdés nyilván költői volt, csak nem értem a logikát abban, amit mondtok.
"hogy hányadik helyen akar draftolni az ember (gyengébbek választhatnak először)." köv. draftnál nem lesz olyan, hogy gyengébb, mivel játékosokat nem viszünk, így mindenki azonos feltételek mellett kezd. A nyertes draftol elsőnek, vagy (a te ötleted szerint) választja ki, hogy hanyadik helyen draftol-ban azért láttam fantáziát, hogy ez lehetne ilyen díjazás, az adott év díjazása a köv év draftsorendje lenne. Fordított esetben viszont tényleg semmi értelme nincs, mivel nincs mit kiegyenlíteni, így mi értelme az utolsót jutalmazni? Ez kb olyan, mintha az egyetemen a leggyengébb tanulmányi átlaggal rendelkezők kapnák az ösztöndíjat, mondván, hogy a jobbak úgyis okosabbak, ők könnyebben találhatnak munkát, nekik nem kell a pénz.
Egyébként a random az szerintem teljesen jó, nem is erőltetem ezt, csak nem értem, hogy az ellenkezőjének mi értelme van.
Slither írta:
Cumbee írta: A random sorrend lenne a legigazságosabb ha olyat lehet, csak mivel idén nem az volt, hanem a regisztrációnk sorrendjében draftoltunk, így gondoltam erre nincs lehetőség.
Nem tudom ezt honnan veszed... én 13. helyen választottam, pedig én regisztráltam először, Eazzy meg 1. pedig az utolsók között jelentkezett, szóval teljesen random volt.
Az lol, én teljesen abban a tudatban voltam eddig, hogy az alapján választottunk. Akkor ezek szerint nálam jött ki pont úgy, hogy oda dobott a random, ahol előtte is voltam és az tévesztett meg sry. Abban egyébként teljesen egyetértek veled is és MichaaBee-vel is, hogy ilyen magas létszámnál az elején lenni finoman szólva sem nagy előny. Én pl 16-os ligánál max 1/1-es szeretnél lenni, egyébként ha választhatnék akkor szerintem ilyen 8-9-10. hely környékére kérném magam.
Slither írta:
Bob_Marley írta: Remélhetőleg ez folyamatos kezdeményezés lesz, s jövőre meg azután is lesz liga, s akkor már jobban kialakul a rendszer, s lehetne nehezítéseket belevinni (waiver lista, salary cap, meg draft helyek)!
Amint már régebben írtam, nincsen salary capre lehetőség, max csinálhatunk egy aukciós draftot, ahol egy adott pénz keret alapján licitálhatsz a játékosokra.
Igazából jövőre már egy keeper ligát szeretnék indítani, erről majd szezon végén indítok egy szavazást.
Az aukciós draftot próbáltam, hát érdekes.:D Mondjuk az annyiban jobb, hogy ott gyakorlatilag teljesen lényegtelen a draft sorrend, de annak full más hangulata van és szerintem ahoz sokkal felkészültebbnek kell lenni. A keeper ligáról 1 pár szót tudnál mondani? Most így nem ugrik be, hogy hallottam-e már róla valamit és érdekelne, hogy mi is az.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 16:15:09

Még vége sincs az idények és már a következőn agyalunk :D

Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.05. 15:44:38

Cumbee írta: Az azért nemtom megvan-e, hogy a fordított draftsorrend arra való, hogy a gyengébb csapatok erősödni tudjanak. Mi viszont nem visszük át a köv. szezonra a keretünket, szal nem lesz gyengébb, meg erősebb csapat, magyarán a fordított sorrend csak simán szivatás azoknak, akik idén jók voltak.
Nem is tudtam erről... :roll:
Nyilván az lenne a cél hogy az erőviszonyok kiegyenlítettebbek legyenek, így a gyengébbeknek kell jobb pozíciót adni. Ha szívatásként veszed hogy hátrébb kell a jól teljesítőknek választani, akkor nem lenne szívatás ugyanez a hátul végzőknek?
Amúgy meg ahogy MichaBee is írta, nem olyan jó dolog elől választani az első körben. Szóval a fordított draft helyek helyett lehet hogy olyat kellene, hogy a lehessen választani, hogy hányadik helyen akar draftolni az ember (gyengébbek választhatnak először).
Cumbee írta: A random sorrend lenne a legigazságosabb ha olyat lehet, csak mivel idén nem az volt, hanem a regisztrációnk sorrendjében draftoltunk, így gondoltam erre nincs lehetőség.
Nem tudom ezt honnan veszed... én 13. helyen választottam, pedig én regisztráltam először, Eazzy meg 1. pedig az utolsók között jelentkezett, szóval teljesen random volt.
Bob_Marley írta: Remélhetőleg ez folyamatos kezdeményezés lesz, s jövőre meg azután is lesz liga, s akkor már jobban kialakul a rendszer, s lehetne nehezítéseket belevinni (waiver lista, salary cap, meg draft helyek)!
Amint már régebben írtam, nincsen salary capre lehetőség, max csinálhatunk egy aukciós draftot, ahol egy adott pénz keret alapján licitálhatsz a játékosokra.
Igazából jövőre már egy keeper ligát szeretnék indítani, erről majd szezon végén indítok egy szavazást.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.05. 15:25:56

De pont az lenne a lényeg, hogy ha valaki idén jó volt, akkor jövőre is ott az esélye, csak hátrébbről draftol!Abban mi a logika, hogy valaki mondjuk szerencsésen draftol, az jövőre megint elsők között választhat!Persze azt is ki kell használni, hogy elől van az ember!

Így pont hogy ha valakinek nem jön össze a dolog, sérülések, rossz forma stb, az játszhat a draft cetlikkel és előrébb cserélhet a draft pozícióban vagy ha úgy érzi van esély a PO-ra beáldoz egy 3ik 4ik körös cetlit!

Remélhetőleg ez folyamatos kezdeményezés lesz, s jövőre meg azután is lesz liga, s akkor már jobban kialakul a rendszer, s lehetne nehezítéseket belevinni (waiver lista, salary cap, meg draft helyek)!Akik meg idén jól szerepelnek azoknak nem elég jutalom, hogy nem azon kell "idegeskedjenek", hogy találjanak valakit aki legalább 1 meccs erejéig eléri a 20 pontot ?! :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.05. 15:06:54

Az azért nemtom megvan-e, hogy a fordított draftsorrend arra való, hogy a gyengébb csapatok erősödni tudjanak. Mi viszont nem visszük át a köv. szezonra a keretünket, szal nem lesz gyengébb, meg erősebb csapat, magyarán a fordított sorrend csak simán [auto_cenzúra] azoknak, akik idén jók voltak. A random sorrend lenne a legigazságosabb ha olyat lehet, csak mivel idén nem az volt, hanem a regisztrációnk sorrendjében draftoltunk, így gondoltam erre nincs lehetőség.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.05. 14:59:28

Vagy random draft sorrend lesz megint vagy úgy mint az NBA-ben (gyengébbek draftolnak elől), de semmiképpen sem lesz "megjutalmazva" az elől végzők a jó pozícióval.
Még csinálhatunk aukciós draftot is, és akkor mindenki egyenlő eséllyel indul.

Ezt a hetet is jól zárom, szépen megint kihozok egy 13-2-t (már csak 1 FTM kell, annyit csak összehoz 2 játékosom). És végre először nem kapok ki TO-ból. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.02.05. 15:31:36-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.05. 14:59:02

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Gondolom első 8 a PO???, nem mintha érintene, de a tényszerűség kedvéért kérdezem! :lol:

És a draft pozició meg jó lenne ha majd jövőre is folytatódik a liga, mert ha nem sikerülne bejutni a PO-ba (amire van esély :D) akkor lehetne tankolni jövőre! :lol: És a cetlikkel is lehetne játszani!
Ötletnek amúgy jó lenne, de az a baj, hogy jövőre tuti a fele társaság lecserélődik majd, de ha esetleg azok közül akik most játszanak, szinte mindenki folytatná majd, új jelentkezők akkor is lesznek majd, akiket nem lehet kihagyni.

Mondjuk én egy olyat el tudnék képzelni, hogy jövőre abban a sorrendben lenne a draft ahogy idén végzünk, az újak meg mennének az ideiek mögé 1 tanulóévre, így valamilyen szinten akkor meg lenne jutalmazva az idei jó teljesítmény. Az egyetlen gond ezzel szerintem csak az, hogy akik idén auto draftoltak és az miatt végeznek rosszabb helyen, azoknak jövőre is nehezebb lenne.(Bár lehet jövőre meg pont úgy jön ki, hogy annak kell auto draftolnia, aki idén jól szerepel végül) Amúgy egy ilyenhez mit szólnátok? Így akkor lenne tétje kicsit az idei évnek is és mégis csak igazságosabb, mint az idei draft sorrend volt. Akik idén nem tudtak itt lenni a drafton, azok számára mennyire lenne elfogadható?
Épp az az értelme a fordított sorrendű draftolásnak, hogy kiegyenlítettebb legyen a liga. Ha a most jók még elől is draftolhatnak jövőre, akkor az nem segít sokat az izgalmak fokozásán!
És ezt most nem azért mondom, mert hótt utolsó leszek a végére.
Válasz küldése