2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hagyd a francba a forma edzést, semmi szükség nincs a formára a 7. osztályba, majd a 4. oszt.ban.kabekabe írta:A forma után még semmire. De egy héten belül más lesz. Ti mit javasoltok:védés v góllövés?noodle77260 írta:Milyen edzésre álltál rá?kabekabe írta:Na ugyan az van van, mint tavaly volt: a csoportban van egy csapat aki idén esett ki és mindenkit megver. De mennyire! Ellenem eddig 0-10-re megy. Elég kömény, így(mint tavaly) tuti feljut.
Formát semmiképp .Az edzés a te döntésed kiválosztod a posztot és televeszed 17 éves megfelelő játékosokkal. Védésből jön a legtöbb pénz de eredményesség szempontjából a legrosszabb bár kezdőként szerintem ne azt tartsd szem előtt hanem az anyagi megerősödést.kabekabe írta:
A forma után még semmire. De egy héten belül más lesz. Ti mit javasoltok:védés v góllövés?
A forma után még semmire. De egy héten belül más lesz. Ti mit javasoltok:védés v góllövés?noodle77260 írta:Milyen edzésre álltál rá?kabekabe írta:Na ugyan az van van, mint tavaly volt: a csoportban van egy csapat aki idén esett ki és mindenkit megver. De mennyire! Ellenem eddig 0-10-re megy. Elég kömény, így(mint tavaly) tuti feljut.
kabekabe írta:Na ugyan az van van, mint tavaly volt: a csoportban van egy csapat aki idén esett ki és mindenkit megver. De mennyire! Ellenem eddig 0-10-re megy. Elég kömény, így(mint tavaly) tuti feljut.
2-2 lett a meccs,ez nem rossz,bár elfogadtam volna egy győzelmet. Most majd még erősítgetem a csapatot,mert van esélyem a bent maradásra,az előzetes várakozásaimmal ellentétben.bowlinggolyo írta:Ne parázz még messze a vége 2 meccsen nem megy el az egész szezonod.Ha nem jön össze ma akkor összejön a végén+még Olaf is velünk van és velünk lesz.socio66 írta:Sok szerencsét mindenkinek a mai játéknapra is!
Ami engem illet,ismét élet-halál meccset játszok a bentmaradásért.Ha ezt a meccset elvesztem,valószínűleg búcsút mondhatok a hatodosztálynak. Ha viszont nyerek,akkor felcsillan az esély a maradásra.
Még a hét elején beújítottam egy remek középpályással,remélem győzelemre vezeti a csapatot.
Ne parázz még messze a vége 2 meccsen nem megy el az egész szezonod.Ha nem jön össze ma akkor összejön a végén+még Olaf is velünk van és velünk lesz.socio66 írta:Sok szerencsét mindenkinek a mai játéknapra is!
Ami engem illet,ismét élet-halál meccset játszok a bentmaradásért.Ha ezt a meccset elvesztem,valószínűleg búcsút mondhatok a hatodosztálynak. Ha viszont nyerek,akkor felcsillan az esély a maradásra.
Még a hét elején beújítottam egy remek középpályással,remélem győzelemre vezeti a csapatot.