Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.03. 13:33:26

Én a héten zseniálisan nyomom :lol:
Henderssonról kiderült MRI után 2-4 hét off, persze FA-ra nem tudom kirakni mert beraboljátok :P :lol:

Így van 4 sérültem 2 még nem játszóm 8) :D
De azért csapatjuk, Barond Davis, Rondo, Deng jövő hétre már tuti jó lesz, K-Mart is lassan aláír, úgyhogy rettegjetek :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.03. 12:09:09

Eazzy írta:
socio66 írta:
Eazzy írta:socio! Na mi a helyzet az Ellis projekttel?
csekkold a trade-et. :)
Nem kaptam ajánlatot!

neo! Mégegyszer átnéztem, de végülis nem tetszik a dolog, úgyhogy reject. Főleg, hogy Wall kell az Ellis trade-hez.
Rendben! Legalább jutottunk valamire... :D
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.03. 12:07:59

socio66 írta:
Nem kaptam ajánlatot!

neo! Mégegyszer átnéztem, de végülis nem tetszik a dolog, úgyhogy reject. Főleg, hogy Wall kell az Ellis trade-hez.

Úristen...a Macik kőbrutálisan szétaláznak...hihetetlen, hogy két hét alatt az első helyről kapok egy ilyen alázást...jó oké, nála játszottak a legjobbjai, meg vagy 8-an, nálam meg kb a két legrosszabban játszott csak...igazságtalan egy játék ez :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eazzy 2012.02.03. 12:09:46-kor.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.03. 12:01:06

neobarca írta:
Cumbee írta:Ridnour-t (12.0 2.1 3.8 1.1 0.2) és Duncan-t (13.7 7.5 2.7 0.6 1.1) hasonló képességű játékosokra cserélném. Leginkább olyanok érdekelnének, akik olyan csapatban játszanak, amilyenből még nincs játékosom. Másik lehetőség, ha valakinek van használhatatlannak ítélt játékosa, akkor nekem az is megfelel, hogy csomagban gondolkodva adja azt és egy jó játékost, ezért a 2 emberért.
Rajtuk kívül Nene és Miller van még egy csapatból, ha valaki úgy érzi, hogy tudna értük egy jó ajánlattal kopogtatni, akkor róluk is beszélhetünk, de esetükben tényleg fontos, hogy a kulcs statokban ne gyengüljek.
Nézd meg az ajánlatomat... Sztem ennél jobbat nem sűrűn fogsz kapni...
Láttam! Nem volt rossz amúgy, de végük fogadtam el. Leírtam, hogy miért. Küldtem vissza egyet, de ez sem sikerült túl jól. Vagyis szerintem nem lenne rossz, csak FGA-ban szálnál el valamiért nagyon. Még sakkozgatok, hogy hogyan is kellene összerakni, próbálok keresni valami olyat, ami kb megtartaná azokat az arányokat, csak csökkenne az FGA-ban található különbség.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.03. 11:24:32

Cumbee írta:Ridnour-t (12.0 2.1 3.8 1.1 0.2) és Duncan-t (13.7 7.5 2.7 0.6 1.1) hasonló képességű játékosokra cserélném. Leginkább olyanok érdekelnének, akik olyan csapatban játszanak, amilyenből még nincs játékosom. Másik lehetőség, ha valakinek van használhatatlannak ítélt játékosa, akkor nekem az is megfelel, hogy csomagban gondolkodva adja azt és egy jó játékost, ezért a 2 emberért.
Rajtuk kívül Nene és Miller van még egy csapatból, ha valaki úgy érzi, hogy tudna értük egy jó ajánlattal kopogtatni, akkor róluk is beszélhetünk, de esetükben tényleg fontos, hogy a kulcs statokban ne gyengüljek.
Nézd meg az ajánlatomat... Sztem ennél jobbat nem sűrűn fogsz kapni...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.03. 10:54:00

Eazzy! Mostmár valami legyen mert lassan 1 hete kotlunk a cserén... :lol:

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.03. 09:55:47

Ridnour-t (12.0 2.1 3.8 1.1 0.2) és Duncan-t (13.7 7.5 2.7 0.6 1.1) hasonló képességű játékosokra cserélném. Leginkább olyanok érdekelnének, akik olyan csapatban játszanak, amilyenből még nincs játékosom. Másik lehetőség, ha valakinek van használhatatlannak ítélt játékosa, akkor nekem az is megfelel, hogy csomagban gondolkodva adja azt és egy jó játékost, ezért a 2 emberért.
PCsabi
aka Game90

2012.02.02. 23:17:05

Slither írta:
Game90 írta:
@Slither: idáig izgalmasnak tűnt a párharcunk, de ma nálam 2, nálad pedig 8 játékos játszik :?
Hét első felében általában szorosak a párharcaim, ilyenkor szoktam megindulni. :D
A többlet embereket pedig csak az állandó FA igazolásaimnak köszönthetem. :P
Már alapból 8-9 játékossal több játszik nálad ezen a héten, így azért elég nehéz nyerni. De nem panaszkodok, az elsőtől nem szégyen kikapni :)
neobarca írta:Game! Én mindig szezonátlagot nézek... Ott nem ennyire egyértelmű a dolog...
Am meg csak ellenajánlat volt... :)
Szezonátlagban: FGA -3, FGM -1, FTA -4,5, FTM -3,5, pont -6,5, lepattanó -1,5, assist -1,5. Szóval így is csak TO-ban nyerek 2,5-öt.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
socio66

2012.02.02. 22:57:27

neobarca
Director del Fútbol

2012.02.02. 20:56:03

Ugyan srácok! Mit siránkoztok? Még csak most kezdődött a szezon. És a cél nem az első hely hanem a PO-ba kerülés... :lol:

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.02. 20:20:20

Nekem is totál elment a heti cucc, ma nálam vagy ketten ha játszanak...katasztrofális hetem van...elég offos lassan nekem a szezon :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.02. 20:15:27

Game90 írta:
@Slither: idáig izgalmasnak tűnt a párharcunk, de ma nálam 2, nálad pedig 8 játékos játszik :?
Hét első felében általában szorosak a párharcaim, ilyenkor szoktam megindulni. :D
A többlet embereket pedig csak az állandó FA igazolásaimnak köszönthetem. :P
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.02. 20:04:10

socio! Na mi a helyzet az Ellis projekttel?
socio66

2012.02.02. 18:41:31

MichaaBee írta: @socio: CP3-ért ki kellene? (Nálam még nem volt. :D )
esélyes,hogy ő mozdíthatatlan lesz nálam,mert két olyan 'extra' kategóriában hoz pluszt,amikben eddig gyenge voltam.
amellett hogy egyébként is rendben van a srác statisztikailag,és az egyik személyes kedvencem. :)

Bob_Marley írta: Amúgy Ibaka tegnap 11 pattanó mellé 10 blokk már Shawn Bradley féle stat :lol:
hát igen,nem véletlenül nincs szívem megválni tőle. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.02. 18:12:01

Game! Én mindig szezonátlagot nézek... Ott nem ennyire egyértelmű a dolog...
Am meg csak ellenajánlat volt... :)

kanty
Llegenda del Barça

2012.02.02. 17:39:41

Game90 írta: kanty! Nem érdekelne titeket egy hármas csere? Nekem csak az a lényeg, hogy adjam Scolát, kapjam Amarét, többit gondoljátok ki :D
DE. Kapod Amaret és Caldeornt én Scolat, Wesrbrookot plusz még valakit, gondold ki.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.02.02. 17:30:25

fcbarca0827 írta:Game90! Megkaptam az ajánlatodat, de azért mondok nemet rá, mert 3 pontosokban, még elég szoros a meccs és ahhoz, hogy esetleg ott jobb legyek, kell Ray Allen. (Ráadásul a pontoknál is szoros a meccs, szóval, ha megfordítanám a 3 pontos statisztikákat, akkor lehet, hogy azáltalál a pontok is fordulnának. :D )
Jó persze, úgyse fogom, mert, már nincs Ben Gordon se, Bargnanit meg már írtam. :D Nála meg Kobe mindent elintéz. :lol:

Esetleg egy: DeJuan Blair, Norris Cole - Luis Scola, legrosszabb játékosod? :lol: Vagy ez nagyon egyenlőtlen? :mrgreen: (Mármint, hogy neked nem érné meg.)
Értem :) És ha nem sikerül elcserélnem Scolát, akkor jövőhéten érdekelne egy Scola for Allen csere?

@Cumbee: Collison-t csak Scolával együtt cserélném el.

@Melo: küldted a Bass, Jrue for Westbrook, Gooden ajánlatot, írtad, hogy valamiben te, valamiben én nyernék. Az én szemszögemből, az utolsó 14 napot nézve: FGM -6, FGA -3,5, FTA -7, FTM -6, tripla -1, pont -13, lepattanó -1,5, assist -2, steal -2. Egyedül TO-ban nyernék kemény 4 egységet. Szóval ebben a cserében max. te nyernél, rohadt nagyot :D

Bob, kanty! Nem érdekelne titeket egy hármas csere? Nekem csak az a lényeg, hogy adjam Scolát, kapjam Amarét, többit gondoljátok ki :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.02.02. 16:34:14

AST-ban és ST-ben erős PG-t keresnék elsősorban, de C-t is meglesnék adott esetben. :)

@socio: CP3-ért ki kellene? (Nálam még nem volt. :D )
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.02. 14:54:20

Na ezt nem néztem, Hendersson megint megsérült tegnap játszott pedig :shock: Azt gondoltam a kis kereszt azért van, mert fájt a háta, de megint lejött, mea culpa ezt nem vettem észre :?

szerk: mondjuk nem annyira komoly ha minden igaz, s olvasom

Gerald Henderson, CHA- Hamstring, Day-to-day és köve meccsen szombaton játszik :wink:

Amúgy Ibaka tegnap 11 pattanó mellé 10 blokk már Shawn Bradley féle stat :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.02. 14:42:15

Bob! :lol: Csíplek eskü! Szal a lényeg. Szabadulni akarok a sérültektól mint pl Nelson. Erre az ajánlatodban szintén van egy sérült. Tehát a sérült arányom stagnál... :lol:

Úgy döntöttem, hogy a hétre a seggemen maradok. Még megvárom a folyamatban lévő ajánlatokat de ha semmi nem jön össze akkor a hétre befejeztem. Csak fogadok, küldeni nem fogok... 8)

Viszont kérem a következő managereket, hogy reagáljanak még ma.

Game! Az ajánlatod finoman szólva is egyoldalú volt. Kb. mindenben vesztettem volna főleg hosszútávon. Küldtem egy ellenajánlatot. Nézd meg a formákat és gondold meg. Sztem elfogadható.

Cumbee! Ezt annó még te hoztad fel. Akkor nagyon óckodtam, de a jelenlegi ([auto_cenzúra]) helyzetemben elfogadnám. Ha áll még akkor hajrá!

NBAiley! Nézd meg és olvasd el légyszíves a megható levelemet. Hátha... Sztem ha van türelmed akkor megtérülne jóságod. Ha nem akkor reject...

És végül de nem utolsó sorban: Eazzy! Jó lenne ha döntenél már, mert napok óta húzzuk halasszuk. Megmondom őszintén picit elbizonytalanodtam a cserét illetüen. S Jackson iszonyatosan visszaesett és így nagyon nem tetszik a dolog. Valaki am nem tudja mi lett vele? Mert ha hozná a statokat csak akkor lenne korrekt üzlet... Minden esetre ha ma nem döntessz, visszavonom az ajánlatot. És ezt veheted fenyegetésnek... :lol: :lol: :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.02. 14:10:35

neobarca írta:
Bob_Marley írta:no offense, csak nem értem az "igazolási" politikádat, s többen nem értjük nem hiába voltál necces cserékben eddig benne:lol:
Nyugi, én sem mindig igazodom ki magamon. Mindig erősíteni akarok valamit, de közben gyengülök... Tudo ez így van de akkor is... :lol:

Na megváromakkor a gyerek felépülését és kíváncsi leszek rá. Ezen már nem mólik semmi.

Am meg 2 "necces" cserében voltam benne. Az egyik pont veled, amiben te is beismerted, hogy te jártál jobban.
A másik balniteer-rel ami ha megnézzük az azóta hozott statokat, nem annyira egyértelműen egyoldalú... Fóleg amióta CP3 újra állatkodik...

Mindenki próbál úgy cserélni, hogy jól járjon. Ez van amikor összejön, van amikor nem. Azért voltak itt bóven érdekes cserék. Én mindig próbálok nagyjából hasonlóakat választani. Sajna nem mindig jön össze... Küldök és kapok is irreális dolgokat.
A tiéddel is csak az volt a bajom, amit leírtam 20X. Nem szeretnék sérülteket. De te csak azért is erülteted... :D ez a bajom, hogy már nem tudok rájuk várni... Akinek nincs vagy van 1 annak meg tök mind1. Hosszó távú befektetés. Én is ezt tenném, ha nem lennének sérültjeim és a csapatom 70%nem fakezú lenne... :lol:
Ezt kikérem magamnak :lol:, a mi cserénkben mindenki rosszul járt Rondo 2 hete sérült, te meg azelőtt cserélted el Pault-t hogy felépült volna!Megnéztem 14-én csréltünk Rondo 18-a óta nem játszik :)
Jól jártam vele :lol: Salmons-Young nem egy kategória, De Paul is ha összképet nézzük többet tud hozzátenni egy fantasyban mint mondjuk az életben!Rondo pl 3as kilőve büntetőzés 60% stb....És akkor hangsúlyozom nem is játszik :lol:

Túltárgyaltuk viszont ezt a mondatot nem értem! :)
A tiéddel is csak az volt a bajom, amit leírtam 20X. Nem szeretnék sérülteket. De te csak azért is erülteted... :D ez a bajom, hogy már nem tudok rájuk várni..Vagy rossz a szövegértésem, de azt írod te nem szeretnél sérülteket, ami logikus, viszont ezek szerint én erőltettem, hogy márpedig neked sérült játékosaid legyenek :lol:Miközben én elvinném az egyik sérültet!De te nem tudsz rájuk várni mint írod, de rossz hogy sérült!Na akkor mi van???? :mrgreen: Oké gondolom mindenki örülne ha 14 All-Starja lenne aki egészséges, de maga ezt a levezetést én paradoxnak éreztem!:lol:
De mint írtam túltárgyaltuk majd jövő héten támadok Nelsonért! :P :lol:

Remélem jobban visszaesik, s kevesebb ellenértékért ellehet hozni :P :lol:
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.02.02. 13:51:31

neobarca írta: Erről jut eszembe! Paul ismét új gazdihoz vándorol... Már szinte mindenkinél járt nem? Szegény nem találja a helyét... :lol: :lol: :lol:
hát nálam szerintem megtalálta. :)
egyébként majd örülnék ha véglegesítenék ma,mert fontos lenne a játéka.
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.02. 13:33:34

Bob_Marley írta:no offense, csak nem értem az "igazolási" politikádat, s többen nem értjük nem hiába voltál necces cserékben eddig benne:lol:
Nyugi, én sem mindig igazodom ki magamon. Mindig erősíteni akarok valamit, de közben gyengülök... Tudo ez így van de akkor is... :lol:

Na megváromakkor a gyerek felépülését és kíváncsi leszek rá. Ezen már nem mólik semmi.

Am meg 2 "necces" cserében voltam benne. Az egyik pont veled, amiben te is beismerted, hogy te jártál jobban.
A másik balniteer-rel ami ha megnézzük az azóta hozott statokat, nem annyira egyértelműen egyoldalú... Fóleg amióta CP3 újra állatkodik...

Mindenki próbál úgy cserélni, hogy jól járjon. Ez van amikor összejön, van amikor nem. Azért voltak itt bóven érdekes cserék. Én mindig próbálok nagyjából hasonlóakat választani. Sajna nem mindig jön össze... Küldök és kapok is irreális dolgokat.
A tiéddel is csak az volt a bajom, amit leírtam 20X. Nem szeretnék sérülteket. De te csak azért is erülteted... :D ez a bajom, hogy már nem tudok rájuk várni... Akinek nincs vagy van 1 annak meg tök mind1. Hosszó távú befektetés. Én is ezt tenném, ha nem lennének sérültjeim és a csapatom 70%nem fakezú lenne... :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.02. 12:50:07

Mindegy hagyjuk, igazából a gondolatmenetedet nem értem (nem vagyok Freud :lol:)!Írod cserélnéd Nelsont vagy Hawest, mert sérültek, erre jön egy idióta lsd én, aki még be is fogadná Nelsont, mert hisz benne, s általad is említett nem inkorrekt ajánlatot tesz érte!Majd azt mondod ez mégse jó, inkább adjak egy egészséges Robinsont érte :lol:Na én erre írtam, hogy realitás!

Most csúnyán megfogalmazva ha kell neked és bízol benne, akkor "ne sírjon a szád", hogy sérült!:lol:Mert hogy nem játszik ezen a héten, mindenkit fel lehetne sorolni, hogy milyen problémákkal küzd, s nem Nelson kaliberű dobok 5 pontot 5 assist mellé emberek sérültek!Hadd ne soroljam végig a Horford,Bargani,Gordon,Bogut,Randolph.... sormintát!:lol:Illetve írtad pontok kellenek, azt küldtem nem volt jó, hát igazodjon már ki az ember :lol:

Én feladtam a "Nelson" hadjáratot az utolsónál jobb ajánlatot nem tudok érte tenni :) Majd jövő héten találkozunk :)

kíváncsiságból csinálj te egy pakkot amiben Nelson nem egyedül szerepel, kíváncsi vagyok mire értékeled őt!

no offense, csak nem értem az "igazolási" politikádat, s többen nem értjük nem hiába voltál necces cserékben eddig benne
:lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.02. 12:33:27

Bob! Hozzátenném az irreális nem rád értettem... 8)

Válasz küldése