Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Rendben! Legalább jutottunk valamire...Eazzy írta:Nem kaptam ajánlatot!socio66 írta:csekkold a trade-et.Eazzy írta:socio! Na mi a helyzet az Ellis projekttel?
neo! Mégegyszer átnéztem, de végülis nem tetszik a dolog, úgyhogy reject. Főleg, hogy Wall kell az Ellis trade-hez.
Nem kaptam ajánlatot!socio66 írta:csekkold a trade-et.Eazzy írta:socio! Na mi a helyzet az Ellis projekttel?
Láttam! Nem volt rossz amúgy, de végük fogadtam el. Leírtam, hogy miért. Küldtem vissza egyet, de ez sem sikerült túl jól. Vagyis szerintem nem lenne rossz, csak FGA-ban szálnál el valamiért nagyon. Még sakkozgatok, hogy hogyan is kellene összerakni, próbálok keresni valami olyat, ami kb megtartaná azokat az arányokat, csak csökkenne az FGA-ban található különbség.neobarca írta:Nézd meg az ajánlatomat... Sztem ennél jobbat nem sűrűn fogsz kapni...Cumbee írta:Ridnour-t (12.0 2.1 3.8 1.1 0.2) és Duncan-t (13.7 7.5 2.7 0.6 1.1) hasonló képességű játékosokra cserélném. Leginkább olyanok érdekelnének, akik olyan csapatban játszanak, amilyenből még nincs játékosom. Másik lehetőség, ha valakinek van használhatatlannak ítélt játékosa, akkor nekem az is megfelel, hogy csomagban gondolkodva adja azt és egy jó játékost, ezért a 2 emberért.
Rajtuk kívül Nene és Miller van még egy csapatból, ha valaki úgy érzi, hogy tudna értük egy jó ajánlattal kopogtatni, akkor róluk is beszélhetünk, de esetükben tényleg fontos, hogy a kulcs statokban ne gyengüljek.
Nézd meg az ajánlatomat... Sztem ennél jobbat nem sűrűn fogsz kapni...Cumbee írta:Ridnour-t (12.0 2.1 3.8 1.1 0.2) és Duncan-t (13.7 7.5 2.7 0.6 1.1) hasonló képességű játékosokra cserélném. Leginkább olyanok érdekelnének, akik olyan csapatban játszanak, amilyenből még nincs játékosom. Másik lehetőség, ha valakinek van használhatatlannak ítélt játékosa, akkor nekem az is megfelel, hogy csomagban gondolkodva adja azt és egy jó játékost, ezért a 2 emberért.
Rajtuk kívül Nene és Miller van még egy csapatból, ha valaki úgy érzi, hogy tudna értük egy jó ajánlattal kopogtatni, akkor róluk is beszélhetünk, de esetükben tényleg fontos, hogy a kulcs statokban ne gyengüljek.
Már alapból 8-9 játékossal több játszik nálad ezen a héten, így azért elég nehéz nyerni. De nem panaszkodok, az elsőtől nem szégyen kikapniSlither írta:Hét első felében általában szorosak a párharcaim, ilyenkor szoktam megindulni.Game90 írta:
@Slither: idáig izgalmasnak tűnt a párharcunk, de ma nálam 2, nálad pedig 8 játékos játszik![]()
![]()
A többlet embereket pedig csak az állandó FA igazolásaimnak köszönthetem.
Szezonátlagban: FGA -3, FGM -1, FTA -4,5, FTM -3,5, pont -6,5, lepattanó -1,5, assist -1,5. Szóval így is csak TO-ban nyerek 2,5-öt.neobarca írta:Game! Én mindig szezonátlagot nézek... Ott nem ennyire egyértelmű a dolog...
Am meg csak ellenajánlat volt...
csekkold a trade-et.Eazzy írta:socio! Na mi a helyzet az Ellis projekttel?
Hét első felében általában szorosak a párharcaim, ilyenkor szoktam megindulni.Game90 írta:
@Slither: idáig izgalmasnak tűnt a párharcunk, de ma nálam 2, nálad pedig 8 játékos játszik![]()
esélyes,hogy ő mozdíthatatlan lesz nálam,mert két olyan 'extra' kategóriában hoz pluszt,amikben eddig gyenge voltam.MichaaBee írta: @socio: CP3-ért ki kellene? (Nálam még nem volt.)
hát igen,nem véletlenül nincs szívem megválni tőle.Bob_Marley írta: Amúgy Ibaka tegnap 11 pattanó mellé 10 blokk már Shawn Bradley féle stat
DE. Kapod Amaret és Caldeornt én Scolat, Wesrbrookot plusz még valakit, gondold ki.Game90 írta: kanty! Nem érdekelne titeket egy hármas csere? Nekem csak az a lényeg, hogy adjam Scolát, kapjam Amarét, többit gondoljátok ki
Értemfcbarca0827 írta:Game90! Megkaptam az ajánlatodat, de azért mondok nemet rá, mert 3 pontosokban, még elég szoros a meccs és ahhoz, hogy esetleg ott jobb legyek, kell Ray Allen. (Ráadásul a pontoknál is szoros a meccs, szóval, ha megfordítanám a 3 pontos statisztikákat, akkor lehet, hogy azáltalál a pontok is fordulnának.)
Jó persze, úgyse fogom, mert, már nincs Ben Gordon se, Bargnanit meg már írtam.Nála meg Kobe mindent elintéz.
Esetleg egy: DeJuan Blair, Norris Cole - Luis Scola, legrosszabb játékosod?Vagy ez nagyon egyenlőtlen?
(Mármint, hogy neked nem érné meg.)
Ezt kikérem magamnakneobarca írta:Nyugi, én sem mindig igazodom ki magamon. Mindig erősíteni akarok valamit, de közben gyengülök... Tudo ez így van de akkor is...Bob_Marley írta:no offense, csak nem értem az "igazolási" politikádat, s többen nem értjük nem hiába voltál necces cserékben eddig benne:lol:![]()
Na megváromakkor a gyerek felépülését és kíváncsi leszek rá. Ezen már nem mólik semmi.
Am meg 2 "necces" cserében voltam benne. Az egyik pont veled, amiben te is beismerted, hogy te jártál jobban.
A másik balniteer-rel ami ha megnézzük az azóta hozott statokat, nem annyira egyértelműen egyoldalú... Fóleg amióta CP3 újra állatkodik...
Mindenki próbál úgy cserélni, hogy jól járjon. Ez van amikor összejön, van amikor nem. Azért voltak itt bóven érdekes cserék. Én mindig próbálok nagyjából hasonlóakat választani. Sajna nem mindig jön össze... Küldök és kapok is irreális dolgokat.
A tiéddel is csak az volt a bajom, amit leírtam 20X. Nem szeretnék sérülteket. De te csak azért is erülteted...ez a bajom, hogy már nem tudok rájuk várni... Akinek nincs vagy van 1 annak meg tök mind1. Hosszó távú befektetés. Én is ezt tenném, ha nem lennének sérültjeim és a csapatom 70%nem fakezú lenne...
hát nálam szerintem megtalálta.neobarca írta: Erről jut eszembe! Paul ismét új gazdihoz vándorol... Már szinte mindenkinél járt nem? Szegény nem találja a helyét...![]()
![]()
Nyugi, én sem mindig igazodom ki magamon. Mindig erősíteni akarok valamit, de közben gyengülök... Tudo ez így van de akkor is...Bob_Marley írta:no offense, csak nem értem az "igazolási" politikádat, s többen nem értjük nem hiába voltál necces cserékben eddig benne:lol: