Gold Foot BoysbaguvixXx írta:
Socio66: csapatneved mi ?
Az volt a gond sajnos, hoyg nem tudtam idősebb játékost igazolni, mert mindgeyik nagyon drága volt, úgyhogy csak erre a fital srácra futotta, aki többé kevésbe most jó is nekem.baguvixXx írta:Az biztos hogy jobban jártál de nem éri meg fiatal tapasztalatlan játékost igazolni nem edzetett posztra nekem is a legtöbb játékosom tapasztalatlan már bánom is hogy nem néztem anno.McLovin írta: Sztem még mindig jobban jártam (nem is került sok pénzbe, elég kevés volt az ára), mint a kiszámíthatalan, pocsék formában lévő, gyenge védésű, pocsék erőnlétű kapusommal...
Nincs több millióm arra, hogy hatalmas kapusokat vásároljak. Idővel eladom, de egyenlőre jó lesz ő is...
Nem hinném hogy akárki is megvenné amikor el akarod adni.
Tipp: Ne azt nézd vásárláskor hogy jámbor stb. hanem: főskill tapaszatalt kieg skillek spec. TSI ezek amik számítanak (erőnlét úgyis az erőnlét edzéstől függ a forma meg általában ok ha rendszeresen játszatod.)
Az biztos hogy jobban jártál de nem éri meg fiatal tapasztalatlan játékost igazolni nem edzetett posztra nekem is a legtöbb játékosom tapasztalatlan már bánom is hogy nem néztem anno.McLovin írta: Sztem még mindig jobban jártam (nem is került sok pénzbe, elég kevés volt az ára), mint a kiszámíthatalan, pocsék formában lévő, gyenge védésű, pocsék erőnlétű kapusommal...
Nincs több millióm arra, hogy hatalmas kapusokat vásároljak. Idővel eladom, de egyenlőre jó lesz ő is...
Hát magától nemigen,esetleg ha edzeted..McLovin írta:Na! Végre! Tudtam egy remek erőnlétű, jó formában elvő népszerű, jámbor kapust szerződtetni! A védése középszerű, de csak 19 és fél éves kb a srác, szal sztem fog az még fejlődni! 230 rúpia hetente, de megérte, évtizedekkel veri a cserekapusomat!
Minden kedves fórumozónak győzelmet kívánok a meccsén!
Sztem még mindig jobban jártam (nem is került sok pénzbe, elég kevés volt az ára), mint a kiszámíthatalan, pocsék formában lévő, gyenge védésű, pocsék erőnlétű kapusommal...baguvixXx írta:Csodás vásárt csináltál biztosíthatlakMcLovin írta:Na! Végre! Tudtam egy remek erőnlétű, jó formában elvő népszerű, jámbor kapust szerződtetni! A védése középszerű, de csak 19 és fél éves kb a srác, szal sztem fog az még fejlődni! 230 rúpia hetente, de megérte, évtizedekkel veri a cserekapusomat!
Csodás vásárt csináltál biztosíthatlakMcLovin írta:Na! Végre! Tudtam egy remek erőnlétű, jó formában elvő népszerű, jámbor kapust szerződtetni! A védése középszerű, de csak 19 és fél éves kb a srác, szal sztem fog az még fejlődni! 230 rúpia hetente, de megérte, évtizedekkel veri a cserekapusomat!
Szerintem ne hagyd abba az akadémiát, hacsak nem vagy csődközelben. Hamarosan úgyis jönnek majd jobb ifik is, mint pl. amit depth írt. Kell az akadémiának egy kis idő amíg bepörög és találsz igazán tehetségeseket.socio66 írta:
Frissen felhozott ifim..![]()
Pedig többet vártam tőle..260 TSI?![]()
Most vesztett az ificsapatom egy jó játékost,a felnőttgárda pedig egy értéktelennel bővült.
Az értékbecslése alapján úgy 200-400 eFT körül mozog az ára.. Most jutottam arra a következtetésre hogy az akadémia nem éri meg a pénzét..
5 csillagos volt, ez azt jelenti, h vagy gyenge és majdnem szintetlép vagy pedig középszerű alja. nem lehetett ennél sokkal jobb.socio66 írta: Frissen felhozott ifim..![]()
Pedig többet vártam tőle..260 TSI?![]()
Most vesztett az ificsapatom egy jó játékost,a felnőttgárda pedig egy értéktelennel bővült.
Az értékbecslése alapján úgy 200-400 eFT körül mozog az ára.. Most jutottam arra a következtetésre hogy az akadémia nem éri meg a pénzét..
Kapust sokkal inkább megéri kinevelni.McLovin írta:Azér' mekkora sóherság már, hogy szükségem van egy normális kapusra, erre meg 5 meg 10.000-rekkel túllicitálnak... Nincs igazság!Kinéztem egy kapust, kiscsapattal vok, még 6000-ret is rászántam volna, erre jön egy pupák és ráver 10-et... Franc enné már meg...
Ha jó kapust akarsz akkor szerencse kell hogy 20 alatt megúszd. De nem kell elkeseredni percenként több jó kapus is eladásra kerül találni fogsz mástMcLovin írta:Azér' mekkora sóherság már, hogy szükségem van egy normális kapusra, erre meg 5 meg 10.000-rekkel túllicitálnak... Nincs igazság!Kinéztem egy kapust, kiscsapattal vok, még 6000-ret is rászántam volna, erre jön egy pupák és ráver 10-et... Franc enné már meg...
Jó kapust nehéz lesz áron alul igazolni...McLovin írta:Azér' mekkora sóherság már, hogy szükségem van egy normális kapusra, erre meg 5 meg 10.000-rekkel túllicitálnak... Nincs igazság!Kinéztem egy kapust, kiscsapattal vok, még 6000-ret is rászántam volna, erre jön egy pupák és ráver 10-et... Franc enné már meg...