Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tapasztalat beli alszintek amikből 27 van.Valentino írta: egyébként mi különbözteti meg az alsó és felső árat egymástól???
http://www.databased.at/hattrick/x-ray/ ... arenasizerkamaj írta:Nemrégiben valaki leírt itt egy oldalt ami kikalkulálja, hogy mekkora stadion az optimális a csapatodnak... Ezt az oldalt keresném
Nem tudja valaki a címét?
Előre is köszönöm a választ!
Köszönöm szépen, leköteleztélmindorokke_barca írta:
http://www.databased.at/hattrick/x-ray/ ... arenasizer
Te mennyit kérsz? Forma?ultrasur írta:Tódor Tábori (214254785)
Magyarország 24 éves és 67 napos, következő születésnap: 2009-03-04
Tulajdonos: THC-the hero club- (2008-08-12 óta)
TSI: 4 690
Fizetés: 138 eFt/hét
Lapok: 2
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Technikás
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 7/20 jó
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
Pontrúgás: 1/20 katasztrofális
Ő kb a második legjobb playam valakinek kell és kb mennyit ér ?
baguvixXx írta:Szerintem megéri. Olyan szintű lesz amilyenné képzed![]()
Ez sokat segíthet: http://hattrick.hezekiah.hu/blue/kepek/edzo.gif
Köszi, hogy elmondtátok a véleményeteket a dologról!!!Ennek, az a hátránya, hogy várnod kell vele 1 szezont, azaz 16-hetet.
Szerintem nem éri meg, de lehet, h van aki jobban ért hozzá.
Szerintem megéri. Olyan szintű lesz amilyenné képzedValentino írta:Szerintetek érdemes olcsón, olyan játékost venni akinek a tapasztalata pl.:lenyűgöző, hogy később kinevezzem edzőnek???????
és ha kineveznék egy ilyet akkor az milyen szintű lenne???
és mi van ha vki közben rálicitál? vagy ez az üzlet nem az átigazolások között szerepel? am nem rossz ötlet...baguvixXx írta:Hogy lenne már ingyen ?socio66 írta:A tapasztaltabbakat kérdezném:
Mi a véleményetek a 'lottós' ifi módszerről?
Most olvastam róla a fórumon,és azért annyira nem is rossz. Mert ugye nem kerül pénzbe,ráadásul minden héten húzhatok egy ifit. Vagyis ez tulajdonképp nem lehet veszteséges,és ki tudja,hátha szerencsém lenne és néha-néha kihúzogatnék egy-egy jó játékost.
Szóval mit gondoltok erről?Heti 4 millás támogatás + 400 ezer egy ifi felhúzása az heti 4,4 milla nekem nem úgy tűnik mintha ingyen lenne sőt.
Más: Hattrickben a magyar fórumon már egy ideje létezik egy "Béredzés" topik ami abból áll h ha vkinek van egy playáya akit nem tud edzetni de később szüksége lenne rá (mert pl. saját nevelés vagy a neve egyezik a sajátjával, vagy egyszerűen komálja stb.). Az eladja vkinek aki a megbeszélt időpontban és áron(netán kicsit áron felül) visszaveszi.
Itt szerintem teljesen megbízhatunk egymásban így gondolom egymásnak is tudnánk béredzeni.
Én 1 védő edzését tudnám vállalni ha vkinek szüksége van rá (jó edző 9 segédedző). 3,5 csillag v. a fölött kezdő is lenne. Legkésőbb az 1. bajnoki körülig van egy üres helyem utána betöltöm mással, de ha fontos tudok üres helyet csinálni utána is vagy tudok várni tovább.
Ennek, az a hátránya, hogy várnod kell vele 1 szezont, azaz 16-hetet.Valentino írta:Szerintetek érdemes olcsón, olyan játékost venni akinek a tapasztalata pl.:lenyűgöző, hogy később kinevezzem edzőnek???????
és ha kineveznék egy ilyet akkor az milyen szintű lenne???
Hogy lenne már ingyen ?socio66 írta:A tapasztaltabbakat kérdezném:
Most olvastam róla a fórumon,és azért annyira nem is rossz. Mert ugye nem kerül pénzbe,ráadásul minden héten húzhatok egy ifit. Vagyis ez tulajdonképp nem lehet veszteséges,és ki tudja,hátha szerencsém lenne és néha-néha kihúzogatnék egy-egy jó játékost.
Szóval mit gondoltok erről?
Korábban belinkeltek egy nagyon hasznos oldalt, nem tudom, olvastad-e. Itt szó szerint minden megtalálható az ifi-rendszerről, előnyök és hátrányok.socio66 írta:A tapasztaltabbakat kérdezném:
Szóval mit gondoltok erről?
A maximum edző lehet belőle szóval remek is akár de ez attól függ h mennyi zséd van mert ha mondjuk van 100000eFt-d akkor már ebből egy jó edző kijön és viszonylag lassan fog esni a csapatszellemed szal megéri inkább edzőnek mint játékosnak.Blest írta: Mattias Pettersson (5039430)
Sverige 37 éves és 65 naposTapasztalata titáni, és gyenge vezetői képessége van.Ha mégse venné meg őt senki, milyen edző lehetne belőle?
Az átigazolási díj 3,25 százalékát (3% nevelőegyesület + 0,25 % előző klubnak járó dij 1 mérkőzés után). Táblázat a szabályzatban.CFirpo3 írta:Akkor mennyit kapsz?
Először is durva skillek kellenek (főskillből isteni, + kieg(-ek), ha kieg(ek) elég durvá(k) akkor nem kell isteni a főskillből, persze ennél összetettebb vetélytársak stb.). http://www.c10.ch/ant_db/index.php?acti ... bmit&cat=1 Ide kell hetente feltöltögetni.ultrasur írta:Hogy lehet egy játékos válogatot ?
Akkor mennyit kapsz?baguvixXx írta:Viszont ha válogatott lesz és brutális skilljei lesznek akkor már elég szép pénzt fogok kapni belőle (mint nevelőegyesület).
Épp hogy olcsóbban veszik meg mert le van zsírozva az útja és mindenkinek megy a ht-mail aki licitált rá . Am szóltam de ahogy már írtam nem hinném hogy akárki ki is megveri a norbika nevű manager-t (csak nézd meg az átigazolási archívumát...) mert vérszemet kapott. Viszont ha válogatott lesz és brutális skilljei lesznek akkor már elég szép pénzt fogok kapni belőle (mint nevelőegyesület).bowlinggolyo írta: szerintem ezzel nagyon jól jársz és ha minden jól megy akkor ezért nem csak ennyit hanem jóval többet is megkaphatsz úgy 1 milliárd körül gondolom.Szóltál am kisshercegnek ezzel kapcsolatban? Mert ha igen akkor ő szól az egyik edzőjének aki megveszi tőled jó drágán és majd ő feledzeti olyan szintre ami már a válogatottba megfelel.