Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem így jobban jársz mert ha erősebbe kerülsz igaz van kihívás de nincs annyi szurkolód így nem lesz elég pénzed szal így jobban jártál szntem.depth írta:unalmas hatod elé nézek. erőlködés nélkül meglesz a harmadik hely. ha tudok venni egy normális csatárt 100 000eft körül, akkor a második hely is.
így utólag inkább kerültem volna az erősebbe, ott legalább lett volna egy kis kihívás.
szerintem ezzel nagyon jól jársz és ha minden jól megy akkor ezért nem csak ennyit hanem jóval többet is megkaphatsz úgy 1 milliárd körül gondolom.Szóltál am kisshercegnek ezzel kapcsolatban? Mert ha igen akkor ő szól az egyik edzőjének aki megveszi tőled jó drágán és majd ő feledzeti olyan szintre ami már a válogatottba megfelel.baguvixXx írta:Valami őrült eladta az összes játékosát összeszedett kb 4-5 milliárdot és most az én korábban belinkelt fiatalomat akarja megvenni. Most tart 720 millánál a licit. Gazdag leszek muhahahahha![]()
Ettől azért többet gondoltam.kudu írta: Mennyit gondolnál érte?
Én olyan 5 milliónál többet nem nagyon akarok költeni,de egyezkedhetünk;)
Mennyit gondolnál érte?socio66 írta: Coos Hofkes
20 éves
megfelelő forma,megfelelő erőnlét
TSI: 1 350
Gólszerzés: jó
Spec.: Erőteljes
Egyezkedhetünk.
Coos Hofkeskudu írta:Ha valakinek lenne egy aránylag fiatal JÓ Gólszerzésű játékosa, akinek a TSI-je is elég türhető, és netalán tán eladná, az szóljon
Nekem pont jók lesznek... Különben is ebben a nehéz gazdasági helyzetben ennyire telik.CFirpo3 írta:Én köszönöm. Örülök, hogy megszabadultam tőlük és még pénzhez is jutottam.AndrésIniesta24 írta:CFirpo3 licitáltam 3 játékosodra ebből 1 már az enyém...
Szerk: Most már mind a 3
köszi
Én köszönöm. Örülök, hogy megszabadultam tőlük és még pénzhez is jutottam.AndrésIniesta24 írta:CFirpo3 licitáltam 3 játékosodra ebből 1 már az enyém...
Szerk: Most már mind a 3
köszi
ennek 2 oka lehet:Nem tudok belépni a csapatomhoz
beírok mindent jól... és amikor beakarok jelentkezni akkor azt írja hogy Failed...
Valaki nem tudja hogy miért van ez?????????????
Értem.CFirpo3 írta:VI. 259. De engem még nem raktak bele. Még a kiesőket mutatja.
VI. 259. De engem még nem raktak bele. Még a kiesőket mutatja.socio66 írta: Melyik csoportba kerültél? Nekem is egy bot csapat van,a többi igazából erősebb mint én,de hogyha a másik feljutónál jobb vagyok akkor meglehet a bentmaradás. Nem lesz egy élvezetes,győzelmekben gazdag szezon,az tuti.
Melyik csoportba kerültél? Nekem is egy bot csapat van,a többi igazából erősebb mint én,de hogyha a másik feljutónál jobb vagyok akkor meglehet a bentmaradás. Nem lesz egy élvezetes,győzelmekben gazdag szezon,az tuti.CFirpo3 írta:Most nézem, hogy amelyik csoportba most följutottam, van egy bot csapat.Így lesz egy parányi esélyem a bentmaradásra.
És licitáltak egy idős 7-hétig sérült játékosomra (nem hittem, hogy lesz aki megveszi).
Ez jó nap...