Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gratulálok!!bowlinggolyo írta:Már alig várom h fél 4 legyen kíváncsi vagyok h mit teljesítenek az embereim a mots-szal és h feljutok-e az 5ödbe ahol nem lesz egy sétagalopp ahogy azt már megnéztem régebben. Akik osztályozóznak azoknak mára sok sikert kívánok és győzzön a jobbik.
Sok sikert neked és akik ma játszanak. Én a fél hatot várom, mert akkor jár le az átadólistán lévő játékosaimnak a határideje és kíváncsi vagyok mennyi lesz a bevétel.bowlinggolyo írta:Már alig várom h fél 4 legyen kíváncsi vagyok h mit teljesítenek az embereim a mots-szal és h feljutok-e az 5ödbe ahol nem lesz egy sétagalopp ahogy azt már megnéztem régebben. Akik osztályozóznak azoknak mára sok sikert kívánok és győzzön a jobbik.
Biztos késik,mert rengeteg embernek kell utalni..szerintem ne aggódj.Perrero írta:Kihívtalak - Forradalom Rt.
az lehet h én még nem kaptam meg a dellát a feljutásért
Naa!kamaj írta:Socio elfogadtam a kihívásodat!
Sok sikert a meccshez
Köszi a kihívást!
kétszer olyan lassú, mint a sima védekezés edzés. amúgy minek kell neki védekezés?baguvixXx írta:A területvédekezés a védekezés edzés hány %-át adja ? (egy játékosnak)
Csak azért mert az egyik szélsőmnek szüksége lenne védekezés edzésre .
ŐŐŐŐ, most vettem észre h a katalán FC-től is van egy kihivásom. lehet, h amiatt. Kivel játszak?Master19 írta:Hogy kell kíhivni vkit ht-n??Kabekabe-vel akartam játszani egy meccset de egyszerűen nem tudom kihivni!Beírom a csapatazonosítot,de mégis azt irja ki hogy nem adtam meg csapatazonosítot.Jöhet pü-ben is
Ment egy pü.Master19 írta:Hogy kell kíhivni vkit ht-n??Kabekabe-vel akartam játszani egy meccset de egyszerűen nem tudom kihivni!Beírom a csapatazonosítot,de mégis azt irja ki hogy nem adtam meg csapatazonosítot.Jöhet pü-ben is
Már bocsi de amit csináltál az az volt. Semmire nem jó embert vettél akkor az pazarlás ami meg ész nélküli vásárlás.Ha posztra veszel akkor vegyél idősebbet ennyiért de az min remek és nem csak jó.kleno04 írta:én nem álltam neki ész nélkül vásárolgatni hanem posztokra vettem játékosokatés egy kicsit kicsúsztam a limitből ennyi
én nem álltam neki ész nélkül vásárolgatni hanem posztokra vettem játékosokatnoodle77260 írta:Ha ezért mínuszba mentél, akkor nem, ha játékszervezést edzel, akkor nem.Ha mást edzel, és csapatba vetted erősítésnek, akkor nem.Nem edzett posztra érdemes tapasztalt játékost venni pl 30-31 éves olcsókat még ha kevés is a TSI-je, akkor is akár 3 csillagot is elér a meccs alatt. A másik, hogy 2000eft-ért lehet már ilyet venni.szerintetek megérte érte a 13.000eFT
Lehet, hogy okoskodónak tűnök, de az elmúlt 1 hetet aht-nek szenteltem.Rengeteget olvastam a ht fórumon, hogy mit hogyan kell csinálni.Sajnos én is , mint kleo nekiláttam a vásárlásnak "ész" nélkül.Az lett az eredménye, hogy -50000eft lett az egyenlegem.
E. Mantraként mondogatod magadban, hogy a feladatod a csapatod anyagi helyzetének megszilárdítása egy átgondolt, kidolgozott, hosszú távú edzésterv által, nem pedig feljutás, benn maradás, gólszerzés, meccsek nyerése, dobogó, érem, jó csatár, jó kapus, jó formák, akármi. Egyszerűen ez a sorrend. Ha feléled a pénzed játékosokra, mindenfélére, akkor egy ideig szalad majd a szekér, de nem lesz pénzutánpótlásod, és csődbe is mehetsz. Kezdetben edzeni kell. Ennyi.
Tényleg örülök, hogy beraktad ezt az oldalt, mert végre van "irásos bizonytítéka" is annak amit eddig magyaráztam a játékról...L. Ne erőltesd a feljutást, ha a hetedosztályba generáltak, és ne erőltesd a bent maradást, ha a hatodba.
Ez nem csalás, meccsleadás vagy a fair play megsértése. Az elején anyagilag kell megerősödnöd, nem pedig foggal-körömmel helyezésekbe, eredményekbe kapaszkodnod.