A válogatott kérdéssel én is így vagyok, a Barcával kezdtem, nem volt kedvem igazolni senkit (max egy belső védőt veszek majd a télen, de lehet inkább a fiatalokhoz nyúlok, ez kiderül) és eladni sem adtam el senkit. Mondjuk lehet azt meglépem, hogy Song-ot eladom és visszahozom Touret, de mivel Busquets alapember, ez érdekes lenne, mert keveset játszana az első szezonban, hiszen még nincs bl. A szuperkupát nyertem a Real ellen, miután Madridban kikaptam 1-0-ra, Barcelonában 4-2-re nyertem, az utolsó 10 percben lőttem 2 gólt.... A bajnokságban 16 forduló után vezetek, bár nem sok ponttal az Atletico előtt (3-ik a reál, akik Ronaldo nélkül játszanak, mert a szuperkupán elég súlyos sérülést szenvedett...). Kicsit sok gólt kapok (életszerű

), viszont meg van a termés is, még a játékban erősebb szeretnék lenni. A labdatartással, ha figyelek rá, nincs nagyon gond, egy-két apróság, amit meg kell még szoknom és jobb lesz. Kaptam ajánlatot Perutól, Venezuelától és Lengyelországról, de úgy vagyok vele, hogy két ajánlat jöhet szóba: 1. Magyarország (magyar edző is vagyok) 2. Egy nagy hal, akivel lehet nyerni vb-ét vagy eb-ét