Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Több oka is lehet:socio66 írta:Az miért van,hogy gyakorlatilag az egész csapatomnak rossz a formája? Elég gáz,mert sok játékosom másfél,két csillaggal kap meccsenkénti rosszabb értékelést,mint a legjobb teljesítménye..
Ezen hogyan lehet javítani
Egyet értek. A korával nincs baj, de a formája és a TSI-je...MessiFan írta:
5000 rengeteg egy ilyen játékosért. 24 éves pocsék a formája.. stb
Egy olyan csapatnak mint az enyém... talán jól jönne. de egy árva fityingem sincs
5000 rengeteg egy ilyen játékosért. 24 éves pocsék a formája.. stbmatyi02 írta:...
olyan 15% bőven elég.kabekabe írta:Mennyire rakjam az erőnléti edzés arányáteddig 50% volt, de most jó az erőnlétük, ugyhogy levittem 40%_ra. Mennyi az ideális
![]()
![]()
Katalán88 írta:Tibor Zanyi (224829650)
28 éves és 102 napos, csapnivaló forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és csapnivaló vezetői képessége van
Következő születésnap: 2008-12-01
Ország: Magyarország
TSI: 20
Fizetés: 54 eFt/hét
Tulajdonos: Altec8
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: katasztrofális
Kikiáltás:1500 eFT
Ilyeneket én is kaptam az elejénKatalán88 írta:Tibor Zanyi (224829650)
28 éves és 102 napos, csapnivaló forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata gyenge, és csapnivaló vezetői képessége van
Következő születésnap: 2008-12-01
Ország: Magyarország
TSI: 20
Fizetés: 54 eFt/hét
Tulajdonos: Altec8
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: gyenge
Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: katasztrofális
Kikiáltás:1500 eFT
Értem... meg az lenne, hogy holnap lessz egy meccsem és ha nem leszek fent a gépen mert nem érek rá akkor mivan?CFirpo3 írta:Rákattintasz a nevére és licitálsz rá jobb oldalt.Katalán88 írta:Most kezdtem el és hogy tudok játékost leigazolni? már meg van, hogy kit akarok.
Akkor még nyugodtan mehet neki egy kis átadás és/vagy játékszervezés.CFirpo3 írta:Rómeó Lefkovits a továbbiakban fikarcnyit sem fog fejlődni a(z) Szélsőjáték edzéstől.
Ezt mondta rá az edző. Kész van szerintem a felnőtt csapatba kerüléshez, csak még el kell töltenie nálam 36 napot.
ez csak ilyen körülbelülre saccolt adat, nagyjából így szokott lenni. minden attól függ, h a képességeit mennyire toltad fel, de amúgy simán lehet akár 3csillagos is. persze ez is függ formától, időjárástól stb.CFirpo3 írta: szerk.: akkor egy 6 és fél csillagos ifi akár 3-at is elérhet a felnőtteknél?
Olyan régiókban, ahol sok a csapat.MessiFan írta: Hol lehet találni a legtöbb tehetséges ifit?
Akkor felviszem majd az egyik 18 éves playám és legfeljebb kirúgom..depth írta:kb. fele annyi csillagot fog hozni a felnőtt csapatban, mint az ifiben. innentől már te is eltudod dönteni, attól függ, h milyen erős a felnőtt csapatod. de az is számít, h hány éves, mert sokkal 17 felett már nem nagyon szokták az ificsapatban hagyni a játékosokat.MessiFan írta:Érdemes lenne felhozni 1 5 és fél csillagos ifit a kezdőbe? Mert a felnőtt csapatomba is kevés 5 csillag feletti playám van...
kb. fele annyi csillagot fog hozni a felnőtt csapatban, mint az ifiben. innentől már te is eltudod dönteni, attól függ, h milyen erős a felnőtt csapatod. de az is számít, h hány éves, mert sokkal 17 felett már nem nagyon szokták az ificsapatban hagyni a játékosokat.MessiFan írta:Érdemes lenne felhozni 1 5 és fél csillagos ifit a kezdőbe? Mert a felnőtt csapatomba is kevés 5 csillag feletti playám van...