Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Olfogadva! sok szerencsét !socio66 írta:Matyi,kihívtalak barátságosra,fogadd el!
bowlinggolyo írta:Guardiola grat a csapatodnak szépen felálltál a 0-2ről. Remélem jövőhéten én fogadhatlak téged vendégként.
Rossznak nem volt rossz csak jobban jártál volna az enyémmel ha beajánlasz érte 15-öt akkor a tied is a játékos szntem. Mivel eléggé korán volt a lejárati ideje pontosan 11 óra tájékán akkor meg nem sokan vannak fent.kudu írta:A játékost 20 000e Ft-ért vettem meg.
Úgy gondolom nem volt egy rossz vétel
Nem ártana utánaolvasnod, hogy mi az a hattrick! Ott van a súgó!Katalán88 írta:Jelentkeztem és is erre a Hattrick-re és még nem kapta csapatot majd, ha megkapom lehet választani? Ja és ezt hogy kell játszani úgy, mint ol. a Fifa vagy a PES meccseit?
tejóóég. ha megkapod a csapatod, akkor mit akarsz még választani? hiszen a csapatod megkaptad. azt meg, h gondoltad, h úgy, mint a fifa vagy a pes? a firefoxban szépen megnyílik egy ablak és hiperszupercsilivili grafikával lejátszod a meccseid? mert, ha igen, akkor ez nem a te játékod. kapásból a főoldalon sok információt megtudhatsz a hattrickről.Katalán88 írta:Jelentkeztem és is erre a Hattrick-re és még nem kapta csapatot majd, ha megkapom lehet választani? Ja és ezt hogy kell játszani úgy, mint ol. a Fifa vagy a PES meccseit?
mennyiért vetted?mert tényleg nem rosszkudu írta:hát igen, én is licitáltam rá...bowlinggolyo írta:egy horvát csapaté lett de sajnos áron alul ment el
de igy más játékost vettem, szerintem ő sem rossz:D
Manuel Seeland (210594889)
18 éves és 13 napos, középszerű forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és igazságos.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Következő születésnap: 2009-02-27
Ország: Deutschland
TSI: 740
Fizetés: 93.60 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Lelkesedés Fc
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: gyenge
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: jó
Gólszerzés: gyenge Pontrúgás: katasztrofális
hát igen, én is licitáltam rá...bowlinggolyo írta:egy horvát csapaté lett de sajnos áron alul ment el
egy horvát csapaté lett de sajnos áron alul ment elkabekabe írta:Bowlinggolyo kié lett a játékosod, akire még licitáltam is(beraktad a topikba is)?
kihivsz??? vettem 1 32 éves kapust 800-ért, megfelelő védéssel.kabekabe írta:ok, majd ha ki tudlak akkor kihivlak.CFirpo3 írta:Én szívesen játszom veled a jövőhéten!kabekabe írta:Szép volt Noodle! Nyertem 3-0-ra, de te új taktikában játszottál, sztem ezért nyerhettem. A legjobb játékosom legutobb golt lőtt és kapott 1 sárgát, most 2 sárgával kiállitották...most nem örülök naon, föleg, h megint az lett a legrosszabb játékosom aki legutobb. De a legjobbamvis ugyanaz volt
jol tolja eddig. vki bari meccs?
Köszi!kabekabe írta:Szép volt Noodle! Nyertem 3-0-ra, de te új taktikában játszottál, sztem ezért nyerhettem. A legjobb játékosom legutobb golt lőtt és kapott 1 sárgát, most 2 sárgával kiállitották...most nem örülök naon, föleg, h megint az lett a legrosszabb játékosom aki legutobb. De a legjobbamvis ugyanaz volt
jol tolja eddig. vki bari meccs?
Nekem van egy eladó kapusom kint van eladólistán, ha gondolod megnézheted.MessiFan írta:Fú. Akkor örülhettem hogy csak 1 gólt kaptamG-Jay írta:Az ciki. Üres volt gyak a kapud.MessiFan írta:
Egyébként milyen az ha a kapusom nem ér el 1 csillagot se?![]()
Ez már a harmadik kapus akit kipróbáltam de eddig mint 1 és fél csilalgot kaptak
Fú. Akkor örülhettem hogy csak 1 gólt kaptamG-Jay írta:Az ciki. Üres volt gyak a kapud.MessiFan írta:
Egyébként milyen az ha a kapusom nem ér el 1 csillagot se?
Ez azért lehet, mert ő nem kapus. Csak is találgatással tudhatod meg, hogy ki a kapus. Én a játékos megfigyelőnek mondtam meg, hogy keressen kapust és talált egy 1,5 csillagosat.MessiFan írta:
Az ciki. Üres volt gyak a kapud.MessiFan írta:
Téynleg? Ja bocs. Sajnálom sok sikert majd az új bajnokságodban!CFirpo3 írta:Ma volt a meccs. Grat! Kár, hogy lesérült egy jó játékosom...MessiFan írta:Valaki akar velem egy barátságos mecset játszani? Mind1 hogy ifi vagy felnőtt. De inkább Felnőtt mert az ifimet pihentetni kell peti ellen akit meg fogunk verni![]()
![]()
Pedig csillagokban jobb voltam.