Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egész délután szarakodott.CFirpo3 írta:Nagyon remélem, hogy nem lesz mindenkinek 0-0. És csak a megjelenítéssel van gond.szajko írta: Senkinek se megy.![]()
Pf nem indulbe én is voltam én focin 1mecsen nyertünk 8-5-re vágtam 3-at gólpasz volt vagy még 3-omsocio66 írta:Na,látom megint bugos a hattrick..
Így azért nincs igazi "meccshangulatom"..
bár,most voltam meccsen(vízilabdázom)és két meccsen vágtam 4et![]()
hol járszol?socio66 írta:Na,látom megint bugos a hattrick..
Így azért nincs igazi "meccshangulatom"..
bár,most voltam meccsen(vízilabdázom)és két meccsen vágtam 4et![]()
CFirpo3 írta:Nekem nem. Most nézem, h már 15 perce megy a meccs és még nem. De majd csak beindul...matyi02 írta:Senkinek nem közvetíti a meccset ?
Senkinek se megy.CFirpo3 írta:Nekem nem. Most nézem, h már 15 perce megy a meccs és még nem. De majd csak beindul...matyi02 írta:Senkinek nem közvetíti a meccset ?
Én remeket kaptam. Az egyik játékosom, aki megfelelőként jött fel már kiemelkedő, 5000+ TSI-s, szal lehet vele kaszálniMQuC írta:Jaja.
Én pl azért csinálom, hogy mégegy csapatot irányítsak. Realisztikusabb így játszani, meg poén is![]()
Amugy meg néha jönnek fel középszerű,megfelelő,sőt még jó játékost is kaptam már. Arra vagyok kiváncsi, hogy lesz -e valaha világklasszis tehetségem, vagy isteni![]()
zek nem tudom hol teremnek
Most komolyan ilyen szinten vannak az árak?MQuC írta: szerk.: depth: egy jó védekezésü playát most visznek el 50 rongyért.
és 50 ből már remeket is találok, ha ügyes vagyok.
Szerintem megér 5-8millát :Dde inkább 5-öt ér szerintem még nem rég óta játszoknoodle77260 írta:Szerintetek egy ilyen játékosnak mennyi a reális ára?Mit lehet adni érte?
Ábel Ambrus
TSI=780, 19 éves és 12 napos, gyenge forma
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van [Gyors]
Erőnlét: középszerű Védés: pocsék
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: pocsék
Szélsőjáték: megfelelő Védekezés: középszerű
Gólszerzés: megfelelő Pontrúgás: jó
arrafel ertettem, hogy ha folyamatosan adsz a csapatnak minden heten, es felfejlodik remekre- az ificspatod, elobb utobb felkerul egy olyan jatekos, akit el tudsz adni kb annyi penzert mint amennyit elotte belefektettel, de persze ez valamilyen szinten random, es nem is biztos h pont annyit visszakapsz(marmint h olyan kepessegu jatekost kapsz amit annyiert el tudj adni), hosszu tavon sem elonye sem hatranya nincs a lottos ifirendszernek... es lehet h legkozelebb megint csak joval kesobb kerul fel hasznalhato jatekos a nagtcsapatba...Mit jelent az, hogy majd egyben megkapod azt a pénz ,amit belefektettél???
tényleg nem osztani akarlak, de ezzel csak bukod a pénzed, h ha 50 000e ért(!) raksz ki egy megfelelő játékszervezésű fiatalt. én nemrég vettem egy remeket 31 000ért. igaz ő már 18 éves volt, de ez nemhiszem, h annyit számítana ilyen alsó osztályokban.MQuC írta:Én is inkább többért teszek ki, mert ha áron alul veszik meg akkor meg buktam rajta sokat. Történt már ilyen. Ha meg ennyiért is elviszik, akkor meg miért bukjon rajta az ember....
MQuC: Eladó néhány playám.
Hát lehet h sok de ha kiteszem mondjuk 8ért akkor is fel licitálják ...Danka00792 írta:Kikiáltási ár 15 000 eFT? Nem sok ez egy kicsit? TSI-je is nagyon kevés. De ha megveszik akkor jól jársz vele.matyi02 írta:...
Kikiáltási ár 15 000 eFT? Nem sok ez egy kicsit? TSI-je is nagyon kevés. De ha megveszik akkor jól jársz vele.matyi02 írta:...
bowlinggolyo írta:Ha vkit érdekel még mindig eladó a vk kp-m a jelenlegi ára 3000 eFT licitáljatok rá megéri. Csak 24 éves. De keressetek vissza vagy 10 hszt és ott van minden róla.