Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok. kösz. Most megfelelő kapusra licitálok. Jó üzlet lenne.matyi02 írta:Én aug.végén keztem
3-4hónap mulva majd neked is ienek kelenek,lesznek
Am látod nem adom drágán de meg értelek![]()
Nekem picit drágák, nem akarok naon minuszba menni már az elején. Sajnos nem ilyen gólszerzők kellenek.matyi02 írta:kabekabe
Meik kéne ?
Albert Šenbaum :16 000eft
Attila Koplárovics :(mivel még 2hétig sérült)20 000eft
Antal Lipcsei :30 000eft
Roderik Wielinga:30 000eft
Zoltán Csurka: 40 000eft
de ezek nyitó árak lennének
Zoltán Csurka
TSI=830, 19 éves és 29 napos, középszerű forma
Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van [Technikás]
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: gyenge
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: jó Pontrúgás: pocsék
Roderik Wielinga
TSI=610, 20 éves és 77 napos, megfelelő forma
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van [Erőteljes]
Játékszervezés: gyenge Átadás: pocsék
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: jó Pontrúgás: középszerű
Meg még ők ketten vannak
A másik csatáromhoz képest olcsómatyi02 írta:Theo
Még h olcsó qva drága sztem ...
De te tod lehet h valaki megveszi
Mennyiért?matyi02 írta:Albert Šenbaum (152246859)
23 éves és 48 napos, pocsék forma, egészséges
Bajkeverő alak, aki higgadt és igazságos.
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetői képessége van
Következő születésnap: 2009-01-02
Ország: Slovenija
TSI: 410
Fizetés: 109 eFt/hét (beleértve a 20%-os prémiumot)
Tulajdonos: Nagytétény S.E
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Játékszervezés: csapnivaló Átadás: csapnivaló
Szélsőjáték: gyenge Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: jó Pontrúgás: középszerű
Gólok száma: 8
Mesterhármasok száma: 0
Bajnoki gólok ebben a szezonban: 2
Kupagólok ebben a szezonban: 0
Attila Koplárovics (215334436) 2
24 éves és 5 napos, középszerű forma, sérült (2 hét)
Kedves fickó, aki lobbanékony és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van
Következő születésnap: 2009-02-14
Ország: Magyarország
TSI: 750
Fizetés: 96 eFt/hét
Sérülések: 2
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: pocsék
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: gyenge
Gólszerzés: jó Pontrúgás: jó
Gólok száma: 1
Bajnoki gólok ebben a szezonban: 0
Antal Lipcsei (215334431)
20 éves és 3 napos, gyenge forma, egészséges
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van
Specialitása: Jól fejelő
Következő születésnap: 2009-02-16
Ország: Magyarország
TSI: 1 210
Fizetés: 87 eFt/hét
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
Játékszervezés: gyenge Átadás: középszerű
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: jó Pontrúgás: megfelelő
Gólok száma: 2
Bajnoki gólok ebben a szezonban: 2
Valakinek valamelyik ?
Persze a középpályádat ugyan úgy erősíti de majd egy idő után szépen lebukja a szintjét.socio66 írta:Nem akarok beleszólni,de én örülök hogy vannak itt tapasztaltabb játékosok akik megmondják a tutit olyan kérdésekben,amikre én nem tudok válaszolni. Ez a topik ezért van.
más: vannak ugye olyan játékosok,akik idősek,és kicsi a TSI-jük,viszont egy-egy képességük nagyon jó.Ők mire képesek?
Mert nekem van egy 34 éves,90-es TSI számú játékosom,viszont remek szervezése van.Használható még valamire?
OKOK majd legközelebb figyelek rá és am is nem sokat írtam 1-2 sorost csak azokat amik más témához szólnak.mindorokke_barca írta:bowlinggolyo.. megint felrevezeted az embereket... miert nem olvasod el a szabalyzatot? csak 3% vesztik el a tamogatoknak ha megvaltoztatjak a cspaat nevuket... 10%- supportert abban az esetben veszit a jatekos ha kiesik a ligajabol...
kulonben is kerlek fogd mar vissza egy kicsit magad, az ember bejon h olvasna vmit de oldalakon keresztul az 1-2 soros hsz-eidet talalom ahogyan osztod az eszt itt az emberek kozt... EZ NEM CHAT!!! hasznald a szerkeszt gombot! tovabba, amikor atalakul a beszelgetes parbeszed formajaba... miert nem beszeltek msn-en v privatban??? jah h akkor nem gyulnek a hsz-eid?
Bocsi azt hittem az mindenkinek szólt és már megválaszolták. Szerintem tartsd meg igaz így vagy 8 hét lesz h fejlődik de így is egy szezonban 2szint megvan. Ebből gyűjts egy kis pénzt és majd vegyél egy jó edzőt. Majd később vegyél ojan játékost akit játszatsz és a tapasztalata min remek valamint a vezetői képessége min középszerű mert fontos a vezetői képesség a csapatszellem szinten tartásánál.Ha van még pénzed akkor ruházz be ijesmi játékosokra és edzesd őket majd 1-2 szint után add el őket.socio66 írta:Bowlinggolyo!
már írtam máskor is de nem reagáltál rá,úgy látom most online vagy..
szóval van egy 17 éves,jó játékszervezésű tehetségem,akit edzetni szeretnék, de mivel az edzőm gyenge szintű,emiatt állítólag a szintlépése nagyon sok időt vesz igénybe,nem 7 hetet,amit egyébként.
mit tanácsolsz?
bowlinggolyo írta:Mert most mennyi pénzed van h ennyire tudnál költekezni?Xzibit25 írta:Inkább Espinoza kéne.De majd eldől h lesz-e rá pénzem.Most sok játékosom eladó.És ha bejön belőlük annyi pénz( ezt kétlem ) akk majd írok.
Mert most mennyi pénzed van h ennyire tudnál költekezni?Xzibit25 írta:Inkább Espinoza kéne.De majd eldől h lesz-e rá pénzem.Most sok játékosom eladó.És ha bejön belőlük annyi pénz( ezt kétlem ) akk majd írok.
Nem baj ha nem nézed de én nem foglak kihívni mert magyar kupa résztvevő vagyok és nem tudlak emiatt kihívni de szerintem innen vki szívesen kihív.kabekabe írta:Tehát ha nem baj h nem tom nézni akkor hivj ki. Még ma elfogadom
Jah ez a szurkolóid 3%ba és 2 000eFt-odba fáj. Inkább maradj az eredeti nevednél mert sokkal jobban jársz azzal hiába ír oda ki minden mást.piton írta:Szezon végén lehet csapatnevet változtatni (én már v 4-szer meg is tettem) és vele együtt adhatsz egy rövid csapatnevet. Persze ennek ára van.
Csak? Én akkor nem tom nézni. Baj?bowlinggolyo írta:Itt nem kell idő pontot adni mindig szerda 9:45kor vannak a bari meccsekkabekabe írta:Tom. Írok neked olyan időpontot ami jó lesz nekem is.
Inkább Espinoza kéne.De majd eldől h lesz-e rá pénzem.Most sok játékosom eladó.És ha bejön belőlük annyi pénz( ezt kétlem ) akk majd írok.bowlinggolyo írta:Nem eladó de ha kiraknám min 285 000 eFT lenne az ára, mivel én is ennyiért vettemXzibit25 írta:Espinoza-ért mennyit kérnél?
Jeneit már 120 000 eFT-ért megkapnád.